john74 Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 Να την προσέξεις την Wind. :!: Πριν κάποιους μήνες είχε διοχετεύσει στην αγορά πολλά κομμάτια N95 με product code από Ουγκάντα, τα οποία στερούνταν οποιασδήποτε εγγύησης της επίσημης αντιπροσωπείας (Alpha Copy), είτε στο hardware είτε στο software. :X osoi eihane provlima omos eihane eggysei apo wind kai ehoune service kanonikotata Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 Με εχει ψησει τρελα το κινητακι... Και ενεκα της επιδοτησης απο WIND περιμενω πως και πως να το φερει...για να δουμε.... Το είδα σήμερα σε φυλλάδιο της Wind με τιμή συσκευής 585 ευρώ. Δεν έγραφε αναμένεται ή κάτι τέτοιο και μου έκανε εντύπωση:confused: 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 Ποιος gaou :cry: Φινλανδος σχεδιασε αυτα τα μικρα,αβολα,πανασχημα πληκτρα? :wacko: ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 Να τολμήσω να ρωτήσω ...τι μάρκα είναι η κάρτα??? Nokia??? Επίσης να ρωτήσω τους φίλους που το έχουν στην κατοχή τους: -Κανένας σας δεν έχει εγκαταστήσει ακόμα εφαρμογές???? Για δείτε το, υπάρχουν τίποτα ασυμβατότητες??? - Η αυτόματη περιστροφή οθόνης δουλεύει καλά??? - Η ταχύτητα με την ανταποκρίνεται το τηλέφωνο στο άνοιγμα του καπακιού του φακού είναι μεγάλη??? Δηλαδή η εκκίνηση της κάμερας είναι όντως τόσο γρήγορη όσο διαβάσαμε στα διάφορα reviews??? Κάρτα 2 GB NOKIA εχει μέσα,εφαρμογές όλες συμβατες και πολύ γρηγορες στην εκτέλεση,ενδεικτικά αναφέρω:Handy Clock,Worldmate,και διάφορα παιχνίδια,όλα πετάνε και έχω να του βάλω ακόμα πολύ stuff;). Η αυτοματη περιστροφή πετάει και την συγκρίνω με αυτήν του Κ850(όχι με του Iphone μια που δεν το είχα ποτε και ουτε προκειται να το έχω),σε όλα-μενου-εφαρμογές-παντου,δουλεύει υποδειγματικά:) Η κάμερα και η ενεργοποίηση της από το κλείστρο είναι της τάξης 1-1,5 " και έχει αίσθηση πολύ γρήγορη και στην αποθήκευση των φωτογραφιών ,το βιντεο είναι τελειο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 osoi eihane provlima omos eihane eggysei apo wind kai ehoune service kanonikotata Δεν αντιλέγω, απλά μου είχε κάνει πολύ αρνητική εντύπωση που ολόκληρη Wind δε μπόρεσε να βρει stock από τηλέφωνα με ελληνικό product code. Απλά ήταν ένας τρόπος να κάνει υπερκέρδη η Wind (και η κάθε Wind, δεν έχω τίποτα προσωπικό), δεδομένου ότι στην Ουγκάντα το Ν95 δε νομίζω να πωλούνταν 740€ (:X), αλλά πολύ χαμηλότερα, και φυσικά ακόμα χαμηλότερα θα ήταν η τιμή χονδρικής στη χώρα αυτή. Επομένως καταλαβαίνουμε όλοι για τι ποσοστά κέρδους μιλάμε ;) Edit: Κάρτα 2 GB NOKIA εχει μέσα,εφαρμογές όλες συμβατες και πολύ γρηγορες στην εκτέλεση,ενδεικτικά αναφέρω:Handy Clock,Worldmate,και διάφορα παιχνίδια,όλα πετάνε και έχω να του βάλω ακόμα πολύ stuff. Η αυτοματη περιστροφή πετάει και την συγκρίνω με αυτήν του Κ850(όχι με του Iphone μια που δεν το είχα ποτε και ουτε προκειται να το έχω),σε όλα-μενου-εφαρμογές-παντου,δουλεύει υποδειγματικά Η κάμερα και η ενεργοποίηση της από το κλείστρο είναι της τάξης 1-1,5 " και έχει αίσθηση πολύ γρήγορη και στην αποθήκευση των φωτογραφιών ,το βιντεο είναι τελειο. Με κάλυψες απόλυτα φίλε, να 'σαι καλά. :respect: Συνέχισε να βάζεις ό,τι είναι να βάλεις, απλά αν δεις τίποτα περίεργο, σφύρα κλέφτικα και κατά δω... :p Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Ποιος gaou :cry: Φινλανδος σχεδιασε αυτα τα μικρα,αβολα,πανασχημα πληκτρα? :wacko:μπα γιαπωνεζος ηταν ,ειχε κανει και τα πληκτρα σε ορισμενα SE ..........:shifty:H κοσμοτε να δω ποτε θα το φερει ...ελπιζω μεχρι τελους του χρονου .... Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlias77 Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Ταχυτατο,κανενα προβλημα με της ιδη υπαρχουσες εφαρμογες,εξισου γρηγορο σαν το 6290 που μου ειχε κανει εντυπωση.Καρτα μνημης νοκια.Η καμερα ειναι παρα πολυ καλη και πολυ γρηγορη.Με το που ανοιξεις το πληκτρο εισαι ετοιμος για φωτογραφια.Επισης το βιντεο ειναι σε πολυ καλο επιπεδο.Τελος θα πω για αλλη μια φορα οτι τα πληκτρα ειναι ικανοποιητικα και απλα θελουν συνηθεια.Στην αρχη δυσκολευουν αλλα πιστευω οτι δεν θα υπαρχει προβλημα σε 1-2 μερες. Τελος η οθονη νομιζω οτι ειναι λιγο σκοτεινη. http://www.honda-redliners.gr/forum.php http://www.honda-tech.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 NOKIA N82 REVIEWS Από το symbianworld εδώ και ένα πιο πλήρες από το gsmarena εδώ "N82 has all the premises to become a true bestseller, combining full smartphone functionality with the best camera on the mobile phone market." 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asavvopoulos Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Συγχαρητηρια σε οσους το εχουν αγορασει! Τελικά εχει δοκιμασει κανεις εαν δουλευει κανονικα το route66 ? [sIGPIC][/sIGPIC] N e m e s o k l a s ! ! ! Mobile History: Sony Erricson T630, Siemens S65, Qtek S100, Nokia N80 ... and finally N95! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Συγχαρητηρια σε οσους το εχουν αγορασει! Τελικά εχει δοκιμασει κανεις εαν δουλευει κανονικα το route66 ? Ακόμα,ψάχνω για signed αλλά σίγουρα θα δουλεύει σωστά,με τα Maps(Χαρτες) λοκάρει πάντως τσακ μπαμ,amazing.:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Δεν αντιλέγω, απλά μου είχε κάνει πολύ αρνητική εντύπωση που ολόκληρη Wind δε μπόρεσε να βρει stock από τηλέφωνα με ελληνικό product code. Απλά ήταν ένας τρόπος να κάνει υπερκέρδη η Wind (και η κάθε Wind, δεν έχω τίποτα προσωπικό), δεδομένου ότι στην Ουγκάντα το Ν95 δε νομίζω να πωλούνταν 740€ (:X), αλλά πολύ χαμηλότερα, και φυσικά ακόμα χαμηλότερα θα ήταν η τιμή χονδρικής στη χώρα αυτή. Επομένως καταλαβαίνουμε όλοι για τι ποσοστά κέρδους μιλάμε ;) Edit: Με κάλυψες απόλυτα φίλε, να 'σαι καλά. :respect: Συνέχισε να βάζεις ό,τι είναι να βάλεις, απλά αν δεις τίποτα περίεργο, σφύρα κλέφτικα και κατά δω... :p Το μόνο περιέργο που βλέπω είναι ότι δεν υπαρχει κάποιο ψεγάδι,είναι flawless και η μπαταρία πρέπει να είναι πολύ καλή με ανοχές στα πολλά παιχνιδίσματα;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asavvopoulos Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Ακόμα,ψάχνω για signed αλλά σίγουρα θα δουλεύει σωστά,με τα Maps(Χαρτες) λοκάρει πάντως τσακ μπαμ,amazing.:) Μπορεις να το βρεις unsigned στο xxxxxxxxxx καθως και την διαδικασια για να το κανεις signed η οποια ειναι εντελως δωρεαν. [sIGPIC][/sIGPIC] N e m e s o k l a s ! ! ! Mobile History: Sony Erricson T630, Siemens S65, Qtek S100, Nokia N80 ... and finally N95! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpempoulinos Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 το signed κ το unsigned είναι όροι, που χρησιμοποιούνται για τι ακριβώς στην πλοήγηση? γενικά έχω πολλές απορίες για το Ν82 όσον αφορά την πλοήγηση. βασικό χαρακτηριστικό για το οποίο θέλω να το αγοράσω. όποιος θέλει, ας δώσει πληροφορίες πάνω σε αυτό το θέμα. ευχαριστώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 το signed κ το unsigned είναι όροι, που χρησιμοποιούνται για τι ακριβώς στην πλοήγηση? γενικά έχω πολλές απορίες για το Ν82 όσον αφορά την πλοήγηση. βασικό χαρακτηριστικό για το οποίο θέλω να το αγοράσω. όποιος θέλει, ας δώσει πληροφορίες πάνω σε αυτό το θέμα. ευχαριστώ Εννοεί πως πρέπει να υπογράψεις το sis αρχείο εγκατάστασης του Route 66 για να το εγκαταστήσεις. Δεν έχει καμιά σχέση με τη πλοήγηση. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Το μόνο περιέργο που βλέπω είναι ότι δεν υπαρχει κάποιο ψεγάδι,είναι flawless και η μπαταρία πρέπει να είναι πολύ καλή με ανοχές στα πολλά παιχνιδίσματα;) Αυτό μόνο καλό είναι. Άψογα :D Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nin Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Ερώτηση για τους ήδη έχοντες: Υπάρχει - Θύρα mini- ή micro-USB; - Δυνατότητα ρύθμισης μεγέθους ή επιλογής γραμματοσειράς; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Ερώτηση για τους ήδη έχοντες: Υπάρχει - Θύρα mini- ή micro-USB; Από τη πρώτη σελίδα * USB 2.0 via Micro USB interface and mass storage class support to support drag and drop functionality 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 [...] - Δυνατότητα ρύθμισης μεγέθους ή επιλογής γραμματοσειράς; [...] Απόσπασμα από το manual της συσκευής: Οθόνη [...] ● Μέγεθος γραμματοσειράς — Ορίστε το μέγεθος του κειμένου και των εικονιδίων της οθόνης. [...] Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Balantis7 Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Ερώτηση για τους ήδη έχοντες: Υπάρχει - Θύρα mini- ή micro-USB; - Δυνατότητα ρύθμισης μεγέθους ή επιλογής γραμματοσειράς; micro USB έχει. Για επιλογή γραμματοσειράς δεν ξέρω. Το βρήκε ο πάνος όμως! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nin Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Απόσπασμα από το manual της συσκευής: [/font]Ορίστε το μέγεθος του κειμένου και των εικονιδίων της οθόνης.[/size] [...] Ρύθμιση μεγέθους και γραμματοσειράς και εικονιδίων της οθόνης; :shifty: Θαυμάσια! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Balantis7 Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Αλλαγή γραμματοσειράς μπορείς να κάνεις απο το S60 fp3, που χρησιμοποιεί true type γραμματοσειρές για τα μενού, με κολπάκι βέβαια! Το Ν82 έχει να αλλάζεις την γραμματοσειρά απο μενού ρυθμίσεων ή γίνεται με το ίδιο κολπάκι? [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Αλλαγή γραμματοσειράς μπορείς να κάνεις απο το S60 fp3, που χρησιμοποιεί true type γραμματοσειρές για τα μενού, με κολπάκι βέβαια! Το Ν82 έχει να αλλάζεις την γραμματοσειρά απο μενού ρυθμίσεων ή γίνεται με το ίδιο κολπάκι? Δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα! Μόνο αλλαγή μεγέθους μπορείς να κάνεις. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Ναι, θα συμφωνήσω με τον φίλο Itchrist86. Δε γίνεται αυτό που λες φίλε Balantis7. (κατ' αρχήν, τι εννοείς S60 fp3???? :confused: Αν εννοείς S60 3rd Edition, ισχύει η απάντησή μου.) Ας μας πει κάποιος που έχει στην κατοχή του το Ν82: η αυτόματη περιστροφή της οθόνης ισχύει κανονικά και στις εφαρμογές τρίτων??? Δηλαδή π.χ. αν ανοίξεις ένα αρχείο .txt στον X-plore και γυρίσεις την οθόνη σε landscape, θα γυρίσει και το .txt σε landscape??? Το ίδιο γίνεται και στο Office Suite??? Μπορείς να δεις και να επεξεργαστείς όποια έγγραφα θέλεις (.doc., .xls κλπ) κανονικά σε landscape mode??? Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Ναι, θα συμφωνήσω με τον φίλο Itchrist86. Δε γίνεται αυτό που λες φίλε Balantis7. (κατ' αρχήν, τι εννοείς S60 fp3???? :confused: Αν εννοείς S60 3rd Edition, ισχύει η απάντησή μου.) Εννοεί S60 2nd Edition Feature Pack 3, όπου χρησιμοποιήθηκαν για πρώτη φορά True Type γραμματοσειρές και όχι οι GDR που είχαν τα παλιότερα μοντέλα. Αλλά ούτως ή άλλως δεν ισχύει αυτό που λέει, διότι μπορούσε κανείς να αλλάξει γραμματοσειρά και σε παλιότερα μοντέλα με GDR γραμματοσειρές. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 http://www.gsmarena.com/nokia_n82-review-195.php Review - Gsmarena "...N82 has all the premises to become a true bestseller, combining full smartphone functionality with the best camera on the mobile phone market. Upgrading from Nokia N73 seems the definitive choice, if not the only option..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts