Jump to content

[S60 3rd Edition] Εφαρμογές - Μέρος ΙΙ

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 10,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εχω το Ν82 black,. με ενδιαφερει να βλεπω .flv αρχεια στο κινητο μου τα οποια εχω κατεβασει απο sites. δοκιμασα το flv player και το emtube αλλα κανενα δεν μπορεσε να τα αναγνωρισει. καμια ιδεα?

εχω το Ν82 black,. με ενδιαφερει να βλεπω .flv αρχεια στο κινητο μου τα οποια εχω κατεβασει απο sites. δοκιμασα το flv player και το emtube αλλα κανενα δεν μπορεσε να τα αναγνωρισει. καμια ιδεα?

ψαξε στο xxxxxxxxxxx για το MobiTubia... :)

και μενα δουλευει το emtube απλα οταν θελω να ανοιξω αρχειο που περασα εγω στο κινητο δεν μπορει να το κανει..απο οτι διαβασα υπαρχουν περιορισμοι στην αναλυση και στα codec οποτε οτι κατεβαζω στον υπολογιστη τωρα μπορει να παιξει στο κινητο σε κανα χρονο.:mad:

Ποια version του emtube εχετε στο κινητο σας?
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Να ρωτησω κατι, αν διαγραψω μια εφαρμογη απο τη διαχειρηση εφαρμογων, τι αλλο πρεπει να κανω για να "καθαρισει" οσο το δυνατον περισσοτερο το κινητο;

κατι ακομα,η εφαρμογη power boot πως δουλευει; κανονικα θα επρεπε να μου εμφανιζει μια λιστα με τις εφαρμογες που τρεχουν οταν ανοιγω το τηλεφωνο, ενω η λιστα ειναι κενη..

Τελευταια ερωτηση! Προτεινετε ενα καλο προγραμμα ηχογραφησης!

---->ευχαριστω:p

Να ρωτησω κατι, αν διαγραψω μια εφαρμογη απο τη διαχειρηση εφαρμογων, τι αλλο πρεπει να κανω για να "καθαρισει" οσο το δυνατον περισσοτερο το κινητο;

Μπορείς μέσω του UnSis να δεις που εγκαθίστανται τα αρχεία της εφαρμογής και μέσω ενός file explorer να διαγράψεις κάποιο αρχείο που τυχών που έχει ξεμείνει.

Πάντως στους SYS και PRIVATE δεν μπορείς να μπεις αν δεν έχεις χακάρει τη συσκευή σου.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

εγω ειχα το handy blacklist και δουλευε μια χαρα αλλα δεν εδειχνε στην κεντρικη οθονη κανενα φακελακι που να με ειδοποιει οτι καποιος με πηρε απο την blacklist.βεβαια ισως για καποιους ειναι καλυτερα να μην δειχνει ουτε καν ενα πολυυυυυ μικρο φακελακι !τελικα κατεληξα στο MCleaner γιατι δειχνει αυτη την ειδοποιηση!ΟΛΑ του ειδους αυτου τα προγραμματα αναβοσβηνουν στιγμιαια την οθονη αλλα δεν δειχνουν τιποτα και ουτε ακουγεται τιποτα!το αλλο θεμα ειναι οτι αν σε καλεσει καποιος απο την μαυρη λιστα ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΝΑ ΜΠΙΠ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΤΗΛΛΕΙΜΕΝΟ!αρα ισως νομιζει οτι του το εκλεισες!εγω εκανα την ρυθμιση προωθηση αν ειναι κατηλλειμμενο σε μια γραμμη της wind πχ 6931234567 το οποιο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ οποτε η μαυρη λιστα νομιζει οτι αλλαξες νουμερο!!!τοΠΡΟΒΛΗΜΑ με την προωθηση οταν ειναι κατηλλειμμενο ειναι οτι ΟΠΟΙΟΣ και να σε παρει αν του το κλεισεις πχ γιατι εισαι σε μια δουλεια θα ακουσει το μηνυμα οτι το τηλεφωνο σου ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!αρα η φιλη σου -το εχω παθει- μπορει να υποψιαστει οτι πως γινεται το τηλ σου να μην υπαρχει??lol!

-Δεν γινεται η πρωωθηση αυτη να γινεται μονο σε συγκεκριμενους αριθμους?

-Με την πρωωθηση παλι δεν ακουγεται το συντομο μπιπ?

Κατι ακομα,καλυτερα προσθεσε κανα ψηφιο ακομα στον αριθμο που εβαλες,γιατι ποτε δεν ξερεις ισως καποια στιγμη ενεργοποιηθει και πηγαινουν οι κλησεις σου εκει και χρεωνεσαι.

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

-Δεν γινεται η πρωωθηση αυτη να γινεται μονο σε συγκεκριμενους αριθμους?

-Με την πρωωθηση παλι δεν ακουγεται το συντομο μπιπ?

Κατι ακομα,καλυτερα προσθεσε κανα ψηφιο ακομα στον αριθμο που εβαλες,γιατι ποτε δεν ξερεις ισως καποια στιγμη ενεργοποιηθει και πηγαινουν οι κλησεις σου εκει και χρεωνεσαι.

ναι αλλα οταν προωθεις την κληση κανει ενα μπιπ και καπακι λεει οτι "ο αριθμος που καλεσατε...." και ο καλων νομιζει οτι το μπιπ ειναι σαν μπιπ ανακοινωσης!η προωθηση γινεται μονο στους αριθμους που εχεις επιλεξει ,απλα επειδη γινεται μονο οταν ειναι κατηλλειμμενη η γραμμη(δηλαδη την κανει κατηλειμμενη το προγραμμα) αν ΚΛΕΙΣΕΙΣ εσυ στα μουτρα ενος φιλου σου το τηλ αυτος θα παει να ακουσει το κατηλειμμενο και ΘΑ ΜΠΕΙ Η ΠΡΟΩΘΗΣΗ!

Ρε συ το δοκιμασα και ειχα περιεργες αντιδρασεις.

Οταν ειχα ενεργο αριθμο Cosmote και ειχα την πρωωθηση στον δηθεν αριθμο το μυνημα ελεγε "Ο συνδρομητης εχει ενργοποιησει λαθος την πρωωθηση κλησεων η σε λαθος αριθμο" κατι τετοιο τελος παντων.

Οταν ενεργοποιησα τον wind αριθμο μου,τοτε ναι εβγαζε το μηνυμα ο αριθμος αυτος δεν υπαρχει ή δεν ειναι προσβασιμος απο το δικτυο μας".Να φανταστω πως και εσυ wind εχεις.Ευτυχως που ο κυριος αριθμος μου ειναι wind.

Επισης συνειδητοποιησα πως το μπιπ αυτο διαρκει.Ενω οταν απλα επιλεγεις να στειλει busy tone,εγω προσωπικα σαν να μην ακουσα καθολου το beep,δηλαδη σαν να ενεργοποιηται αυτοματα η εντολη.BTW εγω χρησιμοποιοω το Phone Pilot και εχω βαλει να κανει divert τις κλησεις στον δηθεν αριθμο.

Ρε συ το δοκιμασα και ειχα περιεργες αντιδρασεις.

Οταν ειχα ενεργο αριθμο Cosmote και ειχα την πρωωθηση στον δηθεν αριθμο το μυνημα ελεγε "Ο συνδρομητης εχει ενργοποιησει λαθος την πρωωθηση κλησεων η σε λαθος αριθμο" κατι τετοιο τελος παντων.

Οταν ενεργοποιησα τον wind αριθμο μου,τοτε ναι εβγαζε το μηνυμα ο αριθμος αυτος δεν υπαρχει ή δεν ειναι προσβασιμος απο το δικτυο μας".Να φανταστω πως και εσυ wind εχεις.Ευτυχως που ο κυριος αριθμος μου ειναι wind.

Επισης συνειδητοποιησα πως το μπιπ αυτο διαρκει.Ενω οταν απλα επιλεγεις να στειλει busy tone,εγω προσωπικα σαν να μην ακουσα καθολου το beep,δηλαδη σαν να ενεργοποιηται αυτοματα η εντολη.BTW εγω χρησιμοποιοω το Phone Pilot και εχω βαλει να κανει divert τις κλησεις στον δηθεν αριθμο.

ναι wind εχω.phone pilot ?τι ειναι αυτο?καλο?

Το χα βαλει παλιοτερα και δεν ηθελα να βαλω τωρα κατι αλλο γιατι βαριεμαι να κανω sign.

Ειναι της mobishophy,απλως υποτιθεται πως μπορεις να ηχογραφησεις μηνυματα και να τα αναπαραγει αυτοματα και να αποθηκευσει την συνομιλια,σαν answering machine.

Αν θες δοκιμασε το.

Παντως,Επισης το μυνημα προφανως θα ακουγεται ακομα και αν μιλας σε καποιον ετσι?Δεν θυμαμαμαι κιολας αν εχω και αναμονη κλησεων.

Έχω κατεβάσει από το myfiles του site το mIRGGI και θα ήθελα οποίος γνωρίζει να μου πει της ρυθμίσεις της εφαρμογής για σύνδεση στο ίντερνετ. Ευχαριστώ.
BLACK SABBATH:respect:

Παιδιά για σας θα ήθελα να μου πείτε Κανά πρόγραμμα που να κάνει αποκλεισμό στα μηνύματα και αν μπορεί κάποιος να μου το στήλη στο andreas443@msn.com

spacer.png

παιδια προτεινετε καμια καλη εφαρμογη για ηχογραφηση..

Ultimate Voice Recorder v4.01 S60v3 SymbianOS9.1

θα την βρεις στα γνωστα shops;)

Υπάρχει εφαρμογή για το N95 8GB που να ηχογραφείς κάτι από το line in της συσκευής? Ή μήπως δεν είναι καν line in αυτό? Αλλά για να λειτουργεί το μικρόφωνο λογικά θα είναι σαν line in..

το εχω δοκιμασει αλλα δεν καταφερα κατι.μονο με το κινεζικο site εβγαλα ακρη,το οποιο και χρησιμοποιω.

βασικα οταν ρωτας αμα ειναι ασφαλες τι ακριβως εννοεις?δεν το πιασα...

Μήπως υπάρχει κάποια εφαρμογή που να κάνει το τηλέφωνο να χτυπάει για πολλή ώρα οταν σε καλούν αλλα να μην κλείνει από μόνο του στα 20 sec??

*Αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να πέσει να σε κάψει-Bill !!! :!:

*Στην ευθεία όλοι γρήγοροι είναι...

@ stefanostam

Αυτό δεν είναι θέμα εφαρμογής, αλλά δικτύου.

Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι...

To signing με την μεθοδο του rom patcher το εχει δοκιμασει κανεις?Ειναι ασφαλες?

Μια χαρά ασφαλές είναι.

Δεν πρόκειται να προκαλέσεις ζημιά τη συσκευή σου.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

@ stefanostam

Αυτό δεν είναι θέμα εφαρμογής, αλλά δικτύου.

Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι...

Είχα βρεί ενα πρόγραμμα που όταν έπαιρνες εσύ τηλ χτυπούσε για πολλή ώρα κ γι αυτό σκεφτηκα μήπως υπηρχε κάτι αντίστοιχο...

*Αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να πέσει να σε κάψει-Bill !!! :!:

*Στην ευθεία όλοι γρήγοροι είναι...

Παιδιά για σας θα ήθελα να μου πείτε Κανά πρόγραμμα που να κάνει αποκλεισμό στα μηνύματα και αν μπορεί κάποιος να μου το στήλη στο andreas443@msn.com

SMS Spam Manager..

Είχα βρεί ενα πρόγραμμα που όταν έπαιρνες εσύ τηλ χτυπούσε για πολλή ώρα κ γι αυτό σκεφτηκα μήπως υπηρχε κάτι αντίστοιχο...

Δοκιμασε το παρακατω:

Ρυθμισεις\ Τηλεφωνο\ Προωθ. κλησ.\ Κλησεις ομιλιας\ Εαν δεν απαντηθει\ ......

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr