Osk Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 Καλησπέρα παιδιά!! Μπορεί κάποιος να μου φτιάξει ένα φάκελο sing? το imei μου είναι 356252012822083! Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 Καλησπέρα παιδιά!! Μπορεί κάποιος να μου φτιάξει ένα φάκελο sing? το imei μου είναι 356252012822083! Ευχαριστώ πολύ! Κατέβασε αυτό το zip, μέσα έχει το φάκελο με όσα χρειάζεσαι για να υπογράφεις τις εφαρμογές σου.:) Τι πρέπει να κάνεις:Βγάζεις το φάκελο "Sign sis" από το zip αρχείο. Βάζεις το αρχείο εγκατάστασης της εφαρμογής (sis/sisX) που θέλεις να υπογράψεις κάθε φορά μέσα στο φάκελο αυτό. Το μετονομάζεις σε abc.sis ή abc.sisX ανάλογα. Τρέχεις το "auto_signsis.bat". Αυτό σου δημιουργεί αυτόματα το υπογεγραμμένο πρόγραμμα abc_signed.sis ή abc_signed.sisX αντίστοιχα.Στη περίπτωση που έχεις ένα sisX αρχείο προς υπογραφή, θα πρέπει να τροποποιήσεις το περιεχόμενο του "auto_signsis.bat" κάνοντας δεξί κλικ και πατώντας "Επεξεργασία".δηλαδή από: signsis abc.sis abc_signed.sis abc.cer abc.key 12345 πρέπει να το κάνεις έτσι: signsis abc.sisx abc_signed.sisx abc.cer abc.key 12345Σημείωση: Το πιστοποιητικό αυτό κάνει μόνο για το κινητό που έχει το συγκεκριμένο imei, και λήγει στις 10/01/2011. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 Παιζει ρε παιδια κανενας Theme Viewer για ΝΟΚΙΑ να μπορουμε να δουμε τα Themes πριν τα περασουμε στο κινητο? Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 Το Λεξικο Slovoed βγηκε για Ν73? Ευχαριστω! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2017904#post2017904 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2018882#post2018882 :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickbet Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 Γεια σας.Κάνω το δεύτερο βήμα του οδηγού που υπαρχει στην πρώτη σελίδα,κατεβάζω το πρόγραμμα που λέει το κάνω διπλό κλικ πάνω του,μου βγάζει την προειδοποίηση ασφαλείας πατάω εκτέλεση και δεν γίνεται τιποτα..Καμια βοήθεια?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 Γεια σας.Κάνω το δεύτερο βήμα του οδηγού που υπαρχει στην πρώτη σελίδα,κατεβάζω το πρόγραμμα που λέει το κάνω διπλό κλικ πάνω του,μου βγάζει την προειδοποίηση ασφαλείας πατάω εκτέλεση και δεν γίνεται τιποτα..Καμια βοήθεια?? http://developer.symbian.com/main/downloads/files/DevCertRequest_2.1.1.zip Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickbet Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 Φίλε Ιτchrist86 σε ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 Υπαρχει καποιο προγραμματακι για την διαχειρηση εσοδων και εξοδων? Και εμενα θα ενδιεφερε κατι τετοιο. Θυμαμαι ειχα παλια ενα java στο κ700 που εβγαζε και μεσους και διαγραμματα για καθε μηνα και εβδομαδα.. Δυστυχως χαθηκε με format του κινητου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 Και εμενα θα ενδιεφερε κατι τετοιο. Θυμαμαι ειχα παλια ενα java στο κ700 που εβγαζε και μεσους και διαγραμματα για καθε μηνα και εβδομαδα.. Δυστυχως χαθηκε με format του κινητου.. levelup expense calendar, αρκετα καλο ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 Υπαρχει και το HandyExpense το οποιο ειναι και στα ελληνικα :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 Έχω μπλέξει με το symbiansign!!!!:wacko::mad: Μπορεί κάποιος να μου κάνει ενα φάκελο sign?? Ευχαριστώ!!! ΙΜΕΙ: 357666013110447 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 Σε αυτή την έκδοση του emTube έχει ένα καινούριο feature "Saved videos" με το οποίο μπορείς να δεις τα βίντεο που έχεις κατεβάσει στο κινητό (αναφέρεται στο changelog) Όσο και να προσπαθώ όμως δε λειτουργεί, δε κάνει απολύτως τίποτα:( Ενώ από τις επιλογές "Open local file" τα βρίσκει αμέσως Το δοκίμασε κανείς να μου πει; Το βρήκα.. Δουλεύει με τα βίντεο που κατέβασα με την έκδοση 1.0.8 και όχι με αυτά που είχα κατεβάσει με παλιότερες εκδόσεις:cool: βγηκε 1.0.9 Επίσημα όχι προσπαθησα να το εγκαταστισω στο ν95-2 αλλα μου βγαζει μη εγκυρο αρχειο jar ξερετε τι φταιει??????????? ευχαριστω!!!!!!!! Το ίδιο και στο Ε65 που το δοκίμασα Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 Έχω μπλέξει με το symbiansign!!!!:wacko::mad: Μπορεί κάποιος να μου κάνει ενα φάκελο sign?? Ευχαριστώ!!! ΙΜΕΙ: 357666013110447 Κατέβασε αυτό το zip, μέσα έχει το φάκελο με όσα χρειάζεσαι για να υπογράφεις τις εφαρμογές σου.:) Τι πρέπει να κάνεις:Βγάζεις το φάκελο "Sign sis" από το zip αρχείο. Βάζεις το αρχείο εγκατάστασης της εφαρμογής (sis/sisX) που θέλεις να υπογράψεις κάθε φορά μέσα στο φάκελο αυτό. Το μετονομάζεις σε abc.sis ή abc.sisX ανάλογα. Τρέχεις το "auto_signsis.bat". Αυτό σου δημιουργεί αυτόματα το υπογεγραμμένο πρόγραμμα abc_signed.sis ή abc_signed.sisX αντίστοιχα.Στη περίπτωση που έχεις ένα sisX αρχείο προς υπογραφή, θα πρέπει να τροποποιήσεις το περιεχόμενο του "auto_signsis.bat" κάνοντας δεξί κλικ και πατώντας "Επεξεργασία".δηλαδή από: signsis abc.sis abc_signed.sis abc.cer abc.key 12345 πρέπει να το κάνεις έτσι: signsis abc.sisx abc_signed.sisx abc.cer abc.key 12345Σημείωση: Το πιστοποιητικό αυτό κάνει μόνο για το κινητό που έχει το συγκεκριμένο imei, και λήγει στις 10.01 2011. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jcb Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 Υπαρχει και το HandyExpense το οποιο ειναι και στα ελληνικα :) μπορεις να δωσεις κανενα λινκ :O:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 μπορεις να δωσεις κανενα λινκ :O:O xxxxxxxxxxxx Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menios_t Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 μπορεις να δωσεις κανενα λινκ :O:O xxxxxxxxxxxxxx Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] auto emociόn Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. January 11, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 Αυτο το ειδατε ?? :rolleyes: Μηπως γι αυτο παρουσιαζονται προβληματα με την συνδεση ?? Billing starts for Windows Live client on S60 The Windows Live client for S60, which includes the Windows Live / MSN Messenger (IM) and is available via Nokia's Download! client, will shortly become a paid for service in select markets. Up until this point in time no charges have been levied, but starting immediately consumers will be offered a 30 day trial after which time they we be asked to pay a monthly fee to continue too use the service. When using Windows Live Messenger you will see a splash screen inviting you to use a 30 day trial. At the end of that period you will see another splash screen inviting you to pay to continue using the service. The first markets this applies to are Sweden and the UK, but other countries will be included in due course. Some operators include Windows Live as part of their contract offerings (e.g. 3 in the UK). In these cases the charges are included in your contract and you should not be directly billed. Charging only applies to the Messenger service. Use of Windows Live Hotmail or Windows Live Spaces will remain free. Charges will likely be made via premium SMS with a likely cost of around £2. Charging for such a service may not be popular, but it is typical what happens for mobile messaging solutions. There are a number of free options which you can use as an alternative such as Fring, Palringo and Eqo. http://www.allaboutsymbian.com/news/item/6541_Billing_starts_for_Windows_Liv.php Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 Αυτο το ειδατε ?? :rolleyes: Μηπως γι αυτο παρουσιαζονται προβληματα με την συνδεση ?? Billing starts for Windows Live client on S60 Όταν το είχα πει πρίν κάτι μέρες οτί μου έβγαλε αυτό το μήνυμα, κανείς απ' ότι φαίνεται δεν το πρόσεξε.. Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my7650 Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 Υπάρχει εφαρμογή για να διαβάζει τα μηνύματα που δέχεσαι?είχα δει μια τέτοια στο site της nokia πιο παλιά αλλά τώρα δε μπορώ να τη βρω.thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. January 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 Nα τα διαβαζει που? τι ψαχνεις ακριβως? :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phocaea Δημ. January 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 Υπάρχει εφαρμογή για να διαβάζει τα μηνύματα που δέχεσαι?είχα δει μια τέτοια στο site της nokia πιο παλιά αλλά τώρα δε μπορώ να τη βρω.thanks Cool SMS+ Send Flash SMS with this application Wireless Labs Technologies Message Mirror Lite ή Nokia PC Phone (από Nokia Beta Labs) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my7650 Δημ. January 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 δεν εννοώ να βλέπω τα μηνύματα στον υπολογιστή αλλά υπάρχει προγραμματάκι και μάλιστα και της ΝΟΚΙΑ για να σου αναπαραγεί ηχητικά το κινητό τα μηνύματα που σου έρχονται.έχω βρεί αντίστοιχο πρόγραμμα αλλά δεν υποστηρίζει την ελληνική γλώσσα ενώ της ΝΟΚΙΑ την υποστήριζε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 δεν εννοώ να βλέπω τα μηνύματα στον υπολογιστή αλλά υπάρχει προγραμματάκι και μάλιστα και της ΝΟΚΙΑ για να σου αναπαραγεί ηχητικά το κινητό τα μηνύματα που σου έρχονται.έχω βρεί αντίστοιχο πρόγραμμα αλλά δεν υποστηρίζει την ελληνική γλώσσα ενώ της ΝΟΚΙΑ την υποστήριζε. http://www.imageshack.gr/files/qcbv5ymyyrnhr0ocxgoj.jpg Το πρόγραμμα είναι ενσωματωμένο στο κινητό. Αυτό που μπορείς να κατεβάσεις είναι το πακέτο φωνής. Δες εδώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my7650 Δημ. January 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 thanks αυτό έψαχνα αλλά στο κινητό δε μπορώ να το βρω με τίποτα.Και μια άλλη ερώτηση.Υπάρχει εφαρμογή που να μου σβήνει τα σκουπίδια που μένουν από απεγκαταστάσεις?Στο Ν70 είχα το unreal device που όπως βλέπω για 3rd δεν υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. January 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 thanks αυτό έψαχνα αλλά στο κινητό δε μπορώ να το βρω με τίποτα.Και μια άλλη ερώτηση.Υπάρχει εφαρμογή που να μου σβήνει τα σκουπίδια που μένουν από απεγκαταστάσεις?Στο Ν70 είχα το unreal device που όπως βλέπω για 3rd δεν υπάρχει. Αυτό που λέει ο my7650 μάλλον θα μου χρειαστεί. Έκανα πριν λίγες μέρες αναβάθμιση το Ν95 μου , και στην 8αρα μνήμη ήταν εγκατεστημένα όλα μου τα προγράμματα. Μετά την αναβάθμιση το κινητό άρχισε να προσπαθεί να εγκαθιστά Κάτι που τελικά δεν μπορούσε. Επίσης στην διαχείριση εφαρμογών έχει τις παλιές μου εφαρμογές, που δεν δουλεύουν και δεν αποκαθίστανται! (Bluetooth info, memoryUp, world factbook CIA…ktl.) μου έκανε εντύπωση ότι έχουν μπλε εικονιδιάκι (παζλ). Τι γίνετε τελικά? Πως μπορώ να Καθαρίσω την Ενσωματωμένη μου μνήμη από «βρομιές» παλιών προγραμμάτων; Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts