varsamis Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 Πιο συγκεκριμενα εχει καποιες στανταρτ παραμορφωσεις προσωπου ενω "τραβας" μια φωτο . Δε σου δινει δυνατοτητα παραμορφωσης καθε χαρακτηριστικου του προσωπου . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias_7610 Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 θα το κοιταξω. αν και θα ηθελα κατι σαν αυτο που ζηταω. Παράθεση http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 δύσκολο να βρεις σε εφαρμογή κινητού........ Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias_7610 Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 στο 7610 ειχα μια τετοια εφαρμογη, που ηταν s60 και αυτο. αλλα δεν θυμαμαι τιτλο. Παράθεση http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
true_cynop Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 παιδια καλησπερα. Θελω να βρω ενα προγραμμα που να μπλοκαρει κλησεις απο συγκεκριμενα νουμερα ΑΛΛΑ να το κανει αμεσα. Δηλαδη, το call filter και το Mcleaner που δοκιμασα ναι μεν κοβουν τις κλησεις, αλλα ο καλων πρωτα ακουει τον ηχο της κλησης μια φορα και μετα το busy tone, σαν να τον εχω απορριψει σε 1". Επειδη δεν θελω να δινω αυτη την εντυπωση, αλλα κατευθειαν οτι μιλαω εκεινη την ωρα, ξερετε κανα προγραμμα που να το κανει αυτο; δηλαδη ο καλων να ακουει απ'ευθειας το busy tone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 Δε νομίζω να γίνεται να βγάζει απασχολημένο αμέσως. Ίσως πρέπει πρώτα να έρθει η κλήση στο τηλέφωνό σου και μετά να την φιλτράρει το πρόγραμμα. Γι'αυτό και προλαβαίνει να χτυπήσει την πρώτη φορά. Πάντως, σε όσα κινητά μου το έχω δοκιμάσει, όλα τα προγράμματα το κάνουν αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LuCuMaS Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 Μήπως μπορεί κάποιος να μου απαντήσει, ποια Nokia S series κινητά υποστηρίζουν τις περισσότερες εφαρμογές??? Ειμαι σε αναζήτηση νέου κινητού και γενικά άκουσα οτι τα καινουργια κινητά με SYmbian υποστήρίζουν τις περισσότερες παλιές εφαρμογες από s60 και s60 third edition αλλα και απο S40 series!! Αν μπορεί να βοηθησει καποιος??? Παράθεση 80 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 Όλα τα series 60 3rd edition (symbian 9.1, 9.2 και 9.3) υποστηρίζουν τον ίδιο αριθμό εφαρμογών. Οι διαφορές μεταξύ τους είναι απειροελάχιστες και έχει να κάνει περισσότερο με τις ιδιαιτερότητες της εκάστοτε συσκευής παρά με το λειτουργικό που φοράει. Άρα, όποια 3rd edition συσκευή και αν επιλέξεις, θα έχεις πλήθος εφαρμογών ωστε να εξοπλίσεις το κινητό σου. Εφαρμογές θα βρείς xxxxxxxxxx. Αν ψάχνεις για κάποια συγκεκριμένη, επέλεξε search this forum και κάνε αναζήτηση. Τέλος, πάρα πολύ θα σε βοηθήσει αυτος ο οδηγός. Σου προτείνω να τον διαβάσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LuCuMaS Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Με καλυψες 100%. :D Παράθεση 80 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_3hrou Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 καλημερα παιδες αν και εκανα αναζητηση δεν μπορεσα να βρω κατι γι'αυτο ποσταρω, α) υπαρχει καποια εφαρμογη που να επιμηκυνει την διαρκεια αναπαραγωγης ενος ηχου οταν τον εχεις για ηχο κλησης η ξυπνητηρι? αν θυμαμαι καλα ειναι γυρω στα 5 με 8 δευτερολεπτα. εγω θελω να παιζει ειτε ολοκληρο ειτε μεχρι οποιο σημειο δηλωσω εγω πχ μεχρι το 1.43 του κομματιου [ιδανικο] β) ψαχνοντας ειδα οτι αρκετοι ζητουσαν messengers. επεσε στην υποληψη μου το εξης site : m.heysan.com απο οτι ειδα μπαινεις εκει μεσω wlan ή gprs και κανεις λογκ ιν απο εκει σε οποιοδηποτε μεσσενtzer εχεις λογαριασμο. το ειδα βεβεαια απο το πισι μου.το κατα ποσο δουλευει ομως και κατα ποσο ειναι ασφαλες αυτο δεν το ξερω.αλλα ασ το μαθουμε. thanx in advance γκαιζ Παράθεση Never argue with an idiot. They drag you down to their level and then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 καλημερα παιδες αν και εκανα αναζητηση δεν μπορεσα να βρω κατι γι'αυτο ποσταρω, α) υπαρχει καποια εφαρμογη που να επιμηκυνει την διαρκεια αναπαραγωγης ενος ηχου οταν τον εχεις για ηχο κλησης η ξυπνητηρι? αν θυμαμαι καλα ειναι γυρω στα 5 με 8 δευτερολεπτα. εγω θελω να παιζει ειτε ολοκληρο ειτε μεχρι οποιο σημειο δηλωσω εγω πχ μεχρι το 1.43 του κομματιου [ιδανικο] β) ψαχνοντας ειδα οτι αρκετοι ζητουσαν messengers. επεσε στην υποληψη μου το εξης site : m.heysan.com απο οτι ειδα μπαινεις εκει μεσω wlan ή gprs και κανεις λογκ ιν απο εκει σε οποιοδηποτε μεσσενtzer εχεις λογαριασμο. το ειδα βεβεαια απο το πισι μου.το κατα ποσο δουλευει ομως και κατα ποσο ειναι ασφαλες αυτο δεν το ξερω.αλλα ασ το μαθουμε. thanx in advance γκαιζ Οσον αφορα το ξυπνητηρι δοκιμασε το Nice Alarms απο τη Verysoft. Κατεβασε την εκδοση 1.01 ομως, καθως ειναι η μονη που λειτουργει (σχεδον) απροβληματιστα. Εχει και πολλες επιλογες γενικοτερα. Τωρα για τον ήχο κλησης ειχα παντα την εντυπωση πως παιζει ολη την διαρκεια του κομματιου. Βεβαια μπορει να κανω λαθος γιατι συνηθως κοβω τα κομματια. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 παιδια κατεβασα το Photorite 6.13 σπασμενο και δουλευει μια χαρα. Κατεβασα και πολλα frames που εκανε ενα παλικαρι. Αυτα τα extra frames ειναι αρχεια jpg και mbm. Που τα αντιγραφω για να τα διαβασει το προγραμμα. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. August 30, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 παιδια κατεβασα το Photorite 6.13 σπασμενο και δουλευει μια χαρα. Κατεβασα και πολλα frames που εκανε ενα παλικαρι. Αυτα τα extra frames ειναι αρχεια jpg και mbm. Που τα αντιγραφω για να τα διαβασει το προγραμμα. faq http://www.zensis.com/photorite_sp/faq.aspx Install the main program to memory card. The frame files are located in [Memory Card]\private\200008B1\import\pr_frames\ . You can add more photo frames on your own. You will need a _i JPEG and a _m JPEG for each photo frame. Follow the formats in this folder and you should understand. Note we do not provide email customer support on making your own photo frames. Do not send email to us concerning making photo frame details. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 σε ευχαριστω φιλε να σαι καλα Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas_ofi Δημ. August 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2008 Καλημέρα! Θα μπορουσε καποιος να μου δωσει τους χαρτες της Ελλαδας για το Ν 81?? Μπαινω στην σελιδα της νοκια αλλα δεν τους βρισκω..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2008 Καλημέρα! Θα μπορουσε καποιος να μου δωσει τους χαρτες της Ελλαδας για το Ν 81?? Μπαινω στην σελιδα της νοκια αλλα δεν τους βρισκω..... Μιλάς για το πρόγραμμα Nokia Maps? Αν ναι δεν τους κατεβάζεις από το site της ΝΟΚΙΑ, αλλά μέσω ΙΝΤΕΡΝΕΤ και μέσω ενός προγράμματος, του Maploader. Αυτό ψάξτο στο site της ΝΟΚΙΑ. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas_ofi Δημ. August 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2008 Μιλάς για το πρόγραμμα Nokia Maps? Αν ναι δεν τους κατεβάζεις από το site της ΝΟΚΙΑ, αλλά μέσω ΙΝΤΕΡΝΕΤ και μέσω ενός προγράμματος, του Maploader. Αυτό ψάξτο στο site της ΝΟΚΙΑ. το βρηκα σε ευχαριστω!!!μηπως ξερεις που μπορω να βρω κ αυτη την εφαρμογη?? http://www.nokia.com.gr/A4406171 περναω τους χαρτες κ μου γραφει μνημη πληρης διαγραψτε καποια δεδομενα απο την μνημη τηλ..γιατι??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. August 31, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2008 το βρηκα σε ευχαριστω!!!μηπως ξερεις που μπορω να βρω κ αυτη την εφαρμογη?? http://www.nokia.com.gr/A4406171 περναω τους χαρτες κ μου γραφει μνημη πληρης διαγραψτε καποια δεδομενα απο την μνημη τηλ..γιατι??? Καταρχην για τους χαρτες ,υπαρχει σχετικο θεμα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=164791 ΣΥΝΕΧΕΙΑ εκει ........... 2ον Εαν θες να προσθεσεις κατι στο μηνυμα σου , να χρησιμοποιεις την ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ 3ον εισαι σιγουρος οτι εχεις χωρο στην καρτα μνημης ? Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas_ofi Δημ. August 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2008 Καταρχην για τους χαρτες ,υπαρχει σχετικο θεμα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=164791 ΣΥΝΕΧΕΙΑ εκει ........... 2ον Εαν θες να προσθεσεις κατι στο μηνυμα σου , να χρησιμοποιεις την ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ 3ον εισαι σιγουρος οτι εχεις χωρο στην καρτα μνημης ? ναι την αδειασα τελειως για να περασω τους χαρτες αλλα τιποτα.. την εφαρμογη για τα μηνυματα ξερεις που μπορω να την βρω???:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2008 μηπως υπαρχει καποιος music player ο οποιος να παιζεις αρχεια flac; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. August 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2008 μηπως υπαρχει καποιος music player ο οποιος να παιζεις αρχεια flac; CorePlayer™ Mobile Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. August 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2008 Καλημέρα παιδιά! Πήρα το Samsung G810 που φοράει το ίδιο λογισμικό αλλά δεν βλέπω κάποια σχετικότερη ενότητα οπότε μπήκα εδώ! Ελπίζω να είμαι στο σωστό μέρος! Έχω 2 απορίες για αρχή! 1) Είχα διαβάσει πως στα S60 παίζει ηχογράφηση συνομιλίας χωρίς κάτι πρόσθετο (ναι, με το γνωστό μπιπ!) όπου φαντάζομαι πως είναι στις "Επιλογές" κατά τη διάρκεια της κλήσης. Το γεγονός ότι δεν βλέπω κάτι σχετικό σημαίνει απλά ότι στο Samsung δεν υπάρχει ή είναι κάτι που δεν ξέρω?!?! 2) Ήθελα να εγκαταστήσω το PySystemUtilities αλλά στο φάκελο υπάρχουν 3 αρχεία. 2 .sis και 1 .Py. Εγκαθιστώ μόνο το το .sis με το μεγαλύτερο μέγεθος ή τρέχω και τα 3?? Είναι και κάτι άλλο που μου διαφεέγει τώρα! Θα το θυμηθώ και θα επανέλθω!! Ευχαριστώ πολύ! Πιθανότατα κάτι να έχει απαντηθεί αλλά ελέω εξεταστικής έχω ελάχιστο χρόνο για ψάξιμο οπότε ευχαριστώ διπλά! :) Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. August 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2008 Για το PySystemUtilities πρωτα εγκαθιστα το PythonForS60 την εκδοση που εχει 1.4.2, 1.4.3 και μετα εγκαθιστας την εφαρμογη PySystemUtilities.sis. ΟΧΙ το py αρχειο μην το κανεις τπτ. Ειναι ο κωδικας του προγραμματος. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. August 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2008 Ευχαριστώ πολύυυ!!!! Τάχιστος!!! :) Εdit: Έχει την 1.4.1 και βγάζει σφάλμα πιστοποιητικού γμτ!!!! Τσάμπα χάρηκα ότι θα ξεμπερδέψω γρήγορα! Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. August 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2008 αν εχεις προβημα με το πιστοποιητικο τοτε διαβασε εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=208801 τι πρεπει να κανεις πρωτα και μετα ξεκινα την εγκατασταση. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts