poseidon2004 Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Κάνεις λογκ ιν στον ΙΕ και μόλις είναι να πατήσεις το κουμπί που λέει SMS κάνεις το εξής: SHIFT+κλικ στο SMS, οπότε εμφανίζεται το λινκ στην μπάρα διευθύνσεων και το κάνεις κόπυ πέιστ στα μπούκμαρκς. :D Thxxxxxxxxx :D :cool: ;) και εγώ αυτό έκανα κ δουλεύει τέλεια με ff :cool: Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Τρελλό: Αν στείλω SMS σε SonyEricsson T300 το οποίο είναι με TIM, το SMS έρχεται χωρίς να χτυπήσει το κινητό και χωρίς να εμφανιστεί ειδοποίηση για νέο SMS. Απλώς εμφανίζεται το φακελάκι εντελώς ξαφνικά... :wacko: :wacko: :confused: Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aceman Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 kati paizetai me tis ru8miseis tou kinitou. emena doulevei mia xara sto firefox me direct link kai malista xwris na kanw login. kalooo. Παράθεση Μαύρη Θύελλα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Τρελλό: Αν στείλω SMS σε SonyEricsson T300 το οποίο είναι με TIM, το SMS έρχεται χωρίς να χτυπήσει το κινητό και χωρίς να εμφανιστεί ειδοποίηση για νέο SMS. Απλώς εμφανίζεται το φακελάκι εντελώς ξαφνικά... :wacko: :wacko: :confused: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=949860#post949860 Ομοιοπαθής με Τ610 Sony Ericsson. Τι να παίζει άραγε; :confused: :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zorz Δημ. June 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2005 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=949860#post949860 Ομοιοπαθής με Τ610 Sony Ericsson. Τι να παίζει άραγε; :confused: :worry: Προφανώς τα στέλνει ως flash SMS... Παράθεση Motorola Razr i XT890 + Alcatel 2005D + Samsung GT-N5110 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. June 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2005 Προφανώς τα στέλνει ως flash SMS... τουτέστιν; :confused: Λύση υπάρχει για αυτό; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parapara Δημ. June 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2005 Και σε μένα το κάνει με Sony-Ericsson K700i Τα flash-sms δεν είναι έτσι... τα flash sms έρχονται ανοιχτά ενώ αυτά έρχονται 'κρυφά' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aceman Δημ. June 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2005 afti ti stigmi antimetwpizw kapoia mikroprovlimata me to mycosmos. argei i sundesi. anyway Παράθεση Μαύρη Θύελλα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aceman Δημ. June 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2005 Η Υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη. Παρακαλώ προσπαθήστε αργότερα. Παράθεση Μαύρη Θύελλα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undertow Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 το web2sms σταμάτησε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saxtus Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 Πλέον τα SMS που στέλνει το MyCosmos είναι Class 2 αντί για 1 που ήταν παλιά κι έτσι έρχονται αθόρυβα και μπαίνουν κατ' ευθίαν στην SIM. Όσοι δεν βρίσκετε το κουμπί, δείτε το screenshot (προέρχεται από το κάτω-αριστερά κομμάτι της οθόνης). Παράθεση Saxtus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aceman Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 paidia de to pistevw. mpika sto irc psaxnontas na vrw kanenan na mou dwsei ta stoixeia tou apo otenet sundesi gia na stelnw 20 sms per day apo cool4u pou exei i otenet. me ti 2i prospa8eia vrika mia peiraiwtisa pou mou ta dwse sti psuxra. afta einai. kai mycosmos pou exw apo allon einai. :p 30 sms per day kala einai sunolo. :) Παράθεση Μαύρη Θύελλα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 Πλέον τα SMS που στέλνει το MyCosmos είναι Class 2 αντί για 1 που ήταν παλιά κι έτσι έρχονται αθόρυβα και μπαίνουν κατ' ευθίαν στην SIM. Όσοι δεν βρίσκετε το κουμπί, δείτε το screenshot (προέρχεται από το κάτω-αριστερά κομμάτι της οθόνης). Γιατί όμως δε συμβαίνει με όλα τα κινητά; paidia de to pistevw. mpika sto irc psaxnontas na vrw kanenan na mou dwsei ta stoixeia tou apo otenet sundesi gia na stelnw 20 sms per day apo cool4u pou exei i otenet. me ti 2i prospa8eia vrika mia peiraiwtisa pou mou ta dwse sti psuxra. afta einai. kai mycosmos pou exw apo allon einai. :p 30 sms per day kala einai sunolo. :) Δηλαδή σου έδωσε το username/password της σύνδεσής της;!; :eek: :eek: Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saxtus Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 Γιατί όμως δε συμβαίνει με όλα τα κινητά;Συμβαίνει με όσα υποστηρίζουν τα SMS Class 2. Το δοκίμασα σε δύο διαφορετικά μοντέλα Sony Ericsson και το κάνει. Δοκίμασα όμως και σε ένα Motorola (V600) που -- προφανώς -- αγνοεί το Class και τα δέχεται ως κλασσικά Class 1. Παράθεση Saxtus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titos18 Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 Κανένα scriptaki για το smssend μπορούμε να φτιάξουμε? Το παίδεψα λίγο αλλα τίποτα :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 papala kai ta doritos...kanenas na mou prosferei tpt gia web2sms? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 Συμβαίνει με όσα υποστηρίζουν τα SMS Class 2. Το δοκίμασα σε δύο διαφορετικά μοντέλα Sony Ericsson και το κάνει. Δοκίμασα όμως και σε ένα Motorola (V600) που -- προφανώς -- αγνοεί το Class και τα δέχεται ως κλασσικά Class 1. Το περίεργο είναι ότι σε Κ500 που έχω στείλει, μου είπαν ότι πήγε κανονικά (με μια μικρή επιφύλαξη) Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saxtus Δημ. July 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2005 Το περίεργο είναι ότι σε Κ500 που έχω στείλει, μου είπαν ότι πήγε κανονικά (με μια μικρή επιφύλαξη)Τα Sony Ericsson που δοκίμασα ήταν τα t630 και K508i. Δοκίμασα και σήμερα και ακόμα τα στέλνει Class 2... :down: Παράθεση Saxtus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icm Δημ. July 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2005 Τα Sony Ericsson που δοκίμασα ήταν τα t630 και K508i. Δοκίμασα και σήμερα και ακόμα τα στέλνει Class 2... :down: Νομίζω ότι τώρα "παίζει" εντάξει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lionor Δημ. July 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2005 δεν μπορω να μπω στο http://www.mycosmos.gr, συμβαινει σε κανεναν αλλον βρε παιδια; :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aceman Δημ. July 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2005 ok einai twra.to pa8ainei kamia fora. Παράθεση Μαύρη Θύελλα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lionor Δημ. July 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2005 ok einai twra.to pa8ainei kamia fora. Please wait while the page is loading... μου βγαζει αυτο το μυνημα, αλλα η σελιδα ειναι εντελως αδεια... :( ενω εμπαινα κανονικα με internet explorer Τωρα δεν μπαινει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. July 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2005 Please wait while the page is loading... μου βγαζει αυτο το μυνημα, αλλα η σελιδα ειναι εντελως αδεια... :( ενω εμπαινα κανονικα με internet explorer Τωρα δεν μπαινει... Τώρα που το δοκιμάζω μπαίνει κανονικά, δεν ξέρω για το πρωί. Το κάνει μερικές φορές να μπλοκάρει. Πάντως όπως ειπώθηκε, αν ενδιαφέρεστε μόνο για να στέλνετε FREE SMS από την mycosmos κάντε copy paste την ακριβή διεύθυνση για να μην χρειάζεστε κάθε φορά log in. Και με αυτό τον τρόπο ανοίγει και με firefox η σελίδα. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lionor Δημ. July 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2005 Τώρα που το δοκιμάζω μπαίνει κανονικά, δεν ξέρω για το πρωί. Το κάνει μερικές φορές να μπλοκάρει. Πάντως όπως ειπώθηκε, αν ενδιαφέρεστε μόνο για να στέλνετε FREE SMS από την mycosmos κάντε copy paste την ακριβή διεύθυνση για να μην χρειάζεστε κάθε φορά log in. Και με αυτό τον τρόπο ανοίγει και με firefox η σελίδα. ;) μεχρι προχθες, οποια ωρα και να μπαινα δεν ειχα προβλημα...τωρα ενω μου λεει οτι η σελιδα ολοκληρωθηκε, στην ουσια δεν ανοιγει... μηπως θέλει κάποια ρυθμιση; τι μπορω να κανω;... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. July 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2005 μεχρι προχθες, οποια ωρα και να μπαινα δεν ειχα προβλημα...τωρα ενω μου λεει οτι η σελιδα ολοκληρωθηκε, στην ουσια δεν ανοιγει... μηπως θέλει κάποια ρυθμιση; τι μπορω να κανω;... :( Μήπως το μπλοκάρει κανένα firewall; :confused: Για τσέκαρε λίγο τις ρυθμίσεις από κει. Κάτι άλλο δε νομίζω. Αν στην τελική βλέπεις ότι δεν μπαίνει σβήσε όλα τα cookies και πιστεύω θα μπει. Με ποιον browser είσαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts