b744pilot Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 Ας πρόσεχε... Ας πρόσεχες κι εσύ όμως:p.Έγραψες χάλια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 Όταν είμουν μικρός δεν ενοχλούσα κανέναν. Καθόμουνα στη γωνιά μου μέχρι να περάσει η ώρα να πάω στο σπίτι μου. Έλα ντε όμως που σε κάποιους δεν άρεσε αυτό και ασχολούνταν με την πάρτυ μου και πιο συγκεκριμένα με τα αυτιά μου. Βλέπεις η διαφορετικότητα ενοχλεί κάποιους, ακόμα και στην παιδική ηλικία. Δεν μου συμπαραστάθηκε ποτέ κανείς. Από τότε, όποτε βλέπω οποιαδήποτε μορφής αδικία, πέρνω θέση. Αυτό συμβαίνει και σε μένα...Πολύ σπαστικό...Κάθομαι εγώ σε μια γωνιά,κι έρχεται ο κάθε μ@λ@κ@ς και με πειράζει.Να φανταστείτε,τόσο καθυστερημένα είναι,που με κοροϊδεύουν ακόμα κι όταν κάνω σερβίς στο βόλλευ!Μα ήμαρτον,δηλαδη!Ποιοι είναι αυτοί που θα κοροιϊδέψουν εμένα? Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 Αυτό συμβαίνει και σε μένα...Πολύ σπαστικό...Κάθομαι εγώ σε μια γωνιά,κι έρχεται ο κάθε μ@λ@κ@ς και με πειράζει.Να φανταστείτε,τόσο καθυστερημένα είναι,που με κοροϊδεύουν ακόμα κι όταν κάνω σερβίς στο βόλλευ!Μα ήμαρτον,δηλαδη!Ποιοι είναι αυτοί που θα κοροιϊδέψουν εμένα? Κακομαθημένα παιδάκια είναι. Δεν ξέρω τί τάξη είσαι αλλά σε λίγο καιρό θα φύγεις από το σχολείο και από αυτήν την τελείως ανώριμη νοοτροπία του. Πιστεύω πως αν τους αγνοήσεις είναι το καλύτερο. Δυστυχώς ο ρατσισμός από τα σχολεία ξεκινάει.Αντί να μάθεις να σέβεσαι τον συμμαθητή σου, μαθαίνεις να τον κοροιδεύεις χωρίς λόγο έτσι για μαγκια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
just_a_comment Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 sorry ρε παιδια αλλα διαβάζοντας τις αναλύσεις σας για τις "κοινωνικές ομάδες" ένοιωσα εκτος τοπου και χρόνου...τι να πω? εγω ειμαι 23,μεγάλωσα στην επαρχία και τέτοια ακραία πράγματα που περιγράφετε δε θυμάμαι (υποθέτω οτι στις κατηγορίες αυτές εμπιπτουν έφηβοι απο 13-18). Εντάξει, υπήρχαν οι γκοθάδες και οι ντεθμεταλλάδες που φορούσαν κυρίως μαύρα και τους αρεσαν κάπως τα περι αυτοκτονίας, υπήρχαν οι χιπχοπάδες με τα φαρδια παντελόνια που έκαναν σκέιτ και γκράφιτι, υπήρχαν και οι ροκάδες, αλλά αυτές οι "κατηγορίες" ήταν μόνο κατηγορίες γούστου και όχι "κοινωνικές ομάδες"...εγώ πχ στην παρέα μου είχα απ όλα τα "είδη" και ποτέ δε θυμάμαι κόντρες. Τέλος πάντων, η αίσθηση που έχω είναι ότι όλα αυτά τα μεγαλοποιείτε λόγω της ιδιαιτερότητας της εφηβείας. Κι εγώ μεγαλοποιούσα κάποια πράγματα τότε: ειναι η αναγκη να βρεις μια ταυτότητα, να νοιώσεις μέλος μιας ομάδας, γιατί η εφηβεία είναι η πρώτη "εξοδος" στον κόσμο και σ αυτό το μεταβατικό στάδιο χρειάζονται όλοι την υποστήριξη και την επιβεβαίωση από μια παρέα. Και όσο πιο έντονα εχεις την αναγκη να προσδιορίσεις τη δική σου ταυτότητα, τόσο πιο έντονη είναι και η αντιθεσή σου απέναντι στην ταυτότητα του αντιπάλου (ειτε ο αντίπαλος είναι η οικογένεια, είτε μια άλλη ομάδα συνομηλίκων). Χωρις να θέλω να το παίξω ώριμη ή πιο έξυπνη, θα έλεγα πως η φάση της εφηβείας είναι μια κατεξοχήν εγωιστική φάση στη ζωή του ανθρώπου. Όλο το σύμπαν περιστρέφεται γύρω από τον εαυτό μας! γι αυτό και όσο πιο γρήγορα την ξεπεράσουμε αυτή τη φάση τόσο το καλύτερο (δυστυχώς κάποιοι δεν την ξεπερνουν ποτέ βέβαια). Οταν λοιπόν ξεπεράσουμε αυτή τη φάση θα δούμε πως γύρω μας υπάρχουν άνθρωποι που παλεύουν για να επιβιώσουν, άλλοι που κάνουν 3 δουλειές για να τα βγάλουν πέρα, σε γειτονικές μας χώρες σκοτώνονται σε ανοητους πολέμους, υπάρχουν ανθρωποι που παλεύουν με σοβαρές αρρώστειες και σοβαρές αναπηρίες και δεν παίρνουν βοήθεια απο πουθενά, υπάρχει εμποριο ανθρώπων, και ανηλικα παιδια που μεταφέρονται σε ξενες χώρες για να εκπορνευτούν...και αυτά είναι ΑΛΗΘΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ! τέλος, μια παρατήρηση είναι ότι τα φαινόμενα που περιγράφετε είναι πιο έντονα στην πρωτεύουσα απ ότι στην επαρχία, γιατί εκεί είναι πιο έντονη και η ατμόσφαιρα του ατομισμου. Οταν όλοι τρέχουν, ο καθένας για τη δικιά του δουλειά, χωρις να κοιτάζουν γύρω τους αν ο διπλανος τους ζει ή αν πέθανε, δεν μπορούμε να περιμένουμε απο τους εφήβους να είναι λιγότερο ατομιστες. μην ψαρώνετε βρε εφηβάκια, μετά τα 18 μπορεί να είστε ανεργοι αλλα τουλάχιστον θα έχετε ψιλοκατασταλάξει μεσα σας, θα ξέρετε ποιοι ειστε που πατάτε και που βρίσκεστε...υπομονή θέλει! Edit: το ποστ μου αναφέρεται στα περι "emos" -κάγκουρες-μαγκουρες-τρεντοκάγκουρες- που διάβασα στην πρώτη σελίδα, γιατί απ ότι είδα στη 2η σελίδα του τόπικ η συζήτηση παίρνει μια ελαφρώς διαφορετική τροπή... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 Ας πρόσεχες κι εσύ όμως:p.Έγραψες χάλια Δεν είχε επίπτωση στον γενικό μ.ο. όμως. ;) just_a_comment, περιμένω να ακούσω το συμπέρασμά σου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
just_a_comment Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 just_a_comment, περιμένω να ακούσω το συμπέρασμά σου. επι ποίου θέματος? εγω γενικές παρατηρήσεις έκανα...:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 Έλεος, το ότι σας πειράζουν στο σχολείο δεν έχει να κάνει με τον ρατσισμό :whatever: Grow a pair, ή αλλιώς κάντε υπομονή μέχρι να τελειώσει το σχολείο :rolleyes: http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 Έλεος ξε-έλεος, δεν βλέπω κανέναν να πέρνει μέτρα σε οποιοδήποτε θέμα και πάντα βρίσκεται ένας να τα βάζει με όλο το σύστημα. Φαντάσου στο τράιν ονα αντιδρούσαν και οι υπόλοιποι επιβάτες κατά του μαύρου τι θα γινόταν; Της Κου Κλουξ Κλαν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 Έλεος, το ότι σας πειράζουν στο σχολείο δεν έχει να κάνει με τον ρατσισμό :whatever: Grow a pair, ή αλλιώς κάντε υπομονή μέχρι να τελειώσει το σχολείο :rolleyes: Πιστεύω πως έχει να κάνει με τον ρατσισμό.Κι αυτό ένα είδος ρατσισμού είναι. Σαν παράδειγμα:είχαμε μια συμμαθήτρια τουρκάλα η οποία είχε δυσμορφίες στο πρόσωπο και το σώμα.Κανείς δεν ήθελε να καθήσει μαζί της στο θρανίο και την κοροιδευανε. Αλήθεια λέω κάθησα μαζί της στο πρώτο θρανίο επί 2 χρόνια και όλοι το βουλώσανε. Δεν ήταν αυτό ρατσισμός?? Να τα ακούει αυτά το σουβλάκι:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 Το σουβλάκι φίλε μου μια φορά καθόταν και έτρωγε την τυροπιτούλα του στην τάξη και έρχεται ο αρχιμαφιόζος του σχολείου μια μέρα και του ρίχνει την τυρόπιτα στο πάτωμα. Το τί έγινε δεν μπορείς να φανταστείς πιλότε. 30 άτομα το περιμένανε να το μαχαιρώσουνε επειδή τόλμισε να τα βάλει με τον αρχηγό της συμμορίας του σχολείου. Ο ρόλος των καθηγητών ποιος είναι; Τα λέμε το βράδυ, πάω για bowling τώρα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 Το σουβλάκι φίλε μου μια φορά καθόταν και έτρωγε την τυροπιτούλα του στην τάξη και έρχεται ο αρχιμαφιόζος του σχολείου μια μέρα και του ρίχνει την τυρόπιτα στο πάτωμα. Το τί έγινε δεν μπορείς να φανταστείς πιλότε. 30 άτομα το περιμένανε να το μαχαιρώσουνε επειδή τόλμισε να τα βάλει με τον αρχηγό της συμμορίας του σχολείου. Ο ρόλος των καθηγητών ποιος είναι; Τα λέμε το βράδυ, πάω για bowling τώρα. Ασε τώρα φίλε αρχίζω και τσαντίζομαι μ'αυτά που ακούω! Έλα μου ντε.Οι καθηγητές βλέπεις να μην αφήσουν το καφεδάκι στη μέση.Κρίμα θα ναι. Να κάνεις πολλά strike:p! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 Όχι, θα κάτσουμε να φάμε ξύλο για μια τυρόπιτα, που δεν ανήκει καν στο διδακτικό προσωπικό :rtfm: http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 Όχι, θα κάτσουμε να φάμε ξύλο για μια τυρόπιτα, που δεν ανήκει καν στο διδακτικό προσωπικό :rtfm: Ποιός δεν ανήκει στο διδακτικό προσωπικό? Οι καθηγητές θα πρέπει να ασχολούνται και με υποθέσεις τυρόπιττας! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 Απο τον Ρατσισμο...φτασαμε στην ΤΥΡΟΠΙΤΑ :lock: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
just_a_comment Δημ. November 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2007 α! και για όσους είναι πισω στην ορολογία (λόγω χάσματος γεννεών) ορίστε τι εννοούν οι έφηβοι όταν λένε "έμο" όποιος θέλει να εμβαθύνει, εχει πολλά related videos... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstadinoc Δημ. November 18, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2007 Ο καθενας το οριζει διαφορετικα οποτε αυτο το video δεν εχει καποιο νοημα Ας μη ξεφυγουμε παντως απο το θεμα Το blog μου -> lalala.blogs.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. November 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2007 http://www.auto24.gr/html/ent/316/ent.22316.asp καθε τυπος κ μια διαφορετικη εκδοχη.. GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. November 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2007 Επειδή έχουμε όντως ξεφύγει από το θέμα καθώς ρατσισμός δεν είναι οι καβγάδες που γίνονται στα σχολεία μεταξύ των μαθητών, σας παραπέμπω σε 2 παλαιότερα θέματα όπου μπορεί να συνεχιστεί η συζήτηση για πραγματικές περιπτώσεις ρατσισμού: [thread=8239]Πρώτοι στην ξενοφοβία οι Έλληνες - Ρατσισμός[/thread] [thread=103635]Άλλο ένα κρούσμα ρατσισμού στην Ελλάδα[/thread] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts