costastsak Δημ. March 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2008 Παιδιά συγγνώμη αν έχει αναφερθεί πολλές φορές αλλά είμαι καινούργιος χρήστης ενός Ε65 και ομολογώ ότι βρίσκω λίγο χαοτικά όλα όσα αναφέρονται στα γνωστά μαγαζάκια σχετικά με το rotate me. Μπορεί κάποιος να μου πει τι είναι το sign και πως το κάνω; Δηλαδή το rotate me να το εγκαταστήσω στο κινητό ή να περιμένω να μάθω πως κάνω sign προκειμένου να δουλεύει; Παράθεση I LOVE MY BABIES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2008 Παιδιά συγγνώμη αν έχει αναφερθεί πολλές φορές αλλά είμαι καινούργιος χρήστης ενός Ε65 και ομολογώ ότι βρίσκω λίγο χαοτικά όλα όσα αναφέρονται στα γνωστά μαγαζάκια σχετικά με το rotate me. Μπορεί κάποιος να μου πει τι είναι το sign και πως το κάνω; Δηλαδή το rotate me να το εγκαταστήσω στο κινητό ή να περιμένω να μάθω πως κάνω sign προκειμένου να δουλεύει; Διάβασε εδώ: Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 Platform FAQ Για το sign επικεντρώσου ιδιαίτερα στα posts #3 και #4. Θα λυθούν όλες οι απορίες σου.;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alekan Δημ. March 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2008 Βlackballer και Blacklist Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα να δείχνει το τηλέφωνο κατειλημένο αμέσως? Γιατί έβαλα το Blacklist αλλά στον "ανεπιθύμητο" που παίρνει χτυπάει 2 φορές και μετά φαίνεται σα να του το κλείνεις. Πολλά ζητάω ε? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2008 Γειά σας... Ψάχνω εφαρμογή που να μου δείχνει πόσος χρόνος ομιλίας και αναμονής μου απομένει Υπάρχει τπτ? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. March 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2008 ΓΕΙΑ σε όλους!!θέλω κάποια προγραμματα να μου πείτε!! 1)ένα να μπορω να βάζω πολλα ξυπνητηρια 2)χρονομετρο 3)και ένα να φαινετε στην οθονη η φωτογραφια αυτου που με καλει!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ:) Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. March 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2008 ΓΕΙΑ σε όλους!!θέλω κάποια προγραμματα να μου πείτε!! 1)ένα να μπορω να βάζω πολλα ξυπνητηρια 2)χρονομετρο 3)και ένα να φαινετε στην οθονη η φωτογραφια αυτου που με καλει!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ:) (1): Alarm manager (2): Handy Clock (3): Full Screen Caller Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. March 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2008 ευχαριστω πάρα πολυ και για την άμεση απάντηση!!κάτι ακομά πιστοποιητικο μπορουμε να φτιάξουμε τωρα για να υπογράψουμε εφαρμογες? :) Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. March 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2008 ευχαριστω πάρα πολυ και για την άμεση απάντηση!!κάτι ακομά πιστοποιητικο μπορουμε να φτιάξουμε τωρα για να υπογράψουμε εφαρμογες? :) Έχει αλλάξει η διαδικασία. Δεν ξέρω αν δουλεύει, αλλά καλύτερα να δεις εδώ. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. March 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2008 και πάλι ευχαριστω φίλε!!!:)να σε καλα;) Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
weissheit Δημ. March 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2008 Μιας και πρώτη φορά χειρίζομαι symbian, μου φαίνεται τρομερά ελεϊνό να πρέπει να κάνεις όλη αυτή τη διαδικασία για ένα θέμα πχ. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. March 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2008 Μιας και πρώτη φορά χειρίζομαι symbian, μου φαίνεται τρομερά ελεϊνό να πρέπει να κάνεις όλη αυτή τη διαδικασία για ένα θέμα πχ. :rolleyes: Τι εννοεις? Γι απεγκατσταση ενος θεματος ετσι? Γιατι μονο αυτο ειναι τρομερα σπαστικο και οι εφαρμογες που θελουν να τις κανουμε sign.(αλλα προσωπικα προσπαθω να μην παραπονιεμαι, γιατι ειναι αυτο που λεμε "φωναζει ο κλεφτης":p ) Ολα τα υπολοιπα προσωπικα τα βρισκω ιδιατερα ευκολα και πλεον ειναι πολυ πιο "φιλικο" το λειτουργικο συστημα προς τον μεσο χρηστη.:) Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
weissheit Δημ. March 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2008 Μα όχι, για εγκατάσταση εννοώ. Πχ τώρα έχω περάσει καμιά 5-6 θέματα στο κινητό μου, και όχι δεν τα παίζει. Αλλά δεν τα εμφανίζει. Ψάχνω στη συσκευή μου να δω που είναι, και τίποτα, πουθενά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2008 Μα όχι, για εγκατάσταση εννοώ. Πχ τώρα έχω περάσει καμιά 5-6 θέματα στο κινητό μου, και όχι δεν τα παίζει. Αλλά δεν τα εμφανίζει. Ψάχνω στη συσκευή μου να δω που είναι, και τίποτα, πουθενά. Μενού>ρυθμίσεις>θέματα. Δεν είναι εκεί? Κοίτα και στη διαχείρηση εφαρμογών, αν έχουν όντως εγκατασταθεί. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. March 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2008 Καινούρια έκδοση για το Mobitubia v1.76 build 4 http://www.mobitubia.com/ss/MainMenu_YouTube.jpg Changelog: - Fixed: “Video Not Found” error - Change Splash Screen Image - Reduce SIS file size (180 KB --> 175 KB) Το site της εφαρμογής: http://symbianworld.wordpress.com/2008/03/08/brief-mobitubia-hits-v176-build-4/ Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
weissheit Δημ. March 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2008 Σε κανένα απ' τα δύο. Να ρωτήσω κάτι, αν εγώ απλά χωρίς να έχω εγκαταστήσει το πρόγραμμα pc suite, συνδέσω το καλώδιο με τον υπολογιστή και το κινητό και στην κάρτα μνήμης δημιουργήσω έναν φάκελο Themes και τα περάσω και το κλείσω, δεν θα τα πάρει; Γιατί αυτό έκανα. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. March 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2008 Σε κανένα απ' τα δύο. Να ρωτήσω κάτι, αν εγώ απλά χωρίς να έχω εγκαταστήσει το πρόγραμμα pc suite, συνδέσω το καλώδιο με τον υπολογιστή και το κινητό και στην κάρτα μνήμης δημιουργήσω έναν φάκελο Themes και τα περάσω και το κλείσω, δεν θα τα πάρει; Γιατί αυτό έκανα. :O Αν δε τα κάνεις εγκατάσταση πως θέλεις να τα "παίζει"; έτσι που τα έβαλες, απλά υπάρχουν σαν αρχεία στο κινητό σου.. Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
weissheit Δημ. March 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2008 Mα ούτε σαν αρχεία δεν τα δείχνει. Τέσπα, τώρα το έχω να φορτίζει, θα το δοκιμάσω σε λίγο, αν και μου φαίνεται θα δείτε πολλές ερωτήσεις ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. March 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2008 Καλημέρα και καλες απόκριες!!!:) Υπάρχει κάποια εφαρμογή που όταν σε έπερνε τηλ. ο άλλος και το σήκωνες ακουγετε βροχή και κάτι άλλα!!:) επίσης πως θα μπορέσω να γυρίσει η οθονη στο Ε65?? Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2008 Καλημέρα και καλες απόκριες!!!:) Υπάρχει κάποια εφαρμογή που όταν σε έπερνε τηλ. ο άλλος και το σήκωνες ακουγετε βροχή και κάτι άλλα!!:) Call cheater:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. March 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2008 Mα ούτε σαν αρχεία δεν τα δείχνει. Τέσπα, τώρα το έχω να φορτίζει, θα το δοκιμάσω σε λίγο, αν και μου φαίνεται θα δείτε πολλές ερωτήσεις ακόμα. Και τα θέματα εγκαθίστανται ακριβώς όπως και οι εφαρμογές. Καλοπροαίρετα θα σου σύστηνα να διαβάσεις μια φορά το πρώτο μήνυμα του παρόντος θέματος σχετικά με την εγκατάσταση εφαρμογών μιας και είσαι καινούργιος στα symbian. Θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις αρκετά πράγματα σχετικά με το κινητό σου. Παράθεση Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. March 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2008 Εισαι σιγουρος? Την εχω εγκαταστησει την εφαρμογη αυτη και το μονο που κανει ειναι να οριζεις χρονο και να χτυπαει το κινητο μετα. Ειναι δηλαδη για να αποφευγεις με τροπο τις δυσαρεστες παρεες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2008 Εισαι σιγουρος? Την εχω εγκαταστησει την εφαρμογη αυτη και το μονο που κανει ειναι να οριζεις χρονο και να χτυπαει το κινητο μετα. Ειναι δηλαδη για να αποφευγεις με τροπο τις δυσαρεστες παρεες.. Αν αναφέρεσαι στο δικό μου πόστ, όχι δεν είμαι σίγουρος γιατί η version Που βρήκα ήταν σε μια περίεργη γλώσσα και απλά δεν μπόρεσα να το χρησιμοποιήσω.Οπότε δεν μπορώ να ξέρω ακριβώς τις δυνατότητές του Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. March 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2008 Υπαρχει κανενα προγραμμα για geotagging? Αυτο της νοκια δ μου δουλευει σωστα...δλδ οταν κλεινω την εφαρμογη δ μπορω να ξαναβρω τις εικονες με τις συντεταγμενες... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. March 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2008 Αν αναφέρεσαι στο δικό μου πόστ, όχι δεν είμαι σίγουρος γιατί η version Που βρήκα ήταν σε μια περίεργη γλώσσα και απλά δεν μπόρεσα να το χρησιμοποιήσω.Οπότε δεν μπορώ να ξέρω ακριβώς τις δυνατότητές του Ναι, για το call cheater ελεγα. Εγω εχω βρει μια ισπανικη (μαλλον) εκδοση και απο οσο το εχω ψαξει αυτο κανει. Στην αρχη οριζεις τον χρονο και μετα ποιος θες να σε καλεσει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. March 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2008 την έχει κάποιος αυτην την εφαρμογη??:) Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts