Jump to content

[S60 3rd Edition] Εφαρμογές - Μέρος ΙΙ

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

φίλε μου μπορείς να το κατεβάσεις απο δώ---->http://rapidshare.com/files/77504029/sign.rar

το αρχείο που θα εγκαταστήσεις θα είναι το rotateMe_2_0_beta3_unsigned_signed

Εγώ σου έστειλα όλο το φάκελο σου ώστε απο δώ και περα μπορείς να κάνεις sign όποια εφαρμογή θές..

Απλά

1)θα την βάζεις μέσα σε αυτό το φάκελο

2)θα μετονομάζεις όλα τα αρχεία στο όνομα της εφαρμογής που θέλεις να κάνεις sign

3)θα κανεις δεξί κλικ στο auto_signsis.bat επεξεργασία και θα αλλάζεις και εκεί μέσα όλα τα ονόματα...χωρίς να πειράξεις τίποτα άλλο

αποθήκευση αυτό

και

4)θα τρέχεις το auto_signsis.bat με διπλό κλίκ και θα σου δημιουργεί την sign εφαρμογή!!!

***οτι άλλο θες ή απορία έχεις απλλά πές το***

iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold...

• Απαντήσεις 10,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εγκατεστήσα την εφαρμογή κανονικά όπως όλες!!!

Κατέβασα ένα flv απο το youtube απο το pc mou.

Και to έβαλα τυχαία σε έναν φάκελο έτσι για να δοκιμάσω αν τα παίζει..

Συγκεκριμένα το έβαλα στην κάρτα μνήμης σε έναν φάκελο youtube.

Μετά μέσα απο το emTube πατάς επιλογές---->open local file---->Κάρτα μνήμης

και βρίσκεις τον φάκελο που το έβαλες και παίζει μια χαρά χωρίς να κολλάει καθόλου! ;)

OK φιλε μ σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια :)

Το εφτιαξα :)

Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801)

Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta

Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V.

Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz

Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD

τιποτα φιλε μου...

Γι'αυτο είμαστε να ρωτάω εγώ εσενα και εσυ εμένα...;) ;)

iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold...

τιποτα φιλε μου...

Γι'αυτο είμαστε να ρωτάω εγώ εσενα και εσυ εμένα...;) ;)

Σε ευχαριστω πολυ και εγω,για τον "φακελο" που μου εφτιαξες!!!:)Ολα δουλευουν αψογα!:)

5 φορες εχω προτεινει το slick, αμφιβαλλω αν το δοκιμασε κανεις :p

Αν εξαιρέσεις την υποστήριξη των off line μηνυμάτων, κατά τ΄άλλα είναι μάπα. Για μένα, και μόνο που δεν υποστηρίζει την άμεση ηχογράφηση και αποστολή ηχητικού μηνύματος (γουόκι τόκι δλδ.), ήταν αρκετός λόγος για να το βγάλω.

Προς το παρόν και μέχρι να δούμε τι παίζει με τον Live Messenger, βολεύομαι με τον Agile Messenger που σίγουρα είναι κλάσεις ανώτερος από το Slick.

Απλώς η γνώμη μου :)

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

Αν μπορεί κάποιος φίλος που να έχει κάνει έγγραφη στο symbiansigned.com

Να μου φτιάξει το αρχείο CER file).

Για να κανω εγκατασταση κάποια προγράμματα που θέλω να βάλω στο ν95 το Imei μου είναι 356962014796008

Αν μπορεί κάποιος φίλος που να έχει κάνει έγγραφη στο symbiansigned.com

Να μου φτιάξει το αρχείο CER file).

Για να κανω εγκατασταση κάποια προγράμματα που θέλω να βάλω στο ν95 το Imei μου είναι 356962014796008

Ελα φιλε κατεβασε αυτο zip , μέσα έχει το φάκελο με όσα χρειάζεσαι για να υπογράφεις τις εφαρμογές σου :)

Το πιστοποιητικό σου λήγει στις 18/12/2010.

Καλυτερα ομως ρωτα σ αυτο το θεμα

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=179447

Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801)

Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta

Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V.

Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz

Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD

Παραθετω ενα post που εκανα στο SEMC Κινητά: Αναβαθμίσεις & τροποποιήσεις του λειτουργικού

Λοιπον εγω παιζει να παρω ή το w950 ή το n73 ΜΕ. Θελω το κινητο να εχει ανοιχτο λειτουργικο για να μπορω να το ανανεωνω και να βαζω χαρτες/ προγραμματακια κλπ. Μετα απο μια περιηγηση απο το αντιστοιχο topic του nokia μου εδωσε τη βεβαιοτητα οτι τα παντα μπορουν να αντιμετωπιστουν. :blink:Εδω αντιθετα βλεπουμε ανθρωπους να νεκρωνουν τα κινητα τους.. Εξηγηστε μου παρακαλω πως ειναι τα πραγματα και αν η εικονα που εγω ειναι σωστη;:blink: Ή το w950 εχει symbian οπως το Ν73 και δεν υπαρχει κανενα προβλημα (δηλ. μπορω να απευθυνθω στα παιδια εκεινου του topic και να λυθει καθε προβλημα; Με εκτιμηση Teisos

Αγνοείστε το κειμενο που ειναι αναμεσα στα :blink:. Στο υπολοιπο μπορειται να με βοηθήσετε; Ευχαριστώ:)

ƒ

με τι το εκανες τελικα???

Με το emTube φαντάζομαι μιας και αυτό αναφέραμε τελευταίο

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

Αν εξαιρέσεις την υποστήριξη των off line μηνυμάτων, κατά τ΄άλλα είναι μάπα. Για μένα, και μόνο που δεν υποστηρίζει την άμεση ηχογράφηση και αποστολή ηχητικού μηνύματος (γουόκι τόκι δλδ.), ήταν αρκετός λόγος για να το βγάλω.

Προς το παρόν και μέχρι να δούμε τι παίζει με τον Live Messenger, βολεύομαι με τον Agile Messenger που σίγουρα είναι κλάσεις ανώτερος από το Slick.

Απλώς η γνώμη μου :)

απλα δε χρησιμοποιω αυτο το χαρακτηριστικο. καταλαβα τι λες, δεν αντιλεγω. μπορεις ομως να ηχογραφησεις κατι με την ηχογραφηση και να το στειλεις σαν ενα απλο αρχειο :p

Με το emTube φαντάζομαι μιας και αυτό αναφέραμε τελευταίο
πολυ καλη εφαρμογουλα, ειδα και αποθηκευσα πολλα βιντεακια χθες. μονο που σε καποια (λιγα) βγαζει μηνυμα οτι το αρχειο δεν υποστηριζεται.

φίλε μου μπορείς να το κατεβάσεις απο δώ---->http://rapidshare.com/files/77504029/sign.rar

το αρχείο που θα εγκαταστήσεις θα είναι το rotateMe_2_0_beta3_unsigned_signed

Εγώ σου έστειλα όλο το φάκελο σου ώστε απο δώ και περα μπορείς να κάνεις sign όποια εφαρμογή θές..

Απλά

1)θα την βάζεις μέσα σε αυτό το φάκελο

2)θα μετονομάζεις όλα τα αρχεία στο όνομα της εφαρμογής που θέλεις να κάνεις sign

3)θα κανεις δεξί κλικ στο auto_signsis.bat επεξεργασία και θα αλλάζεις και εκεί μέσα όλα τα ονόματα...χωρίς να πειράξεις τίποτα άλλο

αποθήκευση αυτό

και

4)θα τρέχεις το auto_signsis.bat με διπλό κλίκ και θα σου δημιουργεί την sign εφαρμογή!!!

***οτι άλλο θες ή απορία έχεις απλλά πές το***

Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου...:):):)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ FOR EVER!!!!!!!!

Το nokmote αναμενεται στο τελος Δεκεμβριου :)
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

παιδια βρηκα απο το xxxxxxxxxxxxxx το guickoffice premier αλλα ειναι unsinged ωστόσο ακολουθώ τον οδηγό για την κάνω sing και πρώτον το πρόγραμμα που κατεβάζω στο 2ο βήμα δεν το κάνει setup και δευτερον δεν μπορεις να κάνεις εγραφή στο symbiansinged.com καθώς δέχεται μονο email απο δικό σου domain name , help καποιος τι μπορώ να κάνω?
ck

παιδια βρηκα απο το xxxxxxxxxxx το guickoffice premier αλλα ειναι unsinged ωστόσο ακολουθώ τον οδηγό για την κάνω sing και πρώτον το πρόγραμμα που κατεβάζω στο 2ο βήμα δεν το κάνει setup και δευτερον δεν μπορεις να κάνεις εγραφή στο symbiansinged.com καθώς δέχεται μονο email απο δικό σου domain name , help καποιος τι μπορώ να κάνω?

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2110655#post2110655

Kαλυτερα βαλε το DevCert Request 2.1 τα αλλα ειναι οπως σου τα γραφω πιο επανω :)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2135130#post2135130

Edit:

Kαλυτερα να συνεχισουμε στο αναλογο θεμα..

Όχι έτσι είναι. Και στο site λέει:

"Nokmote allow you to control your N95 by detecting the movement of the phone through motion sensing, like the Wiimote"

"A public and free unsigned version of Nokmote will be out on end December."

Δηλαδή τι ακριβώς θα προσφέρει η συγκεκριμένη εφαρμογή; Σε τι θα διευκολύνει τη χρήση του Ν95;

Δηλαδή τι ακριβώς θα προσφέρει η συγκεκριμένη εφαρμογή; Σε τι θα διευκολύνει τη χρήση του Ν95;

Καλά, κατ' εμέ πιο πολύ εφετζίδικο είναι.. :p

http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif

Είχα χρόνο και ασχολήθηκα με το irremote:rolleyes:

να θυμίσω ότι πολλοί έχουν το πρόβλημα ότι δε μπορούν να προσθέσουν καινούριες συσκευές στο irremote γιατί η Διαχ. Αρχείων δεν αναγνωρίζει τα ir αρχεία και δε τα ανοίγει.:confused:

Δοκίμασα λοιπόν αρκετά αρχεία, πέρα αυτά που χρησιμοποιούσα και αναγνωρίζονταν κανονικά, και δεν τα ανοίγει::wacko:

:!:ΛΥΣΗ:

Κατέβασα από το xxxxxxxxxx ένα xxxxxxxxxxxxxxxx με όλα τα ir αρχεία (~1ΜΒ), τα αποσυμπίεσα, τα πέρασα στη κάρτα στο φάκελο E:\Codes και μαντέψτε!

Πλέον αναγνωρίζονται όλα κανονικά ακόμα και από τον X-Plore χωρίς να χρειάζεται τίποτα παραπάνω:yahoo:

-----edit-----

Παρ' όλα αυτά αν κάποιος έχει πρόβλημα με το X-Plore :worry: ας τα ανοίγει με τη Διαχ. αρχείων:cool:

file an mporeis steile mou to arxeio giati den me afinei na to katevaso ekana register gioldasis@mail.gr

Το πρόβλημα του irRemote που όταν πας να το ανοίξεις σου βγάζει "Feature not supported" πως λύνεται;
http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif

γεια χαρα παιδια. εδω και μερες προσπαθω κι εγω να εγκαταστησω το ιr remote και δεν τα καταφερνω. ακολουθω τις οδηγιες αλλα και παλι τπτ. προσπαθω να γραφτω στο symbiansigned αλλα δεν δεχεται το e-mail. μηπβς μπορει να μου δωσει καποιος αναλυτικες οδηγιες μαζι με τα προγραμματα που πρεπει να βαλω? ευχαριστω!

γεια χαρα παιδια. εδω και μερες προσπαθω κι εγω να εγκαταστησω το ιr remote και δεν τα καταφερνω. ακολουθω τις οδηγιες αλλα και παλι τπτ. προσπαθω να γραφτω στο symbiansigned αλλα δεν δεχεται το e-mail. μηπβς μπορει να μου δωσει καποιος αναλυτικες οδηγιες μαζι με τα προγραμματα που πρεπει να βαλω? ευχαριστω!

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2110655#post2110655

Καλυτερα να συνεχισουμε στο αναλογο θεμα :)

εγω εδω και κατι χρονια χρησιμοποιω το turbomsn .απλο αξιοπιστο και συνδεεται παντα μεσω wifi που χρησιμοποιω στο n95.
Ωρα να δοκιμασω κατι νεο!