Itchrist86 Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 Άλλο πονεμένο θέμα, δέν δουλεύει με τίποτα το NSU στα vista. Τί κατέβασα το καινούριο, τι διάβασα όλο το αντίστοιχο thread, τα πάντα έχω δοκιμάσει και μου βγάζει συνεχώς οτι δέν υπάρχουν κρίσιμα αρχεία και να του κάνω επανεγκατάσταση. Δοκίμασε κάνοντας δεξί κλικ > Ιδιότητες >Συμβατότητα και βάλε WinXP. Ίσως τρέξει... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xCoder Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 Ψάχνοντας στο skroutz για Bluetooth gps receiver βρήκα αυτό : "Qstarz Bluetooth Gps Receiver BT-Q818" στα 64€.... το έχει δοκιμάσει κάποιος; Δεν θα ήθελα δώσω αρκετά χρήματα γενικά για μια τέτοια συσκευή... καλοδεχούμενες και οι προτάσεις σας :) Παράθεση In the flat field :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratisd Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 Δοκίμασε κάνοντας δεξί κλικ > Ιδιότητες >Συμβατότητα και βάλε WinXP. Ίσως τρέξει... Πώς το λέει και η διαφήμιση...άσε έχω δοκιμάσει τα πάντα (ακόμη και ultrex) δέν γίνεται τίποτα.:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 Άλλο πονεμένο θέμα, δέν δουλεύει με τίποτα το NSU στα vista. Τί κατέβασα το καινούριο, τι διάβασα όλο το αντίστοιχο thread, τα πάντα έχω δοκιμάσει και μου βγάζει συνεχώς οτι δέν υπάρχουν κρίσιμα αρχεία και να του κάνω επανεγκατάσταση. Μηπως εδω ειναι το λαθος? εχεις το NSU εγκατεστημενο στο pc σου και προσπαθεις να το ξαναπερασεις απο επανω. Εαν ειναι ετσι καντο πρωτα απεγκατασταση κατα προτιμηση με καποιο προγραμμα uninstaller και μετα ξανα εγκατασταση. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratisd Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 Μηπως εδω ειναι το λαθος? εχεις το NSU εγκατεστημενο στο pc σου και προσπαθεις να το ξαναπερασεις απο επανω. Εαν ειναι ετσι καντο πρωτα απεγκατασταση κατα προτιμηση με καποιο προγραμμα uninstaller και μετα ξανα εγκατασταση. Αν και είναι offtopic, θα γράψω τι έχω κάνει μέχρι τώρα...περισσότερο για να γελάσετε παρά για να λυθεί το πρόβλημα...απελπίστικα, απλά δέν δουλεύει η μακακία το NSU στα Vista. 1.Έκανα εγκατάσταση το PC Suite και μετά το NSU...τζίφος. 2.Απεγκατάσταση όλα...εγκατάσταση μόνο το NSU...τζίφος. 3.Απεγκατάσταση όλα, σβήσιμο του registry, εγκατάσταση το παλιό NSU (που δούλευε στα XP), εγκατάσταση απο πάνω του NSU...τζίφος. 4.Δημιουργία καινούριου χρήστη στα Vista, εγκατάσταση του NSU...τζίφος. 5.Λειτουργία σε safe mode...τζίφος. 6.Όλες οι παραπάνω δοκιμές έγιναν και με την Αγγλικη και με την Ελληνική έκδοση του NSU...μάπα το καρπούζι. Πρέπει να έχω διαβάσει πάνω απο 100 σελίδες σε διάφορα forums και όλο το αντίστοιχο thread στο myphone...υπάρχουν πάρα πολλοί που έχουν το ίδιο πρόβλημα (οτι λείπουν ορισμένα κρίσημα αρχεία και θέλει επανεγκατάσταση)...λύση δεν έχει βρεί κανείς απ'ότι φαίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 Σας εχει παρουσιασει ποτε προβλημα ο φορτιστης? Ενα χρονο το εχω το κινητο και ετοιμαζομαι να αλλαξω 2 φορτιστες.. Ο ενας παρεδωσε πνευμα το καλοκαιρι. Στα καλα καθουμενα σταματουσε να φορτιζει το κινητο ενω η μπαταρια ηταν σχεδον αδεια.. Και οσες φορες το ειχα στο χερι και παραλληλα φορτιζε μου εβγαζε συχνα το μηνυμα "φορτιζει". Οσο περνουσε ο καιρος με δυσκολευε ολο και πιο πολυ στο να φορτισω το κινητο ωσπου μια μερα φορτιστης γιοκ... Παιζει ρολο αν εχω το φορτιστη μονιμα στη πριζα ή οχι? Τωρα αυτος που εχω μου κανει παλι τα ιδια. Δε βλεπω να κραταει πολυ.. Μηπως ειναι της πλακας τελικα? Ετσι ευκολα καιγονται? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 Aπο οτι ειχα διαβασει παλιοτερα δεν κανει να εχεις το φορτιστη συνεχεια στην πριζα μπορει να φταιει αυτο :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 Σε μένα «έσπασε» (κόπηκε) το καλώδιο στην ένωση του καλωδίου με τον φορτιστή, και δεν μου φόρτιζε το κινητό. Το έκοψα, γύμνωσα τα καλώδια, τα ένωσα ξανά και από τότε δουλεύει τζάμι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 Σε μένα «έσπασε» (κόπηκε) το καλώδιο στην ένωση του καλωδίου με τον φορτιστή, και δεν μου φόρτιζε το κινητό. Το έκοψα, γύμνωσα τα καλώδια, τα ένωσα ξανά και από τότε δουλεύει τζάμι. Εχεις δικιο..!! Κρατουσα σταθερο το φορτιστη και κουνουσα το καλωδιο στην ενωση που ειπες του φορτιστη με το καλωδιο και σταματησε να φορτιζει.. Αλλα δεν εχει κοπει πουθενα απο οσο βλεπω. Μια χαρα μου φαινεται. Εσυ που το εκοψες? Πριν το προστατευτικο που ειναι σαν σπιραλ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 Καλησπέρα παιδιά! Θέλω να ρωτήσω κάτι, έκανα σήμερα την βλακεία και έκανα αναβάθμιση με τον Real Product Code μου ο οποίος είναι ο "0539335" αλλά το είχα ξεχάσει οτι δεν έχει Ελληνική γλώσα. Τώρα αλλάζω τον Product Code στον γνωστό "0529782" και στον Music Ed. "0539293" με το "NSS" και δεν μου δίνει επιλογή για επανεγκατάσταση της νέας version, τώρα; Μπορώ να κάνω κάτι ή πρέπει να περιμένω νέα version; Ευχαριστώ!!!! Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 Εχεις δικιο..!! Κρατουσα σταθερο το φορτιστη και κουνουσα το καλωδιο στην ενωση που ειπες του φορτιστη με το καλωδιο και σταματησε να φορτιζει.. Αλλα δεν εχει κοπει πουθενα απο οσο βλεπω. Μια χαρα μου φαινεται. Εσυ που το εκοψες? Πριν το προστατευτικο που ειναι σαν σπιραλ? Δεν φαίνεται εξωτερικά (στην αρχή τουλάχιστον). Σπάνε εσωτερικά τα σύρματα και σιγά σιγά θα αρχίσει να φαίνεται και στο εξωτερικό πλαστικό που τα περιβάλλει. Το έκοψα αμέσως μετά το εύκαμπτο χοντρό πλαστικό, το σπιράλ που λες. Γύμνωσα και ένα μέρος του σπιράλ, και τα ένωσα. Τα κάλυψα και με μονωτική ταινία και είναι σαν καινούριο και πιο σταθερό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 Καλησπέρα παιδιά! Θέλω να ρωτήσω κάτι, έκανα σήμερα την βλακεία και έκανα αναβάθμιση με τον Real Product Code μου ο οποίος είναι ο "0539335" αλλά το είχα ξεχάσει οτι δεν έχει Ελληνική γλώσα. Τώρα αλλάζω τον Product Code στον γνωστό "0529782" και στον Music Ed. "0539293" με το "NSS" και δεν μου δίνει επιλογή για επανεγκατάσταση της νέας version, τώρα; Μπορώ να κάνω κάτι ή πρέπει να περιμένω νέα version; Ευχαριστώ!!!! Αν δεν σου δίνει την δυνατότητα αυτή, θα πρέπει ή να περιμένεις για νέα έκδοση ή να πας σε Nokia Club να στη περάσουνε ή να βάλεις το product code του music edition το οποίο έχει νεότερη έκδοση λογισμικού και θα ξανακάνεις αναβάθμιση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Αν δεν σου δίνει την δυνατότητα αυτή, θα πρέπει ή να περιμένεις για νέα έκδοση ή να πας σε Nokia Club να στη περάσουνε ή να βάλεις το product code του music edition το οποίο έχει νεότερη έκδοση λογισμικού και θα ξανακάνεις αναβάθμιση. Έβαλα του Music Edition τον product code και τίποτα... μάλον θα πρέπει να περιμένω τώρα!! Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obelix0000 Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 επειδη ψιλοχαθηκα με το καινουριο thread μπορει να μου πει καποιος που ειναι οι οδηγιες για την αναβάθμιση του κινητου?και δεν εννοω το αρχειο που εξηγει το προγραμμα αλλα τα αντιγραφα ασφαλειας,πως τα ξαναφορτωνω κλπ Παράθεση Device: Nexus 5 Rom: PureNexus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SSURFER Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Καλημερα,πρωτες μου ερωτησεις για το N73 1)που μπορω να κανω αναβαθμιση 2)εχει δεκτη gps? και αν εχει μπορω να βαλω προγραμμα πλοηγησης συγκεκριμενα το sygic (υπαρχει καπου εδω μεσα σπασμενο? και πως το κανω?) 3)πως μπορω να βλεπω μονο τη φωτο που εχω βαλει σαν ταπετσαρια και οχι τα εικονιδια? ειμαι λιγο ασχετος? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Καλημερα,πρωτες μου ερωτησεις για το N73 1)που μπορω να κανω αναβαθμιση Για να κάνεις αναβάθμιση χρειάζεσαι το Nokia Software Updater. Το κατεβάζεις από εδώ. Σχετικός οδηγός υπάρχει εδώ. Για τυχών ερωτήσεις , μπορείς να καλυφθείς και από το Device update FAQ. 2)εχει δεκτη gps? και αν εχει μπορω να βαλω προγραμμα πλοηγησης συγκεκριμενα το sygic (υπαρχει καπου εδω μεσα σπασμενο? και πως το κανω?) Πήρες κινητό χωρίς να ξέρεις τα χαρακτηριστικά του...;:confused: Όχι, δεν έχει GPS. Αν θέλεις μπορείς να πάρεις έναν εξωτερικό δέκτη GPS, που να συνδέεται μέσω Bluetooth. Για το sygic υπάρχει αντίστοιχο θέμα εδώ: Sygic GPS Navigator Mobile Symbian 3rd - v.7199, περιέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την εγκατάσταση του. 3)πως μπορω να βλεπω μονο τη φωτο που εχω βαλει σαν ταπετσαρια και οχι τα εικονιδια? ειμαι λιγο ασχετος? ευχαριστω Για να απενεργοποιήσεις την ενεργή αναμονή θα πας στις Ρυθμίσεις > Τηλέφωνο > Κατάσταση αναμονής > Ενεργή αναμονή (Όχι). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SSURFER Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Ειναι της γυναικας μου,που αλλαζει τωρα συσκευη(ποιο? Ν82, HTC P3300+I-GO, ) ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChriA Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Γεια σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει δυνατότητα να αλλάξω την φωνητική εντολή στις επαφές και στις εφαρμογές με την δική μου φωνή. ΑΝ ναι πώς? Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Άξίζει φίλε να υπάρχεις για ένα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να σε κάψει... (Α. Αλκαίου) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Γεια σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει δυνατότητα να αλλάξω την φωνητική εντολή στις επαφές και στις εφαρμογές με την δική μου φωνή. ΑΝ ναι πώς? Ευχαριστώ πολύ Όχι, δεν γίνεται. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obelix0000 Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 πηγα να κανω αναβαθμιση με το προγραμμα και λεει οτι εχο την τεέυταια εκδοση η οποια ειναι η 3.068 και παει λεγοντας.....αυτη την 4.... που μπορω να την βρω? Παράθεση Device: Nexus 5 Rom: PureNexus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 πηγα να κανω αναβαθμιση με το προγραμμα και λεει οτι εχο την τεέυταια εκδοση η οποια ειναι η 3.068 και παει λεγοντας.....αυτη την 4.... που μπορω να την βρω? Οι τελευταίες εκδόσεις είναι: Για το απλό: 4.0735.3.0.2 Για το M.E.: 4.0736.3.2.1 Μήπως η συσκευή σου είναι Vodafone Live; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obelix0000 Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 ναι.δεν μπορω να κανω? Παράθεση Device: Nexus 5 Rom: PureNexus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 ναι.δεν μπορω να κανω? Όχι, γιατί για το VL αυτή είναι η τελευταία έκδοση λογισμικού. Για να βάλεις την 4xxx θα πρέπει να βγάλεις το VL, θυσιάζοντας όμως την εγγύηση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Παιδια υπαρχει τροπος να χρησιμοποιω smilies (:):lol::p:happy: κτλ) οταν γραφω sms με το Νοkia N73? Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 Ψαξε για το Animated SMS και το SMS Wizard... Για εφαρμογες υπαρχει αναλογο θεμα :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=189726 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts