Jump to content

[Επίσημο] Nokia N82 (Pre-Release)

ταξιδιωτης22
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ασ τα ευχαριστω ρε χρηστο τοπο στα νιατα εμεις τωρα ,πηρα ενα ε51 τωρα,αμα βγει μαυρο ομως με βλεπω να ξαναμπαινω σε πειρασμο,δεν μπορω τα ασημι τηλεφωνα με τιποτα,εχω βγαλει φωτο μες στο fever και παθανε πλακα ολοι ειναι φωτογραφικη κανονικη

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Φιλε Πανο επιβεβαιωνω το παρακατω .

Απο οτι εμαθα απο το νοκια σοπ του φιλου ,

την επομενη εβδομαδα θα το εχουμε :D

Η ενημέρωση σήμερα από τα κεντρικά της Alpha Copy λέει ότι λογικά μέχρι την άλλη βδομάδα θα έχει διατεθεί στην αγορά.Οπότε μάλλον η ώρα φτάνει.Καλή χρονιά.

Πολύ ωραία. :D

Άντε να δούμε... :)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

το κινητό είναι πολύ καλό η καμερά του είναι τέλεια και στο σκοτάδι ακόμα καλύτερη δεν νομίζω να υπάρχει κινητο με τόσο καλή κάμερα......το βιντεο του είναι και αυτο πολύ καλό σαν του Ν95 και λιγο καλύτερο μου φάνηκε!τα ηχεία ου τα περίμενα ποιο δυνατα αλλα εντάξει μια χαρα είναι και α ακουστικά πολύ καλά άλοστε μπορεις να βάλεις ότι ακουστικά θέλεις!!για το gps δεν έχω να πω κάτι γιατί δεν ξέρω πως δουλευει:p!!!απο ταχυτητα μια χαρα πολύ γρηγορο και οταν το γυρνας και γυρναει η οθόνη πολύ γρηγορο αν και περίμενα οτι θα αργουσε μια χαρα είναι!!η οθόνη τέλεια!!!τα κουμπια δεν είναι καθόλου δυσκολα μια χαρα!!το μενου μου φαίνετε κάπως ποιο δυσκολο γιατί είχα συνιθύσει στο Ν93...

Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!!

;)

παιδια καποιος φιλος ειχε πει οτι κατεβασε επιτυχως απο rapishare μεσα απο το n82!αν ειναι ευκολο ας μου πει καποιος αν χρησιμοποιεισαι καποιο προγραμμα γιατι πριν λιγο που προσπαθησα οταν εβαλα τον κωδικο και πηγα να κανω download μου ειπε οτι δεν υποστηριζεται!αν μπορει καποιος ας μου απαντησει!ευχαριστω!α και μια απορια ρε παιδια διαβαζω καιρο που λετε οτι εχετε στο κινητο 8g καρτα μνημης...τι αποθηκευεται???????:D
min kaneis tpt ayrio otan mporeis na to kaneis me8ayrio

αλλη μια μερα χωρις το Ν82.......πικρα...................

τι να πω για τα τελωνεια και τις μεταφορικες.....?.........

το περιμενω εδω και δυο βδομαδες .....ηταν βεβαια πολλες οι αργιες αλλα η αναμονη αναμονη........

τι να κανουμε ετσι ειναι αυτα ..........::mad:

παντως απο τι καταλαβα μεχρι τωρα δεν εχουμε παραπονα για προβληματα στα πληκτρα για κακη κατασκευη για κολληματα και τετοια... και αυτο με χαροποιει (γιατι δεν υπαρχει εγγυηση).

γιατι θυμαμαι την σελιδα του Ν95 να ειναι γεματη με παραπονα .

για τζογους στο slide για οθονες που αναβοσβηνουν για πλαστικα κακης ποιοτητας, για για για.......ελπιζω να μη συμβει ποτε κατι τετοιο εδω. απ οτι φαινεται ειναι ενα πολυ καλο κινητο και κατασκευαστικα ,εκτος απο ολα τ αλλα....!!!!!!!!!!!!!!!!!

το κινητο το εχω παρει απο σιγκαπουρη....εννοειται με ξενο product code.....

υπαρχει περιπτωση να μπορω να ενεργοποιησω καποια εγγυηση

εδω στην ελλαδα ???με οποιοδηποτε τροπο....

Αγγελίες μόνο στο Buy & Sell forum

αλλη μια μερα χωρις το Ν82.......πικρα...................

τι να πω για τα τελωνεια και τις μεταφορικες.....?.........

το περιμενω εδω και δυο βδομαδες .....ηταν βεβαια πολλες οι αργιες αλλα η αναμονη αναμονη........

τι να κανουμε ετσι ειναι αυτα ..........::mad:

παντως απο τι καταλαβα μεχρι τωρα δεν εχουμε παραπονα για προβληματα στα πληκτρα για κακη κατασκευη για κολληματα και τετοια... και αυτο με χαροποιει (γιατι δεν υπαρχει εγγυηση).

γιατι θυμαμαι την σελιδα του Ν95 να ειναι γεματη με παραπονα .

για τζογους στο slide για οθονες που αναβοσβηνουν για πλαστικα κακης ποιοτητας, για για για.......ελπιζω να μη συμβει ποτε κατι τετοιο εδω. απ οτι φαινεται ειναι ενα πολυ καλο κινητο και κατασκευαστικα ,εκτος απο ολα τ αλλα....!!!!!!!!!!!!!!!!!

το κινητο το εχω παρει απο σιγκαπουρη....εννοειται με ξενο product code.....

υπαρχει περιπτωση να μπορω να ενεργοποιησω καποια εγγυηση

εδω στην ελλαδα ???με οποιοδηποτε τροπο....

φιλε μου κοληματα εχουμε και αρκετα μαλιστα :O

απλα οπως εχω ξαναπει δεν ειναι τηλ για να το φορτωνεις εφαρμογες...τουλαχιστον ακομη..ισως με καποια αναβαθμιση να στρωσει,το πιο πιθανο...

απλα το θελω για το imaging που εκει ειναι κορυφη και περιοριζομαι σε αυτα τα καλα του μονο...

και κοληματα κανει και επανεκινησεις χρειαζεται για να κλεισουν καποιες εφαρμογες που δοκιμασα να του περασω και δεν εκλειναν με τπτ....

δεν ειναι και οτι καλυτερο...σαν smartphone...

στην μορφη που ειναι τωρα εχει πολλα bugs :O

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

παιδια καποιος φιλος ειχε πει οτι κατεβασε επιτυχως απο rapishare μεσα απο το n82!αν ειναι ευκολο ας μου πει καποιος αν χρησιμοποιεισαι καποιο προγραμμα γιατι πριν λιγο που προσπαθησα οταν εβαλα τον κωδικο και πηγα να κανω download μου ειπε οτι δεν υποστηριζεται!αν μπορει καποιος ας μου απαντησει!ευχαριστω!α και μια απορια ρε παιδια διαβαζω καιρο που λετε οτι εχετε στο κινητο 8g καρτα μνημης...τι αποθηκευεται???????:D

κανενα προγραμμα, περιμενα να εμφανισει τον κωδικο, τον πληκτρολογησα και αρχισε να κατεβαζει, με 500kb μαλιστα γιατι το access point ηταν απο ON telecoms. :)

@zaharakis, δεν εχει και τοοοσα bugs, ουτε καν κατα τη γνωμη μου. ενα bug που μου το βγαζει συνεχεια ειναι οτι κολλαει αν επιλεξω απο το power button να βγαλω την καρτα μνημης. αν τη βγαλω κατευθειαν δουλευει αψογα. επισης καποιες φορες το βιντεο κανει κατι σπασιματα οταν τραβας και τα εμφανιζει και στο τελικο βιντεο, αλλα μικρα 1-2" στα λεπτα που θα γραψεις.

επισης το dpad θα μπορουσε να ειναι πιο ποιοτικο αλλα δουλευει αψογα ευτυχως, αμμεσο κλπ...

wifi, καμερα, εκθεση πολυ γρηγορα εως εντυπωσιακα θα ελεγα. :)

@notakos, εχεις δικιο, εσυ μαλλον δοκιμασεσ απο το rapidshare.de απο το οποιο οντως δε μπορω να κατεβασω, εγω δοκιμασα χθες απο το rapidshare.com απ'οπου κατεβαζει κανονικα :O

παιδιά υπάρχει κάποια καλή θήκη και αν μπορει κα΄ποιος ας μου στίλει ένα pm να μου πει πως δουλευει το GPS!:)επείσης μήπως ξέρει κάποιος κάποιο πρόγγραμμα για να βάλω κάποια βιντεο κλιπ στο κινητο?

;)

@notakos, εχεις δικιο, εσυ μαλλον δοκιμασεσ απο το rapidshare.de απο το οποιο οντως δε μπορω να κατεβασω, εγω δοκιμασα χθες απο το rapidshare.com απ'οπου κατεβαζει κανονικα :O

ναι φιλε μου απο de κατεβασα....σε ευχαριστω για την απαντηση!να κανω αλλη μια ερωτηση αν δεν γινομαι κουραστηκος!με αυτην την αναβαθμιση που λετε οτι εχειβγει τωρα θα δω καμια τρελλη διαφορα στο κινητο????επισης αλλη μια αν κανω αναβαθμηση χανω οτι εχω στιν μνημη του κινητου?ευχαριστω

min kaneis tpt ayrio otan mporeis na to kaneis me8ayrio

παιδιά υπάρχει κάποια καλή θήκη και αν μπορει κα΄ποιος ας μου στίλει ένα pm να μου πει πως δουλευει το GPS!:)επείσης μήπως ξέρει κάποιος κάποιο πρόγγραμμα για να βάλω κάποια βιντεο κλιπ στο κινητο?

πως δουλευει; απλα ανοιγεις οποιο προγραμμα χρησιμοποιει το gps και αν εισαι σε εξωτερικο χωρο βρισκει το στιγμα σου, δεν εχει κατι ιδιαιτερο :)

τι προγραμμα εννοεις για βιντεο;

ναι φιλε μου απο de κατεβασα....σε ευχαριστω για την απαντηση!να κανω αλλη μια ερωτηση αν δεν γινομαι κουραστηκος!με αυτην την αναβαθμιση που λετε οτι εχειβγει τωρα θα δω καμια τρελλη διαφορα στο κινητο????επισης αλλη μια αν κανω αναβαθμηση χανω οτι εχω στιν μνημη του κινητου?ευχαριστω

δεν εχει βγει αναβαθμιση, απλα περασαμε την ιδια αλλα επισημη Ελληνικη απο πανω, οποτε δε θα δεις διαφορα σε κατι. καποια πραγματα πιθανον χανοντα, παιρνεις ενα back up στην καρτα μνημης ή/και με το PC suite και εισαι οκ. ;)

πες μας τι βιντεο ειναι μηπως δε χρειαζεται μετατροπη. υπαρχουν μετατροπεις, τους εχουμε αναφερει στις εφαρμογες κλπ.

οκ βρήκα κάτι το IMTOO 3GP VIDEO CONVERT!!:)ποιο πιστευται πως είναι το καλύτερο πρόγραμμα για gps με φωνιτικές οδηγείες?

;)

and the winner is...N82 :D :p

Η οθόνη του δεν είναι λίγο μικρή για χρήση GPS;

ναι ειναι λιγο..για αμαξι απο αποσταση δε βοηθαει.

Η οθόνη του δεν είναι λίγο μικρή για χρήση GPS;

Η οθόνη είναι αρκετά μεγάλη για την χρήση του GPS,προσωπικά δεν θα χρησιμοποιούσα ποτέ το Ν95 8GB για την οθόνη του αφού σε σχέση με το λοκάρισμα αργεί πολύ συγκριτικά με το Ν82,οπότε μέχρι στιγμής από άποψης λειτουργίας GPS (και οθόνης για μένα εφόσον μιλάμε για κινητό και όχι για κάποιο Windows PNA ή ΜΙΟ και δεν ξέρω και γω τι:confused::confused:)αποτελεί μονόδρομο το Ν82;)

Όσοι έχετε το τηλέφωνο για αρκετό χρονικό διάστημα, μπορείτε να μας πείτε τι παίζει (...αν παίζει κάτι) εν τέλει από ασυμβατότητες λόγω της έλλειψης του pencil key?

Θα ήθελα ενδεικτικά όποιος θέλει να αναφέρει αν γίνεται απρόσκοπτα η επιλογή γλώσσας γραφής και η επιλογή/αποκοπή/αντιγραφή/επικόλληση κειμένου σε third-party εφαρμογές, όπως π.χ.

X-plore, Mobilex, Slovoed, Garmin, διάφορα παιχνίδια κλπ...

Ελπίζω η εβδομάδα που έρχεται σε λίγες ώρες να είναι αυτή που θα φέρει το Ν82 και σε εμάς τους υπόλοιπους, να μη μείνουμε παραπονεμένοι. :)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Εκεί στην Αθήνα όλα καλά, υπάρχουν ένα σωρό Nokia shops για να προμηθευτεί κανείς το τηλέφωνο όταν έρθει και για υποστήριξη μετά την αγορά. Εμείς εδώ στην ταλαίπωρη επαρχία - ιδίως εδώ στο Βόλο - τι να πούμε....

Ένα ψωρο-NokiaShop και αυτό λειψό... :X

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...