Jump to content

[S60 3rd Edition] Εφαρμογές - Μέρος ΙΙ

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 10,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Aυτο εχει να κανει με το πως θελεις να χρησιμοποιησεις το κινητο σου. Ειναι σαν να ρωτησω ποιες εφαρμογες να βαλω στο pc μου.

Το μονο που μπορω να σου πω ειναι πως θα χρειαστεις ενα καλυτερο fileman :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Καταρχάς συγχαρητήρια για την προαγωγή σας και στους δύο gianpithio και Itchrist89. :rolleyes:

Ήθελα και εγώ με την σειρά μου να σας απασχολήσω με ένα πρόβλημα.

Χρησιμοποιώ τον Coreplayer για radio streaming.

Το πρόβλημα μου είναι ότι μετά την πληκτρολόγηση του URL για το radio streaming, πατώντας ΟΚ με βάζει να επιλέξω σημείο σύνδεσης (GPRS, WLAN κλπ). Μόλις επιλέξω όποιο και να ’ναι (συνήθως το WLAN), κολλάει, δηλαδή πριν να αρχίσει να κάνει σύνδεση με το URL. Κατά το κόλλημα (το οποίο κρατάει αρκετά λεπτά) ασπρίζει η οθόνη και συνήθως κλείνει τελείως η εφαρμογή. Όμως κάποιες φορές μετά από ώρα και αφού έχει φάει το κόλλημα, μου ξαναβγάζει πάλι την επιλογή του σημείου σύνδεσης και αφού επιλέξω παίζει αμέσως. Προφανώς είναι κάποιο bug, το οποίο όμως δεν άκουσα να το έχει κανένας άλλος.

Έχω δοκιμάσει απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση του coreplayer, αλλά πάλι τα ίδια όσες φορές και αν το έκανα. Εντωμεταξύ έχω το τελευταίο firmware (20.0.15). Επίσης έχω την έκδοση Coreplayer v.1.1.2 S60v3 BiNPDA από το γνωστό μαγαζάκι.

Η επόμενη κίνηση που σκέφτομαι είναι format, για αυτό please helppppp……

Sorry αν σας κούρασα με την πολυλογία μου.

Thanks

μια δοκιμη, συνδεσου πρωτα στο ασυρματο απο καποια αλλη εφαρμογη, πχ τον ιστο και αφου το αφησεις ανοιχτο και συνδεδεμενο, ανοιξε το coreplayer. ισως φτιαξει :O

Έχεις εγκαταστήσει τη Python;

Πάλι με πρόλαβες...

Η εφαρμογη βασιζεται πανω στην python, εχεις το python στο κινητο σου?

Πραγματικά είστε αχτύπητο δίδυμο...:lol:

Έχω την python 1.04 (που την χρησιμοποιώ για το mobilex), αλλά δεν κάνει κάτι...Καμιά συμβουλή;:worry:

http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif

μια δοκιμη, συνδεσου πρωτα στο ασυρματο απο καποια αλλη εφαρμογη, πχ τον ιστο και αφου το αφησεις ανοιχτο και συνδεδεμενο, ανοιξε το coreplayer. ισως φτιαξει :O

Το έχω ήδη δοκιμάσει αυτό και πάλι τα ίδια αποτελέσματα. Επίσης έχω το WLAN σαν προεπιλεγμένο αλλά και πάλι με ρωτάει κάθε φορά που επιλέγω URL. Επίσης το WLAN που έχω δουλεύει πάρα πολύ καλά και δεν έχω πρόβλημα αντίστοιχου κολλήματος με καμιά άλλη εφαρμογή στο Ν95.

Πραγματικά είστε αχτύπητο δίδυμο...:lol:

Έχω την python 1.04 (που την χρησιμοποιώ για το mobilex), αλλά δεν κάνει κάτι...Καμιά συμβουλή;:worry:

Eχει βγει η 1.4.2 δοκιμασε με αυτη? :)

Υπενθυμίζω ότι για να τρέξουν οι εφαρμογές που βασίζονται στην python, πρέπει η εφαρμογή να εγκατασταθεί στο ίδιο αποθηκευτικό μέσον με αυτό που εγκαταστάθηκε η python. Δεν μπορεί π.χ. η python να είναι εγκαταστημένη στη μνήμη τηλεφώνου και η εφαρμογή στην κάρτα μνήμης.

Αυτό ίσχυε για το MobiLex και υποθέτω ισχύει για όλες τις εφαρμογές python.

Για το άτμισμα: http://vaping.gr

Samsung S5 (no root)

Νομιζω πως μετα απο την 1.4.1 δεν εχει σημασια το που θα εχουμε εγκατεστημενη την python. Δηλ. εαν εχουμε στο C την python και στο Ε την εφαρμογη που βασιζεται επανω σε αυτη παλι λειτουργει. Χωρις να το εχω δοκιμασει :)

Edit:

Βρηκα το ποστ τελικα ειταν η 1.3.18...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2211739#post2211739

Υπενθυμίζω ότι για να τρέξουν οι εφαρμογές που βασίζονται στην python, πρέπει η εφαρμογή να εγκατασταθεί στο ίδιο αποθηκευτικό μέσον με αυτό που εγκαταστάθηκε η python. Δεν μπορεί π.χ. η python να είναι εγκαταστημένη στη μνήμη τηλεφώνου και η εφαρμογή στην κάρτα μνήμης.

Αυτό ίσχυε για το MobiLex και υποθέτω ισχύει για όλες τις εφαρμογές python.

Ειδικά το Mobilex αποτελεί εξαίρεση, υπό την έννοια ότι τα αρχεία του λεξικού μπορούν να βρίκονται στην κάρτα μνήμης (λόγω όγκου) και η εφαρμογή να βρίσκεται στη μνήμη του κινητού, μαζί με την Python.

Πάντως ο κανόνας είναι αυτός που περιέγραψες.

Όπου βρίσκεται η Python πρέπει να βρίσκονται και οι εφαρμογές που την χρησιμοποιούν. ;)

Edit:

gianpithio, να σου πω την αλήθεια ούτε κι εγώ το έχω δοκιμάσει, απλά εφαρμόζω αυτό που ίσχυε μέχρι τώρα, για να μην εγκαθιστώ-απεγκαθιστώ τσάμπα τις εφαρμογές. ;)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Παιδιά, εδώ και λίγες ψάχνω για το QuickOffice Premier 5 το οποίο υποστηρίζει και αρχεία Office 2007 αλλά δεν βρήκα κάποιο που να δουλεύει... Αν το έχει κάποιος ή μπορεί να προτείνει μία εφαρμοργή που να κάνει την ίδια δουλειά (προβολή και επεξεργασία αρχείων Office μέχρι και 2007) θα το εκτιμούσα...

Ευχαριστώ.

Υπάρχει κάτι καλύτερο σε μαθηματικό κομπουτεράκι από το Solution v1_03 ?

Πιο επιστημονικό δεν νομίζω να υπάρχει.

Πιο εύχρηστο σίγουρα.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

MSGExport: Extract your sms to html or txt format

http://www.symbianv3.com/wp-content/uploads/2008/02/msgexport.jpg

Υπάρχει τρόπος να κάνουμε extract τα sms μας με το PC Suite αλλά μετά μπορούμε να τα ανοίξουμε μόνο με αυτό

Με την παραπάνω εφαρμογή μπορούμε να "βγάλουμε" τα sms σε αρχεία .html ή .txt

Τα αρχεία αυτά αποθηκεύονται στο κινητό στό φάκελο E:\SMSLOG (ή στον C:\DATA\SMSLOG\ αν δεν υπάρχει κάρτα μνήμης)

Η εφαρμογή είναι Freeware δε χρειάζεται sign και μπορούμε να την κατεβάσουμε από εδώ

http://tinyhack.com/freewarelist/s603rd/2008/02/04/msgexport/

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

Παιδιά, μήπως είναι θέμα κωδικοποίησης της uinicode στα Vista?????

Εγώ έχω ακόμα WinXP (χρησιμοποιώ εφαρμογές μουσικής παραγωγής στο PC μου και δεν είναι ακόμα πολύ σταθερό το περιβάλλον των Vista για να μεταφερθώ ακόμα, γι' αυτό και έχω ακόμα WinXP ) και τις προάλλες κατέβασα κάποια tracks από κάποιο site (). Τα tracks είχαν tags με ελληνικούς χαρακτήρες. Στο PC μου δεν είχα πρόβλημα απεικόνισης των γραμματοσειρών, αλλά μόλις τα πέρασα στο Ν82 τα έβγαζε αλαμπουρνέζικα. Μόλις ξαναέγραψα τα tags από το winamp με ελληνικούς χαρακτήρες (με τα WinXP δηλαδή), ως δια μαγείας το Ν82 τα έβλεπε κανονικότατα όλα.

Μήπως λοιπόν το πρόβλημα είναι εδώ???

Αν θυμαμαι καλα,χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρος,οταν μεχρι πριν ενα χρονο δουλευα xp και περνουσα τραγουδια στο ν73 αρκετα τα εβλεπε κατευθειαν Ελληνικα,αλλα οχι ολα.Οτι λες για το winamp το κανω με τον multimedia player του nseries pc suite.Μολις τωρα δοκιμασα τι γινεται αφου περασω ενα τραγουδι οπως ειπα πριν με Ελληνικα στο κινητο.Αν το κανω αντιγραφη στον υπολογιστη,το διαγραψω απο το κινητο και μετα το ξαναπερασω στο κινητο εμφανιζονται δυο φακελοι.Ενας με Ελληνικα και ενας με Κινεζικα.Ουφ!

:what:

Παιδιά για να το μαζέψω λίγο το θέμα γιατί έχασα τη μπάλα :worry: παρότι διαβάζω και ξαναδιαβάζω τα μηνυματά σας, δεδομένου ότι έχω Win Xp στο PC, δεδομένου ότι έχω περί τα 1.100 τραγούδια να περάσω στο τηλέφωνο (όλα με Ελληνικούς χαρακτήρες), τι πρέπει να κάνω; Αν κατάλαβα καλά να μην κάνω το απλό copy-paste και να κάνω συγχρονιζμό με τον media player του PC suite; ή μέσω του winamp και πως γίνεται αυτό;Αν μπορεί κάποιος να μου το εξηγήσει αναλυτικά θα ήμουν υπόχρεος.:) Ευχαριστώ.

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Mobifun Smart Settings v1.00 3rd Ed Beta1 Unsigned

http://img180.imageshack.us/img180/5481/smartsettingsuh8.gif?s=1%5B

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

:)

Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801)

Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta

Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V.

Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz

Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD

Η συσκευή (αν κατάλαβα καλά μιλάς για το Ν95), μπορεί να συνδεθεί μεν με 2 συσκευές ταυτόχρονα, δε μπορεί όμως να μεταδίδει ήχο ταυτόχρονα και στις 2 συσκευές. Είναι λογικό να έχεις στην καλύτερη περίπτωση διακοπές. Στην χειρότερη, αποσυνδέσεις.

Από τις δοκιμές που έκανα πραγματικά δεν γίνεται να παίξει μουσική ταυτόχρονα σε δύο ακουστικά (απλό και bluetooth), αλλά όχι γιατί δεν μπορεί κατασκευαστικά, αλλά επειδή το software δεν του το επιτρέπει.

Τη στιγμή που συνδέεις το δεύτερο ακουστικό η μουσική για λίγα δευτερόλεπτα ακούγεται τέλεια και χωρίς διακοπές και από τα δύο ακουστικά. Μετά όμως η μουσική συνεχίζει μόνο στο απλό ακουστικό, ενώ το bluetooth δίνει ήχους μόνο των πλήκτρων, εισερχομένων μηνυμάτων, κλπ... Αυτό πιστεύω έχει επιλεγεί από το software του κινητού ώστε αν έχεις συνδεδεμένο το κινητό σε συσκευή αναπαραγωγής μουσικής , να μπορέις να χρησιμοποιήσεις και το bluetooth για συνομιλία...

Οπότε μόνο με κάποιο patch στο software και αν....

Καινούρια έκδοση για το Mobitubia v1.76 build 3

http://www.mobitubia.com/ss/MainMenu_YouTube.jpg

Changelog:

- Fixed: Flickering Pause Bar

- Fixed: YouTube Open Web Clip is now available

- Improve Video Playback Speed

- Center Screen for high resolution screen device, for example N80 and E90

- Reduce SIS file size in significant number (205 KB --> 180 KB)

Το site της εφαρμογής: http://www.mobitubia.com/dp/?q=content/mobitubia-v176-build-3-released-public

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

Φοβερή εφαρμογή. Βελτιώνεται συνεχώς και, επιτέλους, μας δίνεται η δυνατότητα να την κατεβάσουμε και να την περάσουμε στο κινητό μας.

Όντως πολύ καλό.

Limitations:

- FLV file must encoded in Sorenson-H263 codec (Flash 7)

- Video resolution must not exceed 320x240 pixels

Αυτό το δεύτερο ελπίζω στο μέλλον να ανέβει (η ανάλυση) να παίζουμε και κανένα βιντεάκι από άλλα sites που έχουν μεγαλύτερες αναλύσεις και να γλιτώνουμε τις μετατροπές.

Για το άτμισμα: http://vaping.gr

Samsung S5 (no root)

Ευχαριστώ πολύ παιδιά, δεν έχω πάρει πιο γρήγορες απαντήσεις!

Και μια και σας βρήκα εύκαιρους:

Έχω ένα πρόβλημα με το QuickOffice v4.0.19.2 στο κινητό (Ε51). Αφού τα κάνω unsigned τα δύο αρχεία που έχει, τα περνάω μια χαρά στο κινητό και μετά πάω στο QuickOffice στο οποίο μου βγάζει 4 επιλογές: Phone Memory, Memory Card, Recent Documents, Quickmanager, όποιο από αυτά και να πατήσω δεν ανοίγει, ενώ όταν πάω στο options κάπου λέει Enter unlock code, βάζω και στα τέσσερα: 12345 και μου γράφει Features succesfully unlocked, αλλά όταν πάω να ανοίξω κάποιο από αυτά, πάλι δεν ανταποκρίνεται, δεν ανοίγει τίποτα. Καμιά ιδέα; Τουλάχιστον αν ξέρει κάποιος, ας μου πει πως να το κάνω όπως ήταν αρχικά, γιατί τώρα δεν μπορώ καν να ανοίξω τα αρχεία μου, δεν μπορώ καν τα δω...

βρήκες office που να μπορούμε να επεξεργαζόμαστε κιολας αρχεία??

Αν ναι μπορείς να το ανεβάσεις εδώ?

Ευχαριστώ

iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold...

βρήκες office που να μπορούμε να επεξεργαζόμαστε κιολας αρχεία??

Αν ναι μπορείς να το ανεβάσεις εδώ?

Ευχαριστώ

QuickOffice Premier Upgrade v4.0.19.2

Το βρίσκεις στα γνωστά μαγαζάκια.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Καμιά πρόταση και για μένα για τον coreplayer?

Είναι σημαντικό.... Please...

Sorry για το σπάσιμο.

Eπειδη εχω διαβασει οτι εχεις κανει απεγκατασταση και ξανα εγκατασταση του coreplayer χωρις αποτελεσματα:

1. Eαν κανεις εγκατασταση του coreplayer στην καρτα μνημης δοκιμασε να τον κανεις εγκατασταση στην μνημη τηλεφωνου.

2. Ψαξε εαν υπαρχει καποια παλιοτερη version του προγραμματος μπορει να λειτουργει καλυτερα. :)

Eπειδη εχω διαβασει οτι εχεις κανει απεγκατασταση και ξανα εγκατασταση του coreplayer χωρις αποτελεσματα:

1. Eαν κανεις εγκατασταση του coreplayer στην καρτα μνημης δοκιμασε να τον κανεις εγκατασταση στην μνημη τηλεφωνου.

2. Ψαξε εαν υπαρχει καποια παλιοτερη version του προγραμματος μπορει να λειτουργει καλυτερα. :)

Thanks for the response...

Είχα κάνει εγκατάσταση στη κάρτα μνήμης και στη συνέχεια το απεγκατέστησα και τώρα το έχω εγκαταστήσει στο τηλέφωνο. Επίσης είχα δοκιμάσει και την προηγούμενη έκδοση 1.1.1 πάλι χωρίς αποτέλεσμα.

Αν δεν μπορείς να σκεφτείς κάτι άλλο θα ήθελα να ρωτήσω τρία πράγματα:

1. Αν πιστεύεις ότι θα λυθεί το πρόβλημά μου με Format, δεδομένου ότι το κινητό το έχω ένα μήνα και γενικά δεν το έχω φορτωμένο με πολλές εφαρμογές, άρα δεν νομίζω να κάνει διαφορά.

2. Αν πιστεύεις ότι θα λυθεί το πρόβλημα αν αγοράσω την εφαρμογή από την corecodec. Ούτε αυτό όμως πιστεύω ότι θα λειτουργήσει γιατί οι υπόλοιποι users της *****ed version δεν έχουν αναφέρει αντίστοιχα προβλήματα, δεδομένου ότι το χρησιμοποιούν και για podcasting που σημαίνει ότι συνδέονται συνέχεια στο internet.

3. Αν υπάρχουν τίποτα ρυθμίσεις που δεν έχω υπόψη μου για την σύνδεση στο internet. Βέβαια δεν έχω πρόβλημα με την σύνδεση σε άλλες εφαρμογές (Nokia Internet Radio, LCG Jukebox κλπ) και έχω κάνει προεπιλογή το WLAN. Μήπως να έσβηνα τις υπόλοιπες συνδέσεις (GPRS κλπ)??? Δεν ξέρω όμως μετά πως να τις ξαναεπαναφέρω αν δεν δουλέψει.

Καταλαβαίνω ότι έχω γίνει λίγο ενοχλητικός με το θέμα, αλλά έχω χάσει τον ύπνο μου με το θέμα. Μου έχει σπάσει τα νεύρα. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. HEEEEEELP....