Jump to content

Συμπιεση αρχειων

lisa
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια καλησπερα,

ηθελα να ρωτησω α) αν υπαρχει καποιο προγραμμα που να συμπιεζει πραγματικά - τραγικά πολυ τα αρχεια

και β) αν κατι κανω λαθος όταν χρησιμοποιοω τα γνωστα zip k winrar και η συμπιεση που κανει ειναι ελαχιστη π.χ στα 13.8 Μb το φτανει 13.3:(

μηπως δεν ξερω να το κανω και πρεπει να κανω κατι αλλο περα από το προφανες ή τελοσπαντων υπαρχει κατι που θα τα μικραινει πιο πολύ;

και ακομη, γιατι στο gmail πχ δε με αφηνει να επισυναψω αρχεια Mb, μονο εγγραφα κτλ...

Help!!!

κι ευχαριστω:O

'cause somewhere in the crowd there' s you!..

γεια!

βασικα φωνητικά - ηχογραφησεις σα να λεμε, και όχι τραγικά μεγαλα, απλά δε τα σηκωνει πχ το gmail και κατι σελιδες που θελω να τα βαλω...

γενικά πάντως δεν κανω κατι λαθος με τα προγραμματα, αυτες ειναι οι δυνατοτητες τους έτσι;

Κοίτα, αν είναι .mp3 τα αρχεία, δεν γίνεται να συμπιεστούν άλλο. Αν είναι .wav, μπορείς να τα κάνεις mp3 με προγράμματα επεξεργασίας ήχου.

Στο compression method του winrar δοκίμασες να βάλεις "Best";

Επίσης με το winrar μπορείς να σπάσεις το archive σε μικρότερα κομμάτια, και έτσι να στείλεις π.χ. 2 ξεχωριστά email, στο ενα θα βάλεις το ένα part 9MB και στο άλλο το άλλο part 4ΜΒ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

μμμμ... καταλαβα... ναι πανω κατω τα δοκιμασα όλα αυτα... βασικά με ενδιεφερε να μαθω μηπως μου ξεφυγε και κατι στο προγραμμα αλλά οκ, αυτά σκεφτομουν κι εγω... πάντως το gmail δε δεχεται πάνω από 1.5mb το πολύ, όσες φορες έχω δοκιμασει δε με αφήνει

anyway σ'ευχαριστω πολύ παντως, να 'σαι καλά

Δε μας είπες όμως, τα αρχεία τι τύπου είναι;
Εγκαταλείψτε την ελπίδα για ένα καλύτερο παρελθόν!

Γράφει ότι είναι αρχεία ήχου. Ισχύουν αυτά που γράφει ο hostolis. Όσο για το gmail έχει μέγιστο μέγεθος attachment τα 20ΜΒ, οπότε αν δεν μπορείς να στείλεις attachment πάνω από 1.5ΜΒ κάτι άλλο συμβαίνει.

Γράφει ότι είναι αρχεία ήχου.

Το "αρχεία ήχου" δε μου λέει κάτι για το αν μπορεί να συμπιεστεί περετέρω ή όχι. Εάν σας λέει εσάς... πάσο!

Εγκαταλείψτε την ελπίδα για ένα καλύτερο παρελθόν!

Τις τελευταίες μέρες πήρε το μάτι μου ένα πρόγραμμα συμπίεσης, το οποίο συρρικνώνει σε πολύ μεγάλο ποσοστό ένα αρχείο (αν θυμάμαι καλά, 600-700ΜΒ σε 5-10ΜΒ).

Για να το επιτύχει όμως αυτό, απαιτεί αρκετό χρόνο και τους περισσότερους πόρους του υπολογιστή.

Θα ρίξω μια ματιά κι αν θυμηθώ που το είδα θα το δημοσιεύσω εδώ.

Y.Γ. Το βρήκα. Είναι freeware. Για περισσότερες λεπτομέρειες http://kgbarchiver.net/

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

ευχαριστω, θα το δοκιμασω....

μα γι' αυτό μου κανει κι εμενα εντυπωση το gmail, όσες φορες προσπαθησα μου έλεγε ότι ηταν πολύ μεγαλο το αρχειο, ενω στο yahoo δεν είχα ποτε πρόβλημα.. τι να πω...

Ε; 600MB σε 5-10ΜΒ; Δε παίζει... Τότε τι καθόμαστε και κατεβάζουμε dvd iso's και σπαταλάμε bandwidth και χώρο στο σκληρό; Τα διάφορα release groups δε θα το είχαν ψάξει ωστε να βγάζουν την πραμάτια τους συμπιεσμένα με αυτόν τον τρόπο; :p
[sIGPIC][/sIGPIC]

προσπαθησα να το δουλεψω αλλά μου λεει ότι δεν έχει αρκετη μνημη και αυτό δεν ισχυει σιγουρα στο pc μου αυτη τη στιγμη...

Ε; 600MB σε 5-10ΜΒ; Δε παίζει... Τότε τι καθόμαστε και κατεβάζουμε dvd iso's και σπαταλάμε bandwidth και χώρο στο σκληρό; Τα διάφορα release groups δε θα το είχαν ψάξει ωστε να βγάζουν την πραμάτια τους συμπιεσμένα με αυτόν τον τρόπο; :p

Εγω παντως θυμαμαι που ειχα 'νοικιασει' το 'the godfather' και ηταν 300mb!!! βεβαια εκανε πολυ ωρα να το ξεσυμπιεσει αλλα επαιξε κανονικα!! κατα τα αλλα συμφωνω μαζι σου...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why So Serious?