Jump to content

[Επίσημο] Nokia N95 - Μέρος ΙΙ

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δοκίμασε να το ανοίξεις κάνοντας hard format

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3948570#post3948570

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δοκίμασε να το ανοίξεις κάνοντας hard format

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3948570#post3948570

Ξέχασα να πω ότι δοκίμασα και τον συνδυασμό κουμπιών αλλα και πάλι τίποτα.........εκτος απο το οτι πρεπει να εισαι ζογλκερ για να τα πατας χαχαχαχαχ....κάνω πλακα γιατι εχω τα νεύρα μου....υπάρχει αλλη λύση????? Για φλασαρισμα χρειάζεται ειδικο καλώδιο???και αν ναι που το βρίσκω??

Όταν λες Phoenix φαντάζομαι ότι θέλεις να πεις για την παρακάτω διαδικασία:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3621278#post3621278

Ίσως να τρέχει κάτι σαν αυτό, δοκίμασε και από ένα άλλο υπολογιστή.. Μπορεί να είσαι τυχερός! :)

Όταν λες Phoenix φαντάζομαι ότι θέλεις να πεις για την παρακάτω διαδικασία:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3621278#post3621278

Ίσως να τρέχει κάτι σαν αυτό, δοκίμασε και από ένα άλλο υπολογιστή.. Μπορεί να είσαι τυχερός! :)

ναι αυτη τη διαδικασια που δειχνει το βιντεακι δοκιμασα και αλλες παρομοιες με το καλωδιο του κινητου....δε ξερω αν χρειαζεται καποιο αλλο ειδικο αλλα το προβλημα ειναι οτι τη στιγμη που ειναι να αρχισει το φλασαρισμα μου βγαζει σφαλμα οτι δε υπαρχει συνδεση με τη συσκευη........να πω την αληθεια δε δοκιμασα αλλο υπολογιστη....υπαρχει περιπτωση να ειναι μηχανικη βλάβη??? το κινητο ειναι λιγοτερο απο 6 μηνων

Το καλώδιο είναι αυτό που σου δίνεται μαζί με την συσκευασία.. Δοκίμασε και από άλλο pc τουλάχιστον θα ξέρεις πως έκανες ότι περνούσε από το χέρι σου πριν το πας για επισκευή.. Όσο για την βλάβη δεν μπορείς να κάνεις κάτι εάν δεν ανοίξει και θέλει service θα πρέπει να το πας!

Είναι εντός εγγύησης ή το πήρες μεταχειρισμένο;

Πρέπει να έχω ένα χρόνο.....το πηρα απο ebay ολοκαινουργιο......σημερα θα το δοκιμάσω σε άλλο pc.....μου ξαναέτυχε απο ebay και το εστειλα και μου στειλανε άλλο καινουργιο αλλα πιστευω πως φταιει το κουμπακι on/off και για καποιο λόγο δε δινει τάση να ανοιξει.θα ρωτήσω και σε service και αν κοστίζει πολύ θα το στείλω πισω μαλλον....Πρότείνετε κατι άλλο?????????

μεταχειρισμενο δηλαδη.

Ν95 και να ειναι Made in 2011, ειναι αδυνατο.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

μεταχειρισμενο δηλαδη.

Ν95 και να ειναι Made in 2011, ειναι αδυνατο.

οχι μεταχειρισμενο....ζελατινα μου ηρθε.........απτην αλλη του κουμπακι κανει κλικ...υπαρχει περιπτωση να μην δινει ρευμα πιο μεσα????..Εχετε αντιμετωπισει κατι αντιστοιχο εδω μέσα γιατι με το PHOENIX ακολουθψ διαδικασια αλλα δε το διαβαζει ο υπολογιστης το τηλ

Καλησπέρα, μια ερώτηση ήθελα να θέσω σχετικά με την αναβάθμιση του λογισμικού στο N95.

Γνωρίζει κάποιος ένα ή περισσότερα καταστήματα εντός Λεκανοπεδίου Αττικής όπου (με λογικό κόστος) θα μπορούν να αναβαθμίσουν το λογισμικό της συγκεκριμένης συσκευής χωρίς να χρειαστεί να περιμένω πολύ (π.χ. μέσα σε λίγη ώρα)???

Οποιοδηποτε Νokia Care μπορει να στο αναβαθμισει.

Αλλα μπορεις να το κανεις και μονος σου, χωρις να σκασεις το 12αρι ευρω.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

• 2 weeks later...
οχι μεταχειρισμενο....ζελατινα μου ηρθε.........απτην αλλη του κουμπακι κανει κλικ...υπαρχει περιπτωση να μην δινει ρευμα πιο μεσα????..Εχετε αντιμετωπισει κατι αντιστοιχο εδω μέσα γιατι με το PHOENIX ακολουθψ διαδικασια αλλα δε το διαβαζει ο υπολογιστης το τηλ

Καλησπέρα και χρονια πολλα παιδιά...Χριστος Ανέστη

Αφού δοκίμασα τα παντα πριν παω σε νοκια σερβις πέρασα απο Γερμανό της γειτονιας κατάφερε να το ανοίξει...Πώς????????Ακούστε το ααστείο.....Το κουμπί ον/οφφ θέλει πάτημα κάθετα και λιγο λοξά..........απίστευτο γιατί 20 δλάχτυλα το πάτησαν επι μια βδομάδα και κανέις δεν το πέτυχε.......Ο Γερμανός όμως το πέτυχε........Μου είπε οτι μάλλον έφυγε λίγο απο το πάτημα του............Όπως και νάχει δουλεύει κανονικά........Η λύση ηταν πολύ απλή τελικα..

ευχαριστώ όλους

• 1 month later...

Καλησπέρα παιδιά μήπως μπορεί κανείς να βοηθήσει ?

έσβησε ξαφνικά και όταν το ξανάναψα τα είχε χάσει όλα τα τηλέφωνα - ημερολογιο - σημειώσεις κλπ.

Ζητάει μάλιστα κωδικό κάρτας , κουφό.

υπάρχει περίπτωση να ανακτήσω τα δεδομένα ? ευχαριστώ :wacko:

Edit:

πάει , το χάσαμε το κορμί πατριώτες .... :lol:

Edited by Itchrist86

• 2 weeks later...

Μηπως παιδια υπαρχει καποιος τροπος να εισαγω τα ελληνικα σα γλωσσα?

Εκτος απο τον τροπο με το nemesis service suite γιατι κολλαει το προγραμμα.

Μηπως παιδια υπαρχει καποιος τροπος να εισαγω τα ελληνικα σα γλωσσα?

Εκτος απο τον τροπο με το nemesis service suite γιατι κολλαει το προγραμμα.

Καλημέρα.

Δοκίμασε με το JAF. Αναφέρεται στον 2ο τρόπο στον οδηγό Nokia Εισαγωγή Ελληνικής γλώσσας & debrand συσκευών Symbian^1 / S60 3rd.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

• 2 weeks later...
Παιδιά καλησπέρα έχω ενα N95 και έχω το εξής πρόβλημα δεν ανοίγει η κυρίως κάμερα ενώ ανοίγει η εφαρμογή δεν μου εμφανίζει εικόνα.... Επειδή το έχω ψάξει αρκετά στο ιντερνετ και δεν βρήκα άκρη είπα να ρωτήσω και εδώ...Το πρόβλημα είναι αρκετά συχνό και ο καθένας στα ξένα φορουμ λέει τη δική του λύση. Δηλαδή αλλαγή του flex cable, της οθόνης της κάμερας και άλλα....Εγώ έχω αλλάξει τα 2 πρώτα όχι όμως τη κάμερα και δεν αξίζει κίολας να την αλλάξω είναι αρκετά τα χρήματα. Και δεν νομίζω να ευθύνεται και αυτή αφού κάποιες φορές στο κινητό λειτουργούσε η κυρίως κάμερα ενώ δεν λειτουργούσε αυτη πάνω από την οθόνη... Τώρα λειτουργεί αυτή πάνω από την οθόνη και δεν λειτουργεί η άλλη.

Παιδιά καλησπέρα έχω ενα N95 και έχω το εξής πρόβλημα δεν ανοίγει η κυρίως κάμερα ενώ ανοίγει η εφαρμογή δεν μου εμφανίζει εικόνα.... Επειδή το έχω ψάξει αρκετά στο ιντερνετ και δεν βρήκα άκρη είπα να ρωτήσω και εδώ...Το πρόβλημα είναι αρκετά συχνό και ο καθένας στα ξένα φορουμ λέει τη δική του λύση. Δηλαδή αλλαγή του flex cable, της οθόνης της κάμερας και άλλα....Εγώ έχω αλλάξει τα 2 πρώτα όχι όμως τη κάμερα και δεν αξίζει κίολας να την αλλάξω είναι αρκετά τα χρήματα. Και δεν νομίζω να ευθύνεται και αυτή αφού κάποιες φορές στο κινητό λειτουργούσε η κυρίως κάμερα ενώ δεν λειτουργούσε αυτη πάνω από την οθόνη... Τώρα λειτουργεί αυτή πάνω από την οθόνη και δεν λειτουργεί η άλλη.

ξαναφλάσαρε το μήπως φταίει το λειτουργικο

• 5 months later...
υπαρχει τροπος να ελεγχω αν το εσωτερικο gps μου ειναι λειτουργικο ή πρεπει α το παω στην nokia?
άμα ανοιξεις τους χαρτες δεν πιανει σήμα σε εξωτερικό ανοιχτό χώρο?

• 4 months later...

πάντως και γω αυτές τις μέρες κάτι μου ρθε και το έκανα φορματ το n95 και του έβαλα καινούργιες εφαρμογές (σχετικά πάντα) και 16gb microsd....εδώ καλά καλά δεν έχω προλάβει στο 808 να περάσω την cfw... Πήρα αφορμή από τον "νέο" τρόπο χακαρίσματος των s60 (με DrWeb Av)

Απο περιέργεια, τι εφαρμογές έχετε εγκατεστημένες στο n95 (όσοι ακόμα το χρησιμοποιείτε)?

edit: προς το παρόν έχω πάνω από 100mb free στην phone memory από τα 147 (και ναι με χάρτες περασμένους και n gage 1.40).

Edited by stavpal

• 4 months later...
Εμένα παλι μου έκοβε της κλήσεις στα 3 λεπτά ομιλίας περίπου κάθε φορά και με είπαν στη Nokia ότι θέλει καινούργια πλακέτα! Εχω ένα χρόνο που δεν το χρησιμοποιώ πλέον σαν δεύτερο κινητό! Θέλει όντως άλλη πλακέτα γι αυτό το λόγο;

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂