Jump to content

[Επίσημο] Nokia N73 - Μέρος ΙΙ

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

χμ τι ειναι το πρωτο??θα παθει ζημια?τα αρχεια ειτε ειναι mp3 ειτε mp4 (και τα δυο ακουγονται οταν τα παιζω σαν μουσικη).οταν κανω format στην καρτα μνημης μετα μπορω να περασω τα ιδια πραγματα?ή θα πρεπει να βαλω αλλα???

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Θα πρεπει να περασεις τα παντα απο την αρχη. Κανοντας hard format και format στην καρτα μνημης στο τηλ. σου λογικα θα λυθουν αυτα τα προβληματα και η συσκευη σου θα λειτουργει καλυτερα. Ειναι οπως και στο PC χρειαζεται που και που :)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253380#post2253380

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

χμ τι ειναι το πρωτο??θα παθει ζημια?τα αρχεια ειτε ειναι mp3 ειτε mp4 (και τα δυο ακουγονται οταν τα παιζω σαν μουσικη).οταν κανω format στην καρτα μνημης μετα μπορω να περασω τα ιδια πραγματα?ή θα πρεπει να βαλω αλλα???

Πως κάνω φορμάτ

Για την κάρτα πηγαίνεις στο μενού μνήμη και επιλέγεις μορφοποίηση.

εφοσον τα σωσω πως μπορω να διαπιστωσω οτι οντως ειναι καπου σωσμενα??δηλαδη να μην υπαρχει περιπτωση να χασω επαφες και μηνυματα γιατι ειναι παρα παρα πολλα.......

Για να σιγουρέψεις τις επαφές, εκτός απο το pc suite, βάλε το contacts transfer, κάνε export και σώσε το αρχείο που θα δημιουργηθεί. Είναι ο πιο σίγουρος τρόπος.

Για να σιγουρέψεις τις επαφές, εκτός απο το pc suite, βάλε το contacts transfer, κάνε export και σώσε το αρχείο που θα δημιουργηθεί. Είναι ο πιο σίγουρος τρόπος.

Νομίζω πως ένα αντίγραφο ασφαλείας μέσα του PC Suite είναι η καλύτερη λύση γιατί μπορεί να αποθηκεύσει Επαφές, Σημειώσεις, Ημερολόγιο, Ρυθμίσεις, Μηνύματα κλπ και να τα επαναφέρει όποτε θέλει όλα μαζί ή επιλεκτικά.

Είπα εκτός απο το pc suite, όχι αντί για αυτό. Καλό είναι να πάρει back up με όλους τους δυνατούς τρόπους για να είναι εξασφαλισμένος 100%.

Υπαρχουν αρκετες περιπτωσεις στο forum που δεν μπορουν να επαναφερουν τα δεδομενα απο το αντιγραφο ασφαλειας του PC Suite. Καλο ειναι τουλαχιστον της επαφες μας να της κρατησουμε back up και με ενα διαφορετικο τροπο.

Εγω παντα πριν απο καθε format μπαινω μεσα στης επαφες και:

Επιλογες\ Επιλογη ολων\ Επιλογες\ Αντιγραφη\ Στην καρτα μνημης.

Μετα μπαινω στο φακελο Οthers και αντιγραφω ολοκληρο το φακελο Contacts στο PC οταν τελειωσω με το format βαζω το φακελο στην θεση του ανοιγω της επαφες και:

Eπιλογες\ Αντιγραφη\Απο την καρτα μνημης. :)

1.πως γινεται οταν βγαζω την καρτα μνημης να μην χανονται ολες οι μετονομασιες που εχω κανει στην μουσικη.

2.οταν παω ναα βαλω το κινητο στην μαζικη αποθηκευση μου λεει οτι η καρτα μνημης χρισομοποιειται απο αλλη εφαργογη.... χωρις να εχω τποτα ανοιχτο...

3.στην διαχειρηση εφαρμογων ειναι μια εφαρμογη που ειναι μη εγκατεστημενη και δεν μπορω ουτε να την εγκαταστησω αλλα ουτε και να την διαγραψω

4.θελω να σβησω κατι θεματα που δεν εμφανιζονται στην διαχειρηση εφ. αυτο γινεται μονο μεσα απο την μαζικη αποθ. ή κ απο το πσ σουιτ...γιατι δεν μου εμφανιζει πριβειτ...:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ευχαριστω

1) Πρωτη φορα διαβαζω κατι τετοιο! Δοκιμασε να αλλαξεις τις ονομασιες των τραγουδιων με ενα αλλο προγραμμα π.χ. x-plore

2) Μερικες εφαρμογες ενω φαινονται οτι ειναι κλειστες τρεχουν κανονικα. Εαν θελεις πες μας ποιες εφαρμογες εχεις στην συσκευη σου και ισως γνωριζουμε ποια δημιουργει το προβλημα

3 ,4) Διαβασε το παρακατω εαν γνωριζεις το ονομα της εφαρμογης βρες το αρχειο .sis και κανε το ιδιο.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253351#post2253351

(Επισης δοκιμασε να κανεις εγκατασταση απο επανω το .sis της εφαρμογης που εχεις προβλημα)

Γνωμη μου ειναι να κανεις hard format στην συσκευη σου και format στην καρτα μνημης:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253380#post2253380

Απο αυτα που διαβαζω καταλαβαινω οτι το τηλ. σου το χρειαζεται επειγοντος. Θα λειτουργει καλυτερα θα ξερεις τι εχεις περασει και θα λυθουν ολα τα προβληματα που αναφερεις.

Παιδιά,όταν είναι να κάνω hard format τη συσκευή,πότε είναι καλύτερο να κάνω format τη κάρτα μνήμης,πριν ή μετά το hard format;

Επίσης όταν κάνω back up μέσω της επιλογής "Αντίγρ. μνήμης τηλ." στην εφαρμογή "Μνήμη",ξέρετε ποια δεδομένα κάνει back up;

Παιδιά,όταν είναι να κάνω hard format τη συσκευή,πότε είναι καλύτερο να κάνω format τη κάρτα μνήμης,πριν ή μετά το hard format;

Είναι καλύτερο να φορμάρεις την κάρτα μνήμης πριν το hard format γιατί αν έχεις εγκαταστήσει εφαρμογές στην κάρτα, κάποιες από αυτές έχουν μέρος τους εγκατεστημένο υποχρεωτικά στη μνήμη του κινητού. Έτσι αν πρώτα φορμάρεις το κινητό, θα βρίσκει εφαρμογή στην κάρτα αλλά θα του λείπουν πρόσθετα αρχεία από το κινητό.

Άρα πρώτα φορμάρεις την κάρτα (φυσικά πριν θα της κάνεις backup) και μετά φορμάρεις το κινητό.

Κι εγω ετσι το σκεφτηκα αλλα εβλεπα πολλους να λενε πρωτα hard format και μετα format στην καρτα.Βεβαια μπορει τη σειρα να την ελεγαν τυχαια και απλως εγω να μπερδευτηκα.Ευχαριστω παντως για την απαντηση!

Κατι αλλο,στην Εκθεση στην κατηγορια Εικονες/βιντεο,ολες οι εικονες που απεικονιζουν τα βιντεο που εχω (ελπιζω να καταλαβαινετε τι εννοω),εκτος απο δυο βιντεο τα οποια εχω τραβηξει απο το κινητο μου,εχουν πανω αριστερα στην ακρη ενα μικρο εικονιδιο σε μορφη κινητου.Επισης μερικα απο αυτα που προανεφερα,εχουν κατω απο αυτο το εικονιδιο αλλο ενα μικρο εικονιδιο σε μορφη μηνυματος.Μηπως μπορει να μου πει καποιος τι ειναι αυτα τα εικονιδια;Εχω σπασει το κεφαλι μου να καταλαβω τι δειχνουν.

Πηγαίνεις στα εργαλεία, ρυθμίσεις, τηλέφωνο, προβολή και στην λειτουργία νάρκης επιλέγεις όχι. Αυτό που κάνει "το μπλέ φωτάκι" είναι να σου καίει λίγο λιγότερο την μπαταρία επειδή απενεργοποιεί την οθόνη σου. Όμως είναι καλύτερα χωρίς αυτό, επειδή μπορείς να δείς ημερομηνία ώρα και προφίλ.

Πηγαίνεις στα εργαλεία, ρυθμίσεις, τηλέφωνο, προβολή και στην λειτουργία νάρκης επιλέγεις όχι. Αυτό που κάνει "το μπλέ φωτάκι" είναι να σου καίει λίγο λιγότερο την μπαταρία επειδή απενεργοποιεί την οθόνη σου. Όμως είναι καλύτερα χωρίς αυτό, επειδή μπορείς να δείς ημερομηνία ώρα και προφίλ.

:what: Μήπως πόσταρες σε λάθος θέμα;

*καλωσήλθες στο φόρουμ! :)

Δεν νομίζω να είναι απάντηση στην ερώτησή μου. :confused: Κάνε παράθεση να δείξεις σε ποιο post απάντησες.

Για το δικό μου πρόβλημα κανείς δεν ξέρει;Δηαλδή μόνο εγώ έχω αυτά τα εικονίδια στα βίντεο;Κοίταξα και στο manual αλλά δεν αναφέρει κάτι. :(

@deadlyeyes πρωτα θα κανεις hard format στην συσκευη και μετα format στην καρτα. Το γραφουμε παντα με αυτη την σειρα γιατι οταν θα κανεις hard format στην συσκευη και μετα στην καρτα η καρτα θα παρει καποια στοιχεια απο την συσκευη και θα λειτουργει καλυτερα.

Για της εικονες που μας λες καλυτερα ανεβασε μας μια φωτο για να μπορεσουμε να καταλαβουμε...

Τελευταία όταν κλείσω το τηλέφωνο, όταν το ξανα-ανοίγω μου ζητάει ημερομηνία και ώρα (χωρίς να έχω αφαιρέσει την μπαταρία).

Επειδή το κλείνω σπάνια, από ό,τι θυμάμαι δεν το έκανε παλιότερα.

Τι σημαίνει αυτό; Μήπως ότι τα έφτυσε η εσωτερική μπαταρία; (νομίζω ότι υπάρχει τέτοια).

Για το άτμισμα: http://vaping.gr

Samsung S5 (no root)

Τελευταία όταν κλείσω το τηλέφωνο, όταν το ξανα-ανοίγω μου ζητάει ημερομηνία και ώρα (χωρίς να έχω αφαιρέσει την μπαταρία).

Επειδή το κλείνω σπάνια, από ό,τι θυμάμαι δεν το έκανε παλιότερα.

Τι σημαίνει αυτό; Μήπως ότι τα έφτυσε η εσωτερική μπαταρία; (νομίζω ότι υπάρχει τέτοια).

Αυτό θα έχει συμβεί λογικά, θα τελειώσε η εσωτερική μπαταρία. Μπορείς να το πας σε ένα nokia shop και να στην αλλάξουν.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Έχει αλλάξει κανείς; Πόσο έχει περίπου;

Δεν έχει τυχεί ποτέ να αλλάξω την εσωτερική μπαταρία σε κάποιο μου κινητό. Λογικά δεν πρέπει να είναι ακρινή μια αλλαγή της εσωτερικής μπαταρίας. Μπορεις να μάθεις πόσο έχει κάνοντας ένα τηλέφωνο σε κάποιο nokia shop.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4