achisaeL Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Μπορεις να βαλεις κ αλλο κειμενο. Για νουμερο δεν ειμαι σιγουρος. ξερεις το πως ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Ναι εχει πεδιο μολις γραφτεις. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2011 Το smsone.gr με κάθε νέα εγγραφή σου δίνει 10 sms δωρεάν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Εχω ένα προβληματάκι με IE και txtme.gr Σε 'σας όλα ΟΚ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenopoulos Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Εχω ένα προβληματάκι με IE και txtme.gr Σε 'σας όλα ΟΚ; ολα οκ, κανενα προβλημα. Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 Κανένα καινούριο site έχετε βρει; Αρκετά από αυτά που είχαμε γράψει στο παρελθόν δεν λειτουργούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 Παρατήρησα κάτι σήμερα με το txtme... Κάνω προγραμματισμένη απσοτολή, και ενώ δεν έχω από τα 50 που μου δίνει κάθε μήνα και είναι να πάρει από τους πόντους, όταν ακυρώσω την αποστολή, αντί να επιστρέψει 10 πόντους, επιστρέφει 1 sms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 Mε μια αναζήτηση βλέπω ότι δεν έχει αναφερθεί.. Θα το δοκίμαζα πριν μερικές ημέρες αλλά κάτι έτυχε και δεν έκανα εγγραφή. Φαίνεται να λειτουργεί αλλά πρέπει να πρέπει να περιμένουμε το δέντρο! http://www.freesmstree.com/ Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 Ναι λειτουργει αλλα οποτε του καπνισει. Πρακτικα δεν μπορεις να περιμενεις με τις ωρες. Οποτε ειναι σχεδον αχρηστο. Ασε που καμια φορα φορα δειχνει 3 μυνηματα και μεχρι να γραψεις εσυ το μυνημα εχουν φαγωθει τα μυνηματα. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenopoulos Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 Mε μια αναζήτηση βλέπω ότι δεν έχει αναφερθεί.. Θα το δοκίμαζα πριν μερικές ημέρες αλλά κάτι έτυχε και δεν έκανα εγγραφή. Φαίνεται να λειτουργεί αλλά πρέπει να πρέπει να περιμένουμε το δέντρο! http://www.freesmstree.com/ Εγω πάντως λέω προσοχή γιατί το να ζητάνε το τηλ του κάθε χρήστη είναι πολύ υποπτο για περιεργες μελλοντικες χρεωσεις... Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 (edited) Οποτε ειναι σχεδον αχρηστο. Το δοκίμασα και είναι αρκετά κουραστικό.. Θα συμφωνήσω με την @evi32 Εγω πάντως λέω προσοχή γιατί το να ζητάνε το τηλ του κάθε χρήστη είναι πολύ υποπτο για περιεργες μελλοντικες χρεωσεις... Προσωπική μου γνώμη : Δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο.. Ίσως να χρησιμοποιήσουν τον αριθμό σου για να σου στέλνουν "διαφημιστικά sms" άλλα τίποτα περισσότερο. Υπάρχει κάποια υπηρεσία που να μας επιτρέπει να στείλουμε δωρεάν sms μέσω internet στην Βουλγαρία; Edited October 4, 2011 by gianpithio Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 Το δοκίμασα και είναι αρκετά κουραστικό.. Θα συμφωνήσω με την @evi32 Προσωπική μου γνώμη : Δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο.. Ίσως να χρησιμοποιήσουν τον αριθμό σου για να σου στέλνουν "διαφημιστικά sms" άλλα τίποτα περισσότερο. Υπάρχει κάποια υπηρεσία που να μας επιτρέπει να στείλουμε δωρεάν sms μέσω internet στην Βουλγαρία; Αν έχεις ίντερνετ από τον ΟΤΕ, δοκίμασε την υπηρεσία connx tools, σου δίνει 100 sms το μήνα.Με έχει βολέψει πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 υπηρχαν καποια βουλγαρικα σαιτς που το επετρεπαν...και της γκλομπουλ είχε και της μτελ... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 Αυτα τα Βουλγαρικα επιτρεπουν κ σε αλλες χωρες? Πχ σε Ελλαδα? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 Υπάρχει κάποια υπηρεσία που να μας επιτρέπει να στείλουμε δωρεάν sms μέσω internet στην Βουλγαρία; Το mycosmos. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 Mycosmos Βουλγαριας? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 mycosmos.gr Στέλνει παντού στο εξωτερικό. Δεν έχω δοκιμάσει σε βουλγάρικο νούμερο, αλλά δεν πιστεύω ότι δεν θα στέλνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 Ρωτησα αν υπαρχει Βουλγαρικο site που να στελνει κ σε Ελλαδα. Thanks Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 Δεν καταλαβαίνω ποια η διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 Η διαφορα ειναι οτι το mycosmos.gr το ξερουμε χρονια πολλα. Εχει καποιους περιορισμους, και καποια πλεονεκτηματα. Θα θελαμε να ανακαλυψουμε πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα και απο αλλες εταιριες. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 Αν εννοείς μειονέκτημα τα 10 SMS/μέρα ή ότι γράφει σαν παραλήπτη το 5000, μπορείς να γράψεις άλλο ένα νουμεράκι και να πάρεις άλλα 10 SMS/μέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 Nαι το ξερουμε αυτο εχουμε καμια δεκαρια νουμερα. Αλλα το θεμα ειναι να εχουμε κ καμια αλλη εταιρια. Υπαρχει τελικα καμια ξενη? Πχ απο Βουλγαρια? Που να στελνει κ Ελλαδα? Thanks Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 ποιο ειναι καλυτερο?to txtme η το mycosmos? χρησιμοποιω το πρωτο αλλα καμια φορα δε τα στελνει Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenopoulos Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 ποιο ειναι καλυτερο?to txtme η το mycosmos? το mycosmos που δεν εχει εξ ορισμου διαφημησεις στο sms που στελνει. Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 To txtme ομως εχει πολλα αλλα. Εχει αναφορα παραδοσης. Εχει μεταχρονολογημενα μυνηματα. Πολυ βασικα. Γιατι αν δεν ξερεις αν πηγε το μυνημα, τοτε μενεις με την απορια. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts