Jump to content

hunter206

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

hunter206's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. καλημερα και χρονια πολλα σε ολους με υγεια. εχω ενα μεγαλο προβλημα με τον φορητο μου. εδω και 1-2 χρονια περιπου δεν μπορουσα να μπω σε ασυρματο δικτυο(στο σπιτι μου) ειχα ενα d-link, απο το οποιο μετα διαπιστωσα οτι δεν μπορουσα να μπω ουτε με το Iphone. αυτες οι δυο συσκευες μπαινουν κανονικα σε ολα τα αλλα ασυρματα δικτυα. "πεταξα" το d-link και πηγα πηρα ενα tplink ρουτερακι. τις δυο πρωτες μερες εμπαινε κανονικα ο υπολογιστης και τωρα πλεον δεν μπαινει, ενω το αναγνωριζει κανονικα σαν δικτυο, και μπαινω τωρα απο ασυρματο στικακι tp-link μπορει να μου πει καποιος τι να κανω?σας ευχαριστω πολυ.
  2. καλημερα και χρονια πολλα στο φορουμ,εχω αποκτησει προσφατα το spiro απλως αντιμετωπιζω καποια προβληματα: 1. ενω δεν εχω κανενα μηνυμα ειτε εισερχομενο ειτε αποθηκευμενο μου βγαζει οτι η μνημης ειναι ανεπαρκης και δεν μπορω ουτε να στειλω μηνυμα ουτε να απαντησω σε καποιο εισερχομενο.αυτο το παρατηρησα εφοσον περασα καποια τραγουδια στο κινητο(εχω βαλει καρτουλα 8gb) 2. πως μπορω να δω την καρτα μου....?εννοω πως μπορω να μπω μεσα στην καρτα(την εξωτερικη) και να δω τι περιεχει μεσα. ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας να εχουμε καλες γιορτες.
  3. τι ειναι το contacts transfer???sorry για τον κατακλυσμο ερωτησεων.....απλως ειμαι πολυ πολυ νεος
  4. εφοσον τα σωσω πως μπορω να διαπιστωσω οτι οντως ειναι καπου σωσμενα??δηλαδη να μην υπαρχει περιπτωση να χασω επαφες και μηνυματα γιατι ειναι παρα παρα πολλα.......
  5. χμ τι ειναι το πρωτο??θα παθει ζημια?τα αρχεια ειτε ειναι mp3 ειτε mp4 (και τα δυο ακουγονται οταν τα παιζω σαν μουσικη).οταν κανω format στην καρτα μνημης μετα μπορω να περασω τα ιδια πραγματα?ή θα πρεπει να βαλω αλλα???
  6. το εκανα αυτο...αλλα τιποτα....μηπως οι ηχοι που εμφανιζονται στην λιστα του προφιλ ειναι περιορισμενοι???δηλαδη εχει καποιον στανταρ αριθμο??
  7. καλησπερα και απο εμενα...θελω να ρωτησω γιατι το n73 δεν μου βγαζει ολους τους ηχους που εχω περασμενους στην καρτα μνημης μου στις επιλογες για το προφιλ(δηλαδη να μπορω να τους επιλεξω μεσα απο εκει για να τους βαλω στο μηνυμα) εκανα search αλλα δεν βρηκα κατι ιδιο για να κοιταξω...για αυτο ρωταω...τωρα αν υπαρχει και δεν το βρηκα συγχωρειστε με ειναι καινουργιος εδω.σας ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας.
×
×
  • Create New...