Jump to content

[Επίσημο] Nokia N73 - Μέρος ΙΙ

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Exω 2500 εισερχομενα μηνυματα και το κινητο κολλαει πολυ.Οταν ερχεται νεο μηνυμα δεν με ειδοποιει καθολου.Πρεπει ο ιδιος να παω στα εισερχομενα να δω αν εχει ερθει νεο sms.Πως γινεται να τα μεταφερω ολα τα εισερχομενα στην καρτα μνημης ;

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

• 2 months later...

Γεια σε όλους,

Έχω το n73 Music Edition από τον Σεπτέμβρη του 2007, από τότε του έχω κάνει κάποιες αναβαθμίσεις όταν προέκυπταν προβλήματα.

Λοιπόν το πρόβλημα τώρα, είναι το εξής:

Καθώς έστελνα μηνύματα (χρησιμοποιώ την κάρτα μνήμης για την αποθήκευση τους), πήγα να ανοίξω ένα και απλά δεν γίνεται τίποτα. Μπορώ να πατήσω άνοιγμα αλλά δεν το διαβάζει. Δηλαδή και επιλογές και μετά άνοιγμα να πατήσω δεν κάνει τίποτα.

Κράτησα backup και του έκανα αναβάθμιση (του έχω ξανακάνει στο παρελθόν και όλα ok).

Μόλις τελείωσε η αναβάθμιση άνοιξα το κινητό και έκανα επαναφορά όλων των στοιχειων από το backup, πάω στα μηνύματα και πάλι το ίδιο πρόβλημα.

Το πρόβλημα τελικά δημιουργείται από κάποια αρχεία στην κάρτα μνήμης.

Διέγραψα όλα τα αρχεία στην κάρτα μνήμης και άρχισα σιγά σιγά να επαναφέρω Music,Video, Images.

Πάω στα μηνύματα μετά και στέλνω ένα μήνυμα στον εαυτό μου και το άνοιξα μια χαρά.

Το πρόβλημα δημιουργείται όταν κάνω επαναφορά των εξής:

* Αρχεία χρηστη από την μνήμη τηλεφώνου

Και δεν θα με ένοιαζε να επαναφέρω τα μηνύματα, αν δεν είχα στους φακέλους της κάρτας μνήμης μηνύματα που έχω κρατήσει και τα θέλω.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να μεταφέρω τα μηνύματα των φακέλων της κάρτας μνήμης ως backup στο pc χωρίς πρόβλημα?

Έχετε να προτείνετε κάποια λύση?

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας, συγνώμη για το μεγάλο κείμενο.

Καλημέρα.

Για να κρατήσεις τα μηνύματα δοκίμασε να αποθηκεύσεις στον υπολογιστή σου τον φάκελο Mail2 από την διαδρομή F:\Private\1000484b\Mail2\. Κάνε format αλλά μην επαναφέρεις τίποτα από τα μηνύματα αλλά ούτε και από τ' αρχεία χρηστη από την μνήμη τηλεφώνου. Μόλις κάνεις format ξανά τοποθέτησε τον φάκελο Mail2 στην ίδια διαδρομή και δες αν διορθώθηκε το πρόβλημα.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Καλησπερα, καταρχας ευχαριστω για την απαντηση σου.

Λοιπον συνεδεσα το κινητο μου μεσω του καλωδιου αλλα δεν βρηκα την διαδρομη αυτη F:\Private\1000484b\Mail2\

Ανοιξα και τον explorer και την εκανα copy-paste στην μπαρα πανω και παλι μου εμφανισε πως η διαδρομη δεν βρεθηκε.

Τι μπορω να κανω?

Για να βρεις τον συγκεκριμένο φάκελο θα πρέπει να έχεις ενεργοποιήσει την επιλογή Εμφάνιση κρυφών φακέλων και αρχείων από τις ρυθμίσεις των Windows. Επέλεξες την συγκεκριμένη επιλογή?

Την εχω ενεργοποιημενη αλλα δεν τον βλεπω τον φακελο..

μηπως να βγαλω την μνημη απο το κινητο και να την συνδεσω με το card reader μου?

• 2 weeks later...

απο οτι φαινεται (?)

http://thumbnails25.imagebam.com/8904/2d921189030954.jpg

εχει μπει σκουπιδακι στο φακο. γνωριζει κανεις αν μπορω να ανοιξω το καλυμμα του φακου να τον καθαρισω? (στη φωτο εχω βγαλει εναν λευκο τοιχο με ταπετσαρια)

Float like a butterfly, sting like a bee

πολυ καλο βιντεακι (αν και αυτα που κανει, δε γινονται) αλλα εχουν χαλασει τα πασα απο 2 βιδες και δεν ανοιγει με τιποτα. προσπαθησα να φυσηξω και με σπρευ αερα, παλι τζιφος. και οχι τπτ αλλο, απορω πως μπηκε το σκουπιδακι μεσα....
Float like a butterfly, sting like a bee

• 2 months later...

Παιδιά,έχω το νόκια n73 music edition από τον Οκτώβρη του 2007,απροβλημάτιστο μέχρι την προηγούμενη βδομάδα που μου χάλασε το τζόυστικ. Πατιέται μόνο του,μ'ενα απλό άγγιγμα,και ξαφνικά το νόκια n73 έγινε touch :lol:....

Να δοκιμάσω να αγοράσω ανταλλακτικό από ebay και να το φτιάξω μόνος μου,ή να πάω σε κανα Γερμανό??:blink:

Παιδιά,έχω το νόκια n73 music edition από τον Οκτώβρη του 2007,απροβλημάτιστο μέχρι την προηγούμενη βδομάδα που μου χάλασε το τζόυστικ. Πατιέται μόνο του,μ'ενα απλό άγγιγμα,και ξαφνικά το νόκια n73 έγινε touch :lol:....

Να δοκιμάσω να αγοράσω ανταλλακτικό από ebay και να το φτιάξω μόνος μου,ή να πάω σε κανα Γερμανό??:blink:

Αν πιάνουν τα χέρια σου και με την βοήθεια του service manual ή κάποιου βίντεο από το You Tube λογικά θα καταφέρεις να το αλλάξεις μόνος σου.

Έχει αναφερθεί και από άλλου χρήστες η αλλαγή του joystic οπότε κάνοντας μία αναζήτηση θα βρεις πληροφορίες οι οποίες μπορεί να σε βοηθήσουν.

Αν πάλι δεν θες να το διακινδυνεύσεις μπορείς να το πας σε κάποιο Γερμανό ή Nokia Care.

πριν μια εβδομααδα το εφτιαξα και εγω το ιδιο προβλημα στην NOKIA CARE και κοστισε 50ε,,, ολα οκ τωρα

Μόνος μου λέω να το φτιάξω,γιατί γλυτώνεις 30 περίπου ευρά,απλά το θέμα είναι πόσο αξιόπιστο είναι το joystick που βρίσκεις στο ebay καθώς όλα ειναι απο κίνα...

• 1 month later...
Παίδες ΣΟΣ!!!!!!Οταν μου έρχεται νέο μήνυμα δεν μου βγάζει καν στην οθόνη ''1 νεο μηνυμα'' και πρεπει να πηγαίνω από μόνοσ μου στα εισερχόμενα να ΄δω αν υπάρχει κάποιο νέο βοήθεια γιατί είμαι :X:X:X:X

https://twitter.com/ogiwrgos<>

Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE

The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!"

Μπορείς να κάνεις hard format αλλά μετά θα χρειαστεί να τα περάσεις όλα από την αρχή..
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Δοκίμασε και μία επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μήπως και λυθεί το πρόβλημα και γλυτώσεις το φορμάρισμα.

Δέν θα λυθεί μου έχει συμβεί και το έχω δοκιμάσει. Ίσως εάν διέγραφες ολόκληρο τον κατάλογο Mail2 αλλά δέν νομίζω να καταφέρεις κάτι!
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Δηλαδή το βάφω μπλέ και στη θάλλασα το κινητό??:mad::mad:

Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE

Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι τέτοιο. Κράτα ένα αντίγραφο ασφαλείας των δεδομένων σου και μετά κάνε ένα hard format.

Ok Eυχαριστώ θα το κοιτάξω:happy::(

• 6 months later...
παιδια βοηθεια ! μετα απο αρκετο καιρο αποφασισα να ανοιξω το Ν73 μου και εχω ξεχασει τον κωδικο και δεν μπορω να μπω... εχω δοκιμασει μια 10ρια αλλα τιποτα !λυσεις?

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

παιδια βοηθεια ! μετα απο αρκετο καιρο αποφασισα να ανοιξω το Ν73 μου και εχω ξεχασει τον κωδικο και δεν μπορω να μπω... εχω δοκιμασει μια 10ρια αλλα τιποτα !λυσεις?

Καλημέρα.

Δοκίμασε με τους τρόπους που αναφέρονται στο θέμα Εύρεση κωδικού ασφαλείας σε συσκευές Nokia.

• 1 year later...

μετα την αποκτηση ενος Ν73 ανακαλυψα οτι τελικα εφταιγε η αλλη μπαταρια που το κινητο γινοταν ιδανικο για ψησιμο αυγου στο 10λεπτο φορτισης, η οποια δε σταματαγε ποτε και αδειαζε σε 4 ωρες η εκλεινε στο ακυρο :p μια μερα τωρα το Music Edition N73 μου λειτουργει κανονικα :D

βεβαια ακομα θελω Joystick και για την ακριβεια 2, καθως ουτε στο "καινουργιο" λειτουργει :rocket: αληθεια, εχει κανενας Ν73 με λειτουργικο Joystick ακομα? :lol:

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Καλημερα εχω στα χερια μου ενα Ν73 ενος φιλου μου και βλεπω πως η πανταρια δεν κρατα καθολου

και κοιταξα στο skroutz

http://www.skroutz.gr/c/582/mpataries-kinhtwn-tilefwnwn.html?from=catspan&keyphrase=n73

και ιδα κατι τιμες γελιες 5ευρο η πανταρια

τι λετε να ειναι γερες ;

Digital-Doctor.blogspot.gr