Jump to content

[Επίσημο] Nokia N73 - Μέρος ΙΙ

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κανεις εγκατασταση στο κινητο σου το προγραμμα lcg jukebox το οποιο εχει την επιλογη play folder και τελιωσες :)

gianpithio είσαι τεράστιος..

Ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια!!

μπου . . . :)

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν ξερω αν εχει ξαναερωτηθει, αλλα αναρωτιεμαι αν το Ν73 υποστηριζει προγραμματα για φακο, για πανοραμικες φωτο (οχι το Panoman) και το λεξικο Slovoed. Επισης αν υπαρχει τροπος να βγει φωτο πατωντας το Joystick.

Ευχαριστω!

Δηλαδή ρε παιδιά εγώ που έχω το n73 VL ME και θέλω να το κάνω αναβάθμιση χωρίς να χασω την εγγύηση (δηλ. χωρις να βγαλω το VL) πως θα το κανω; το filmware ειναι πολύ παλιό 30/10/2006.

Υπάρχει τροπος να κλειδωνω το πληκτρολογιο με συνδυασμό πλήκτρων χωρις να παταω το κουμπι τερματισμου λειτουργιας και να επιλεγω από εκεί;

Δηλαδή ρε παιδιά εγώ που έχω το n73 VL ME και θέλω να το κάνω αναβάθμιση χωρίς να χασω την εγγύηση (δηλ. χωρις να βγαλω το VL) πως θα το κανω; το filmware ειναι πολύ παλιό 30/10/2006.

Υπάρχει τροπος να κλειδωνω το πληκτρολογιο με συνδυασμό πλήκτρων χωρις να παταω το κουμπι τερματισμου λειτουργιας και να επιλεγω από εκεί;

1. Είναι από τις περιπτώσεις που δεν μπορείς να έχεις "και την πίτα σωστή και το σκύλο χορτάτο". Δυστυχώς δε γίνεται από ότι έχω ακούσει ως τώρα.

2. Αριστερό SoftKey (κάτω από την οθόνη αριστερά) και * (αστεράκι), Είναι το πρώτο σου Νόκια;.

Για το άτμισμα: http://vaping.gr

Samsung S5 (no root)

1. Είναι από τις περιπτώσεις που δεν μπορείς να έχεις "και την πίτα σωστή και το σκύλο χορτάτο". Δυστυχώς δε γίνεται από ότι έχω ακούσει ως τώρα.

2. Αριστερό SoftKey (κάτω από την οθόνη αριστερά) και * (αστεράκι), Είναι το πρώτο σου Νόκια;.

Να σαι καλά φίλε συντοπίτη (εχω καταγωγή από εκεί), ειχα και παλιά το 6510 αλλά για καιρό ασχολουμουν με το κ750.

Θυμάμαι παλιά στα νοκια για να τα κλειδωσεις επρεπε να πατήσεις το μενού και αστερακι. Αυτό προσπαθουσα και τωρα, δοκιμασα και αυτό που μου ειπες αλλά αν καθυστερησεις λιγο και προλαβει να μπει στο μενου του τηλ καταλογου δεν πιάνει.

Ευχαριστώ, αλλά δε ζητάω κατι παράλογο, δηλαδή το vodafone live δεν προκειται να αναβαθμιστουν ποτέ;

Σίγουρα δεν είναι παράλογο αυτό που ζητάς αλλά έτσι είναι η πραγματικότητα.

Από ό,τι έχω παρατηρήσει, στην αρχή της κυκλοφορίας του κινητού που πιθανόν οι αναβαθμίσεις να διορθώνουν σοβαρά προβλήματα, δίνονται και κάποιες ανανεώσεις για VL (όχι σίγουρα πάντα). Μετά όμως αργούν, από πολύ ως ποτέ.

Για το άτμισμα: http://vaping.gr

Samsung S5 (no root)

καλησπερα. πως γινεται να ενεργοποιησω το internet στο κινητο??? επισης με τι τροπο μπορω να βαλω msn στο κινητο?????

ευχαριστω.

edit: απο την στιγμη που εχω το τηλεφωνο με καρτα, με τι τροπο χρεονομαι???? (μπαινοντας στο ιντερνερτ και στο msn)

καλησπερα. πως γινεται να ενεργοποιησω το internet στο κινητο??? επισης με τι τροπο μπορω να βαλω msn στο κινητο?????

ευχαριστω.

edit: απο την στιγμη που εχω το τηλεφωνο με καρτα, με τι τροπο χρεονομαι???? (μπαινοντας στο ιντερνερτ και στο msn)

Msn messenger από xxxxxxxxxxxxxxxxx.

Για να έχεις internet χρειάζεται τις απαραίτητες ρυθμίσεις. Λογικά θα έχουν γίνει με το που έβαλες τη sim στο κινητό. Ρίξε και μια ματιά εδώ.

Χρεώνεσαι με βάση το τρέχον τιμολόγιο του δικτύου σου.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

ευχαριστω πολυ. αν αντιμετοπισω προβλημα θα postaro

sto link afto pou prepei na kano download einai to windowslive_s60 ktl sosta

?? einai i proti fora pou asxoloume kai......

μαλλον δε θα μπορεσεις να συνδεθεις λογω καρτοκινητου, οπως στα περισσοτερα προγραμματα που μπορουν να συνδεθουν στο νετ.

kai ti akrivos prpei na kano gia na syndetho??? euxaristo gia tin pliroforia nikoskat.

episis molis to pira, poso na to afiso gia proti fortisi???

epistrafo argotera me ediposeis. pados auto pou me xaropoihse perissotero einai oti einai anthektiko idika i othoni. kati pou mou eleipe sto viewty......

an afiso tin prostateutiki zelatina epano stin othoni yparxei provlima??? mallon oxi ee???

kai ti akrivos prpei na kano gia na syndetho??? euxaristo gia tin pliroforia nikoskat.

episis molis to pira, poso na to afiso gia proti fortisi???

epistrafo argotera me ediposeis. pados auto pou me xaropoihse perissotero einai oti einai anthektiko idika i othoni. kati pou mou eleipe sto viewty......

an afiso tin prostateutiki zelatina epano stin othoni yparxei provlima??? mallon oxi ee???

Άστο μέχρι να φορτίσει πλήρως, δεν χρειάζεται παραπάνω. Απλά τις 4 πρώτες φορές να το εξαντλείς δλδ να σου σβήνει από μπαταρία πριν το βάλεις για φόρτιση.

Άστη πάνω στην οθόνη, δεν υπάρχει πρόβλημα, ίσα ίσα δεν θα σου γρατζουνηθεί.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

euxaristo poly. το κινητο... τι να πω... ειναι κορυφαιο. πραγματικα τελεια οθονη, πολυ καλη καμερα. καταπληκτικα ηχεια και ακομα κλαυτερα αν παιξεις λιγο με τις ρυθμισεις του.

εχω βαλει για αρχη μερικα τραγουδακια και φυσικα συνεχιζω με πολλα περισσοτερα πραγματα απο αυριο. το πηρα απο κωτσοβολο 369 ευρω. ειναι η μουσικη εκδοση.

εκανα νεα συνδεση με καρτοκινητη cosmote και ολα οκ!!!

αν καποιος θελει να ρωτησει κατι ελευθερα.

Άστη πάνω στην οθόνη, δεν υπάρχει πρόβλημα, ίσα ίσα δεν θα σου γρατζουνηθεί.

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι αν αφήσεις την ζελατίνα πάνω στην οθόνη ενώ αυτή είναι σε λειτουργία-για μεγάλο χρονικό διάστημα-υπάρχει πιθανότητα να δημιουργηθεί στατικός ηλεκτρισμός που μπορεί ακόμα και να κάψει την οθόνη.Δεν ξέρω αν ισχύει κάτι τέτοιο ή είναι ένας ακόμα μύθος..Εγώ πάντως καλού κακού την βγάζω πάντα...:cool:

:mobile:

exw to nokia n73. otan exw eiserxomeni klisi (exw epilexei ton ixo nostalgia) mou xtupaei me alli me alon ixo ton klasiko tis nokia (nokia tunes). auto sunvenei merikes fores tis perisoteres xtupaei me auto pou exw epilexei. pio einai to provlima?

1)den exw anavathmisi to firmware.

2)exw valei ton idio ixo kai otna exw video klisi kai kanonika.

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι αν αφήσεις την ζελατίνα πάνω στην οθόνη ενώ αυτή είναι σε λειτουργία-για μεγάλο χρονικό διάστημα-υπάρχει πιθανότητα να δημιουργηθεί στατικός ηλεκτρισμός που μπορεί ακόμα και να κάψει την οθόνη.Δεν ξέρω αν ισχύει κάτι τέτοιο ή είναι ένας ακόμα μύθος..Εγώ πάντως καλού κακού την βγάζω πάντα...:cool:

Πρώτη φορά το ακούω αυτό... Δεν ξέρω αν ισχύει, οπότε δεν αντιλέγω.

Πάντως εγώ στο Ε60 που χρησιμοποιώ ~8 μήνες τώρα, δεν έχω βγάλει την ζελατίνα.

exw to nokia n73. otan exw eiserxomeni klisi (exw epilexei ton ixo nostalgia) mou xtupaei me alli me alon ixo ton klasiko tis nokia (nokia tunes). auto sunvenei merikes fores tis perisoteres xtupaei me auto pou exw epilexei. pio einai to provlima?

1)den exw anavathmisi to firmware.

2)exw valei ton idio ixo kai otna exw video klisi kai kanonika.

Κάνε μια αναβάθμιση, δεν χάνεις τίποτα.

Κάποιο κόλλημα τρώει. Κάνε τον κόπο και πέρνα τον ήχο στη μνήμη της συσκευής, αν και εφόσον τον έχεις στη κάρτα μνήμης.

Μύθος, για τον απλούστατο λόγο ότι αυτό πάνω στο οποίο είναι κολλημένη η μεμβράνη δεν είναι η οθόνη αλλά ένα προστατευτικό πλαστικό κάλυμμα. Η οθόνη βρίσκεται από κάτω και με διάκενο από το πλαστικό.

Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+

Tablet: Kobo Arc 10HD

PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max

thelo na valo ena tragoudi gia ixo klisis alla den thelo na arxizei kanonika, thelo na to valo na arxizei apo ena sygekrimeno simeio, kata kapion tropo na to ''kopso'' diladi. ginetai????:O

euxaristo poly haki einai oti xriazomai.

thelo na rotiso akoma kati. egatestisa to nokia maps sto n73 alla ekana mia xazomara. otan mou zitise na bo sto internet gia na epiveveoso (kati tetio) tin efarmogi patisa oxi kai meta edina plirofories alla den mou evgaze perioxes. mporeite na mou peite ti na kano gia na diorthoso to lathos mou???

Κάνε μια αναβάθμιση, δεν χάνεις τίποτα.

Κάποιο κόλλημα τρώει. Κάνε τον κόπο και πέρνα τον ήχο στη μνήμη της συσκευής, αν και εφόσον τον έχεις στη κάρτα μνήμης.

Με την αναβάθμιση θα συμφωνήσω γιατί αυτό μου το έκανε το SX1 που είχα παλιά και λύθηκε με update :cry:

Οι ήχοι που αναφέρει ο φίλος είναι εργοστασιακοί αρα δεν είναι στην κάρτα μνήμης..

ΥΓ: @geo1983: Ποιά έκδοση φοράει το κινητό?

Sony logo.gif

Καποιος που εχει Ν73 καταφερε να κανει εγκατασταση στο κινητο του το SmartSIS 1..9.1?? για καποιο λογο δεν μπορω να το κανω εγκατασταση στο Ν73 μου :)
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Καποιος που εχει Ν73 καταφερε να κανει εγκατασταση στο κινητο του το SmartSIS 1..9.1?? για καποιο λογο δεν μπορω να το κανω εγκατασταση στο Ν73 μου :)

Τι κάνει αυτή η εφαρμογή; :worry:

exw to nokia n73 to asimi. mporo na tou alaxo prosopsi se mauro?

opws einai to nokia n73 music edition. an ginetai pou prepei na paw kai poso kostizi?

Τι κάνει αυτή η εφαρμογή; :worry:

Packaging in the SIS package

Unpacking SIS packages

Signed certificates (devcert or self-signed) and depodpis of existing SIS-package

Creating a full-fledged application with the icon in the menu of Python script (py2sis)

Detailed background

Oποιος μπορει εαν την δοκιμασει γιατι μου κανει εντυπωση που δεν μπορει να κανει εγκατασταση στο Ν73 μου :)

xxxxxxxxxxxxxxxxx

exw to nokia n73 to asimi. mporo na tou alaxo prosopsi se mauro?

opws einai to nokia n73 music edition. an ginetai pou prepei na paw kai poso kostizi?

Mπορεις να την περασεις και απο μονος σου.. εγω το δικο μου το εχω ανοιξει, στο παρακατω αρχειο μπορεις να δεις πως μπορεις να το ανοιξεις απο μονος σου :)

http://rapidshare.com/files/83551962/N73_.rar.html

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr