b744pilot Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 Μακάρι να γίνω(φέτος δίνω).Απλά έχω ακούσει τα καλύτερα για το ΕΜΠ. zafos90 γιατί δεν γίνεσαι πιλότος?;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 zafos90 γιατί δεν γίνεσαι πιλότος?;) Λατρεύω τα αεροπλάνα αλλά το επάγγελμα που θέλω να ακολουθήσω είναι μηχανικός αεροσκαφών με γνώσεις αεροναυπηγικής:)Και γι'αυτό θέλω να πάω μηχανολόγων αεροναυπηγών πάτρας ή μηχανολόγων μηχανικών ΕΜΠ:D.Και μετά δίνω και τις εξετάσεις της ΥΠΑ;) Εσύ?Για πιλότος?Καμιά Global ή Egnatia? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 Λατρεύω τα αεροπλάνα αλλά το επάγγελμα που θέλω να ακολουθήσω είναι μηχανικός αεροσκαφών με γνώσεις αεροναυπηγικής:)Και γι'αυτό θέλω να πάω μηχανολόγων αεροναυπηγών πάτρας ή μηχανολόγων μηχανικών ΕΜΠ:D.Και μετά δίνω και τις εξετάσεις της ΥΠΑ;) Εσύ?Για πιλότος?Καμιά Global ή Egnatia? Δυστυχώς αυτό που σπουδάζω δεν έχει καμία σχέση με αυτό που θέλω να γίνω.Και φυσικά θέλω να γίνω πιλότος.Όνειρό μου είναι αλλά δεν έχω αυτά τα αστρονομικά ποσά που ζητάνε! Αφού το θέλεις για μηχανικός αεροσκαφών να το ακολουθήσεις:)! Αυτό που σίγουρα θα κυνηγήσω ειναι ένα Private Pilot Licence από την αερολέσχη Θεσσαλονίκης:happy: με το 1/6 των χρημάτων που θα έδινα για commercial! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 Εγω το σκευτομαι και για ιπταμενος στην Ικαρων, και για πιλοτος πολιτικων αεροσκαφων, αλλα θα μου αρεσε και κατι σε μηχανικος αεροσκαφων (αλλα οχι στην πολεμικη) αν και δεν ξερω τι χρειαζετε για το τριτο, πιες ειναι οι σχολες κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marianda Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 Τελείωσα ελληνική φιλολογία στο ΑΠΘ και ορκίστηκα στις 14 Νοέμβρη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris21 Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 Τελείωσα ελληνική φιλολογία στο ΑΠΘ και ορκίστηκα στις 14 Νοέμβρη συγχαρητηρια. εγω το παλευω να τελειωσω ηλεκτρολογος στην καβαλα. που θα παει. θα ερθει κ η ωρα μου.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marianda Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 συγχαρητηρια. εγω το παλευω να τελειωσω ηλεκτρολογος στην καβαλα. που θα παει. θα ερθει κ η ωρα μου.:D Ευχαριστώ! Θα έρθει η ώρα σου και δεν θα το καταλάβεις! Εγώ πίστευα οτι δεν θα τελειώσω ποτέ!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 Εγώ σπουδάζω Ηλεκτρολόγος Μηχανικός κ Μηχανικός Υπολογιστών στο Α.Π.Θ. :) Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 Μάλλον τα παραλές λίγο.Το ΕΜΠ έχει πολύ περισσότερα και πιο πλήρη εργαστήρια (wind tunnel, turbomachinery, κλπ), καλύτερες υποδομές, και ίσως γνωστότερους καθηγητές από τα υπόλοιπα πολυτεχνία και έχει αδιαμφησβίτητη φήμη στο εξωτερικό. Check http://www.mech.ntua.gr/gr/ugrads/studyguide/programma_spoudon_2007-2008.pdf Για το συγκεκριμένο τμήμα δεν μπορώ να πω αν έχει καλύτερα εργαστήρια ή όχι.Το λόγικό είναι να έχει λόγω χρημάτων... Την φήμη που την είδες; Είδες το ΕΜΠ στα 500 καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου όπου είναι π.χ. το Αριστοτέλειο; Φήμη έχει μόνο στην Ελλάδα!Ο ξένος που ενδιαφέρεται όμως να σπουδάσει στην Ελλάδα (υπάρχουν και τέτοιοι αλλά λίγοι) θα ξέρει ότι το ΕΜΠ είναι το πιο in πολυτεχνείο στην Ελλάδα (για ιστορικούς και γεωγραφικούς λόγους)! Εγώ πάντως που είμαι σε περιφερειακό πολυτεχνείο βλέπω τη σχολή μου συνέχεια να ψαρεύει ότι πιο φρέσκο και συνάμα γνωστό και καλό κυκλοφορεί. Στο ΕΜΠ δεν μπαίνεις με το σπαθί σου καθηγητής, αλλά με το χ,ψ μέσο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harispug Δημ. November 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2007 Λατρεύω τα αεροπλάνα αλλά το επάγγελμα που θέλω να ακολουθήσω είναι μηχανικός αεροσκαφών με γνώσεις αεροναυπηγικής:)Και γι'αυτό θέλω να πάω μηχανολόγων αεροναυπηγών πάτρας ή μηχανολόγων μηχανικών ΕΜΠ:D.Και μετά δίνω και τις εξετάσεις της ΥΠΑ;) Εσύ?Για πιλότος?Καμιά Global ή Egnatia? Στους Μηχανολόγους στη Πάτρα υπάρχει όντως κατεύθυνση αεροναυπηγών.Το θέμα είναι ότι δε μπορούνε να πάνε όλοι και άλλα πολλά.Πραγματικά είναι πολύ ενδιαφέρον και με τρελές προοπτικές ιδίως στο εξωτερικό.Εδώ υπάρουνε μερικές δυσκολίες αλλά αν θες όλα γίνονται!Το ΕΜΠ έχει στους Μηχανολόγους κατεύθυνση Επίγειων και Εναέριων Μέσων. Εγώ είμαι Πολιτικούς Μηχανικούς EΜΠ.Μας είπανε ότι τα 2 τελευταία χρόνια που είναι η κατεύθυνση μπορούμε να τα κάνουμε αν ξέρουμε Γαλλικά στο καλύτερο πανεπιστήμιο Πολιτικών Μηχανικών στη Γαλλία(δε θυμάμαι το όνομα) και αντίστοιχα οι Γάλλοι εδώ.Μετά την αποφοίτηση το πτυχίο θα είναι διπλό,δηλαδή και από το ΕΜΠ και από το άλλο Πολύτεχνείο.Κοινώς οι Γάλλοι αξιολόγησαν το πρόγραμμα σπουδών και τη δουλειά εδώ και δέχτηκαν να συνεργαστούνε.Και ας σταματήσει αυτή η ανούσια αντιπαράθεση.Έλεος με τα απαρχαιωμένα προγράμματα.Συνεχώς αναθεωρούνται.Το θέμα έχει καταντήσει αν δε παινέψουμε το σπίτι μας θα πέσει να μας πλακώσει. Παράθεση Peugeotclub Peugeot 406 ST 2000 1.600cc Στο νοσοκομείο καταλήγουνε όσοι φοράνε ζώνες.Οι υπόλοιποι πάνε πρώτα στο νεκροτομείο... http://www.skoda-auto.gr/models/octavia/extra/images/2x3x180.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. November 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2007 Στους Μηχανολόγους στη Πάτρα υπάρχει όντως κατεύθυνση αεροναυπηγών.Το θέμα είναι ότι δε μπορούνε να πάνε όλοι και άλλα πολλά.Πραγματικά είναι πολύ ενδιαφέρον και με τρελές προοπτικές ιδίως στο εξωτερικό.Εδώ υπάρουνε μερικές δυσκολίες αλλά αν θες όλα γίνονται!Το ΕΜΠ έχει στους Μηχανολόγους κατεύθυνση Επίγειων και Εναέριων Μέσων. Αυτά που λες τα ξέρω.Όμως αυτό που λες ότι δεν μπορούνε να πάνε όλοι δεν ισχύει.Είναι καθαρά θέμα επιλογής.Το ξέρω από άτομα στο ΕΜΠ αλλά και στη πάτρα. Δυστυχώς αυτό που σπουδάζω δεν έχει καμία σχέση με αυτό που θέλω να γίνω.Και φυσικά θέλω να γίνω πιλότος.Όνειρό μου είναι αλλά δεν έχω αυτά τα αστρονομικά ποσά που ζητάνε! Αφού το θέλεις για μηχανικός αεροσκαφών να το ακολουθήσεις:)! Αυτό που σίγουρα θα κυνηγήσω ειναι ένα Private Pilot Licence από την αερολέσχη Θεσσαλονίκης:happy: με το 1/6 των χρημάτων που θα έδινα για commercial! Καλό το ppl αλλά για μικρά αεροπλάνα τύπου τσέσνα κλπ.Και γω θα πάρω το ppl αργότερα(Αφού σπουδάσω και μετά βρω δουλειά γιατί δε γουστάρω να ζητήσω από τους γονείς μου)Προσωπικά εγώ άμα ήθελα να γίνω επαγγελματίας πιλότος θα την έκανα για αμερική.Εκεί η εκπαίδευση κοστίζει συνολικά περίπου 30-35000 $(κάνε και τη μετατροπή σε ευρώ).Στην αμερική βρίσκεις στάνταρ δουλειά γιατί απλά είναι το "aviation center".Το πρόβλημα είναι η μετατροπή του πτυχίου σε jar(εκεί θέλει χρήμα) αν θες να δουλέψεις ευρώπη. Εγω το σκευτομαι και για ιπταμενος στην Ικαρων, και για πιλοτος πολιτικων αεροσκαφων, αλλα θα μου αρεσε και κατι σε μηχανικος αεροσκαφων (αλλα οχι στην πολεμικη) αν και δεν ξερω τι χρειαζετε για το τριτο, πιες ειναι οι σχολες κλπ Πρέπει να ξεκαθαρίσεις τί θέλεις να κάνεις.Για ικάρων ιπτάμενος πρέπει να έχεις τέλεια όραση(Το πολύ 0.25 μυωπία).Και όχι διορθωτική επέμβαση.Για πιλότος στην πολιτική αεροπορία δεν υπάρχει πρόβλημα με τη μυωπία.Το πρόβλημα είναι τα λεφτά που απαιτούνται για τη σχολή(45000-60000 ευρώπουλα).Για μηχανικός αεροσκαφών στην πολιτική αεροπορία θα πρέπει να ξέρεις κάποια πράγματα αλλά είναι πολλά για να τα γράψω εδώ και νομίζω ότι ήδη έχουμε βγει οφ τόπικ:XΣτείλε πμ αν θες για ερωτήσεις;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. November 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2007 Λογιστική ΤΕΙ Κοζάνης Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_dimit Δημ. November 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2007 Είμαι στο Τ μ ή μ α Δ ι ο ί κ η σ η ς Ε π ι χ ε ι ρ ή σ ε ω ν στο Πανεπιστημιο Αιγαίου ..2ερο ετος.. Από ποιά περιοχή είσαι και πέρασες εκεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. November 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2007 Από ποιά περιοχή είσαι και πέρασες εκεί; Χίο Είμαι 1 έτος στο Ιστορίας & Φιλοσοφίας των Επιστημών (HFS) στο ΕΚΠΑ (Τμήμα ΜΙΘΕ) Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts