johnsour Δημ. June 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2008 Σε βρίσκω έτοιμο για tablet !!!:) :lol: λες?:lol: εκει γινετε? το εχεις κανει? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zebric Δημ. June 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2008 εχω το Ν82 black,. με ενδιαφερει να βλεπω .flv αρχεια στο κινητο μου τα οποια εχω κατεβασει απο sites. δοκιμασα το flv player και το emtube αλλα κανενα δεν μπορεσε να τα αναγνωρισει. καμια ιδεα? Παράθεση http://belowthebottom.bandcamp.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. June 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2008 εχω το Ν82 black,. με ενδιαφερει να βλεπω .flv αρχεια στο κινητο μου τα οποια εχω κατεβασει απο sites. δοκιμασα το flv player και το emtube αλλα κανενα δεν μπορεσε να τα αναγνωρισει. καμια ιδεα? ψαξε στο xxxxxxxxxxx για το MobiTubia... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. June 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2008 Το emtube δουλευει αψογα στο Ε51 παντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zebric Δημ. June 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2008 και μενα δουλευει το emtube απλα οταν θελω να ανοιξω αρχειο που περασα εγω στο κινητο δεν μπορει να το κανει..απο οτι διαβασα υπαρχουν περιορισμοι στην αναλυση και στα codec οποτε οτι κατεβαζω στον υπολογιστη τωρα μπορει να παιξει στο κινητο σε κανα χρονο.:mad: Παράθεση http://belowthebottom.bandcamp.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. June 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2008 Ποια version του emtube εχετε στο κινητο σας? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XL_31 Δημ. June 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2008 Να ρωτησω κατι, αν διαγραψω μια εφαρμογη απο τη διαχειρηση εφαρμογων, τι αλλο πρεπει να κανω για να "καθαρισει" οσο το δυνατον περισσοτερο το κινητο; ____________ κατι ακομα,η εφαρμογη power boot πως δουλευει; κανονικα θα επρεπε να μου εμφανιζει μια λιστα με τις εφαρμογες που τρεχουν οταν ανοιγω το τηλεφωνο, ενω η λιστα ειναι κενη.. ____________ Τελευταια ερωτηση! Προτεινετε ενα καλο προγραμμα ηχογραφησης! ---->ευχαριστω:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2008 Να ρωτησω κατι, αν διαγραψω μια εφαρμογη απο τη διαχειρηση εφαρμογων, τι αλλο πρεπει να κανω για να "καθαρισει" οσο το δυνατον περισσοτερο το κινητο; Μπορείς μέσω του UnSis να δεις που εγκαθίστανται τα αρχεία της εφαρμογής και μέσω ενός file explorer να διαγράψεις κάποιο αρχείο που τυχών που έχει ξεμείνει. Πάντως στους SYS και PRIVATE δεν μπορείς να μπεις αν δεν έχεις χακάρει τη συσκευή σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XL_31 Δημ. June 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2008 ευχαριστω για τη βοηθεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. June 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2008 εγω ειχα το handy blacklist και δουλευε μια χαρα αλλα δεν εδειχνε στην κεντρικη οθονη κανενα φακελακι που να με ειδοποιει οτι καποιος με πηρε απο την blacklist.βεβαια ισως για καποιους ειναι καλυτερα να μην δειχνει ουτε καν ενα πολυυυυυ μικρο φακελακι !τελικα κατεληξα στο MCleaner γιατι δειχνει αυτη την ειδοποιηση!ΟΛΑ του ειδους αυτου τα προγραμματα αναβοσβηνουν στιγμιαια την οθονη αλλα δεν δειχνουν τιποτα και ουτε ακουγεται τιποτα!το αλλο θεμα ειναι οτι αν σε καλεσει καποιος απο την μαυρη λιστα ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΝΑ ΜΠΙΠ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΤΗΛΛΕΙΜΕΝΟ!αρα ισως νομιζει οτι του το εκλεισες!εγω εκανα την ρυθμιση προωθηση αν ειναι κατηλλειμμενο σε μια γραμμη της wind πχ 6931234567 το οποιο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ οποτε η μαυρη λιστα νομιζει οτι αλλαξες νουμερο!!!τοΠΡΟΒΛΗΜΑ με την προωθηση οταν ειναι κατηλλειμμενο ειναι οτι ΟΠΟΙΟΣ και να σε παρει αν του το κλεισεις πχ γιατι εισαι σε μια δουλεια θα ακουσει το μηνυμα οτι το τηλεφωνο σου ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!αρα η φιλη σου -το εχω παθει- μπορει να υποψιαστει οτι πως γινεται το τηλ σου να μην υπαρχει??lol! -Δεν γινεται η πρωωθηση αυτη να γινεται μονο σε συγκεκριμενους αριθμους? -Με την πρωωθηση παλι δεν ακουγεται το συντομο μπιπ? Κατι ακομα,καλυτερα προσθεσε κανα ψηφιο ακομα στον αριθμο που εβαλες,γιατι ποτε δεν ξερεις ισως καποια στιγμη ενεργοποιηθει και πηγαινουν οι κλησεις σου εκει και χρεωνεσαι. Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2008 -Δεν γινεται η πρωωθηση αυτη να γινεται μονο σε συγκεκριμενους αριθμους? -Με την πρωωθηση παλι δεν ακουγεται το συντομο μπιπ? Κατι ακομα,καλυτερα προσθεσε κανα ψηφιο ακομα στον αριθμο που εβαλες,γιατι ποτε δεν ξερεις ισως καποια στιγμη ενεργοποιηθει και πηγαινουν οι κλησεις σου εκει και χρεωνεσαι.ναι αλλα οταν προωθεις την κληση κανει ενα μπιπ και καπακι λεει οτι "ο αριθμος που καλεσατε...." και ο καλων νομιζει οτι το μπιπ ειναι σαν μπιπ ανακοινωσης!η προωθηση γινεται μονο στους αριθμους που εχεις επιλεξει ,απλα επειδη γινεται μονο οταν ειναι κατηλλειμμενη η γραμμη(δηλαδη την κανει κατηλειμμενη το προγραμμα) αν ΚΛΕΙΣΕΙΣ εσυ στα μουτρα ενος φιλου σου το τηλ αυτος θα παει να ακουσει το κατηλειμμενο και ΘΑ ΜΠΕΙ Η ΠΡΟΩΘΗΣΗ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. June 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2008 Ρε συ το δοκιμασα και ειχα περιεργες αντιδρασεις. Οταν ειχα ενεργο αριθμο Cosmote και ειχα την πρωωθηση στον δηθεν αριθμο το μυνημα ελεγε "Ο συνδρομητης εχει ενργοποιησει λαθος την πρωωθηση κλησεων η σε λαθος αριθμο" κατι τετοιο τελος παντων. Οταν ενεργοποιησα τον wind αριθμο μου,τοτε ναι εβγαζε το μηνυμα ο αριθμος αυτος δεν υπαρχει ή δεν ειναι προσβασιμος απο το δικτυο μας".Να φανταστω πως και εσυ wind εχεις.Ευτυχως που ο κυριος αριθμος μου ειναι wind. Επισης συνειδητοποιησα πως το μπιπ αυτο διαρκει.Ενω οταν απλα επιλεγεις να στειλει busy tone,εγω προσωπικα σαν να μην ακουσα καθολου το beep,δηλαδη σαν να ενεργοποιηται αυτοματα η εντολη.BTW εγω χρησιμοποιοω το Phone Pilot και εχω βαλει να κανει divert τις κλησεις στον δηθεν αριθμο. Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2008 Ρε συ το δοκιμασα και ειχα περιεργες αντιδρασεις. Οταν ειχα ενεργο αριθμο Cosmote και ειχα την πρωωθηση στον δηθεν αριθμο το μυνημα ελεγε "Ο συνδρομητης εχει ενργοποιησει λαθος την πρωωθηση κλησεων η σε λαθος αριθμο" κατι τετοιο τελος παντων. Οταν ενεργοποιησα τον wind αριθμο μου,τοτε ναι εβγαζε το μηνυμα ο αριθμος αυτος δεν υπαρχει ή δεν ειναι προσβασιμος απο το δικτυο μας".Να φανταστω πως και εσυ wind εχεις.Ευτυχως που ο κυριος αριθμος μου ειναι wind. Επισης συνειδητοποιησα πως το μπιπ αυτο διαρκει.Ενω οταν απλα επιλεγεις να στειλει busy tone,εγω προσωπικα σαν να μην ακουσα καθολου το beep,δηλαδη σαν να ενεργοποιηται αυτοματα η εντολη.BTW εγω χρησιμοποιοω το Phone Pilot και εχω βαλει να κανει divert τις κλησεις στον δηθεν αριθμο.ναι wind εχω.phone pilot ?τι ειναι αυτο?καλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. June 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2008 Το χα βαλει παλιοτερα και δεν ηθελα να βαλω τωρα κατι αλλο γιατι βαριεμαι να κανω sign. Ειναι της mobishophy,απλως υποτιθεται πως μπορεις να ηχογραφησεις μηνυματα και να τα αναπαραγει αυτοματα και να αποθηκευσει την συνομιλια,σαν answering machine. Αν θες δοκιμασε το. Παντως,Επισης το μυνημα προφανως θα ακουγεται ακομα και αν μιλας σε καποιον ετσι?Δεν θυμαμαμαι κιολας αν εχω και αναμονη κλησεων. Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XL_31 Δημ. June 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2008 παιδια προτεινετε καμια καλη εφαρμογη για ηχογραφηση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sabbat Δημ. June 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2008 Έχω κατεβάσει από το myfiles του site το mIRGGI και θα ήθελα οποίος γνωρίζει να μου πει της ρυθμίσεις της εφαρμογής για σύνδεση στο ίντερνετ. Ευχαριστώ. Παράθεση BLACK SABBATH:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. June 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2008 Παιδιά για σας θα ήθελα να μου πείτε Κανά πρόγραμμα που να κάνει αποκλεισμό στα μηνύματα και αν μπορεί κάποιος να μου το στήλη στο andreas443@msn.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2008 παιδια προτεινετε καμια καλη εφαρμογη για ηχογραφηση.. Ultimate Voice Recorder v4.01 S60v3 SymbianOS9.1 θα την βρεις στα γνωστα shops;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. June 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2008 Υπάρχει εφαρμογή για το N95 8GB που να ηχογραφείς κάτι από το line in της συσκευής? Ή μήπως δεν είναι καν line in αυτό? Αλλά για να λειτουργεί το μικρόφωνο λογικά θα είναι σαν line in.. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 To signing με την μεθοδο του rom patcher το εχει δοκιμασει κανεις?Ειναι ασφαλες? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 το εχω δοκιμασει αλλα δεν καταφερα κατι.μονο με το κινεζικο site εβγαλα ακρη,το οποιο και χρησιμοποιω. βασικα οταν ρωτας αμα ειναι ασφαλες τι ακριβως εννοεις?δεν το πιασα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanostam Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Μήπως υπάρχει κάποια εφαρμογή που να κάνει το τηλέφωνο να χτυπάει για πολλή ώρα οταν σε καλούν αλλα να μην κλείνει από μόνο του στα 20 sec?? Παράθεση *Αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να πέσει να σε κάψει-Bill !!! :!: *Στην ευθεία όλοι γρήγοροι είναι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 @ stefanostam Αυτό δεν είναι θέμα εφαρμογής, αλλά δικτύου. Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι... To signing με την μεθοδο του rom patcher το εχει δοκιμασει κανεις?Ειναι ασφαλες? Μια χαρά ασφαλές είναι. Δεν πρόκειται να προκαλέσεις ζημιά τη συσκευή σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanostam Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 @ stefanostam Αυτό δεν είναι θέμα εφαρμογής, αλλά δικτύου. Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι... Είχα βρεί ενα πρόγραμμα που όταν έπαιρνες εσύ τηλ χτυπούσε για πολλή ώρα κ γι αυτό σκεφτηκα μήπως υπηρχε κάτι αντίστοιχο... Παράθεση *Αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να πέσει να σε κάψει-Bill !!! :!: *Στην ευθεία όλοι γρήγοροι είναι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Παιδιά για σας θα ήθελα να μου πείτε Κανά πρόγραμμα που να κάνει αποκλεισμό στα μηνύματα και αν μπορεί κάποιος να μου το στήλη στο andreas443@msn.com SMS Spam Manager.. Είχα βρεί ενα πρόγραμμα που όταν έπαιρνες εσύ τηλ χτυπούσε για πολλή ώρα κ γι αυτό σκεφτηκα μήπως υπηρχε κάτι αντίστοιχο... Δοκιμασε το παρακατω: Ρυθμισεις\ Τηλεφωνο\ Προωθ. κλησ.\ Κλησεις ομιλιας\ Εαν δεν απαντηθει\ ...... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts