Jump to content

[Επίσημο] Nokia N73 - Μέρος ΙΙ

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την απάντηση και θέλω να ρωτήσω και κάτι άλλο...μου έχει δώσει μία φίλη μου ένα Ν73 το οποίο έχει παλαιο λογισμικό...και θέλω να κάνω αναβάθμιση με το καλώδιο από τον υπολογιστή μου....να ρωτήσω θα βάλει στην αναβάθμιση το ελληνικό λογισμικό ή θα βάλει το αγγλικό και δεν θα μπορεί να δουλέψει μετά το κινητό???Ξέρει κανεις?

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αυτό δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε εμείς.

Μόνο εσύ ή καλύτερα η φίλη σου ξέρει...

Αυτό που μπορώ να σου δώσω ώστε να σε βοηθήσει, είναι αυτό το άρθρο.

Αναλύει διεξοδικά πότε συμβαίνει αυτό που ρωτάς καθώς και πως μπορείς να το διαπιστώσεις.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

θελω να πω το εξής....εχω το κινητο συνδεδεμένο με το nokia suite στον υπολογιστή και μου λεει πως μπορω να το αναβαθμίσω στην τελευταία εκδοση του λογισμικού. Αυτή η αναβάθμιση θα έχει ελληνικα, όπως ειναι εξαρχής το κινητό, η θα έχω πρόβλημα;

Μα σου εξήγησα που θα βρεις από τι εξαρτάται το λογισμικό που θα περαστεί στο κινητό.

Το διάβασες...;

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Εστίασε στο 3ο bullet (product code) από το link που σου έδωσα ώστε να διαπιστώσεις εάν είναι ελληνικό, οπότε δεν χάνει τα ελληνικά, ή όχι και κατ επέκταση θα τα χάσει.

Όπως αναφέρει και το FAQ, η διαδικασία FOTA δεν είναι διαθέσιμη στο N73.

• 4 weeks later...

Για σας πεδία ενώ αναβάθμιζα το n73 κόπηκε το ρεύμα και τώρα δεν ανοίγει καθόλου.

Τι να κάνω?

ευχαριστώ

Η Μακεδονία είναι μια,

ή Ελληνική.

Παιδια αντιμετωπιζω ενα προβλημα που με καιει...

Χθες ξαφνικα το nokia n73 μου σταματησε να βγαζει ειδοποιησεις για τα μηνυματα και τις αναφορες!!!:cry: Δηλαδη οταν λαμβανω ενα μηνυμα η ερχεται μια αναφορα δεν κανει τιποτα... Και πρεπει να παω μονος μου στα μηνυματα να το δω(η στις αναφορες αντιστοιχα) Ξερετε τι μπορει να φταιει? :(

Να αναφερω επισης οτι εφαγε μια μικρη τουμπα λιγες ωρες πριν σταματησει να δειχνει τις ειδοποιησεις... Αλλα και μετα τη τουμπα δουλευε... Υστερα απο 2-3 ωρες τα επαι3ε... :wacko:

Να πω πως δεν εχω αλλη συσκευη και τα μηνυματα που λαμβανω ειναι πολυ σημαντικα για να τα χανω...

Παιδια αντιμετωπιζω ενα προβλημα που με καιει...

Χθες ξαφνικα το nokia n73 μου σταματησε να βγαζει ειδοποιησεις για τα μηνυματα και τις αναφορες!!! Δηλαδη οταν λαμβανω ενα μηνυμα η ερχεται μια αναφορα δεν κανει τιποτα... Και πρεπει να παω μονος μου στα μηνυματα να το δω(η στις αναφορες αντιστοιχα) Ξερετε τι μπορει να φταιει?

Να αναφερω επισης οτι εφαγε μια μικρη τουμπα λιγες ωρες πριν σταματησει να δειχνει τις ειδοποιησεις... Αλλα και μετα τη τουμπα δουλευε... Υστερα απο 2-3 ωρες τα επαι3ε...

Να πω πως δεν εχω αλλη συσκευη και τα μηνυματα που λαμβανω ειναι πολυ σημαντικα για να τα χανω...

Δε τσεκάρεις μπας και άλλαξε "κατά λάθος" η ρύθμιση για την ειδοποίηση μηνυμάτων;; Κοίτα στο προφίλ... μπας και...

• 1 month later...

γεια χαρα!

εκανα μια αναζητηση για update του Nokia PC Suite γιατι για καποιον περιεργο λογο δεν με αφηνει πλεον να περασω αρχεια .doc στο κινητο και μου εβγαλε να περασω την εφαρμογη Nokia OVI Suite v 2.0.1.35.

Αυτη η εφαρμογη θα αντικαταστησει το Nokia PC Suite v.7.1.40.1 που εχω τωρα ή θα τις εχω και τις 2;

τι καινουριο εχει αυτη η εφαρμογη;

θα παρακαλούσα όσους γράφουν εντυπώσεις, να παραθέτουν και τα προηγούμενα κινητά τους για να έχουμε μια πιο ξεκαθαρη εικόνα για τα οσα λεει ο καθένας. οσοι αναφέρονται σε SoT, να μας λένε και τις ρυθμίσεις που ειχαν, πχ ανοικτο 4g, wifi only, gps, gaming κλπ.

Δεν γίνεται αυτό που λες φίλε μου.

Πήγαινε στο Υπολογιστής μου > Phone browser > Nokia N73 και κάνε επικόλληση τα αρχεία word που επιθυμείς.

Δεν γίνεται αυτό που λες φίλε μου.

Πήγαινε στο Υπολογιστής μου > Phone browser > Nokia N73 και κάνε επικόλληση τα αρχεία word που επιθυμείς.

φιλε δεν ειμαι χθεσινος, ξερω πως τα περναμε. ειπα οτι δεν με αφηνει να τα περασω ΤΩΡΑ, πριν κανεναν μηνα τα περνουσα κανονικοτατα.

Θα μου απαντησει καποιος στην ερωτηση μου σχετικα με το OVI;

θα παρακαλούσα όσους γράφουν εντυπώσεις, να παραθέτουν και τα προηγούμενα κινητά τους για να έχουμε μια πιο ξεκαθαρη εικόνα για τα οσα λεει ο καθένας. οσοι αναφέρονται σε SoT, να μας λένε και τις ρυθμίσεις που ειχαν, πχ ανοικτο 4g, wifi only, gps, gaming κλπ.

αμα κανεις αυτο που σου λεει ο Itchrist86 τι σου βγαζει?

Και εγω εκανα update στο pc suite μου εβγαλε το ovi στο μενου αλλα δε μου εμφανισε κατι αλλο σχετικο. Και περασα κανονικα εγγραφο word με copy paste στo φακελο documents

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 1 month later...
θελω να αναβαθμισω το κιν μου.κανω ολες τις διαδικασιες σωστα που λεει στο site της nokia και την ωρα που παει να κανει το update μου λεει πρεπει να συνδεσω το τηλ σε κεντρικη usb ενω ειναι!!πηγα να το κανω και σε ενα αλλο pc αλλα εχει win 7 και κρασαρει. τι φταιει?

εχει ενα φιλαρακι μου το me. το οποιο κολλαει παρα πολυ.... δεν μπορεις να το λειτουργησεις γιατι σου σπαει τα νευρα. λετε με καμια αναβαθμιση να στρωσει λιγο? (δεν θυμαμαι ποια εκδοση firmware φοραει)

υπαρχει τρόπος να παρω τις επαφές απο το κινητό χωρίς να το ανοίξω? Ανοίγει μέχρι εκέι που είναι η εισαγωγή του pin μετά δεν ξέρω λόγο σπασμένης οθόνης

εχει ενα φιλαρακι μου το me. το οποιο κολλαει παρα πολυ.... δεν μπορεις να το λειτουργησεις γιατι σου σπαει τα νευρα. λετε με καμια αναβαθμιση να στρωσει λιγο? (δεν θυμαμαι ποια εκδοση firmware φοραει)

Το είχα το κινητό πριν κάποια χρόνια και δεν κολλούσε.

Μάλλον ο φίλος σου έχει εγκαταστήσει πολλά πράγματα στην μνήμη του τηλ.

Πες να πάρει αντίγραφο αυτά που χρειάζεται και να κάνει φορμάτ ή αναβάθμιση αν δεν έχει την τελευταία.

δεν εχει τιποτα εγκατεστημενο. ειναι ντιπ ασχετος απο τεχνολογια και ειδικα απο κινητα τηλεφωνα. ειναι "μαμα" το κινητο. θα προσπαθησω να το αναβαθμισω.

δεν εχει τιποτα εγκατεστημενο. ειναι ντιπ ασχετος απο τεχνολογια και ειδικα απο κινητα τηλεφωνα. ειναι "μαμα" το κινητο. θα προσπαθησω να το αναβαθμισω.

κοιτα και την καρτα μνημης μπορει να αργει να την διαβασει.

ας δοκιμασει χωρις καρτα να δει μηπως και..

[sIGPIC][/sIGPIC]

χα χα! ακου να δεις τι γινεται... δεν αναγνωριζει την καρτα μνημης! (δεν την δοκιμασα σε αλλο τηλ ή καπου αλλου για να δω αν λειτουργει).

αλλα τα κολληματα τα παθαινει και χωρις την καρτα μνημης.

Καλυτερα να κανεις hard format και format την καρτα μνημης αφου δεν εχει τιποτα μεσα δεν θα χρειαστεις ωρα για να το στρωσεις. Μετα πιστευω οτι θα λειτουργει χωρις κολληματα..

Εαν θελεις πριν μπορεις να κανεις και μια αναβαθμιση! :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

• 1 month later...

εχω ενα ν73 και ειχα βαλει κωδικο κλειδώματος και εχω καιρο να το χρησιμοποιήσω γιατι πηρα καινουργιο.

πως απενεργοποιώ το κωδικο κλειδωματος πληκτρον?