Jump to content

[Επίσημο] Nokia N73 - Μέρος ΙΙ

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Α ok, δεν το ήξερα και υπέθεσα πως σου κάνει τη ζημιά κάποια ρύθμιση από το back up.

Τι να σου πω... δεν ξέρω γιατί το κάνει αυτό τώρα...

Αν θέλεις κάνε και πάλι hard format.

Με διπλό format είχαν λυθεί κάποια προβλήματα σε συσκευές Nokia N95.

Δοκίμασέ το δεν χάνεις τίποτα... εκτός από λίγο χρόνο.:p

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά,εσείς όταν θέλετε να εγκαταστήσετε μια εφαρμογή στο N73,πώς την εγκαταστείτε;Μεταφέρετε το αρχείο sis στη συσκευή και την εγκαταστείτε από εκεί ή μέσω PC Suite;

Παιδιά,εσείς όταν θέλετε να εγκαταστήσετε μια εφαρμογή στο N73,πώς την εγκαταστείτε;Μεταφέρετε το αρχείο sis στη συσκευή και την εγκαταστείτε από εκεί ή μέσω PC Suite;

Σε οποιαδηποτε συσκευη s60, το 1ο χρησιμοποιω ...

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Απόπειρα αναβάθμισης στο κεντρικό κατάστημα της Alpha Copy στη Θεσσαλονίκη:

1. "Γιατί θέλετε να κάνετε αναβάθμιση; Έχει κάποιο πρόβλημα το κινητό σας; Μόνον υπό αυτή την προϋπόθεση κάνουμε αναβαθμίσεις..."

2. "Καλύτερα να κάνετε αναβάθμιση μέσω internet" (φυσικά θεωρούν πως όλη η Ελλάδα έχει internet αλλά και ικανές γνώσεις περί αναβάθμισης...)

Anyway...:rolleyes:

Ποιά είναι η τελευταία έκδοση λογισμικού για το Ελληνικό απλό Ν73; (silver/plum)

Ευχαριστώ :)

Απόπειρα αναβάθμισης στο κεντρικό κατάστημα της Alpha Copy στη Θεσσαλονίκη:

1. "Γιατί θέλετε να κάνετε αναβάθμιση; Έχει κάποιο πρόβλημα το κινητό σας; Μόνον υπό αυτή την προϋπόθεση κάνουμε αναβαθμίσεις..."

2. "Καλύτερα να κάνετε αναβάθμιση μέσω internet" (φυσικά θεωρούν πως όλη η Ελλάδα έχει internet αλλά και ικανές γνώσεις περί αναβάθμισης...)

Anyway...:rolleyes:

Μαλλον δεν ξερουν τι τους γινετε..

Ποιά είναι η τελευταία έκδοση λογισμικού για το Ελληνικό απλό Ν73; (silver/plum)

Ευχαριστώ :)

http://europe.nokia.com/A4577224 :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Η έκδοση που δίνουν είναι για αναβάθμιση μέσω internet. Στα Nokia Service Points όμως μάλλον θα έχουν και κάτι νεότερο έτσι; :confused:

Η τελευταία είναι η 4.0812.4.0.1 (21-03-2008). Αυτή έχουν και τα Nokia Shops.

ΥΓ: Αναφέρομαι στο απλό N73.

Toυ music edition είναι η 4.0812.4.2.1 (21-03-2008).

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΤΟ Ν73 1,5 ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΦΑΓΑ ΦΛΑΣΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΩ.

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΛΟ ΣΕ ΑΣΗΜΙ.Η ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η V3.0638.0.0.1 NOKIA N73(50.01).

ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΝΟΚΙΑ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ CODE ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΜΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΕΚΔΟΣΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΦΟΡΑΩ..... :(

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΑΛΛΗ?

ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΘΑ ΔΩ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ RAM ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΛΑΤΑΡΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΙΔΙΩΣ ΜΕ ΤΟ GARMIN.

ΤΕΛΟΣ ΒΛΕΠΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ

(ΒΛ. http://hunajatehdas.net/nokia/firmware/en/model:N73) ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑ.ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ?ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΗΝ 4.0812.4.0.1 ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ "ΑΜΕΡΙΚΑ ΑΡΑC EMEA" ΕΝΩ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΛΕΕΙ ΜΟΝΟ "ΑΡΑC EMEA".ΣΑΝ ΕΚΔΟΣΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΚ?ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?:worry:

ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΤΟ Ν73 1,5 ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΦΑΓΑ ΦΛΑΣΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΩ.

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΛΟ ΣΕ ΑΣΗΜΙ.Η ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η V3.0638.0.0.1 NOKIA N73(50.01).

ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΝΟΚΙΑ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ CODE ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΜΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΕΚΔΟΣΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΦΟΡΑΩ..... :(

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΑΛΛΗ?

Προφανώς για το product code σου δεν μπορείς...

Για να μπορέσεις να βάλεις την τελευταία ελληνική έκδοση θα πρέπει να αλλάξεις product code. Δες εδώ πως. Το ελληνικό product code για το απλό N73 είναι το 0529782.

ΤΕΛΟΣ ΒΛΕΠΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ

(ΒΛ. http://hunajatehdas.net/nokia/firmware/en/model:N73) ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑ.ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ?ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΗΝ 4.0812.4.0.1 ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ "ΑΜΕΡΙΚΑ ΑΡΑC EMEA" ΕΝΩ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΛΕΕΙ ΜΟΝΟ "ΑΡΑC EMEA".ΣΑΝ ΕΚΔΟΣΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΚ?ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?:worry:

Αυτές άστες. Το site αναφέρει τις αναβαθμίσεις για όλες τις εκδόσεις που κυκλοφορούν ανά τον κόσμο...

Δες ακριβώς αποπάνω, αναφέρω τις τελευταίες εκδόσεις λογισμικού και για το απλό αλλά και για το music edition.

:!::!:

Τέλος θα σε παρακαλούσα να γράφεις με πεζά γράμματα και όχι με κεφαλαία.

Είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.

Σε ευχαριστω για την απαντηση σου.Ποια εκδοση μου προτεινεις να βαλω?

Συνηθως αξιζει τον κοπο να αναβαθμισεις ή δεν αξιζει την φασαρια?

Επίσης να ρωτήσω κάτι ακόμη.Πως βάζουμε σαν ειδοποίηση κλήσης κάποιο video clip(mp4)?Το έψαξα και δεν βρίσκω κάτι.Δεν μπορώ να δεχτώ οτι το κάνει ένα απλό Sony Ericsson (Κ770) της κοπέλας μου και όχι ένα smart phone.:X

Επίσης να ρωτήσω κάτι ακόμη.Πως βάζουμε σαν ειδοποίηση κλήσης κάποιο video clip(mp4)?Το έψαξα και δεν βρίσκω κάτι.Δεν μπορώ να δεχτώ οτι το κάνει ένα απλό Sony Ericsson (Κ770) της κοπέλας μου και όχι ένα smart phone.:X

Πήγαινε στο προφιλ που έχεις επιλέξει και στον ήχο κλήσης απλά διάλεξε ένα βίντεο που έχει αποθηκευμένο. Λογικά πρέπει να παίζει βίντεο 3gp ή mp4.

Σε ευχαριστω για την απαντηση σου.Ποια εκδοση μου προτεινεις να βαλω?

Συνηθως αξιζει τον κοπο να αναβαθμισεις ή δεν αξιζει την φασαρια?

Δεν νομίζω ό,τι έχουν διαφορές μεταξύ τους αλλά για το ποια θα περάσεις εξαρτάται από το ποιο product code θα βάλεις. Αυτό που σου έδωσε ο Itchrist86 είναι για το απλό Ν73, οπότε αν βάλεις αυτό το product code αναγκαστικά θα περάσεις την έκδοση 4.0812.4.0.1 (21-03-2008).

Πάντα είναι καλό να κάνεις τις αναβαθμίσεις, γιατί όλο και κάτι διορθώνεται.

Υ.Γ. Όταν θες να προσθέσεις κάτι στο ποστ σου να πατάς το κουμπί http://www.myphone.gr/forum/images/buttons3/edit.gif έτσι ώστε να μην μαζεύονται συνεχόμενα μηνύματα από ένα μόνο άτομο.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Ευχαριστώ παίδες!!!!!Είσαστε κορυφές.Αρκετά χρόνια συμβουλεύομαι το forum αλλά δεν ήμουν ενεργός σε μηνύματα.Keep going with this great job.:D

Καλησπερα. Σημερα εδωσα το κιν για αναβαθμιση...πριν το δωσω εκανα buckup στην καρτα μνημης και αντεγραψα τα τηλεφωνα στην sim...το θεμα ειναι οτι δεν αντιγραφηκαν ολα τα τηλ που ειχα στο τηλ στην καρτα sim...Υπαρχει καποιος τροπος η' καποιο προγραμμα, βαζοντας την καρτα μνημης στο pc να μπορω να δω τις επαφες μεσα απο το backup της καρτας μνημης??? Ευχαριστω

Εννοεί αυτό.

Συγγνώμη που διακόπτω αλλά μπορεί κάποιος να μου θυμίσει το πρόγρραμμα που μπορεί να κάνει extract τα δεδομένα από ένα αρχείο backup του Nokia PC Suite;Το είχα διαβάσει σε κάποια προηγούμενη σελίδα αλλά δεν θυμάμαι σε ποια.

Υπάρχει περίπτωση μετά από update να μην μπορεί να διαβάσει ορισμένα βίντεο και φωτογραφίες??

Θα δοκιμάσω και με card reader βέβαια να δω τι υπάρχει μέσα.

eeeepppffffff... :ninja:

Συγγνώμη που διακόπτω αλλά μπορεί κάποιος να μου θυμίσει το πρόγρραμμα που μπορεί να κάνει extract τα δεδομένα από ένα αρχείο backup του Nokia PC Suite;Το είχα διαβάσει σε κάποια προηγούμενη σελίδα αλλά δεν θυμάμαι σε ποια.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=207360

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2102129#post2102129

Αυτο μπορει να γινει εαν το κανεις απο ME σε απλο και με το MagicKey το οποιο δεν εχω δοκιμασει.

σιγουρα γινεται κι ετσι αλλα ο αυτο που λεω ειχε γινει με hack

Αυτο μπορει να γινει εαν το κανεις απο ME σε απλο και με το MagicKey το οποιο δεν εχω δοκιμασει.

xxxxxxxxxxxxxxxx

αυτο ελεγα! Δεν ξερω αν δουλευει.

Αυτό που λες γίνεται μέσω του hack, υπάρχει σαν θέμα στο xxxxxxxxxxxx και οδηγίες στο πως γίνεται. Κάνε μια αναζήτηση στην ενότητα ROM Modding και θα το βρεις.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4