Jump to content

[S60 3rd Edition] Εφαρμογές - Μέρος ΙΙ

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

pos mporo na to metatrepso me ti programa?

Μπορείς μέσω του Super.

Το βρίσκεις εδώ.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

• Απαντήσεις 10,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μπορείς μέσω του Super.

Το βρίσκεις εδώ.

SkyeStream.SkyeCaller kai to clipTone prepi na ta ipograpso? pio mou protinete?EYXARISTO

xilia signomi pou grafo me aglika alla den exo ellinika sto pc mou.

leonidas1902 και το skyecaller και το cliptone θελουν sign :)
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Ολα θελουν sign, παντως απορω που ακομα δεν εχει βρεθει χακαρισμα ωστε οι εφαρμογες να μην αποαιτουν προσθετες ενεργειες εκ μερους του χρηστη..

Γινετε καθε φορα που ανοιγω το κινητο να ξεκιναει ο HandyTaskman μονος του χωρις να τον ανοιγω εγω ???

Οσο και αν εψαξα δεν βρηκα καποια ρυθμιση ..... :ninja:

@ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @

Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM

Γινετε καθε φορα που ανοιγω το κινητο να ξεκιναει ο HandyTaskman μονος του χωρις να τον ανοιγω εγω ???

Μα μόνος του ανοίγει...

Δηλαδή αν πατήσεις παρατεταμένα το πλήκτρο του μενού σου εμφανίζει τον default taskman και όχι τον Handy Taskman;

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

αυτη ειναι η δουλεια του..

edit: ακυρο, λαθος καταλαβα :p

leonidas1902 και το skyecaller και το cliptone θελουν sign :)

singsis h singsix theloune?me pio apo ta dio?

paidia ebala to super kai mou einai poly diskolo na metatrepso apo flv se mp3

.mipos kserete kapio alo programa kai na einai ligo pio efkolO?

Ανάλογα τι κατάληξη έχει το πρόγραμμα, εάν είναι .sis θα το κάνεις με το sis ενώ εάν τελειώνει σε .sisx θα το κάνεις με το sisx.

paidia ebala to super kai mou einai poly diskolo na metatrepso apo flv se mp3

.mipos kserete kapio alo programa kai na einai ligo pio efkolO?

Κάνε ένα search με το google και βάλε αναζήτηση flv to mp3 και θα σου βγάλει.. ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

auto emociόn

Μα μόνος του ανοίγει...

Δηλαδή αν πατήσεις παρατεταμένα το πλήκτρο του μενού σου εμφανίζει τον default taskman και όχι τον Handy Taskman;

Ακριβως.....Οταν κλεινω το κινητο ή του κανω restart και παταω το μενου παντα εμφανιζεται ο default taskman.Δοκιμασα να τον βγαλω κ να τον ξαναβαλω αλλα τιποτα.Τον εχω βαλει στην memory card....λετε να θελει να ειναι στην εσωτερικη?

@ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @

Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM

Παιδια, χρειάζομαι βοηθεια σε κατι:

Κατεβασα την εφαρμογη Guardian 3rd Edition – Beta 4A

xxxxxxxxxxxxxxxx

Το εκανα sign, το εγκατεστησα, ξεκινα κανονικα και ολα καλα μεχρι εδω..

πως το κανω να δουλεψει????

PLEASE HELP...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Motorola Moto G 4g

Ακριβως.....Οταν κλεινω το κινητο ή του κανω restart και παταω το μενου παντα εμφανιζεται ο default taskman.Δοκιμασα να τον βγαλω κ να τον ξαναβαλω αλλα τιποτα.Τον εχω βαλει στην memory card....λετε να θελει να ειναι στην εσωτερικη?

Εγώ τον έχω στην μνήμη της συσκευής.

Για δοκίμασε και εσύ.

Εγώ πάντως δεν έκανα κάποια ρύθμιση έτσι ώστε να ξεκινάει αυτόματα, το κάνει από μόνος του.

παιδιά επειδή μου έληξε το πιστοποιητικό για να κάνω sign τις εφαρμογές, ξεκίνησα την διαδικασία που αναφέρεται στο πρώτο ποστ του παρόντος αλλά ενώ είμαι γραμμένος στο symbiansigned.com δεν μπορώ να ολοκληρόσω την διαδικασία( να ανεβάσω δηλαδή το αρχείο .csr) όπως αναφέρεται στο βήμα 11-12.

μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?

ευχαριστώ προκαταβολικά..

[imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης

pushme.to & pingChat2 : djarte

iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS

paidia perasa skyecaller kai mou zitah to key eno anigi kanonika to programa.apo to gnosto magazi pou to pira den exei kati gia key na leei.ti na kano.sto kinito otan to pernao den dixni tin efarmogi kanonika me tin ikona tou alla to dixni opos einai ta programata mesa sto (diaxirisi efarmogon)

εγω εχω τον Handy Taskman στην καρτα μνημης και ξεκιναει μονος του καθε φορα...

Και σ' εμένα το ίδιο συμβαίνει και το θεωρούσα... φυσιολογικό!

εγω εχω τον Handy Taskman στην καρτα μνημης και ξεκιναει μονος του καθε φορα...

Ίσως λοιπόν να εξαρτάται από το μοντέλο του κινητού. :confused:

Για το άτμισμα: http://vaping.gr

Samsung S5 (no root)

Λοιπον ακουστε τι γινετε....

Καπου ειχα βρει το taskman v1.06 ο οποιος οταν τον εβαζα στο κινητο κατα την εγκατασταση με ρωταγε αν θελω να το βαλω στην εσωτερικη μνημη ή στην εξωτερικη αλλα οταν εκανα restart δεν ανοιγε μονος του :blink:

Βρηκα στο xxxxxxxxxx την v2.0 και την εβαλα αλλα κατα την εγκατασταση δεν με ρωτησε αν θελω να το βαλω στην εσωτερικη ή στην εξωτερικη.Οταν κανω restart ανοιγει κανονικα μονος του αλλα μαζι ειναι ανοιχτος και ο Ιστος ο οποιος δεν κλινει με τιποτα.:blink:

Τελικα βρηκα στο xxxxxxxxxxxxx την v1.06 αλλα παλι δεν με ρωτησε αν θελω να το βαλω στην εσωτερικη ή εξωτερικη.Οταν κανω restart ανοιγει κανονικα μονος του και δουλευουν ολα ρολοι.....:)

Περιεργος αυτος ο Taskman :ninja:

Άρα μάλλον εξαρτάται από την έκδοση της εφαρμογής;

Όντως περίεργος αυτό ο taskman :lol:

Για το άτμισμα: http://vaping.gr

Samsung S5 (no root)

ηρθε το πρωτο shakesms !!

xxxxxxxxxxxxxx

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Παιδιά υπάρχει καμία εφαρμογή που να μπορώ στο n82 να διαλέξω ποιες εφαρμογες θα υπάρχουν μπροστά? Εκεί που δειχνει αναζ.:Διαδ και περιεχομένου μου, το ημερολόγιο, τις υποχρεώσεις και το WLA. Δεν θέλω να τα καταργήσω...

Επίσης έβαλα το nokmote και ενώ το ανοίγει μου λέει να πατήσω μολυβακι και c. Δεν δουλεύει στο n82?

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

Χρειαζομαι βοηθεια σε κατι..

Μπορει να μου πει καποιος πως δουλευει το GUARDIAN 3RD EDITION???

http://www.symbian-toys.com/images/beta/splash.jpghttp://www.symbian-toys.com/images/beta/inactiv1.jpg

[sIGPIC][/sIGPIC]

Motorola Moto G 4g

υπαρχει καποια εφαρμογη για πολλαπλα ξυπνητηρια που να χτυπα και οταν ειναι απενεργοποιημενο το τηλεφωνο οπως κανει το ενσωματομενο ξυπνητηρι γιατι τα smart alarm & handy alarm δεν το κανουν

:thanks:

RIDE HARD_LIVE FREE