blamis Δημοσιεύτηκε November 28, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 28, 2007 Πιστευεται πως αυτο το πράγμα που γίνετε στη 1 λυκειου είναι σωστο??αν είναι δυνατον δλδ?περισσότερο ξένες γλώσσες παρά ελλήνικα!!έλεος:X:mad:!! Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. November 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2007 Υποτίθεται ότι μέχρι την 1η Λυκείου έχεις μάθει Ελληνικά. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. November 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2007 Μία ώρα μόνο γαλλικά; ΧΑ! Εμείς είχαμε 2!!!! :cool::cool::cool: 2 Αγγλικά και 2 Γαλλικά... Ντάξει περιττό να πω ότι αυτές οι 4 ώρες τη βδομάδα ήταν οι ώρες του παιδιού... :baby::yahoo: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. November 28, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2007 δεν πιστευω πως είναι λογικό!!!στην ελλάδα είμαστε!!!και στο εξωτερικο έτσι κάνουν?στην έκθεση τα ποιο σημαντικα νομίζω τώρα τα μαθαίνεις!!και στην γλώσσα!!!:) Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2007 οταν λες 2 ωρες γλωσσα εννοεις εκθεση;; γιατι απο οτι θυμαμαι ειχαμε και μαθηματα οπως "κειμενα","αρχαια" κτλ κτλ που εντασσονται στα φιλολογικα. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. November 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2007 ΦΙΛΕ ΜΟΥ, μακαρι να εκανα και εγω 3 ωρες αγγλικα τη βδομαδα (3η λυκειου παω). Βλεπεις ειμαι ερωτευμενος με την αγγλικού μας!!!!:love::love::love::love:δυστυχως κανουμε μονο 2:( αλλα θα παω ενισχυτικη αγγλικα για να την βλεπω περισσοτερο:)(κι ας μην δωσω το μαθημα). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. November 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2007 Εμεις παντος εχουμε 6ωρες αρχαια, 2ωρες εκθεση, 2 ωρες λογοτεχνια, 3 ωρες Αγγλικα και 2η ξενη γλωσσα δεν κανουμε καν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. November 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2007 Καταρχας εγω σε ολες τις ταξεις του λυκειου που ημουνα τα αγγλικα και τα γαλλικα ηταν σαν το κενο αλλα σ'αυτην την περιπτωση δεν σ'αφηναν (τις λιγοτερες φορες) να βγεις απο την ταξη ... Αλλα κατσε τωρα που το σκεφτομαι στην τριτη ειχαμε μονο γαλλικα (2 ωρες την βδομαδα) αγγλικα δεν ειχαμε ! Κριμα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. November 29, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2007 εντάξει κάνουμε και όλα τα άλλα μαθήματα αλλά η έκθεση είναι ένα μάθημα που το δίνεις σε όλες της κατευθύνσης!!!έμας η κυρία έιναι λίγο ψώνάρα και άσχημη!!!όποτε έιναι ακόμα χειρότερα:lol::p! Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. November 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2007 Εμείς στα αγγλικά βλέπαμε ταινίες(χωρίς υπότιτλους):D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pinkrose Δημ. November 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2007 εντάξει κάνουμε και όλα τα άλλα μαθήματα αλλά η έκθεση είναι ένα μάθημα που το δίνεις σε όλες της κατευθύνσης!!!έμας η κυρία έιναι λίγο ψώνάρα και άσχημη!!!όποτε έιναι ακόμα χειρότερα:lol::p! Αυτό ειναι λαθος απο τον λυκειαρχη προφανως εδω σε μας τα παιδια κανουν 2 γαλλικα και 2 αγγλικα και 3 εκθεση... Παράθεση Nokia 5610[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelvasil92 Δημ. November 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2007 Πιστευεται πως αυτο το πράγμα που γίνετε στη 1 λυκειου είναι σωστο??αν είναι δυνατον δλδ?περισσότερο ξένες γλώσσες παρά ελλήνικα!!έλεος:X:mad:!! εγω σαν επιλεγόμενο φέτος(πάω 1η λυκείου), πήρα πληροφορική. Εσύ γιατι πήρες ξένη γλώσσα...εμ την εφαγεσ στην μαπα σ'ολο το γυμνασιο, εμ την τρως και στο λυκειο Παράθεση Band Of Brothers Fan! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. November 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2007 εγω σαν επιλεγόμενο φέτος(πάω 1η λυκείου), πήρα πληροφορική. Εσύ γιατι πήρες ξένη γλώσσα...εμ την εφαγεσ στην μαπα σ'ολο το γυμνασιο, εμ την τρως και στο λυκειο Ισχύει τώρα ότι δεν μπορείς να πάρεις 3 πληροφορικές?Σε μας μέχρι 2 μπορούσες να πάρεις?(σε 1,2,3 λυκείου) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelvasil92 Δημ. November 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2007 Ισχύει τώρα ότι δεν μπορείς να πάρεις 3 πληροφορικές?Σε μας μέχρι 2 μπορούσες να πάρεις?(σε 1,2,3 λυκείου) proti fora to akouw auto Παράθεση Band Of Brothers Fan! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonydeli7 Δημ. November 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2007 Ισχύει τώρα ότι δεν μπορείς να πάρεις 3 πληροφορικές?Σε μας μέχρι 2 μπορούσες να πάρεις?(σε 1,2,3 λυκείου) σε εμας ισχυε παντως αυτο...:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_ts157 Δημ. November 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2007 Ναι, ισχυει. Μπορεις να παρεις πληροφορικη για 2 χρονιες, οχι και για τις τρεις. Βεβαια πολλοι στην 3η λυκειου επιλεγουν τα πολυμεσα που ειναι κατι παρομοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. November 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2007 Και σε μας ίσχυε.Βλακεία πάντως:wacko:. Πολυμέσα!?Ενδιαφέρον ακούγεται!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_ts157 Δημ. November 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2007 Και σε μας ίσχυε.Βλακεία πάντως:wacko:. Πολυμέσα!?Ενδιαφέρον ακούγεται!:) Ενδιαφερον και με εξισου ενδιαφερον και συγχρονο βιβλιο απο ο,τι εχω ακουσει (δεν το εχω δει με τα ματια μου, εγω κανω Α.Ο.Θ). Αρκει βεβαια να γινεται και στην πραξη μαθημα, κατι μαλλον χλωμο..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. November 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2007 Ενδιαφερον και με εξισου ενδιαφερον και συγχρονο βιβλιο απο ο,τι εχω ακουσει (δεν το εχω δει με τα ματια μου, εγω κανω Α.Ο.Θ). Αρκει βεβαια να γινεται και στην πραξη μαθημα, κατι μαλλον χλωμο..;) Α.Ο.Θ Τί μου θύμισες τώρα:happy: H πιο σπαστικιά καθηγήτρια(όλοι την μισούσαν/μισούν) αλλά το θυμάμαι το μάθημα με νοσταλγία.Η τρίτη Λυκείου είναι η πιο ωραία τάξη. Ζήστε την! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. December 1, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2007 ρε φίλε σιγα μην διάλεγα ξένη γλώσσα θεατρολογία πήρα και ΄δεν κάνουμε τπτ!!!:lol::p!!!αλλά αυτα τα αγγλικά 3 ώρες ποιο βαρετα δεν γίνετε!!:wacko:!!!αν δεν ξέρεις και όλας!!γιατί νομίζουν πως όλοι πάνε φροντιστήριο!!το έχουν σίγουρο!!:mad: Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. December 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2007 2α λυκειου παντως εχουμε 2 ωρες την βδομαδα αγγλικα:rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts