starmanwarz Δημ. January 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2008 Στο μενου ειχα 4 σειρες * 3 εικονιδια =12 εικονιδια,τωρα εχω 11.Εχω επαφες,μηνυματα,ημερολ,μουσικη,εκθεση,καμερα,διαδικτυο,παιχνιδια,εργαλεια,εφαρμογες,γραφειο.Τι λειπει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2008 Στο μενου ειχα 4 σειρες * 3 εικονιδια =12 εικονιδια,τωρα εχω 11.Εχω επαφες,μηνυματα,ημερολ,μουσικη,εκθεση,καμερα,διαδικτυο,παιχνιδια,εργαλεια,εφαρμογες,γραφειο.Τι λειπει? Τα εικονίδια μπορούν να μετακινηθούν στους φακέλους, ίσως είναι μέσα σε κανα φάκελο το εικονίδιο που "λείπει"....:rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. January 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2008 Στο μενου ειχα 4 σειρες * 3 εικονιδια =12 εικονιδια,τωρα εχω 11.Εχω επαφες,μηνυματα,ημερολ,μουσικη,εκθεση,καμερα,διαδικτυο,παιχνιδια,εργαλεια,εφαρμογες,γραφειο.Τι λειπει? Το μητρωο φαινεται να λειπει απο το κεντρικο μενου σου αλλα δες μηπως εχει τοποθετηθει μεσα σε καποιον φακελο .... Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orin2 Δημ. January 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2008 Στο μενου ειχα 4 σειρες * 3 εικονιδια =12 εικονιδια,τωρα εχω 11.Εχω επαφες,μηνυματα,ημερολ,μουσικη,εκθεση,καμερα,διαδικτυο,παιχνιδια,εργαλεια,εφαρμογες,γραφειο.Τι λειπει? Στο δικο μου με την αναβαθμιση εχω τα 12 οπως πριν: επαφές-μυνήματα-ημερολόγιο-μουσική-έκθεση-παιχνίδια-αναζήτηση-υπηρεσίες-λήψη-εργαλεία-εφαρμογές γραφείο.Η κάμερα ειναι όπως και πριν στο φάκλεο εφαρμογες...κάτι ειχες αλλάξει προφανως... Το μητρωο φαινεται να λειπει απο το κεντρικο μενου σου αλλα δες μηπως εχει τοποθετηθει μεσα σε καποιον φακελο .... το μητρώο ήταν και παρέμεινε στο φάκελο εφαρμογές Τελικά τι γίνεται με το νέο update?Το δοκίμασε κανείς να μας πει εντυπώσεις? το κινητό ειναι πιο γρηγορο.η καμερα ειναι πιο γρηγορη καθως και εχει καλύτερη λήψη στις νυχτερινες φωτο σε σχεση με την προηγουμενη εκδοση λογισμικού.Στις εφαρμογές υπάρχει εγκατεστημένη η εφαρμογή lifeblog Καθώς και το maps,οι χαρτες δλδ χωρις να χρειάζεται να τους εγκαταστησει κανεις για μεγάλες πολλεις της ελλάδας(αθηνα,θεσσαλονικη,λαμια.λάρισα.βολο.θεσσαλονικη αλεξανδρουπολη,ηρακλειο,χανια κ.α) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. January 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2008 Στο δικο μου με την αναβαθμιση εχω τα 12 οπως πριν: επαφές-μυνήματα-ημερολόγιο-μουσική-έκθεση-παιχνίδια-αναζήτηση-υπηρεσίες-λήψη-εργαλεία-εφαρμογές γραφείο.Η κάμερα ειναι όπως και πριν στο φάκλεο εφαρμογες...κάτι ειχες αλλάξει προφανως... το μητρώο ήταν και παρέμεινε στο φάκελο εφαρμογές το κινητό ειναι πιο γρηγορο.η καμερα ειναι πιο γρηγορη καθως και εχει καλύτερη λήψη στις νυχτερινες φωτο σε σχεση με την προηγουμενη εκδοση λογισμικού.Στις εφαρμογές υπάρχει εγκατεστημένη η εφαρμογή lifeblog Καθώς και το maps,οι χαρτες δλδ χωρις να χρειάζεται να τους εγκαταστησει κανεις για μεγάλες πολλεις της ελλάδας(αθηνα,θεσσαλονικη,λαμια.λάρισα.βολο.θεσσαλονικη αλεξανδρουπολη,ηρακλειο,χανια κ.α) Αμάν, ρε παιδιά! Ένας να κοιτάξει λίγο αν διορθώθηκε το bug με την ώρα αποστολής των μηνυμάτων όταν έχεις το κινητό κλειστό! (Το λάθος είναι ότι βγάζει την ώρα που το έλαβες, όχι την ώρα που στάλθηκε). Είπαν ότι διορθώθηκε στην τελευταία αναβάθμιση του Ν95. Μπας και το διόρθωσαν κι εδώ; EDIT: Μιλάω για τα SMS (γραπτά μηνύματα από άλλον), όχι τις ειδοποιήσεις κλήσεων, αυτές έρχονται με τη σωστή ώρα. Παράθεση Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
korkiras Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 Xronia polla se olous eimai kainourgios sto forum , molis ekana to aplo n73 se music edi. ap oti eida einai ligo pio grigoro v 4.0750.31.2.1 15-12-2007 rm-133 mia erotisi ena simataki pou einai sta dexia dipla apo to profil ti einai, den mou anigei thx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 Καταρχην καλος ειρθες :) μπορεις να γινεις λιγο πιο σαφης για ποιο σηματακι λες.. Υ.Γ. εαν σου ειναι ευκολο γραφε με ελληνικους χαρακτηρες :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis23 Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 δες στο xxxxxxxxxxxxxx για το συγκεκριμενο ;)πηγαινε στις ρυθμισεις της διαχειρησης εφαρμογων και αλλαξε την πρωτη επιλογη σε "Ολα" και τη δευτερη σε "Απενεργοποιηση". αν γυρισεις πολυ πισω την ημ/νια σου βγαζει οτι η ημ/νια του τηλεφωνου ειναι λαθος, οποτε τσεκαρε και αυτο μηπως φταιει.(γυρνα τη μπροστα, οχι πισω..) δες και αν ειναι σιγουρα για symbian 9.x και οχι παλιοτερα. τελος, δες αλλου για θεματα, το λινκ πχ που εδωσα στον fi98ddv. στο zedge νομιζω δεν τα ελεγχει κανεις, ο χρηστης ανεβαζει οποιο θεμα θελει σε οποια κατηγορια θελει, αρα μπορει να μην κανουν. Έκανα αυτό που μου είπες αλλα επειδή είχα διαγράψει τα θέματα απτο κινητό,εβαλα την εφαρμογη core player που πριν δεν την έκανε εγκατάσταση,τώρα την έκανε κανονικότατα,ελπίζω να δουλέψει και με τα θέματα.THANX!!! Το μητρωο φαινεται να λειπει απο το κεντρικο μενου σου αλλα δες μηπως εχει τοποθετηθει μεσα σε καποιον φακελο .... Eγω το είχα παει στην nokia για το πρόβλημα με τα themes και μου είπαν οτι μου έκαναν αναβαθμισει λογισμικου.έχω 15 εικονίδια στο μενου: παιχνιδια-μεταβαση-εκθεση-καμερα-μηνυματα-μουσικη-γραφειο-επαφεσ-μητρωο-εφαρμογες-εργαλεια-cu menu-συνομιλια-ΡΤΤ-υπηρεσίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
korkiras Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 Μετά την μετατροπή σε Νοκια 73 me στιν αρχική επιφάνεια υπάρχουν τα εξής 1 Επαφές 2 Μηνύματα 3 Ιστός 4 Ρολόι 5 Προφίλ και 6 ενα άγνοστο εικονίδιο Και το ραδίωφονο νομίζω είναι αρκετά καλύτερο με σχέση τις απλής έκδοσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 Τελικα για το ΜΕ η για το απλο εχει βγει νεα αναβαθμιση βρε παιδια...?Γιατι βαζω τ product code στo site της nokia και δεν μου βγαζει διαθεσημη αναβα8μιση (για το απλο)... εγω εχω την V4.0735.3.0.2 Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loydcoyl Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 Δεν ξερω αν εχει ξαναειπωθει αλλα υπαρχει καποιο προγραμματακι που να σου δειχνει το ονομα απο τις επαφες οταν εσυ το εχεις κλειστο και σου ερχεται sms για το ποιος σε καλεσε,να μην σου δειχνει μονο τον αριθμο αλλα και το ονομα αυτου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 Δεν ξερω αν εχει ξαναειπωθει αλλα υπαρχει καποιο προγραμματακι που να σου δειχνει το ονομα απο τις επαφες οταν εσυ το εχεις κλειστο και σου ερχεται sms για το ποιος σε καλεσε,να μην σου δειχνει μονο τον αριθμο αλλα και το ονομα αυτου Έτσι γίνεται σε μένα και χωρίς πρόγραμμα (WIND) Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickbet Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 Γεια σας παιδιά!Μόλις έκανα και εγώ την αναβάθμιση.Δεν είδα καμία ουσιαστική διαφορά στο κινητό αλλά στην ψυχολογία μου.Τώρα κάνω ανάκτηση των επαφών.Θα ήθελα αν μπορεί κάποιος από εσάς να μου δώσει συγκεντρωμένες τις παρακάτω εφαρμογές: 1.Αυτή που χρησιμοποιείται το φλας σαν φακός 2.Snakes 3.Eναν καλό διαχειριστή αρχείων και κυρίως φωτογραφιών 4.Μια που χρησιμοποιείται για μεγαλύτερη διάρκεια ηχογράφησης Αυτά τα ολίγα!Το ξέρω πως υπάρχουν links στις προηγούμενες σελίδες αλλά δεν προλαβαίνω να τα δώ λόγω φροντιστηρίων!!Μαθητής τρίτης λυκείου βλέπετε.Αν μπορεί κάποιος να τα ανεβάσει στο rapidshare θα του είμαι ευγνώμων. Σας ευχαριστώ και πάλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 Τελικα για το ΜΕ η για το απλο εχει βγει νεα αναβαθμιση βρε παιδια...?Γιατι βαζω τ product code στo site της nokia και δεν μου βγαζει διαθεσημη αναβα8μιση (για το απλο)... εγω εχω την V4.0735.3.0.2 Η τελευταια v του ΜΕ ειναι η :) v 4.0750.31.2.1 15-12-2007 rm-133 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2183668#post2183668 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 Γεια σας παιδιά!Μόλις έκανα και εγώ την αναβάθμιση.Δεν είδα καμία ουσιαστική διαφορά στο κινητό αλλά στην ψυχολογία μου.Τώρα κάνω ανάκτηση των επαφών.Θα ήθελα αν μπορεί κάποιος από εσάς να μου δώσει συγκεντρωμένες τις παρακάτω εφαρμογές: 1.Αυτή που χρησιμοποιείται το φλας σαν φακός 2.Snakes 3.Eναν καλό διαχειριστή αρχείων και κυρίως φωτογραφιών 4.Μια που χρησιμοποιείται για μεγαλύτερη διάρκεια ηχογράφησης Αυτά τα ολίγα!Το ξέρω πως υπάρχουν links στις προηγούμενες σελίδες αλλά δεν προλαβαίνω να τα δώ λόγω φροντιστηρίων!!Μαθητής τρίτης λυκείου βλέπετε.Αν μπορεί κάποιος να τα ανεβάσει στο rapidshare θα του είμαι ευγνώμων. Σας ευχαριστώ και πάλι 1) NTorch 2) Snakes 3) Resco Photo Viewer 4) Ultimate Voice Recorder Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 Η τελευταια v του ΜΕ ειναι η :) v 4.0750.31.2.1 15-12-2007 rm-133 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2183668#post2183668 Για το απλο εχουμε καμια ενημερωση για το ποτε βγαζει καινουργιο η οχι ακομα?Λογικα μαζι δεν βγαινουν ? Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 Δεν βγαινουν μαζι αυτο εξαρτατε, οταν βγει θα το μαθουμε απο καποιον που το δοκιμασε και του εβγαλε νεωτερη version :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argis Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 Paidia dn ksero an exete pei pio piso gi afto to thema.. :X alla einai poles oi selides... :O Thelo na rotiso. pos bazoume ta n-gage games sto n73.... :confused: rotao.. gt ap oti eida.. dn einai opos px to 6600 pou pigenes sto system/apps paste kai eisoun etoimos i me ta blz... thnx :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 @argis τα n-gage που ετρχαν στο 6600 δεν μπορουν να τρεξουν στο Ν73 :( Yπαρχει αναλογο θεμα oπου μπορεις να ενημερωθεις :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=181611 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argis Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 :cry: ftouuu... pane ta games :mad::mad: afta na kenouria akoma theloun 300 xronia gia na kikloforisoun.. kai alla 300 xronia gia na ta broume se site na ta katebasoume... :mad: :angry::zzz::rtfm::knife::chair: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karasarinis_mark Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 εδω ειναι η λεπτομερειες της νεας αναβαθμισης λογισμικου για το n73 music edition..... * Better handling of new email, specifically with IMAP. It's sporadic when I get new email alerts. Sometimes I'll go to my inbox and have new mail, but was never alerted. Other times it works fine. * Faster, more stable camera: Sometimes when I fire up the camera, for a seconds it switches between the standby screen and the camera, back and forth. I'd also like to see the actual time from when you take the picture to when the picture is actually captured. It is pretty slow in low light conditions. Other than that it's fine. * Faster menu navigation is always nice, but the latest firmware on my phone is actually pretty snappy. * Improved battery life. The Nokia N73 has amazing battery life already, but it sure can't hurt to get even better. * More available RAM at startup. This one is huge. Currently I get about 20mb at startup. After a few hours of using basic functions, I'm down to about 16 or 17mb. If I want to use Shozu on my N73, that would leave me with about 11-12mb with nothing else open. That's not enough to run Google Maps and Web at the same time. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 Αυτές δεν είναι οι λεπτομέρειες της νέας αναβάθμισης, αλλά το τι θα ήθελε ο συγκεκριμένος χρήστης να βελτιωθεί στο Ν73. Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisKr Δημ. January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 Ρε παιδιά προσπαθώ να κάνω update ένα Ν73 Vodafone και λέει ότι η τελευταία ενημερωμένη έκδοση είναι η 3.068 ενώ ξέρω ότι υπάρχει και 4 που την έχω περάσει σε ένα απλό N73. Το θέμα είναι ότι μετά από απόπειρα αναβάθμισης μέσω του προγράμματος της Nokia δεν πέρασε στην έκδοση 4.Χ και μετά το κινητό δεν μπορούσε να τραβήξει φωτό (εστιάζει αλλά δεν τραβάει) και όταν το βάζω να φορτίσει λέει "φορτίζει" και μετά βγάζει "δεν φορτίζει". Κοινώς τα έπαιξε με την αναβάθμιση της Νokia. τί μπορώ να κάνω γι αυτό μήπως και αποφύγω την επίσκεψη στο service; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis23 Δημ. January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 Δόξα το θεό τα κατάφερα με τα θέματα.Εχω ενα μικρο προβληματακι,μερικα θεματα που τελικα δεν μαρεσαν,δεν μπορω να τα βγάλω,γιατι δεν μου τα εμφανίσει στην ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ωστε να τα κανω ΑΦΑΙΡΕΣΗ.Τι μπορω να κανω?υπάρχει κανα προγραμματακι που να βοηθάει?Επισησ υπαρχει κανα προγραμμα που να σβήνει τα αχρηστα αρχεια τησ μνημης του κινητου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 Ρε παιδιά προσπαθώ να κάνω update ένα Ν73 Vodafone και λέει ότι η τελευταία ενημερωμένη έκδοση είναι η 3.068 ενώ ξέρω ότι υπάρχει και 4 που την έχω περάσει σε ένα απλό N73. Το θέμα είναι ότι μετά από απόπειρα αναβάθμισης μέσω του προγράμματος της Nokia δεν πέρασε στην έκδοση 4.Χ και μετά το κινητό δεν μπορούσε να τραβήξει φωτό (εστιάζει αλλά δεν τραβάει) και όταν το βάζω να φορτίσει λέει "φορτίζει" και μετά βγάζει "δεν φορτίζει". Κοινώς τα έπαιξε με την αναβάθμιση της Νokia. τί μπορώ να κάνω γι αυτό μήπως και αποφύγω την επίσκεψη στο service; Και φυσικά δεν μπορείς να περάσεις την τελευταία έκδοση λογισμικούς το Ν73 που λες διότι είναι Vodafone Live. Τα VL κινητά έχουν διαφορετικό product code (το οποίο καθορίζει το μοντέλο του κινητού για το Nokia Software Updater) από τα απλά Ν73. Για να περάσεις την 4.xx θα πρέπει να ακολουθήσεις μια διαδικασία αφαίρεσης του VL, αλλάζοντας το product code, αλλά θα χάσεις την εγγύηση. Όσο για το κινητό με τα προβλήματα κάνε πρώτα μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Αυτό γίνεται πατώντας στην οθόνη αναμονής *#7780#. Δόξα το θεό τα κατάφερα με τα θέματα.Εχω ενα μικρο προβληματακι,μερικα θεματα που τελικα δεν μαρεσαν,δεν μπορω να τα βγάλω,γιατι δεν μου τα εμφανίσει στην ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ωστε να τα κανω ΑΦΑΙΡΕΣΗ.Τι μπορω να κανω?υπάρχει κανα προγραμματακι που να βοηθάει?Επισησ υπαρχει κανα προγραμμα που να σβήνει τα αχρηστα αρχεια τησ μνημης του κινητου? Για δες αυτο: Πως μπορώ να διαγράψω θέματα που έχουν εγκατασταθεί, αλλά δεν εμφανίζονται στη «διαχείριση εφαρμογών»; Απάντηση: Κατευθείαν από την κάρτα μνήμης (μέσω Card Reader ή σύνδεσης USB με Η/Υ για μεταφορά δεδομένων, μεταβαίνετε στο φάκελο private > 10207114 > import. Είναι κρυφός φάκελος, οπότε θα πρέπει να έχετε επιλέξει στα Windows την εμφάνιση των... κρυφών αρχείων. Δεύτερη απάντηση: Κάποιοι αναφέρουν ότι θα πρέπει να επέμβετε και σε ένα ακόμη σημείο. Συγκεκριμένα, να διαγράψετε τα σχετικά αρχεία από το φάκελο sys\install\sisregistry\a0000eb\ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts