Jump to content

Εσείς τι τσάντα laptop έχετε?!?

geofromalimos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα!Θέλω να αγοράσω μια τσάντα για το laptop μου.Συγκεκριμένα θέλω να βάζω τα εξής:

1.Κατσαβίδια,Κόφτη,Εργαλείο που κλιπαρεις τα rj45,Κλιπς

2.Laptop 15,4 ιντσών και το τροφοδοτικό του

3.USB 2,5 δίσκο

4.USB stick

5.3-4 αντάπτοράκια (πχ Usb to serial,lan cable extender κτλ)

6.2-3 καλώδια(usb,usb extention,console)

7.Manuals (το πολύ 50 σελίδες)

8.Pocket pc

9.CD και DVD

10.USB floppy drive

11.Πορτροφόλι

Μπορείτε να μου προτείνετε κάτι?Θέλω κάτι ποιοτικό και όχι κυριλέ φάση...Εσείς τι τσάντα χρησιμοποιείτε?Περιμένω γνώμες και ιδέες!

Να έχεις φαντασία για να μην πεθάνεις από έκπληξη._

Υπερβάλεις!Σε μια απλή Trust του Media Markt χωράνε.Είναι έτοιμη να εκραγεί βέβαια αλλά τα παίρνει...!Απλώς θέλω κάτι καλό,άνετο,με πολλες θήκες,ποιοτικό και ανθεκτικό!Έχεις να προτείνεις κάτι?Εσύ ποια έχεις πχ?

Καλά ναι, χαριτολογώντας το είπα.

Εγώ χρησιμοποιώ μία Samsonite στην οποία βάζω το laptop 15.4 3kg, το καλώδιο τροφοδοσίας του, το mouse και επιπλέον τον εξωτερικό HDD 3.5' μαζί με τα καλώδια του.

Η τσάντα μπορώ να πω πως είναι σχετικά άνετη και χωράει και άλλα πολλά!

Συνήθως σε μία μπροστινή μικρή θήκη βάζω πορτοφόλι και κλειδιά.

Τέλος, να προσθέσω πως έχει εσωτερικά χώρο για χαρτιά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

http://www.antler-luggage.com/luggage-description-antler-business.php?id_ref=27&brand=EXECUTEC&style=BUSINESS%20/%20LAPTOP

Μια τετοια θα σε καλυψει πληρως. Οσες ειχα δει στην ελληνικη αγορα ηταν απογοητευση! Ειτε λογωχωρων/θηκων, ειτε λογω padding, ειτε ποιοτητας.

Οι antler ειναι οτι καλυτερο εχω δει στο κομματι των laptop bags, και μαλιστα ιδιαιτερα ανθεκτικες κατασκευες. Ολα αυτα που θες, τα χωρανε... και γω εχω αναλογο φορτο καθε μερα περαν του φορητου.

Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j

Η τσάντα αυτή δεν με τρέλλανε.Το site επίσης έχει πρόβλημα στα certificates οπότε θεωρείται "επικίνδυνο"...Κάτι άλλο έχεις να προτείνεις από τσάντα?

Πως περίπου την θέλεις? Κάνε μας μια περιγραφή για να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε και εμείς. Μη σου προτείνουμε Link με τσάντες και τις απορρίπτεις!

Έτσι θα ψάχνουμε πιο συγκεκριμένα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ψαξε μια backpack καλυτερα που χωραει πολλα πραγματα και δεν θα σου φαινεται και το βαρος τοσο πολυ...

δες για παραδειγμα:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.802449

Καλυτερα να ψαξεις ομως να βρεις καποια με καλα προστατευτικα για το λαπτοπ, να εχει δλδ τη σωστη επενδυση η θεση που θα το βαζεις..

• 1 year later...
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...