Jump to content

[S60 3rd Edition] Εφαρμογές - Μέρος ΙΙ

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μιας και στο garmin δεν μπορω να εχω τον φωτισμο συνεχως ανοιχτο, ψαχνω μια εφαρμογη που να κραταει τον φωτισμο στο on.

υπαρχει?

http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg

• Απαντήσεις 10,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

μιας και στο garmin δεν μπορω να εχω τον φωτισμο συνεχως ανοιχτο, ψαχνω μια εφαρμογη που να κραταει τον φωτισμο στο on.

υπαρχει?

Νομίζω πως υπάρχει αυτή η επιλογή στο garmin :confused:

Απαντήθηκε στο θέμα του Garmin

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

Ειναι ασφαλες να γινεται reboot της συσκευης μεσω εφαρμογης? πχ jbak

Ειναι λιγοτερο ενεργοβορο ετσι? Γιατι αποτι ξερω οταν κανεις reboot παραδοσιακα τρωει αρκετη μπαταρια.

Ναι είναι απόλυτα ασφαλές.

Πλέον δεν είναι τόσο πολύ ενεργοβόρο όσο στο παρελθόν.

Θα έχεις προσέξει και εσύ ο ίδιος πως η εκκίνηση γίνεται μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα πλέον.

Καμία φορά χρειάζεται, ειδικά όταν δεν το κλείνεις το βράδυ και το βάζεις στο προφίλ Εκτός σύνδεσης για να καθαρίζει η ram.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Δε μου δουλεύει το PowerMP3 μετά το Hard format δε μου βρίσκει τα τραγούδια με τίποτα, πριν δούλευε τέλεια
3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

υπαρχει?

Aπο οτι διαβασα εχεις βρει την λυση. Εαν ενδιαφερετε καποιος για μια τετοια εφαρμογη:

S60SpotOn

NiceLight

NTorch Lite

SmartLight

Δε μου δουλεύει το PowerMP3 μετά το Hard format δε μου βρίσκει τα τραγούδια με τίποτα, πριν δούλευε τέλεια

Μηπως δεν εκανες format στην καρτα?

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Μηπως δεν εκανες format στην καρτα?

Έκανα κι εκεί format

Ολο περιεργα πραγματα σου συμβαινουν :p

Δοκιμασες να κανεις απεγκατασταση και ξανα εγκατασταση του .sis? Αλλη εκδοση του προγραμματος ακομη και παλιοτερη?

Δοκιμασες να κανεις απεγκατασταση και ξανα εγκατασταση του .sis? Αλλη εκδοση του προγραμματος ακομη και παλιοτερη?

Τίποτα από αυτά δεν έπιασε, δυστυχώς..

Ολο περιεργα πραγματα σου συμβαινουν :p

Πές το ψέμματα, κι όλα πιθανόν άρχισαν από όταν άλλαξα τη kingston με τη Sandisk :mad:

To μονο που μπορεις να κανεις (εαν δεν το εχεις κανει!) ειναι να αλλαξεις μνημη την εφαρμογη! Δεν ξερω εαν ειναι θεμα καρτας αλλα με την Sandisk ακομη δεν ειχα κανενα προβλημα. Μπορει η kingston να ειναι καλυτερη δεν την εχω δοκιμασει αλλα αφου πιστευεις οτι ειναι αυτο κανε εγκατασταση την εφαρμογη στην μνημη της συσκευης και δοκιμασε με την kingston για να δουμε τι γινετε..

Ναι είναι απόλυτα ασφαλές.

Πλέον δεν είναι τόσο πολύ ενεργοβόρο όσο στο παρελθόν.

Θα έχεις προσέξει και εσύ ο ίδιος πως η εκκίνηση γίνεται μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα πλέον.

Καμία φορά χρειάζεται, ειδικά όταν δεν το κλείνεις το βράδυ και το βάζεις στο προφίλ Εκτός σύνδεσης για να καθαρίζει η ram.

Ναι οντως χρειαζεται, οσο παιζεις με διαφορες λειτουργιες του κινητου βλεπω οτι ολο και περισσοτερες διεργασιες προστιθονται και συνεχιζουν και τρεχουν στο background. Και εφοσον ειναι ασφαλες και γρηγορο θα το προτιμησω απο το παραδοσιακο "σου βαζω δακτυλο" (το δακτυλο στο κουμπακι του power εννοειται):D

To μονο που μπορεις να κανεις (εαν δεν το εχεις κανει!) ειναι να αλλαξεις μνημη την εφαρμογη! Δεν ξερω εαν ειναι θεμα καρτας αλλα με την Sandisk ακομη δεν ειχα κανενα προβλημα. Μπορει η kingston να ειναι καλυτερη δεν την εχω δοκιμασει αλλα αφου πιστευεις οτι ειναι αυτο κανε εγκατασταση την εφαρμογη στην μνημη της συσκευης και δοκιμασε με την kingston για να δουμε τι γινετε..

Εγκατέστησα την εφαρμογή και στη μνήμη του τηλ, πάλι τα ίδια

Δυστυχώς την Kingston δε την έχω τώρα να τη δοκιμάσω, θα την έχω σύντομα και θα δούμε

Καλημερα

εχω στο κινητο τα smartmovie & coreplayer μπορω να δω ταινιες με υποτιτλους αλλα δεν εχω ηχο? ετσι ειναι ή μου λειπει τπτ?

Έλυσα το πρόβλημα με το PowerMP3, έκανα ένα scandisk στη κάρτα μνήμης από τον υπολογιστή κι όλα οκ

(υπαίτιο ήταν ένα αρχείο στο φάκελο E:\System\Temp\Catalogs\NCD)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2660310#post2660310

Υπάρχει πρόγραμμα το οποίο να περιστρέφει την οθόνη με κάποιο συνδυασμό πλήκτρων?

Μπορείς να περάσεις το rotateMe το οποίο περιστρέφει την οθόνη όπως και η ενσωματωμένη ρύθμιση του Ε66 αλλά έχει και ρύθμιση για την ευαισθησία περιστροφης της οθόνης, κάτι που η ενσωματωμένη ρύθμιση δεν το έχει.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Μπορείς να περάσεις το rotateMe το οποίο περιστρέφει την οθόνη όπως και η ενσωματωμένη ρύθμιση του Ε66 αλλά έχει και ρύθμιση για την ευαισθησία περιστροφης της οθόνης, κάτι που η ενσωματωμένη ρύθμιση δεν το έχει.

Στο Ε66 μου λέει ότι το πρόγραμμα δεν είναι συμβατό με τη συσκευή :(

Το rotateMe καθώς και άλλες εφαρμογές που χρησιμοποιούν το accelerometer δεν είναι συμβατές λόγω του Feature Pack 2 API που χρησιμοποιεί το E66..

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Το rotateMe καθώς και άλλες εφαρμογές που χρησιμοποιούν το accelerometer δεν είναι συμβατές λόγω του Feature Pack 2 API που χρησιμοποιεί το E66..

Ok, υπάρχει άλλη εφαρμογούλα που να μη χρησιμοποιεί το accelerometer, αρκεί να περιστρέφει την οθόνη με συνδυασμό πλήκτρων?!

Thanx

Ψαχνω για το Keynetiκ Rock-n-Roll για FP2 συσκευες για να το δοκιμασω και δεν το εχω βρει πουθενα ουτε ως trial.

Δεν ψαχνω καλα ή η μονη επιλογη που υπαρχει ειναι να το αγορασει καποιος? Δεν εχει βγαλει trial εκδοση η Keynetik?

παιδια εμενα το ροτατε με ποτε δε δουλεψε καλα. εχει κανεις ρυθμισεις που να ειναι ευχαριστημενος με αυτες να μας τισ δωσει? πχ εχω δοκιμασει στο αιφον και δουλευει τελεια το ροτεισον. τι ρυθμισεις να βαλουμε να δουλευει και σε εμας ετσι?

παιδια εμενα το ροτατε με ποτε δε δουλεψε καλα. εχει κανεις ρυθμισεις που να ειναι ευχαριστημενος με αυτες να μας τισ δωσει? πχ εχω δοκιμασει στο αιφον και δουλευει τελεια το ροτεισον. τι ρυθμισεις να βαλουμε να δουλευει και σε εμας ετσι?

Mπες μεσα στις ρυθμισεις του rotateme και ρυθμισε το να ειναι οσο ευαισθητο θελεις εσυ. Με 2 - 3 δοκιμες θα καταλαβεις πως λειτουργει.

Θυμησου και το παρακατω :rolleyes:

εχεισ δικιο φιλε και με συγχωρεις. στο μελλον θα ειμαι πιο ακριβης. νασαι καλα

παιδια πιο θεωρειτε το καλυτερο προγραμμα για αναπαραγωγη flash video(youtube κτλ) κ με πιο προγραμμα μπορω να τα κατεβαζω στο κιν???

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Eγω χρησιμοποιουσα το emTube δες και το MobiTubia και κρατησε οποιο σου αρεσει..