Matia2007 Δημ. December 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 Το καλυτερο κινητο που ειχα ποτε Παμε για 3ο χρονο +1 Καλές γιορτές σε όλους και όλες.:) Παράθεση Ότι σε σκοτώνει, ΔΕΝ σε κάνει δυνατότερο...:cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikekap Δημ. December 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 Και εγώ που το είχα ήμουν ικανοποιημένος!Μου λείπουν τα muvees που έφτιαχνα με αυτό,το υπέροχό του κλείστρο της κάμερας:love:κάτι που δεν έχει το Ν78 και πολλά άλλα πράγμτα!:happy: Παράθεση Nokia 7650,7200,6234,n73,n78, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Lenovo A820, A806, Doogee F3 PRO, Ulefone Paris, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Redmi Note 5 dual camera, Xiaomi Pocophone F1 :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. December 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2008 Εγώ θα το έχω μέχρι τον Μάρτιο του 2009, λόγω αναβάθμισης και την θέση του θα πάρει το Ν79 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 εμενα ρε παιδια που εχω το ν73 μιουσικ εντισιον γιατι δεν μου εχει αυτο το μενου............... Πριν προσπαθησουμε να βαλουμε εφαρμογη στο κινητο πάμε Μενου --> Εργαλεια --> Διαχειριση εφαρμογων --> Επιλογες --> Ρυθμίσεις . Βαζουμε το "Εγκατάσταση Λογισμικου" στο "ενεργοποίηση" και το "Έλεγχος πιστοπ. συνδ." στο "Απενεργοποίηση", ώστε να επιτρέπεται η εγκατάσταση όλων και όχι μόνο των «signed» εφαρμογών (δηλαδή αυτων με πιστοποιητικο/υπογραφη) ........... και δεν μπορω να αλλαξω το μενου για να δεχομαι προγραμματα και μου τα βγαζει ολα οτι εχουν ληξη τα πιστοποιητικα τους..???? πριν απο λιγο περασα και την τελευταια αναβαθμιση 4***** Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 Το οτι έχουν λήξει τα πιστοποιητικά δεν έχει να κάνει με αυτό που λές. Δες εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 οκ κατεβασα τα προγραμματα που χρειαζονται αλλα τωρα δεν μπορω να βρω τον φακελο c:\sys\bin\ Με το X-plore αντιγράφουμε το installserver.exe ςτον φάκελο c:\sys\bin\ για να κανω αυτην την διαδικασια....δεν τον βλεπω στο c...τι πρεπει να κανω...exw x-plore 1.30 Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 Άφησε ανοιχτό το x-plore και τρέξε το hellocarbide. Περισσότερα στο αντίστοιχο θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 αυτο ακριβως εκανα αλλα και παλι δεν τον ειδα....βλεπω μονο τους φακελους data.predic-favorites-video_config.... που να ειναι κρυμμενος δηλ...??? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agnostos13 Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 παιδια εχω ενα προβλημα με το n73 ΜΕ μου... μερικες φορες κλεινει μονο του... πχ παω να πατησω ενα κουμπι να το 3εκλειδωσω και σβηνει η ο8ονη... και οταν παταω το κουμπι να ενεργοποιη8ει ξανα στην αρχη μου βγαζει το περιβαλλον που ηταν οταν εκλεισε με γραμμες ,μετα γινεται μαυρη και μετα ανοιγει εμφανιζοντας το logo της νοκια... τι μπορει να φταιει??? η συσκευη ειναι hacked με hellocarbide... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Δοκιμασε να το κανεις hard format μηπως και στρωσει εαν δεν γινει τιποτα θα πρεπει να το πας για service Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
managouli Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 καλησπερα εγω εχω το n73ν εδω και μια εβδομαδα (ισως και απο τους τελευταιους που το αγοραζουν???) ειχα ακουσει πολυ καλα σχολια και αποφασισα να το παρω μπαινωντας στην συζητηση για το n73 ανακαλυψα οτι ειναι τοσες πολλες οι δημοσιευσεις που χαθηκα κυριολεκτικα.... υστερα λοιπον απο την τοσο αναλυτικη προσεγγιση της λειτουργιας του n73, υπαρχουν 2-3 βασικα tips Που πρεπει να ακολουθησω στην χρηση του καινουριου δικου μου n73?? (π.χ. καποια συγκεκριμενα απαραιτητα προγραμματα για την πιο ευρυθμη λειτουργια του ή αν χρειαζεται εξ αρχης καποια αναβαθμιση) ευχαριστω εκ των προτερων!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Kαλως ηλθες στην παρεα :) Διαβασε τον παρακατω οδηγο θα σου φανει αρκετα χρησιμος. Απο εκει και περα εαν θελεις να μαθεις κατι αλλο εδω ειμαστε. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=200090 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 Paidia xronia polla se olous duo erwtiseis: 1)Pws kanw format sto kinito 2)Paw na perasw orismenes efarmoges kai mou leei to pistopoiitiko exei liksei giati mou to bgazei auto?Thanks:) Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 Διάβασε αυτό και θα πάρεις απάντηση σε όλα τα ερωτήματά σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. January 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2009 Γεια σας παιδια. Μια ερωτηση.. Eκανα σημερα αναβαθμιση στην νεοτερη εκδοση και θελω να μου πειτε εαν αυτη η εφαρμογη nokia sms accelerator εμπεριεχεται by default στην αναβαθμιση ή πρεπει να βαλω την εφαρμογη μονος μου. Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. January 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2009 Από όσο ξέρω αυτό ήταν για τις πρώτες εκδόσεις του software. Οι νεότερες αναβαθμίσεις νομίζω ότι το περιέχουν εξ αρχής. Παράθεση Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 Δεν χρειάζεται να το βάλεις. Όπως τα λέει ο leftezi είναι τα πράγματα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. January 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2009 γεια σε ολους! εχω ενα προβλημα με το κινητο μου. Εχω το νοκια ν73. λογο οτι ειχα κανει χακιν μου εβγαζε καποια προβληματα. δεν μπορουσα να απεγκαταστησω εφαρμογες και σκεφτηκα να κανω φορματ. εκανα back up μονο την μνημη του κινητου με το προγραμμα που εχει στην σουιτα η νοκια. εκανα φορματ την μνημη του κινητου. το προβλημα ειναι τωρα οτι δεν μπορει να διαβαση τα δεδομενα της καρτα μνημη ουτε να επαναφερω το back up της μνημης του τηλεφωνου. προσπαθησα να κανω μορφοποιηση την καρτα μνημης αλλα δεν γινεται μου βγαζει μυνημα οτι χρισιμοποιηται απο αλλη εφαρμογη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. January 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2009 Μπορεις να βαλεις την καρτα μνημης μεσα στο pc και αφου επιλεξεις να φαινονται τα κρυφα αρχεια και οι φακελοι να διαγραψεις ολα τα αρχεια. Μετα δοκιμασε να κανεις ξανα format την καρτα μεσα απο το κινητο. Εαν ολα πανε καλα βαλε ξανα το αρχειο του back up στην θεση του και δοκιμασε να το επαναφερεις. Κατα την γνωμη μου δεν επρεπε να κρατησεις back up γιατι το αρχειο που δημιουργουσε το προβλημα μπορει να ξαναπερασει στην συσκευη σου. Καλυτερα να παρεις τις επαφες σου και οτι αλλο χρειαζεσαι να κανεις hard format και format στην καρτα μετα να τα περασεις ολα απο την αρχη! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. January 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2009 Μπορεις να βαλεις την καρτα μνημης μεσα στο pc και αφου επιλεξεις να φαινονται τα κρυφα αρχεια και οι φακελοι να διαγραψεις ολα τα αρχεια. Μετα δοκιμασε να κανεις ξανα format την καρτα μεσα απο το κινητο. Εαν ολα πανε καλα βαλε ξανα το αρχειο του back up στην θεση του και δοκιμασε να το επαναφερεις. Κατα την γνωμη μου δεν επρεπε να κρατησεις back up γιατι το αρχειο που δημιουργουσε το προβλημα μπορει να ξαναπερασει στην συσκευη σου. Καλυτερα να παρεις τις επαφες σου και οτι αλλο χρειαζεσαι να κανεις hard format και format στην καρτα μετα να τα περασεις ολα απο την αρχη! το θεμα ειναι οτι δεν εχω card reader. επισης πως βλεπω ολα τα αρχεια στην καρτα μνημης? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. January 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2009 Επιλεγεις να φαινονται στο pc σου τα κρυφα αρχεια και οι φακελοι. Εαν εχεις φωτογραφηκη μηχανη δοκιμασε να κανεις format την καρτα μεσα απο εκει.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. January 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2009 Επιλεγεις να φαινονται στο pc σου τα κρυφα αρχεια και οι φακελοι. Εαν εχεις φωτογραφηκη μηχανη δοκιμασε να κανεις format την καρτα μεσα απο εκει.. μαλλον θα το παω στο nokia shop να το φτιαξουν να μου κανουνε και μια αναβαθμιση απο τοτε που το αγορασα δεν εχω κανει. εχω κανει εχω παλιο υπολογιστη και μνημη 256 για να το κανω εγω θελει να εχω μνημη 512. εχεις να μου προτινεις καμια card reader? και ποσο κανει περιπου? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2009 Γενικότερα είναι φθηνά. Δες αυτό: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.801810 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros4u Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 Γεια.εκανα μια μεγαλη γκαφα(βασικα οχι εγω αλλα...) εβαλα κωδικο ασφαλειας (αυτον που αν βαλεις καρτα αλλη οταν ανοιγει το κινητο τον ζηταει πριν το pin) και τωρα τον εχω ξεχασει.γινετε σε αυτη την περιπτωση τιποτα η να το φουνταρω στον κάδο; ευχαριστω και σορρυ για τη βλακεια που εκανα και θελω και βοηθεια κιολας... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 Σταύρο δες εδώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts