Mr_3hrou Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 το cclock παρατήρησα όμως ότι μετά από λίγες μέρες που το χω τρώει πολύ την μπαταρία. ξαναγύρισα στο default ρολογάκι. κ εγω παρατηρησα οτι τρωει μπαταρια το cclock...οποτε παλι πισω στο αρχικο... παιδες ειναι η δευτερη μερα με το cclock και με καμια ωρα ομιλιας την μερα [η ενταση χτυπαει σχεδον στην φουλ σκαλα] καθως και με κανα εικοσαλεπτο το πρωι να βαραει το ξυπνητηρι ανα 3λεπτο η μπαταρια ειναι ακομα στο 85% [τσεκαρισμενο και απο το cclock αλλα και απο το PySystemUitilities].βεβαια δεν ειδα τι κινητο εχετε και ισως αυτο να παιζει ρολο γιατι το ν78 που εχω εχει 1200αρα μπαταρια. κανενα νεο οσων αφορα αυτα που ελεγα περι διαρκειας ηχου κλησης ? Παράθεση Never argue with an idiot. They drag you down to their level and then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Καλησπερα, πρεπει να ειχα ξαναρωτησει, αλλα δεν πρεπει να πηρα απαντηση. Χρησιμοποιει κανεις το Windows Live Messenger μεσω GPRS και λειτουργει σωστα??? Αν ναι, ποια εκδοση εχετε? Γιατι αυτο που εχω βαλει εγω με συνδεει ΜΟΝΟ με WLAN και πραγματικα μου εχει σπασει τα νευρα! Ευχαριστω. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Καλησπερα, πρεπει να ειχα ξαναρωτησει, αλλα δεν πρεπει να πηρα απαντηση. Χρησιμοποιει κανεις το Windows Live Messenger μεσω GPRS και λειτουργει σωστα??? Αν ναι, ποια εκδοση εχετε? Γιατι αυτο που εχω βαλει εγω με συνδεει ΜΟΝΟ με WLAN και πραγματικα μου εχει σπασει τα νευρα! Ευχαριστω. To Windows Live Messenger δεν μπορει να συνδεθεί μέσω GPRS, συνδέεται μόνο ή μέσω wifi ή μέσω ρυθμίσεων ίντερνετ από το δίκτυο που έχεις π.χ. wind internet. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 To Windows Live Messenger δεν μπορει να συνδεθεί μέσω GPRS, συνδέεται μόνο ή μέσω wifi ή μέσω ρυθμίσεων ίντερνετ από το δίκτυο που έχεις π.χ. wind internet. Oυτε μεσω Vodafone Web με το Vodafone surf and mail που εχω (που φανταζομαι ειναι το αντιστοιχο) συνδεεται. Δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Oυτε μεσω Vodafone Web με το Vodafone surf and mail που εχω (που φανταζομαι ειναι το αντιστοιχο) συνδεεται. Δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται. Δεν ξερω από ρυθμίσεις vodafone, εγώ που δοκίμασα με wind internet μπήκε μια χαρά. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadlyeyes Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Παιδιά να σας ρωτήσω κάτι,πριν λίγο έριχνα μια ματιά στα κινητά της Nokia στο site του Πλαισίου και όταν είδα το E51,πρόσεξα ότι τις αναπάντητες και τα νέα μηνύματα τα δείχνει στην ενεργή αναμονή σε μορφή που δείχνει και τις καταχωρήσεις του ημερολογίου κτλ,ενώ στο N73 που έχω δεν τα δείχνει έτσι.Μήπως υπάρχει καμιά εφαρμογή που να το κάνει αυτό στο N73; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 Όχι, δυστυχώς αυτό είναι προνόμιο των E series. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 Σήμερα μου ήρθε ένα ενημερωτικό e-mail από τη Nokia software market όσον αφορά ένα προγραμματάκι που μετατρέπει το κάποια Nokia τρίτης γενιά σε περιβάλλον iphone. Δεν πρόκειται για Theme, απλά ένα πρόγραμμα που το ονομάζουν Μyphone. Έχει κανένας ιδέα περί τίνος πρόκειται; Είναι στο παρακάτω link http://www.softwaremarket.nokia.com/?action=productDetails&pID=5561&pmsid=254&utm_source=newsletter&addVoucher=AUTUMN08APPS&utm_medium=email&utm_campaign=AutumnApps08 Δεν πρέπει όμως να υποστηρίζει την ελληνική γλώσσα Με το iPhone μάλλον μικρή σχέση έχει, το σημαντικό όμως είναι ότι επιτρέπει την αναδιάταξη των εικονιδίων στα μενού. Είναι νομίζω η πρώτη εφαρμογή που επιτρέπει κάτι τέτοιο; Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 Καλησπερα, πρεπει να ειχα ξαναρωτησει, αλλα δεν πρεπει να πηρα απαντηση. Χρησιμοποιει κανεις το Windows Live Messenger μεσω GPRS και λειτουργει σωστα??? Αν ναι, ποια εκδοση εχετε? Γιατι αυτο που εχω βαλει εγω με συνδεει ΜΟΝΟ με WLAN και πραγματικα μου εχει σπασει τα νευρα! Ευχαριστω. φιλε μου κατεβασε το ebuddy που δουλευει με ολα!:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 Συνδεοντας το καλωδιο με το κινητο μου , λεει οτι η μνημη χρησιμοποιειται απο αλλο προγραμμα κλπ . Οι εφαρμογες που μου δινει ο best taskman ειναι : akncapserver , Main , SysAp , LedController ,essyapp , vcommandmanager , Anykey , autolock , start menu . Οποιος γνωριζει κατι ας μου πει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 Αφαίρεσε την κάρτα και ξαναβάλτην. Το anykey και το autolock είναι της συσκευής ή έχεις βάλει εφαρμογές για κλείδωμα; Οι εφαρμογές που βάζεις και τρέχουν στο background, καλύτερα να είναι εγκατεστημένες στη μνήμη της συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 Εβγαλα και εβαλα την καρτα μνημης και δεν εκανε κατι . Anykey και autolock δεν εχω εφαρμογες . Nομιζω ομως οτι η εφαρμογη smart settings εχει επιλογες για autolock το οποιο δεν εχω ενεργοποιημενο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 Τότε επανεκκίνηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 Τότε επανεκκίνηση. Καμια διαφορα :( "Βγαζει" το ιδιο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 εμενα παντως οταν το παρουσιαζε αυτο το προβλημα εκανα επανεκκινηση οπως ειπε και ο mirrorofsorrow και μετα δουλευε μια χαρα. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 δοκίμασε στις επιλογές της σύνδεσης του καλωδίου να μην είναι στο pc suite αλλά στο mass storage.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. September 5, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 Symbian Application: Energy Patrol v 1.1 http://dailymobile.files.wordpress.com/2008/08/ep11eng.jpg http://dailymobile.se/2008/09/05/symbian-application-energy-patrol-v-11/ Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 Συνδεοντας το καλωδιο με το κινητο μου , λεει οτι η μνημη χρησιμοποιειται απο αλλο προγραμμα κλπ . Οι εφαρμογες που μου δινει ο best taskman ειναι : akncapserver , Main , SysAp , LedController ,essyapp , vcommandmanager , Anykey , autolock , start menu . Οποιος γνωριζει κατι ας μου πει :) Κατα καιρους μου εχουν δημιουργησει αυτο το προβλημα καποιες εφαρμογες. Η τελευταια που θυμαμαι ηταν ο browser UCWEB6. Θυμησου ποια ηταν η τελευταια(-ες) που εβαλες μεχρι να εμφανιστει το προβλημα και δοκιμασε να τις απεγκαταστησεις. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 εμενα παντως οταν το παρουσιαζε αυτο το προβλημα εκανα επανεκκινηση οπως ειπε και ο mirrorofsorrow και μετα δουλευε μια χαρα. Εχω κανει αρκετες φορες αλλα δεν αλλαζει κατι , δυστυχως . δοκίμασε στις επιλογές της σύνδεσης του καλωδίου να μην είναι στο pc suite αλλά στο mass storage.. Ναι , το εχω ελεγξει και ειναι σωστο . Κατα καιρους μου εχουν δημιουργησει αυτο το προβλημα καποιες εφαρμογες. Η τελευταια που θυμαμαι ηταν ο browser UCWEB6. Θυμησου ποια ηταν η τελευταια(-ες) που εβαλες μεχρι να εμφανιστει το προβλημα και δοκιμασε να τις απεγκαταστησεις. Δυστυχως , το εχω δοκιμασει με usb 2 φορες , μια οταν το πηρα και μια τωρα . Απο τοτε μεχρι τωρα εχω βαλει αρκετες εφαρμογες . :O Να υποθεσω οτι η λυση ειναι ... φορματ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadlyeyes Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 Όχι, δυστυχώς αυτό είναι προνόμιο των E series. Δηλαδη ουτε στα πιο καινουργια Nseries γινεται αυτο;Κριμα... Ευχαριστω για την απαντηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 Όχι, δεν το έχουν ούτε τα νέα symbian 9.3. Είναι ένα απο τα πολλά χαρακτηριστικά που κάνει τα Nseries να ξεχωρίζουν απο τα Eseries. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antuan Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 καλησπερα. εχω ενα ν82 κ προσπαθω να λειτουργησω το live messenger. οταν παω να κανω log in μεσω wifi μου βγαζει το εξης μηνυμα: we were unable to connect to windows live service. please check your access point and network settings and try again. ξερει κανεις τι παιζει κ χρειαζονται τπτ ρυθμισεις??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 Τι σημείο πρόσβασης του έχεις ορίσει; Πρέπει να ορίσεις κάτι του στυλ Cosmote Internet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 καλησπερα. εχω ενα ν82 κ προσπαθω να λειτουργησω το live messenger. οταν παω να κανω log in μεσω wifi μου βγαζει το εξης μηνυμα: we were unable to connect to windows live service. please check your access point and network settings and try again. ξερει κανεις τι παιζει κ χρειαζονται τπτ ρυθμισεις??? Μηπως εισαι μακρια απο το wifi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antuan Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 Τι σημείο πρόσβασης του έχεις ορίσει; Πρέπει να ορίσεις κάτι του στυλ Cosmote Internet. δεν καταλαβαινω!! αφου λεω οτι γινεται συνδεση μεσω wifi γιατι να ειναι κοσμοτε κτλ?? κανει αναζητηση, σου εμφανιζει τις διαθεσιμες wifi συνδεσης, επιλεγεις κ συνδεεται. στις ιστοσελιδες μπαινει κανονικα, στο msn δεν κανει login Μηπως εισαι μακρια απο το wifi? οχι δεν ειναι αυτο..απλα κατι γινεται κ σε καποια μπαινει κ σε καποια οχι..δυστυχως δε μπαινει σε ποσοστο 95% (το εχω δοκιμασει σε παρα πολλα wifi) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts