niknik Δημοσιεύτηκε November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 19, 2007 Ενας φίλος μου έχει έναν υπολογιστή Pentium III στα 825 με 128 μνήμη:wacko: Κάτι έκανε και με το που ανοίγει κολλάει στην αρχική σελίδα της ΒΙΟS. Trend ChipawayVirus ® on Guard Ver 1.63 A και μετά κολλάει και δεν μπαίνει ούτε με del. Tί μπορώ να κάνω (εκτός φυσικά από το να του πω να το πετάξει:p)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tria12345_ Δημ. November 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2007 Ενας φίλος μου έχει έναν υπολογιστή Pentium III στα 825 με 128 μνήμη:wacko: Κάτι έκανε και με το που ανοίγει κολλάει στην αρχική σελίδα της ΒΙΟS. Trend ChipawayVirus ® on Guard Ver 1.63 A και μετά κολλάει και δεν μπαίνει ούτε με del. Tί μπορώ να κάνω (εκτός φυσικά από το να του πω να το πετάξει:p)? Όταν ανοίγει ο υπολογιστής κάνει κάποιους ήχους.Μια σειρά από μπιπ.Για άκουσε και γράψει την σειρά αυτή. Αν κάνει μόνο ένα μπιπ τότε δοκίμασε να κάνεις ένα reset στο bios.Είτε μέσα από τα jumpers είτε απλά βγάζοντας για λίγο την μπαταρία.Λογικά μετά από αυτό θα φτιάξει.Κάτι έχει καλλήσει στο bios. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. November 20, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2007 Μέχρι στιγμής φαίνεται να δουλεύει καλά. Εβγαλα τη μπαταρία και bootάρει κανονικά. Θα το δω λίγες ημέρες ακόμα. Σε ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. November 26, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 Τώρα έχω πρόβλημα με την οθόνη. Θα μου πείτε "δεν μας χ;ζεις ρε Ντ..;ρα?" O τύπος έχει μια 15 οθόνη CRT. Αφού περάσει η BIOS και οι αρχικές οθόνες των windowsXP μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα: OUT OF RANGE H: 31-70KHz V: 50-99KHz PC Display Settings Correct? και μετά κλείνει η οθόνη. Σημειώστε το PC παίζει κανονικά με TFT, όπως και παλαιότερα με την CRT πριν πειράξει ο γιός του κάποιες ρυθμίσεις που δεν θυμάται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 Τώρα έχω πρόβλημα με την οθόνη. Θα μου πείτε "δεν μας χ;ζεις ρε Ντ..;ρα?" O τύπος έχει μια 15 οθόνη CRT. Αφού περάσει η BIOS και οι αρχικές οθόνες των windowsXP μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα: OUT OF RANGE H: 31-70KHz V: 50-99KHz PC Display Settings Correct? και μετά κλείνει η οθόνη. Σημειώστε το PC παίζει κανονικά με TFT, όπως και παλαιότερα με την CRT πριν πειράξει ο γιός του κάποιες ρυθμίσεις που δεν θυμάται! Μπες με Safe mode και ρύθμισε την ανάλυση και το refresh rate σε χαμηλά επίπεδα, π.χ. 1024x768 @ 85 Hz. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. November 27, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 Σε ευχαριστώ πολύ! Θα το δοκιμάσω και αυτό, αύριο που θα έχω πρόσβαση σε αυτόν τον υπολογιστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. November 28, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2007 Τελικά έπαιξα με τις αναλύσεις και ΔΕΝ έγινε τίποτα. Κάποια άλλη ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multidanze Δημ. November 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2007 Φίλε niknik δεν είναι η ανάλυση το θέμα... Είναι το Refresh Rate... Στις ιδιότητες της οθόνης θα πας στην καρτέλα Ρυθμίσεις και θα επιλέξεις Για προχωρημένους, μετά θα πας στην καρτέλα Οθόνη και στην Συχνότητα ανανέωσης οθόνης θα διαλάξεις μια ρύθμιση κάτω από 70Hz... Το καλύτερο είναι στα 60Hz! Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. November 28, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2007 Εχω δοκιμάσει από 50 μέχρι 70. Να έχει καεί κάτι στην οθόνη παίζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multidanze Δημ. November 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2007 Αν είχε καεί κάτι στην οθόνη τότε δεν θα δούλευε καθόλου... Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. November 28, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2007 Δεν μπορώ να καταλάβω τί γίνεται? Εχω δοκιμάσει όλα τα refresh rate και αναλύσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. November 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2007 Δοκίμασες uninstall και install ξανά τον driver της κάρτας γραφικών; Επίσης σβήσε τον driver της οθόνης και εγκατέστησε έναν generic. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. November 29, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2007 Τελικά βρήκα μια άλλη μεταχειρισμένη CRT και το συνέδεσα εκεί γιατί δεν γίνεται τίποτα. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts