Itchrist86 Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 pos mporo na to metatrepso me ti programa? Μπορείς μέσω του Super. Το βρίσκεις εδώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonidas1902 Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 Μπορείς μέσω του Super. Το βρίσκεις εδώ. SkyeStream.SkyeCaller kai to clipTone prepi na ta ipograpso? pio mou protinete?EYXARISTO Παράθεση xilia signomi pou grafo me aglika alla den exo ellinika sto pc mou. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 leonidas1902 και το skyecaller και το cliptone θελουν sign :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 Ολα θελουν sign, παντως απορω που ακομα δεν εχει βρεθει χακαρισμα ωστε οι εφαρμογες να μην αποαιτουν προσθετες ενεργειες εκ μερους του χρηστη.. Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polidoras Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 thanks.................... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis21 Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 Γινετε καθε φορα που ανοιγω το κινητο να ξεκιναει ο HandyTaskman μονος του χωρις να τον ανοιγω εγω ??? Οσο και αν εψαξα δεν βρηκα καποια ρυθμιση ..... :ninja: Παράθεση @ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @ Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 Γινετε καθε φορα που ανοιγω το κινητο να ξεκιναει ο HandyTaskman μονος του χωρις να τον ανοιγω εγω ??? Οσο και αν εψαξα δεν βρηκα καποια ρυθμιση ..... :ninja: Μα μόνος του ανοίγει... Δηλαδή αν πατήσεις παρατεταμένα το πλήκτρο του μενού σου εμφανίζει τον default taskman και όχι τον Handy Taskman; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 Γινετε καθε φορα που ανοιγω το κινητο να ξεκιναει ο HandyTaskman μονος του χωρις να τον ανοιγω εγω ??? Οσο και αν εψαξα δεν βρηκα καποια ρυθμιση ..... :ninja: αυτη ειναι η δουλεια του.. edit: ακυρο, λαθος καταλαβα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonidas1902 Δημ. February 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2008 leonidas1902 και το skyecaller και το cliptone θελουν sign :) singsis h singsix theloune?me pio apo ta dio? singsis h singsix theloune?me pio apo ta dio? paidia ebala to super kai mou einai poly diskolo na metatrepso apo flv se mp3 .mipos kserete kapio alo programa kai na einai ligo pio efkolO? Παράθεση xilia signomi pou grafo me aglika alla den exo ellinika sto pc mou. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menios_t Δημ. February 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2008 singsis h singsix theloune?me pio apo ta dio? Ανάλογα τι κατάληξη έχει το πρόγραμμα, εάν είναι .sis θα το κάνεις με το sis ενώ εάν τελειώνει σε .sisx θα το κάνεις με το sisx. paidia ebala to super kai mou einai poly diskolo na metatrepso apo flv se mp3 .mipos kserete kapio alo programa kai na einai ligo pio efkolO? Κάνε ένα search με το google και βάλε αναζήτηση flv to mp3 και θα σου βγάλει.. ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] auto emociόn Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis21 Δημ. February 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2008 Μα μόνος του ανοίγει... Δηλαδή αν πατήσεις παρατεταμένα το πλήκτρο του μενού σου εμφανίζει τον default taskman και όχι τον Handy Taskman; Ακριβως.....Οταν κλεινω το κινητο ή του κανω restart και παταω το μενου παντα εμφανιζεται ο default taskman.Δοκιμασα να τον βγαλω κ να τον ξαναβαλω αλλα τιποτα.Τον εχω βαλει στην memory card....λετε να θελει να ειναι στην εσωτερικη? Παράθεση @ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @ Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. February 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2008 Παιδια, χρειάζομαι βοηθεια σε κατι: Κατεβασα την εφαρμογη Guardian 3rd Edition – Beta 4A xxxxxxxxxxxxxxxx Το εκανα sign, το εγκατεστησα, ξεκινα κανονικα και ολα καλα μεχρι εδω.. πως το κανω να δουλεψει???? PLEASE HELP... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2008 Ακριβως.....Οταν κλεινω το κινητο ή του κανω restart και παταω το μενου παντα εμφανιζεται ο default taskman.Δοκιμασα να τον βγαλω κ να τον ξαναβαλω αλλα τιποτα.Τον εχω βαλει στην memory card....λετε να θελει να ειναι στην εσωτερικη? Εγώ τον έχω στην μνήμη της συσκευής. Για δοκίμασε και εσύ. Εγώ πάντως δεν έκανα κάποια ρύθμιση έτσι ώστε να ξεκινάει αυτόματα, το κάνει από μόνος του. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. February 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2008 παιδιά επειδή μου έληξε το πιστοποιητικό για να κάνω sign τις εφαρμογές, ξεκίνησα την διαδικασία που αναφέρεται στο πρώτο ποστ του παρόντος αλλά ενώ είμαι γραμμένος στο symbiansigned.com δεν μπορώ να ολοκληρόσω την διαδικασία( να ανεβάσω δηλαδή το αρχείο .csr) όπως αναφέρεται στο βήμα 11-12. μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? ευχαριστώ προκαταβολικά.. Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonidas1902 Δημ. February 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2008 paidia perasa skyecaller kai mou zitah to key eno anigi kanonika to programa.apo to gnosto magazi pou to pira den exei kati gia key na leei.ti na kano.sto kinito otan to pernao den dixni tin efarmogi kanonika me tin ikona tou alla to dixni opos einai ta programata mesa sto (diaxirisi efarmogon) Παράθεση xilia signomi pou grafo me aglika alla den exo ellinika sto pc mou. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. February 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2008 Ακριβως.....Οταν κλεινω το κινητο ή του κανω restart και παταω το μενου παντα εμφανιζεται ο default taskman.Δοκιμασα να τον βγαλω κ να τον ξαναβαλω αλλα τιποτα.Τον εχω βαλει στην memory card....λετε να θελει να ειναι στην εσωτερικη? εγω εχω τον Handy Taskman στην καρτα μνημης και ξεκιναει μονος του καθε φορα... Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. February 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2008 Ακριβως.....Οταν κλεινω το κινητο ή του κανω restart και παταω το μενου παντα εμφανιζεται ο default taskman.Δοκιμασα να τον βγαλω κ να τον ξαναβαλω αλλα τιποτα.Τον εχω βαλει στην memory card....λετε να θελει να ειναι στην εσωτερικη? Και σ' εμένα το ίδιο συμβαίνει και το θεωρούσα... φυσιολογικό! εγω εχω τον Handy Taskman στην καρτα μνημης και ξεκιναει μονος του καθε φορα... Ίσως λοιπόν να εξαρτάται από το μοντέλο του κινητού. :confused: Παράθεση Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis21 Δημ. February 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2008 Λοιπον ακουστε τι γινετε.... Καπου ειχα βρει το taskman v1.06 ο οποιος οταν τον εβαζα στο κινητο κατα την εγκατασταση με ρωταγε αν θελω να το βαλω στην εσωτερικη μνημη ή στην εξωτερικη αλλα οταν εκανα restart δεν ανοιγε μονος του :blink: Βρηκα στο xxxxxxxxxx την v2.0 και την εβαλα αλλα κατα την εγκατασταση δεν με ρωτησε αν θελω να το βαλω στην εσωτερικη ή στην εξωτερικη.Οταν κανω restart ανοιγει κανονικα μονος του αλλα μαζι ειναι ανοιχτος και ο Ιστος ο οποιος δεν κλινει με τιποτα.:blink: Τελικα βρηκα στο xxxxxxxxxxxxx την v1.06 αλλα παλι δεν με ρωτησε αν θελω να το βαλω στην εσωτερικη ή εξωτερικη.Οταν κανω restart ανοιγει κανονικα μονος του και δουλευουν ολα ρολοι.....:) Περιεργος αυτος ο Taskman :ninja: Παράθεση @ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @ Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. February 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2008 Άρα μάλλον εξαρτάται από την έκδοση της εφαρμογής; Όντως περίεργος αυτό ο taskman :lol: Παράθεση Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. February 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2008 ηρθε το πρωτο shakesms !! xxxxxxxxxxxxxx Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paros99 Δημ. February 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2008 Παιδιά υπάρχει καμία εφαρμογή που να μπορώ στο n82 να διαλέξω ποιες εφαρμογες θα υπάρχουν μπροστά? Εκεί που δειχνει αναζ.:Διαδ και περιεχομένου μου, το ημερολόγιο, τις υποχρεώσεις και το WLA. Δεν θέλω να τα καταργήσω... Επίσης έβαλα το nokmote και ενώ το ανοίγει μου λέει να πατήσω μολυβακι και c. Δεν δουλεύει στο n82? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. February 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2008 ηρθε το πρωτο shakesms !! xxxxxxxxxxxxx Screenshots: http://img292.imageshack.us/img292/3969/screenshot0007zm9.th.jpghttp://img261.imageshack.us/img261/5752/screenshot0008ox0.th.jpg Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. February 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2008 Χρειαζομαι βοηθεια σε κατι.. Μπορει να μου πει καποιος πως δουλευει το GUARDIAN 3RD EDITION??? http://www.symbian-toys.com/images/beta/splash.jpghttp://www.symbian-toys.com/images/beta/inactiv1.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_pepe Δημ. February 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2008 υπαρχει καποια εφαρμογη για πολλαπλα ξυπνητηρια που να χτυπα και οταν ειναι απενεργοποιημενο το τηλεφωνο οπως κανει το ενσωματομενο ξυπνητηρι γιατι τα smart alarm & handy alarm δεν το κανουν Παράθεση :thanks: RIDE HARD_LIVE FREE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. February 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2008 τι ειναι αυτο?? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts