tranquillity Δημ. July 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2007 ti afto itan? teliose? Παράθεση i am back at last ..... Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. July 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2007 shmera poy mpika sto mpes.gr den exei tin epilogi sms http://www.mpes.gr/modules.php?name=FreeSMS «Αυτός ο τομέας είναι ανενεργός!» :wacko: :wacko: :blink: Πάει κι αυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halfprice2 Δημ. July 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2007 kai poloi krathse afoy osoi empenan empenan gia sms Παράθεση http://www.eautoshop.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. July 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2007 Παει και αυτο....Κριμα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogr Δημ. July 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2007 Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά; Τα "παράπονά" σας, γιατί τα λέτε εδώ κ όχι στο forum της σελίδας; Το παιδί που έχει το site, το ξέρω, κ έχουμε κ οι δύο την ίδια απορία... Και ναί, έκλεισε η υπηρεσία γιατί κάποιοι έκαναν κατάχρηση της υπηρεσίας... Για να μήν πω οτι το 99% των ατομων που γράφτηκαν, ήταν για τα sms... Αυτοί είμαστε οι Ελληνες... Μόλις δούμε κάτι που θα μας εξοικονομήσει 1-2 ευρώ, αμέσως πέφτουμε να το φάμε... Παράθεση Ericsson PH388, Ericsson T29, Panasonic GD35, Panasonic GD87, Nokia 8210, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 3410, Nokia 7250i, Nokia 6100, Nokia 6510, Nokia N-Gage, Mitsubishi M341i, Sharp GX-17, Nokia 6020, Nokia E50, Nokia 6120 Classic, Nokia 5800XM, Nokia N900, Huawei Ideos X5 Pro, Acer Liquid E2, Lenovo K3 Note, Xiaomi Mi A1, Nokia 7.2, Poco F3 and counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. July 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2007 εγω δεν καταλαβαινω κατι αλλο.... με τοσα πακετα για σμς,και καρτες που προσφερουν σμς ακομα και με 3 λεπτακια του εβρο γτ καθεστε και παιδευεστε με τα φρι σμς μεσω ιντερνετ;; πανε πια οι εποχες που εστελνες ΔΩΡΕΑΝ οπου ηθελες και οσα ηθελες... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. July 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2007 εγω δεν καταλαβαινω κατι αλλο.... με τοσα πακετα για σμς,και καρτες που προσφερουν σμς ακομα και με 3 λεπτακια του εβρο γτ καθεστε και παιδευεστε με τα φρι σμς μεσω ιντερνετ;; πανε πια οι εποχες που εστελνες ΔΩΡΕΑΝ οπου ηθελες και οσα ηθελες... Το ίδιο να γράφεις τα ΣΜΣ από το κινητό με το να τα γράφεις από το πληκτρολόγιο του υπολογιστή; :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. July 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2007 οχι σε αυτο δε διαφωνω αλλα βρε μητσε ποσοι πιστευεις οτι ψαχνουν σαιτς για αυτον τον λογο και μονο;; δεν ειναι λιγο αρρωστια να πρεπει να στειλεις ενα σμς ενω εισαι εκτος σπιτιοιυ ας πουμε,και να περιμενεις ποτε θα γυρισειςσ σπιτι για να το στειλεις δωρεαν;;;;;;(το εχω ακουσει αρκετες φορες σε καφετερια απο διπλανα τραπεζακια) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. July 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2007 Και συ ρε φρικιό της φύσης, κάθεσαι και στήνεις αυτί στις διπλανές παρεούλες; Εμ, τέτοια είσαι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tranquillity Δημ. July 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2007 ke fisika osoi thelun na stelun sms meso ipologisoti gia na grafun pio grigora iparuxn polles paid ipiresis pu ine panfthines! Παράθεση i am back at last ..... Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halfprice2 Δημ. July 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2007 Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά; Τα "παράπονά" σας, γιατί τα λέτε εδώ κ όχι στο forum της σελίδας; Το παιδί που έχει το site, το ξέρω, κ έχουμε κ οι δύο την ίδια απορία... Και ναί, έκλεισε η υπηρεσία γιατί κάποιοι έκαναν κατάχρηση της υπηρεσίας... Για να μήν πω οτι το 99% των ατομων που γράφτηκαν, ήταν για τα sms... Αυτοί είμαστε οι Ελληνες... Μόλις δούμε κάτι που θα μας εξοικονομήσει 1-2 ευρώ, αμέσως πέφτουμε να το φάμε... toylaxiston eixe episkeptes tvra thane monos toy otan les kataxrisi posa sms enoeis diladi ekanan kataxrisi kai me 4 lepta poy ebale xrono Παράθεση http://www.eautoshop.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MouzakitisAngelo Δημ. July 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2007 Wirelessly posted (Nokia6280/2.0 (05.92) Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Poio einai to site? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
termi21 Δημ. July 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2007 εγω δεν καταλαβαινω κατι αλλο.... με τοσα πακετα για σμς,και καρτες που προσφερουν σμς ακομα και με 3 λεπτακια του εβρο γτ καθεστε και παιδευεστε με τα φρι σμς μεσω ιντερνετ;; πανε πια οι εποχες που εστελνες ΔΩΡΕΑΝ οπου ηθελες και οσα ηθελες... Ειδικά αν σκεφτείς ότι ο καφές που πίνουν κοστίζει όσο 133-166 SMS των 3 cents :p Απλά έχει χαθεί η λογική... έχω πετύχει κάποια που 1 νυχτικό της φαινόταν ακριβό στα 9Ε και ήθελε έκπτωση, αλλά σκάει κάθε μέρα 6Ε για Marlboro... Παράθεση EvEn DeAtH MaY DiE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
termi21 Δημ. July 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2007 Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά; Τα "παράπονά" σας, γιατί τα λέτε εδώ κ όχι στο forum της σελίδας; Το παιδί που έχει το site, το ξέρω, κ έχουμε κ οι δύο την ίδια απορία... Και ναί, έκλεισε η υπηρεσία γιατί κάποιοι έκαναν κατάχρηση της υπηρεσίας... Για να μήν πω οτι το 99% των ατομων που γράφτηκαν, ήταν για τα sms... Αυτοί είμαστε οι Ελληνες... Μόλις δούμε κάτι που θα μας εξοικονομήσει 1-2 ευρώ, αμέσως πέφτουμε να το φάμε... Είναι γνωστό το κόλπο με τα προσωρινά SMS ως διαφημιστικό κόλπο για να γνωρίσει ο κόσμος ένα site. Όπως στρώνει κανείς κοιμάται...:) Παράθεση EvEn DeAtH MaY DiE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogr Δημ. August 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2007 Παιδιά, τα sms δέν κόπηκαν για οικονομικό λόγο. Κόπηκαν για τον εξής λόγο: ι) Πρίν τα sms, οι εγγεγραμένοι χρήστες ήταν 50. Τώρα είναι 417. Άρα εγγραφηκαν 367 άτομα. Ωραία; Απο αυτούς τους 367, όλοιέμπαιναν μόνο κ μόνο για τα sms. Και επειδή το παιδί δέν θέλει τέτοιες φάσεις τα έβγαλε. ιι) Απο το site το παιδί δέν έχει κάποιο οικονομικό όφελος (ούτε διαφημήσεις έχει ούτε τίποτα). HalfPrice2 ήταν πολλά τα μηνύματα. Πάρα πολλά, αλλά δέν ήταν αυτός ο λόγος. Ο λόγος ήταν η πολλαπλή αποστολή sms στον ίδιο αριθμό, που μπορεί να θεωρηθεί σαν spam. Κ επειδή το να μπούν κι άλλες προστασίες θεώρησε το παιδί οτι είναι χρονοβόρο, αποφάσησε να το βγάλει termi21, αν ήθελε το παιδί να κοροιδέψει τον κόσμο με τα sms, θα το πήγαινε ανάλογα με τα post που έχει ο καθένας στο forum. Έχετε κάποια άλλη απορία; Πείτε μου να την μεταφέρω, η μπείτε στο forum της σελίδας κ ρωτήστε γιατι κανονικά εκεί έπρεπε να γίνει αυτή η κουβέντα. Παράθεση Ericsson PH388, Ericsson T29, Panasonic GD35, Panasonic GD87, Nokia 8210, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 3410, Nokia 7250i, Nokia 6100, Nokia 6510, Nokia N-Gage, Mitsubishi M341i, Sharp GX-17, Nokia 6020, Nokia E50, Nokia 6120 Classic, Nokia 5800XM, Nokia N900, Huawei Ideos X5 Pro, Acer Liquid E2, Lenovo K3 Note, Xiaomi Mi A1, Nokia 7.2, Poco F3 and counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. August 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2007 Παιδιά, τα sms δέν κόπηκαν για οικονομικό λόγο. Κόπηκαν για τον εξής λόγο: ι) Πρίν τα sms, οι εγγεγραμένοι χρήστες ήταν 50. Τώρα είναι 417. Άρα εγγραφηκαν 367 άτομα. Ωραία; Απο αυτούς τους 367, όλοιέμπαιναν μόνο κ μόνο για τα sms. Και επειδή το παιδί δέν θέλει τέτοιες φάσεις τα έβγαλε. ιι) Απο το site το παιδί δέν έχει κάποιο οικονομικό όφελος (ούτε διαφημήσεις έχει ούτε τίποτα). HalfPrice2 ήταν πολλά τα μηνύματα. Πάρα πολλά, αλλά δέν ήταν αυτός ο λόγος. Ο λόγος ήταν η πολλαπλή αποστολή sms στον ίδιο αριθμό, που μπορεί να θεωρηθεί σαν spam. Κ επειδή το να μπούν κι άλλες προστασίες θεώρησε το παιδί οτι είναι χρονοβόρο, αποφάσησε να το βγάλει termi21, αν ήθελε το παιδί να κοροιδέψει τον κόσμο με τα sms, θα το πήγαινε ανάλογα με τα post που έχει ο καθένας στο forum. Έχετε κάποια άλλη απορία; Πείτε μου να την μεταφέρω, η μπείτε στο forum της σελίδας κ ρωτήστε γιατι κανονικά εκεί έπρεπε να γίνει αυτή η κουβέντα. Mπήκα στο φόρουμ και δεν έχει καμιά συζήτηση για τα σμσ (μέχρι χθες τουλάχιστον). «Το παιδί» που λες με κάποια τσασιά έβαλε τα σμσ. Εκτός κι αν έκλεισε κάποια συμφωνία με την Otenet... Αλλά όπως λες αφού δεν του κόστιζε τίποτα, με κανα χακ τα έβαλε. Και φοβήθηκε μήπως εξαπλωθεί πολύ η υπηρεσία και βρει κανά μπελά. Το φιλότιμο έχει πεθάνει φίλε. Την πάρτη του κοίταξε ο άνθρωπος και καλά έκανε και τα έκοψε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halfprice2 Δημ. August 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2007 Παιδιά, τα sms δέν κόπηκαν για οικονομικό λόγο. Κόπηκαν για τον εξής λόγο: ι) Πρίν τα sms, οι εγγεγραμένοι χρήστες ήταν 50. Τώρα είναι 417. Άρα εγγραφηκαν 367 άτομα. Ωραία; Απο αυτούς τους 367, όλοιέμπαιναν μόνο κ μόνο για τα sms. Και επειδή το παιδί δέν θέλει τέτοιες φάσεις τα έβγαλε. ιι) Απο το site το παιδί δέν έχει κάποιο οικονομικό όφελος (ούτε διαφημήσεις έχει ούτε τίποτα). HalfPrice2 ήταν πολλά τα μηνύματα. Πάρα πολλά, αλλά δέν ήταν αυτός ο λόγος. Ο λόγος ήταν η πολλαπλή αποστολή sms στον ίδιο αριθμό, που μπορεί να θεωρηθεί σαν spam. Κ επειδή το να μπούν κι άλλες προστασίες θεώρησε το παιδί οτι είναι χρονοβόρο, αποφάσησε να το βγάλει termi21, αν ήθελε το παιδί να κοροιδέψει τον κόσμο με τα sms, θα το πήγαινε ανάλογα με τα post που έχει ο καθένας στο forum. Έχετε κάποια άλλη απορία; Πείτε μου να την μεταφέρω, η μπείτε στο forum της σελίδας κ ρωτήστε γιατι κανονικά εκεί έπρεπε να γίνει αυτή η κουβέντα. giati filemo ta plirone ta sms ola ta site gia kapoio logo trabane kosmo ala gia minimata ala gia to periexomeno otan les estelna pola sms se ena noymero diladi gia ti ogko milame. Παράθεση http://www.eautoshop.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halfprice2 Δημ. August 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2007 Mπήκα στο φόρουμ και δεν έχει καμιά συζήτηση για τα σμσ (μέχρι χθες τουλάχιστον). «Το παιδί» που λες με κάποια τσασιά έβαλε τα σμσ. Εκτός κι αν έκλεισε κάποια συμφωνία με την Otenet... Αλλά όπως λες αφού δεν του κόστιζε τίποτα, με κανα χακ τα έβαλε. Και φοβήθηκε μήπως εξαπλωθεί πολύ η υπηρεσία και βρει κανά μπελά. Το φιλότιμο έχει πεθάνει φίλε. Την πάρτη του κοίταξε ο άνθρωπος και καλά έκανε και τα έκοψε. apla eide oti den ton simferei h toy hrthe poly logargiasmos !! Παράθεση http://www.eautoshop.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogr Δημ. August 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2007 ΤΟ πόσα sms εφευγαν κλπ, είναι καθαρά δικό του θέμα αν θέλει να μαθευτεί. Εγω το μόνο που έκανα, (γιατι υποψιαζόμαι οτι νομιζετε πως η σελίδα είναι δική μου), ήταν να τον βοηθήσω στις δοκιμές. Το τι έκανε, πώς το εκανε κλπ, είναι δικό του θέμα. Απο κεί και πέρα Mπήκα στο φόρουμ και δεν έχει καμιά συζήτηση για τα σμσ (μέχρι χθες τουλάχιστον) Ναι, και είναι τόσο δύσκολο να ανοίξεις νέο θέμα; Οσο για το "χακ" που λές, πρέπει να είσαι πολυ καλός σεναριογράφος, μήν το αφήσεις έτσι, εκμεταεύσου το Η κουβέντα τέλος. ΑΝ θέλετε οτιδήποτε, να μπείτε στο forum της σελίδας. Ευχαριστώ Παράθεση Ericsson PH388, Ericsson T29, Panasonic GD35, Panasonic GD87, Nokia 8210, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 3410, Nokia 7250i, Nokia 6100, Nokia 6510, Nokia N-Gage, Mitsubishi M341i, Sharp GX-17, Nokia 6020, Nokia E50, Nokia 6120 Classic, Nokia 5800XM, Nokia N900, Huawei Ideos X5 Pro, Acer Liquid E2, Lenovo K3 Note, Xiaomi Mi A1, Nokia 7.2, Poco F3 and counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
branvandit Δημ. August 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2007 tespa 3erei kapoios kapoio site pou na leitourgei twra??? Παράθεση Quality Before Quantity... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. August 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2007 Παιδιά, να επανέρθουμε στο θέμα μας;:whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giankyr Δημ. August 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2007 ok, από ποιά σελίδα/πρόγραμμα στέλνετε δωρεάν SMS αυτό το διάστημα? Εγώ χρησιμοποιώ μόνο τα 10 που δείνει η Cosmote από το mycosmos.gr. Το callwave δεν δουλεύει πλέον, όποτε δοκιμάζω να στείλω μου βγάζει μήνυμα "Message not sent - go to callwave.com/credits".. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
branvandit Δημ. August 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2007 ok, από ποιά σελίδα/πρόγραμμα στέλνετε δωρεάν SMS αυτό το διάστημα? Εγώ χρησιμοποιώ μόνο τα 10 που δείνει η Cosmote από το mycosmos.gr. Το callwave δεν δουλεύει πλέον, όποτε δοκιμάζω να στείλω μου βγάζει μήνυμα "Message not sent - go to callwave.com/credits".. pws ginetai h eggrafh sto mycosmos.gr?? Παράθεση Quality Before Quantity... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2007 Εγώ όταν βρίσκομαι σε κοινόχρηστο υπολογηστή στέλνω από το mycosmos.gr, αν και ο αριθμός μου είναι Vodafone, έχει αλλαχθεί 2 φορές από τη στιγμή που ήταν Cosmote, μπορώ και στέλνω sms κανονικά. Αν είμαι σπίτι, στέλνω από το voipbuster, με μικρή χρέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. August 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2007 pws ginetai h eggrafh sto mycosmos.gr?? OPEN και αποστολή στο 5000. Μετά σου έρχεται ο κωδικός και κάνεις Login στο http://www.mycosmos.gr Εγώ όταν βρίσκομαι σε κοινόχρηστο υπολογηστή στέλνω από το mycosmos.gr, αν και ο αριθμός μου είναι Vodafone, έχει αλλαχθεί 2 φορές από τη στιγμή που ήταν Cosmote, μπορώ και στέλνω sms κανονικά. Αν είμαι σπίτι, στέλνω από το voipbuster, με μικρή χρέωση. Γενικά ακόμα και να ακυρωθεί ο αριθμός Cosmote ή αν πάει με φορητότητα, το Mycosmos ισχύει. Πολύ σπάνια το κόβουν και μετά από πάρα πολύ καιρό. :shifty::X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts