mytie Δημ. January 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2008 παιδια εχει σεταρει κανεις την εφαρμογη Salling.Clicker.S60V3 σε ν95 μεσω wi fi? εχω εγκαταστησει το προγραμμα σε κινητο και pc εχω κανει forward τις θυρες στο router και παρολαυτα δε βρισκει η εφαρμογη τον υπολογιστη :/ router εχω το vood αμα μπορει καποιος να βοηθησει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. January 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2008 Μπα ......Ακυρο. Πως εγω θυμόμουν, ότι είχε επιλογή για inbox ? Μόλις το εγκατέστησα και μετα λύπης μου διαπίστωσα πως πλεον δεν υφίσταται. Οπότε μην παιδεύεσαι... Δες το προηγούμενο post μου για το Active File. Μάλλον εγκαταλείπω το X-plore... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2008 γιατι δε σ'αρεσει το Xplore; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalakisx Δημ. January 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2008 φίλε μου μπορείς να το κατεβάσεις απο δώ---->http://rapidshare.com/files/77504029/sign.rar το αρχείο που θα εγκαταστήσεις θα είναι το rotateMe_2_0_beta3_unsigned_signed Εγώ σου έστειλα όλο το φάκελο σου ώστε απο δώ και περα μπορείς να κάνεις sign όποια εφαρμογή θές.. Απλά 1)θα την βάζεις μέσα σε αυτό το φάκελο 2)θα μετονομάζεις όλα τα αρχεία στο όνομα της εφαρμογής που θέλεις να κάνεις sign 3)θα κανεις δεξί κλικ στο auto_signsis.bat επεξεργασία και θα αλλάζεις και εκεί μέσα όλα τα ονόματα...χωρίς να πειράξεις τίποτα άλλο αποθήκευση αυτό και 4)θα τρέχεις το auto_signsis.bat με διπλό κλίκ και θα σου δημιουργεί την sign εφαρμογή!!! ***οτι άλλο θες ή απορία έχεις απλλά πές το*** Λοιπόν κυρίες και κύριοι, έχω το εξής πρόβλημα. Προσπαθώ να κάνω sign το rotateme. Ονομάζω τα πάντα καλά, μια χαρά τρέχει το batch file, "βγάζει" το output αρχείο, αλλά όταν πάω να το εγκαταστήσω, ενώ βγάζει το πιστοποιητικό αρχικά στο τηλέφωνο, μετά μου γράφει: Η εγκατάσταση είναι αδύνατη: Περιορισμοί πιστοποιητικού. Γιατί άραγε? Μήπως επειδή είμαστε στο 2008 και παίζει κάτι με τα αρχεία στο φάκελο sign? αν το προβλημα ειναι το οτι θέλω ειδικό πιστοποιητικό (που από ότι "ψιλιάζομαι" αυτό είναι), το IMEI μου είναι 353263015785659 αν μπορει κανείς ας μου φτιάξει ένα πιστοποιητικό κ θα του είμαι ευγνώμων (ά ρε έκθεση στην Α' δέσμη τι μας έμαθες!) Παράθεση Αν ποτέ γράψω greeklish θα ειναι το τελευταιο οχυρο πριν το καψιμο της συσκευης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Porfyras Δημ. January 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2008 Δες το προηγούμενο post μου για το Active File. Μάλλον εγκαταλείπω το X-plore... ;) όντως ...μια χαρά είναι :) είχε καταντήσει αηδία με τον x-plore και τις ταρζανιές που απαιτούσε ,κάθε τρεις και λίγο. thanks Παράθεση http://porfyras.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. January 6, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2008 Λοιπόν κυρίες και κύριοι, έχω το εξής πρόβλημα. Προσπαθώ να κάνω sign το rotateme. Ονομάζω τα πάντα καλά, μια χαρά τρέχει το batch file, "βγάζει" το output αρχείο, αλλά όταν πάω να το εγκαταστήσω, ενώ βγάζει το πιστοποιητικό αρχικά στο τηλέφωνο, μετά μου γράφει: Η εγκατάσταση είναι αδύνατη: Περιορισμοί πιστοποιητικού. Γιατί άραγε? Μήπως επειδή είμαστε στο 2008 και παίζει κάτι με τα αρχεία στο φάκελο sign? αν το προβλημα ειναι το οτι θέλω ειδικό πιστοποιητικό (που από ότι "ψιλιάζομαι" αυτό είναι), το IMEI μου είναι 353263015785659 αν μπορει κανείς ας μου φτιάξει ένα πιστοποιητικό κ θα του είμαι ευγνώμων (ά ρε έκθεση στην Α' δέσμη τι μας έμαθες!) Σε ποια συσκευη το δοκιμαζεις ? Ελπιζω οχι στο Ε65 . Αλλιως φτιαχνω εγω σε λιγο ενα .cer αρχειο Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. January 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2008 Το κακό με τον ActiveFile είναι πως δεν δείχνει ποιοι φάκελοι είναι hidden.. Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. January 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2008 Mporei kapoios na mou kanei sign?? H efarmogh: http://rapidshare.com/files/81813548/landscape_6110.6120_EN_unsigned.SIS.html IMEI:357666013110447 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalakisx Δημ. January 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2008 Σε ποια συσκευη το δοκιμαζεις ? Ελπιζω οχι στο Ε65 . Αλλιως φτιαχνω εγω σε λιγο ενα .ser αρχειο ναι στο Ε65 το δοκίμασα. Λάθος?:X:cry: Παράθεση Αν ποτέ γράψω greeklish θα ειναι το τελευταιο οχυρο πριν το καψιμο της συσκευης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. January 6, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2008 ναι στο Ε65 το δοκίμασα. Λάθος?:X:cry: Δεν ειναι για το Ε65.Anyway ... http://rapidshare.com/files/81815582/SignSIS_353263015785659.cer.html Mporei kapoios na mou kanei sign?? H efarmogh: IMEI:357666013110447 Ετοιμος . :) Την επομενη φορα ,στο αναλογο θεμα :!: http://rapidshare.com/files/81817288/landscape_6110.6120_EN_signed.sis.html Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalakisx Δημ. January 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2008 Ευχαριστώ. Ο τρόπος να το χρησιμοποιήσω για υπογραφή εφαρμογων του Ε65 δεν είναι με το SIGN όπως περιγράφεται στα προηγούμενα ποστ? Τι ισχύει σε αυτή την περίπτωση. Ρωτάων γιατί αυτό το πιστοποιητικό δεν τρέχει και βγάζει ένα μήνυμα λάθους: Could not verify signature with known algorithm, exiting. encryption error, not an RSA certificate. Παράθεση Αν ποτέ γράψω greeklish θα ειναι το τελευταιο οχυρο πριν το καψιμο της συσκευης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. January 6, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2008 Ευχαριστώ. Ο τρόπος να το χρησιμοποιήσω για υπογραφή εφαρμογων του Ε65 δεν είναι με το SIGN όπως περιγράφεται στα προηγούμενα ποστ? Τι ισχύει σε αυτή την περίπτωση. Ρωτάων γιατί αυτό το πιστοποιητικό δεν τρέχει και βγάζει ένα μήνυμα λάθους: Could not verify signature with known algorithm, exiting. encryption error, not an RSA certificate. Εγω το κανω signed κατευθειαν απο symbiansigned.com & την εφαρμογη DevCertRequestControl. Ανεβασα και το csr αρχειο http://rapidshare.com/files/81828229/SignSIS_353263015785659.rar.html Για την παραπανω διαδικασια ,κανε ακριβως οτι λεει. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. January 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2008 Ετοιμος . :) Την επομενη φορα ,στο αναλογο θεμα :!: 1000 eyxaristw!!!! kainourios eimai sorry!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2008 τι κανει αυτη η εφαρμογη (DevCertRequestControl) την γκουγλκαρα αλλα μου εβγαζε λημματα σε αλλες γλωσσες οποτε..δεν καταλαβαινα.. η εφαρμογη landscape να υποθεσω χρησιμευει για να βλεπεις πιο πολυ βιντεο τι? δοκιμασα την παραπανω που λεει για 6110 και δουλευει μια χαρα.. παντως αυτη xxxxxxxxxxxxx που ειναι και για 6110 και 6120 μου βγαζει τετραγωνακια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris87 Δημ. January 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2008 ενα link για flv player?????????????? ευχαριστω!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2008 ενα link για flv player?????????????? ευχαριστω!!!! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2172045#post2172045 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ToliZzZzZ Δημ. January 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2008 Δυστυχως αλλαξε :( Τωρα δεν δεχονται απο Public mails...:cry: (Προσπαθω... προσπαθω... να γραφτωωωω... προσπαθω... :wacko: ) εγω παντως παιδια οσον αφορα το symbiansigned ειχα κανει register με λογαριασμο απο remalia.net αφου εψαξα αλλα 10 free webmails Παράθεση Μετριοφροσύνη,είναι η τέχνη,του να επιτρέπεις τους άλλους να ανακαλύψουν μόνοι τους,πόσο υπέροχος είσαι!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalakisx Δημ. January 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2008 Εγω το κανω signed κατευθειαν απο symbiansigned.com & την εφαρμογη DevCertRequestControl. Ανεβασα και το csr αρχειο http://rapidshare.com/files/81828229/SignSIS_353263015785659.rar.html Για την παραπανω διαδικασια ,κανε ακριβως οτι λεει. thanks nervous Παράθεση Αν ποτέ γράψω greeklish θα ειναι το τελευταιο οχυρο πριν το καψιμο της συσκευης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Venus_Is_A_Boy Δημ. January 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2008 παιδιά καλησπέρα... ξέρει κανείς πως θα βρω έναν κωδικό για το LCG Jukebox? .... :Εχω βρει κατι k-e-y-g-e-n-s αλλά μου βγάζει οτι εχουν trojan μεσα και δεν μπορώ να το εγκαταστήσω.. καμια βοήθεια κανείς? Παράθεση His wicked sense of humour /// suggests exciting sex his fingers focus on her /// touches /// Venus is a boy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogosbmx Δημ. January 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2008 Γειά σας. Έχει κανένας υπόψη του πρόγραμμα που να μετράει θερμίδες. για s60v3 ή και σε java Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2008 παιδιά καλησπέρα... ξέρει κανείς πως θα βρω έναν κωδικό για το LCG Jukebox? .... :Εχω βρει κατι k-e-y-g-e-n-s αλλά μου βγάζει οτι εχουν trojan μεσα και δεν μπορώ να το εγκαταστήσω.. καμια βοήθεια κανείς? κλεισε το antivirus, τρεξε το keyg..n και ξανα ανοιξε το antivirus. δεν εχει τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Venus_Is_A_Boy Δημ. January 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2008 Γειά σας. Έχει κανένας υπόψη του πρόγραμμα που να μετράει θερμίδες. για s60v3 ή και σε java Ευχαριστώ το έχω εγώ.. πολύ καλο.. στο στέλνω στο μειλ σου.. κλεισε το antivirus, τρεξε το keyg..n και ξανα ανοιξε το antivirus. δεν εχει τιποτα. βασικά και πάλι .. μου γράφει access is denied.... τρέχω το kglctrsh.exe..... Παράθεση His wicked sense of humour /// suggests exciting sex his fingers focus on her /// touches /// Venus is a boy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis187 Δημ. January 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2008 προβλημα προβλημα....!!!! ρε σεις, εχω κατεβασει το προγραμμα που γραφεται στο 2ο βημα του οδηγου της πρωτης σελιδας αλλα δεν μου το εγκαθιστα με τπτ... ειχε κανενας αλλος το ιδιο προβλημα? για πειτε καμια ιδεουλα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogosbmx Δημ. January 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2008 το έχω εγώ.. πολύ καλο.. στο στέλνω στο μειλ σου.. θα το δοκιμάσω. Ευχαριστώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. January 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2008 Καλησπερα παιδια. Καποιος που δουλευει το Live Messenger μπορει να μας πει αν συνδεεται κανονικα? Εδω και ενα μηνα μου βγαζει ενα μηνυμα ''Windows Live Messenger Is Not Available Right Now.Please Try Again Later''. Τα mail και τα contacts δουλευουν κανονικα. Δεν συνδεεται με τιποτα στο Messenger :( Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts