Jump to content

[S60 3rd Edition] Εφαρμογές - Μέρος ΙΙ

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα παιδια. εχω παρατηρησει οτι οταν γραφω καποια νουμερα στο καντραν πχ 2103... εμφανιζονται στην οθονη σε ενα πλαισια καποια τηλεφωνα που αρχιζουν με τα νουμερα αυτα. οχι ομως ολα. καποια. και επειδη εχω και απειρα προγραμματα στο κινητο δε ξερω αν αυτο συμβαινει απο καποιο προγραμμα. μηπως ξερετε ποιο ειναι αυτο ή αν καποιο προγραμμα κανει αυτη τη δουλεια? ευχαριστω

• Απαντήσεις 10,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πως μπορω να κανω συντομευση να ανοιγω εναν φακελο στην καρτα ? an ξερει καποιος, κανω

ηχογραφησεις διευθυνσεων στη δουλεια μου, κ οταν παω στην εκθεση να βρω τα κλιπ ηχου μου βγαζει ολους τους ηχους που εχει η καρτα ,ακομα κ τα βεεπ των προγραμματων πλοηγησεις, εχει κανενασ καμια ιδεα να απομονωσω τους αλλους ηχους απο τους recorder hxoys?

k to shift plhktro pio ειναι στο 6220 νοκια ?δεν το βρισκω.

EΧΩ το νοκια 6220 s60 symbian os9.3.

καλησπερα παιδια. εχω παρατηρησει οτι οταν γραφω καποια νουμερα στο καντραν πχ 2103... εμφανιζονται στην οθονη σε ενα πλαισια καποια τηλεφωνα που αρχιζουν με τα νουμερα αυτα. οχι ομως ολα. καποια. και επειδη εχω και απειρα προγραμματα στο κινητο δε ξερω αν αυτο συμβαινει απο καποιο προγραμμα. μηπως ξερετε ποιο ειναι αυτο ή αν καποιο προγραμμα κανει αυτη τη δουλεια? ευχαριστω

ΑΠΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ειναι handy shell...και κατι ενδιαφερον αν δεν εχει δωθει x-plore με κλειδι ...

Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία

Πως μπορω να κανω συντομευση να ανοιγω εναν φακελο στην καρτα ? an ξερει καποιος, κανω

ηχογραφησεις διευθυνσεων στη δουλεια μου, κ οταν παω στην εκθεση να βρω τα κλιπ ηχου μου βγαζει ολους τους ηχους που εχει η καρτα ,ακομα κ τα βεεπ των προγραμματων πλοηγησεις, εχει κανενασ καμια ιδεα να απομονωσω τους αλλους ηχους απο τους recorder hxoys?

k to shift plhktro pio ειναι στο 6220 νοκια ?δεν το βρισκω.

EΧΩ το νοκια 6220 s60 symbian os9.3.

Εαν θελεις μπορεις να απομονωσεις τους ηχους που θελεις με ενε διαχ. αρχειων π.χ. x-plore σε ενα φακελο της επιλογης σου στην καρτα μνημης και να τους βρισκεις ευκολα απο εκει! Επισης ο x-plore εχει και την επιλογη για να δημιουργησεις συντομευσεις φακελων.

Για το 6220 καλυτερα ρωτησε στο επισημο θεμα της συσκευης..

:)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Πως μπορω να κανω να ξεκιναει με το ανοιγμα το light ctrl ..ξερω με τον jbaktaskman αλλα τι ρυθμισεις κανω εκει ...εχω κολλησει:wacko:
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία

ΑΠΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ειναι handy shell...
φιλε το εβαλα. μια απορια. οταν εχω ανοιχτη την ενεργη αναμονη του προγραμματος, γιατι δεν κλειδωνει αυτοιματα? ενω οταν επιστρεφω στην κανονικη αναμονη της νοκια κλειδωνει κανονικα μονο του?

αλλαζει αυτο?

επισης στη νενεργη αναμονη μου ηρθε μηνυμα και δεν εδειξε οτι μου εχει ερθει. αλλαζει αυτο με καποιο τροπο?

φιλε το εβαλα. μια απορια. οταν εχω ανοιχτη την ενεργη αναμονη του προγραμματος, γιατι δεν κλειδωνει αυτοιματα? ενω οταν επιστρεφω στην κανονικη αναμονη της νοκια κλειδωνει κανονικα μονο του?

αλλαζει αυτο?

επισης στη νενεργη αναμονη μου ηρθε μηνυμα και δεν εδειξε οτι μου εχει ερθει. αλλαζει αυτο με καποιο τροπο?

οταν εχεις ενεργη την αναμονη του μονο απο το options ΜΠΟΡΕΙς και παλι σιγουρος δεν ειμαι ...

Keynetik Rock-N-Scroll And Hi-N-Bye For S60v3 Feature Pack 2

http://www.symbian-guru.com/wp-content/uploads/2008/06/keynetik_says_hi_feature.jpg

Περισσότερα...

Ποιες ειναι ακριβως οι εκδοσεις των 2 αυτων εφαρμογων που υποστhριζουν το νεο API των FP2?

Εχουν κυκλοφορησει οι συγκεκριμενες εκδοσεις στα "μαγαζια"?

Παιδια, πριν κατι μερες εψαχνα διαφορα προγραμματακια για το Ν91 μου στα "μαγαζακια"...

ετσι λοιπον οπως εψαχνα βρηκα και ενα προγραμμα που δεν θυμαμαι πως το λενε αλλα κανει το κινητο σου web cam για τον υπολογιστη...

Δουλευει καλα αυτο το προγραμμα? μηπως εχει και δυνατοτητα να χρησιμοποιεις το μικροφωνο του κινητου??? αλλα πανω απο ολα ποιο ειναι αυτο το προγραμμα????αυτο ή καποιο αλλο για το κινητο που να μπορει να αξιοποιησει τις ικανοτητες του κινητου (καμερα και μικροφωνο)

Ευχαριστω εκ των προτερων.....

edit: ειδα και κατι antivιrus, τελικα βγηκαν ιοι για τα κινητα αυτα???? αν ναι οντως ποιο να παρω λετε???

Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish.

Παιδια, πριν κατι μερες εψαχνα διαφορα προγραμματακια για το Ν91 μου στα "μαγαζακια"...

ετσι λοιπον οπως εψαχνα βρηκα και ενα προγραμμα που δεν θυμαμαι πως το λενε αλλα κανει το κινητο σου web cam για τον υπολογιστη...

Δουλευει καλα αυτο το προγραμμα? μηπως εχει και δυνατοτητα να χρησιμοποιεις το μικροφωνο του κινητου??? αλλα πανω απο ολα ποιο ειναι αυτο το προγραμμα????αυτο ή καποιο αλλο για το κινητο που να μπορει να αξιοποιησει τις ικανοτητες του κινητου (καμερα και μικροφωνο)

Ευχαριστω εκ των προτερων.....edit: ειδα και κατι antivιrus, τελικα βγηκαν ιοι για τα κινητα αυτα???? αν ναι οντως ποιο να παρω λετε???

Ειναι πολυ απλο... πας στον browser σου και βαζεις στο google η yahoo τις καταλληλες λεξεις για αναζητηση.. πχ mobile to web cam και θα δεις αποτελεσματα...

εσυ μαλον λες για το Mobiola

να και το λινκ απο την εταιρια

http://www.warelex.com/products/webcam/

τωρα πως θα το βρεις δωρεαν ξερεις φανταζομαι ;)

εγω δεν το εχω δοκιμασει οποτε δεν μπορω να σου πω εαν δουλευει... δοκιμασε το να μας πληροφορισεις κιολας να ξερουμε ;)

Γεια σας παιδια.ψαχνω 2 προγραμματακια αν μπορειτε να με βοηθησετε.το ενα θελω να κανει το εξης(δεν ξερω αν υπαρχει κιολας.)να μπορω να δεχομαι μηνυματα απο fax και να στελνω κιολλας.Το 2ο το εχω δει σε ενα κινητο (ομνια)το οποιο οταν συνδεεις το κινητο με τον υπολογιστη σου εμφανιζει το κινητο σου στη οθονη του υπολογιστη.αν ξερει καποιος ασ με βοηθησει.ευχαριστω πολυ.

1. Δεν το εχω ψαξει αλλα μπορεις να κανεις μια αναζητηση στο xxxxxxx την λεξη fax υπαρχουν 1-2 προγραμματακια αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα λειτουργουν.

2. Τι θελεις να κανεις? Το Nokia PC Suite δεν σε καλυπτει?

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

με καλυπτει αλλα οχι τοσο...παρομοιο με αυτο υπαρχει κατι αλλο?επεισεις να φενεται και το κινητο στο Pc?

Καλησπέρα σας, πιστέυω να υπάρχουν προγράμματα που να κλειδώνουν και να ξεκλειδώνουν το πληκτρολόγιο με χρήση κωδικού. Ποιό προτείνεται?

Και γιατί να χρησιμοποιήσεις πρόγραμμα τρίτου αφού σου παρέχει το ίδιο το κινητό αυτή τη δυνατότητα...;

Πάτα το power button και επέλεξε "Κλείδωμα συσκευής".

Ο προεπιλεγμένος κωδικός είναι 12345.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Υποτίθεται είμαι και ψαγμένος πανάθεμά με! Κλειδώνει μόνο το πληκτρολόγιο (όπως πχ όταν κλείνω το slide) με κωδικό και όταν πάω να το ανοίξω το slide ή να ξεκλειδώσω το κινητό, ζητάει τον κωδικό? Δε το είχα ψάξει γιατί σε παλιότερα μου nokia δε γινόταν, σε αυτό γινεται?

Χμμμ μόνο το πληκτρολόγιο εννοώ αν γίνεται με κωδικό!

Ναι.

Ζητάει κωδικό για να ξεκλειδώσεις το πληκτρολόγιο και γενικότερα οτιδήποτε άλλο θέλεις να κάνεις.

Λογικά ισχύει και για το slide...

Δοκίμασε.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

με καλυπτει αλλα οχι τοσο...παρομοιο με αυτο υπαρχει κατι αλλο?επεισεις να φενεται και το κινητο στο Pc?

τελικα ξερουμε τπτ ?

Σου βρήκα το Mobiola Screen Capture.

Δεν γνωρίζω αν υπάρχει και σπασμένο...

Ευχαριστω εκ των προτερων.....

Ψάξε για το Mobiola Web Camera σαν κάμερα και το Mobiola Headset με το οποίο χρησιμοποιείς το κινητό για να ακούς και να μιλάς :cool::cool::cool:

Και τα δύο παραπάνω συνδέονται με το κινητό με USB, Bluetooth ακόμα και μέσω WiFi.

Μπορείς να πας στην κεντρική σελίδα της Warelex & να κατεβάσεις κάποιο από τα προγραμματάκια που έχει εκεί & να τα δοκιμάσεις για κάποιο χρονικό διάστημα δωρεάν ή με κάποιους περιορισμούς :cool:

Σ' εμένα το mobiola web camera δουλεύει μια χαρά με nokia 6120 αν και πιστεύω ότι με καλύτερης ανάλυσης κάμερα θα είναι ακόμα καλύτερο. Δοκίμασέ το κι εσύ και πες μας. Το headset μου δημιουργεί κάποια ψιλοπροβληματάκια αλλά θα τη βρω τη λύση :D

edit: οοοps ... caslor μετά είδα την απάντησή σου ... ;)

Να ρωτήσω κι εγώ....Η εφαρμογή screenshot στο Ν82 πώς βγάζει photos? Εννοώ με ποιά πλήκτρα? (λέει edit+ok key....ποιό είναι το edit?)
[sIGPIC][/sIGPIC]