tom12 Δημοσιεύτηκε November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 26, 2007 νεο cd απο την Δεσποινα Βανδη με τιτλο ''10 χρονια μαζι'' κυκλοφορει 5 δεκεμβριου και θα ειναι διπλο cd. επισης εμφανιση στης 12 δεκεμβριου στο ''αθηνων αρενα με ρεμο και μαρινελα'' απο της 20 μαζι με τον καρρα σε κεντρο στην συγγρου. εμενα μου αρεσει πολυ σαν καλλιτεχνης και θα τιμησω το νεο της cd. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 Τι δηλαδή; Θα κάνει "one night only" εμφάνιση στις 12 και από τις 20 θα είναι κανονικά σε άλλο κέντρο; Τι νόημα ακριβώς έχει αυτό το πράγμα;; Τα One Night Only τα κάνουν καλλιτέχνες του εξωτερικού που δε σκοπεύουν να εμφανιστούν και την...επόμενη βδομάδα και μέλιστα για μεγάλο αριθμό εμφανίσεων... Το "Θέλω" αντέχεται, τουλάχιστον περισσότερο από τα άλλα κομμάτια που είναι στη μόδα (π.χ. Παρτα και λοιπά whatever κομμάτια) Βέβαια το βαρέθηκα τις 3-4 πρώτες φορές που το άκουσα, αλλά τρώγεται. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 νεο cd απο την Δεσποινα Βανδη με τιτλο ''10 χρονια μαζι'' κυκλοφορει 5 δεκεμβριου και θα ειναι διπλο cd. επισης εμφανιση στης 12 δεκεμβριου στο ''αθηνων αρενα με ρεμο και μαρινελα'' απο της 20 μαζι με τον καρρα σε κεντρο στην συγγρου. εμενα μου αρεσει πολυ σαν καλλιτεχνης και θα τιμησω το νεο της cd. :D δεν υπάρχει περίπτωση δε μου αρέσουν τέτοιου είδους τραγούδια και ειδικότερα η Βανδή!:X:) Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 να το αγορασω οχι,αλλα δεν αποκλειεται να το ακουσω.. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Calendra Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 μόνο εάν μου βάλουν το πιστόλι στον κρόταφο ... (όπως είχε πει κάποτε και ο David Duchovny) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 μόνο εάν μου βάλουν το πιστόλι στον κρόταφο ... (όπως είχε πει κάποτε και ο David Duchovny) Για την Βανδή το είπε; Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. November 27, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 Για την Βανδή το είπε; mallon gia to olo pragma an kai den symfono KATHOLOY Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 Τι δηλαδή; Θα κάνει "one night only" εμφάνιση στις 12 και από τις 20 θα είναι κανονικά σε άλλο κέντρο; Τι νόημα ακριβώς έχει αυτό το πράγμα;; Τα One Night Only τα κάνουν καλλιτέχνες του εξωτερικού που δε σκοπεύουν να εμφανιστούν και την...επόμενη βδομάδα και μέλιστα για μεγάλο αριθμό εμφανίσεων... Το "Θέλω" αντέχεται, τουλάχιστον περισσότερο από τα άλλα κομμάτια που είναι στη μόδα (π.χ. Παρτα και λοιπά whatever κομμάτια) Βέβαια το βαρέθηκα τις 3-4 πρώτες φορές που το άκουσα, αλλά τρώγεται. Το "Θέλω" αντέχεται γιατί η όλη μουσική είναι Coldplay... Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 Το "Θέλω" αντέχεται γιατί η όλη μουσική είναι Coldplay...ασχετο αν η βανδη υποστηριζει πως ουδεμια σχεση μουσικα εχουν τα 2 κομματια... το νεο της σι ντι παντως θα ειναι οπως λενε διαφορετικα...φουλ στο τσιφτετελι..:worry: Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. December 4, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 re paidia mi dinete plirofories tou ''aera'' to ena cd tha einai gemato dance (pop) komatia kai oxi tsiftetelia kai to allo laiko. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2007 οχι αλλα ενταξει θα κανω ενα down για να το χω. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. December 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2007 οχι αλλα ενταξει θα κανω ενα down για να το χω. the same Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. December 6, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2007 paidia to cd einai katapliktiko. ta tragoudia einai poly orea. prota tha kano ena down opos lete kai esis kai meta me ta 1000 sto voice gia na to paro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. December 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2007 ME TIPOTA!!! Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ryback3 Δημ. December 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2007 Ακουσα το CD 1. Είναι εντελώς της πλάκας. Κανένα τραγούδι δεν ξεχωρίζει. ..ίσως το "Η Γη και σελήνη" ακουστεί λίγο. Για Βανδη, είναι πολύ κατώτερο των προσδοκιών. Κλαίω το bandwidth.:cry: Οταν ακούσω και το CD 2, θα γράψω εντυπώσεις..το CD 2 εχει λαϊκό-ποπ ακούσματα..οι μελωδίες-μουσική, ενα συνονθύλευμα από παλαιοτέρα τραγούδια της δΒ...απο το CD 2, δεν μ' άγγιξε κανένα κομμάτι. Πραγματικά, τα τραγούδια του Καρβελα για τη Βίσση, είναι έτη φωτός μπροστά. (δεν περίμενα να το πω, ποτέ αυτο). Παράθεση http://new.koolart.co.uk/catalog/images/1822.jpg http://www.msprotege.com/vbb225/images/smilies/drive.gif My love for you insatiable, not superficial You 'LL never waLk aLone! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. December 6, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2007 exo ksexorisei to ''deka xronia mazi'' to ''thelo'' to ''agapi'' kai to ''gi kai selini'' kai alla poly orea pou den ta akousa kala pados kai ego emina apla ikanopoihmenos, tha mporouse ontos na kanei polu kalitera pragmata. pados einai orea tragoudia pou tha akoustoun ta perissotera Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2007 ρε παιδια αυτο το γη και σεληνη δεν σας θυμιζει κατι....???? θα σπασω το κεφαλι μου τωρα........:lol: τελος παντων το cd ειναι κατω του μετριου....... κριμα...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djzan-tas Δημ. December 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2007 ontws kai mena kati mou thimizei to gi kai selini. akouste to remix i maska kai akouste to remix twn coldplay - clocks http://www.juno.co.uk/ppps/products/244300-01.htm&highlight=coldplay Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. December 7, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2007 ontws kai mena kati mou thimizei to gi kai selini. akouste to remix i maska kai akouste to remix twn coldplay - clocks http://www.juno.co.uk/ppps/products/244300-01.htm&highlight=coldplay to thelo nai. ala to gi kai selini oxi..... re paidia..;) ta perissotera tragoudia einai poly orea:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2007 ontws kai mena kati mou thimizei to gi kai selini. akouste to remix i maska kai akouste to remix twn coldplay - clocks http://www.juno.co.uk/ppps/products/244300-01.htm&highlight=coldplay ΝΑ ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟ ΓΗ ΚΑΙ ΣΕΛΗΝΗ..... εσπασα το κεφαλι μου αλλα το βρηκα τελικα.... *** 15_-_Gloria_-_Laura_Branigan.mp3 ρεεεεε δεν ντρεπόμαστε λιγο λεω εγω......:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. December 8, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2007 ΝΑ ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟ ΓΗ ΚΑΙ ΣΕΛΗΝΗ..... εσπασα το κεφαλι μου αλλα το βρηκα τελικα.... 15_-_Gloria_-_Laura_Branigan.mp3 ρεεεεε δεν ντρεπόμαστε λιγο λεω εγω......:rolleyes: MONO I ARXI MIAZEI KAPOS...........;) kai afou espases to kefali sou na to thimithis thimisou kai kanena alo tragoudi apo alo kallitexni pou einai tiga stin klepsia.................... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djzan-tas Δημ. December 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2007 eftiaksa 2 samples gia na deite poso polli moiazoun alla kai poso epireasmenos borei na einai apo ayta ta tragoudia: http://rapidshare.com/files/75105134/vandicopys.zip.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. December 8, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2007 τα τραγουδια μοιαζουν μονο στην αρχη. ο ρυθμος ειναι τελειος διαφορετικος. μα εδω που εχουμε φτασει ολες οι μουσικες του ειδους (ποπ) ειναι ιδιες μεταξυ τους. δεν ειναι περιεργο να μοιαζουν εστω και λιγο. δεν ειναι ομως μονο ο φοιβος που τα κανει αφτα...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dyannisb Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 eleos... ti akoyw.. siga ton ruthmo poy exoyn kai ta duo kommatia.. xaxa gia melwdia den to suzitw asxeto to ena apo to allo Oso gia to thelw exei idia enorxistrwsi melwdia diafwretiki kai teliko apotelesma allo.. Akoyste remo vissi korialla kai portokaloglou.. oloi eklepsan to clocks!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 Ρε παιδια εμενα το "ΘΕΛΩ" μου θυμιζει πολυ εντονα καποιο ξενο κομματι..... Παράθεση http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts