Jump to content

[S60 3rd Edition] Εφαρμογές - Μέρος ΙΙ

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πολύ απλά, θέλω αφού συνδεθώ σε κάποιο wi-fi δίκτυο να

δω ποια IP μου έδωσε, ποιό Gateway και DNS.

Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι τέτοιο φίλε μου.:(

kalhmera paidia.exo ena problima.esbisa kati fotografies kai bintea apo to kinito katalathos kai itane poly simantikes gia emena.iparxi kanena progrmama pou mporo na epanafero afta pou exo sbisi? h esto me kapion alon tropo.mporo na tis bro? EYXARISTO POLY

Σύνδεσε το κινητό σε κατάσταση Μεταφοράς δεδομένων ή βάλε τη κάρτα σε card reader και σκαναρέ τη με κάποιο πρόγραμμα recovery όπως πχ: το GetDataBack.

Δες και εδώ. Θέλει να αφιερώσεις λίγο χρόνο όμως.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

• Απαντήσεις 10,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι τέτοιο φίλε μου.:(

Σύνδεσε το κινητό σε κατάσταση Μεταφοράς δεδομένων ή βάλε τη κάρτα σε card reader και σκαναρέ τη με κάποιο πρόγραμμα recovery όπως πχ: το GetDataBack.

Δες και εδώ. Θέλει να αφιερώσεις λίγο χρόνο όμως.

pio apola apo ta programata prepi na katebaso kseris? EYXARISTO PARA POLY

xilia signomi pou grafo me aglika alla den exo ellinika sto pc mou.

Εγώ έχω χρησιμοποιήσει μόνο το GetDataBack.

Τα υπόλοιπα όχι. Απλά στα έδωσα για να έχεις περισσότερες επιλογές.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Πολύ απλά, θέλω αφού συνδεθώ σε κάποιο wi-fi δίκτυο να

δω ποια IP μου έδωσε, ποιό Gateway και DNS.

Αυτή τη πληροφορία τη βρίσκεις π.χ στα windows XP

όταν στο command-line γράψεις "ipconfig -all" ή όταν κάνεις δεξί-κλικ στο

εικονίδιο του δικτύου στο task-bar και από το μενού επιλέξεις staus και

μετά ανοίξεις τηνε καρτέλα "support"

Μόνο από το ρούτερ σου θα δεις τι IP έδωσε το ρούτερ στο κινητό σου (και πάλι παίζεται αυτό).

Swim version 0.40

http://dailymobile.se/wp-content/uploads/2008/11/post-47394-1225982881.jpg

Swim is a utility for automatic periodic synchronization of data with internet servers such as Google Calendar (through GooSync), Mobical, Zyb and Ovi. It makes use of the existing SyncML support in the system, and adds timing capabilities, something both UIQ and S60 mysteriously lack! You can set it to sync your data every 15 minutes, every hour, every 4 hours, every 12 hours, daily, or weekly.

http://dailymobile.se/2008/11/07/swim-v040-symbian-application/

Υπάρχει ένα πρόγραμμα στο Ν95 που λέγεται "Μεταφορά".

Ανοίγεις το bluetooth,συγχρονίζεις τα δύο τηλέφωνα και μεταφέρεις τα μηνύματα(επαφές,ημερόλογιο κτλ) από το Ν70 στο Ν95.

Είναι πολύ απλό.

εισαι σιγουρος οτι λειτουργει?

δυστυχως δεν γινεται,οταν παει να αρχισει η μεταφορα,στελνει με bluetooth ενα Datamover.sis στο Ν95, και μετα βγαζει σφαλμα " η εγκατασταση του DataMover.sis δεν υποστηριζεται".

κι εγω προσπαθω καιρο να βρω λυση να περασω >2.000 sms σε φακελους απο το Ν70 στο Ν95,αλλα δεν...

και το lifeblog του pc,δεν υποστηριζει to lifeblog που εχω περασει στο Ν70,

και εχω βρει μονο διαφορετικες εκδοσεις,τι να πω...

@Billys_RR απο οτι εχω διαβασει με το lifeblog γινετε να μεταφερεις τα μηνυματα σου.. :)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1613598#post1613598

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1615809#post1615809

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

εισαι σιγουρος οτι λειτουργει?

δυστυχως δεν γινεται,οταν παει να αρχισει η μεταφορα,στελνει με bluetooth ενα Datamover.sis στο Ν95, και μετα βγαζει σφαλμα " η εγκατασταση του DataMover.sis δεν υποστηριζεται".

Νομίζω οτι το κάνεις ανάποδα. Για να μεταφέρεις απο το Ν70 στο Ν95, ανοίγεις την μεταφορά του Ν95 και αυτό δέχεται τα αρχεία του Ν70, όχι το αντίθετο.

Νέα έκδοση του πολύ δημοφιλούς X-Plore v1.30

http://www.lonelycatgames.com/picture/xplore/logo.gif

changelog:

- Using phone theme (Symbian S60 3rd ed, UIQ3)

- fixed hex editor find

- fixed shift key editor

Download

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

Να σε καλα @dmarccos :)

Την πατησα χωρις να την δοκιμασω πριν απο μερικες ωρες και την ανεβασα στο xxxxxxxxxx :O Δυστυχος δεν λειτουργουν τα κeygen και πρεπει να περιμενουμε.. Καλυτερα να μην την κανετε εγκατασταση γιατι μετα δεν θα μπορειτε να γυρισετε στην 1.22 :rolleyes:

Την πατησα χωρις να την δοκιμασω πριν απο μερικες ωρες και την ανεβασα στο xxxxxxxxxx :O Δυστυχος δεν λειτουργουν τα κeygen και πρεπει να περιμενουμε.. Καλυτερα να μην την κανετε εγκατασταση γιατι μετα δεν θα μπορειτε να γυρισετε στην 1.22 :rolleyes:

Είναι ωραίο που παίρνει τη μορφή του θέματος που έχεις εγκαταστήσει

σου δίνει βέβαια τη δυνατότητα να επιλέξεις και από τους παλιούς χρωματισμούς

φαντάζομαι σε μερικά θέματα θα είναι δυσανάγνωστο

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

Την πατησα χωρις να την δοκιμασω πριν απο μερικες ωρες και την ανεβασα στο xxxxxxxx :O Δυστυχος δεν λειτουργουν τα κeygen και πρεπει να περιμενουμε.. Καλυτερα να μην την κανετε εγκατασταση γιατι μετα δεν θα μπορειτε να γυρισετε στην 1.22 :rolleyes:

Σίγουρα Γιάννη? Να 'σαι καλά που με πρόλαβες, στο τσακ ήμουν να τη δοκιμάσω, την κατέβασα βέβαια από το δοτσις. :D

Πάντως το κευτζεν μού βγάζει τον ίδιο κωδικό με την παλιότερη έκδοση που είχα, λογικό δεν είναι? :what:

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Εαν τον βαλεις σου λεει οτι ολα ειναι ok! Οταν κλεινεις και ανοιγεις τον x-plore σου λεει οτι πρεπει να συνδεθεις με το internet. Μετα δοκιμασα να βαλω ξανα την 1.22 και δεν ανοιγει πρεπει να κανω hard format η να περιμενω να βγει σπασμενος ο 1.30 :)

Εγώ έχω χρησιμοποιήσει μόνο το GetDataBack.

Τα υπόλοιπα όχι. Απλά στα έδωσα για να έχεις περισσότερες επιλογές.

OK:eyxaristo para poly.tis brika kai tis katebasa all pleon mou tis dixni pio mikres apoti itane.pos mporo na tis megaloso kai na tis kano opos prin?XILA EYXARISTO GIA TIN BOHTHIA SOU

xilia signomi pou grafo me aglika alla den exo ellinika sto pc mou.

Την πατησα χωρις να την δοκιμασω πριν απο μερικες ωρες και την ανεβασα στο xxxxxxxxx :O Δυστυχώς δεν λειτουργουν τα κeygen και πρεπει να περιμενουμε.. Καλυτερα να μην την κανετε εγκατασταση γιατι μετα δεν θα μπορειτε να γυρισετε στην 1.22 :rolleyes:

Τα κιτζεν λειτουργούν αλλά η lonelycat games έκανε την ίδια μαγκιά που εφαρμόζει κι η epocware καιρό τώρα και ενημερώνεται online για το αν η συσκευή σου έχει έγκυρο κωδικό ή αν χρησιμοποιεί σπασμένη έκδοση. ;)

Όπως και νά'χει, ένα καταπληκτικό πρόγραμμα έγινε ακόμα καλύτερο. Περιμένουμε κάποιο κολπάκι ξεκλειδώματος. Αλλιώς το αγοράζουμε. Πιστεύω αξίζει. Για μένα η πιο χρήσιμη series 60 εφαρμογή.

Aπλα εγω το εγραψα διαστικα πιο πισω:

Οταν κλεινεις και ανοιγεις τον x-plore σου λεει οτι πρεπει να συνδεθεις με το internet

Oπως και να εχει πρεπει να περιμενουμε η να την αγορασουμε. Πραγματικα πιστευω οτι αξιζει και μπορει να το κανω εαν αργησει να βγει σπασμενη! Πιστευω πως για τους περισσοτερους οπως και για εμενα ειναι η σημαντικοτερη εφαρμογη :)

ρε παιδια παω να βαλω το Irremote το κανω κανονικα εγκατασταση και μολις το τρεχω μου γραφει το πακετο ειναι κατεστραμενο....το χα και πιο παλια...αλλα τωρα δεν δουλευει...ουτε αμα το 3αναεγκαταστησω...υποθετο οτι πρεπει να το σβησω χειροκινητα....γτ καπου το θημαται...καιμια βοηθεια?

καλυτερα να νιω8εις παρα να μπορεις....!(dima poWer) xD

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια εκτος απ το Total Recall το οποιο μου χει σπασει τα νευρα γιατι δεν ηχογραφει παντα ξερετε καποιο αλλο που να κανει ακριβως τα ιδια και χωρις το beep?Για Ν96 το θέλω.

Ευχαριστω

ρε παιδια παω να βαλω το Irremote το κανω κανονικα εγκατασταση και μολις το τρεχω μου γραφει το πακετο ειναι κατεστραμενο....το χα και πιο παλια...αλλα τωρα δεν δουλευει...ουτε αμα το 3αναεγκαταστησω...υποθετο οτι πρεπει να το σβησω χειροκινητα....γτ καπου το θημαται...καιμια βοηθεια?

Για πρόγραμμα μιλάς;

Γίνε πιο συγκεκριμένος.

Παιδια εκτος απ το Total Recall το οποιο μου χει σπασει τα νευρα γιατι δεν ηχογραφει παντα ξερετε καποιο αλλο που να κανει ακριβως τα ιδια και χωρις το beep?Για Ν96 το θέλω.

Ευχαριστω

Δεν νομίζω πως υπάρχει ακόμη εφαρμογή που να μην κάνει beep για FP2 συσκευές.

ναι μιλαω για το psilic irremote...εκανα αναβαθμιση του κινητου στν καινουργια εκδοση..και μετα δεν δουλευε το προγραμμα!!!το 3ανακανα εγκατασταση αλλα δν δουλευει...εγκαθισταται κανονικα και μολις παω να το ανοι3ω μου γραφει τομος κατεστραμμενος..itchrist Μηπως εχεις καμια ιδεα..γτ το θελω ρε γμτ αυτο το προγραμμα...

ευχαριστω

Edit: Εντάξει, το έφτιαξα.

καλυτερα να νιω8εις παρα να μπορεις....!(dima poWer) xD

[sIGPIC][/sIGPIC]

Είναι ωραίο που παίρνει τη μορφή του θέματος που έχεις εγκαταστήσει

σου δίνει βέβαια τη δυνατότητα να επιλέξεις και από τους παλιούς χρωματισμούς

φαντάζομαι σε μερικά θέματα θα είναι δυσανάγνωστο

Δυστυχως δεν εχει τον κανονικο χρωματισμο και μου φαινεται λιγο περιεργο! Κριμα γιατι το ειχα συνηθισει.. :(

Ξερει κανεις καποια εφαρμογη για να στελνω μηνυματα αυτοματα συγκεκριμενη ωρα; πχ να θελω να στειλω ενα μηνυμα οταν ειναι του αγιου δημητριου σε ολους τους δημητρηδες του καταλογου μου...

υπαρχει καποιο απλο προγραμματακι να μπορεσω να προσαρμοσω σωστα,φοντο στο τηλεφωνο.

ολες ξεχειλωμενες βγαινουν.....!!

υπαρχει καποιο απλο προγραμματακι να μπορεσω να προσαρμοσω σωστα,φοντο στο τηλεφωνο.

ολες ξεχειλωμενες βγαινουν.....!!

Το Theme DIY

Για αναζητηση εφαρμογων θα πρεπει να γραφεις στο παρον θεμα.