Jump to content

Χριστούγεννα ή Πάσχα;

PaFmAn
 Κοινοποίηση

Χριστούγεννα Vs Πάσχα  

60 members have voted

1. 1. Χριστούγεννα Vs Πάσχα

• Χριστούγεννα
      39
    • Πάσχα
      16
    • καμια απο τις 2
      5

Recommended Posts

• Απαντήσεις 71
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ηδη έχει ανοικτεί το ίδιο θέμα απο πέρυσι

εδώ

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=14256&highlight=%F0%DC%F3%F7%E1

και όπως έχω ήδη απαντήσει εδώ

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=182747#post182747

, κάνω copy :

Μέχρι και πριν 2-3 χρόνια προτιμούσα Χριστούγεννα...

Αλλά κατέληξα ότι ειναι μια γιορτή για τα παιδιά περισσότερο... Και ότι αξίζει είναι Η ΠΡΟΣΜΟΝΗ των Χριστουγέννων...Αν έρθουν μετά πάνε όλα... Πάντως ως μέρα είναι καταπληκτική και σίγουρα η καλύτερη και πιο μαγική νύχτα του χρόνου...

Το πάσχα απο την άλλη είναι πιο "ενήλικη" γιορτή. Μέσα απο το Θείο Δράμα περνάς και μια κατάσταση εσωτερικού διαλογισμού και απολογισμού...Νιώθεις την ανάγκη να ρίξεις τους τόνους σου , να συμπάσχεις , να "αποφορτιστείς"... Ειναι και το κλίμα κατανυκτικό με νηστείες , καθημερινά εκκλησία , καμπάνες πένθιμες , μυρωδιές παντού που έχει άλλη μαγεία...

Νομίζω ότι μεγαλώνοντας "ευχαριστιέμαι" πιο πολύ το Πάσχα

Εξάλλου την ίδια άποψη έχω ΚΑι φέτος...

(Μήπως να έκανε κανα merge η Nelly? :) )

:X

Νομιζω οτι εχει ξανασυζητηθει το θεμα παλιοτερα... :confused: προσωπικα μ'αρεσει περισσοτερο το Πασχα,γιατι ειναι περισσοτερο θρησκευτικη-ελληνικη γιορτη,λιγοτερο εμπορευματοποιημενη απ'τα Χριστουγεννα,που εχουν καταντησει να γιορταζονται 3 μηνες σερι :mad: Καλα τα δωρα,τα λαμπακια & η ατμοσφαιρα γιορτης,αλλα εμενα μου φαινονται λιγο φτιαχτα & υποκριτικα...ασε που το Πασχα εχει καλο καιρο & καμια φορα κανουμε & τα πρωτα μπανια της χρονιας... ;)

Το πασχα γιατι ειναι η γιορτι μου και του παπαου μου και του ξαδερφου μου, επιδη εχει καλυτερο καιρο αυτην την εποχη, επιδη περναω πιο ωραια στο οικογενικο τραπεζι που στινουμε ,επειδη δεν εχει να κανει με μωρα και για αλλους λογους που δεν θυμαμε

mplip !!!!!!! Εγώ το έβαλα με αφορμή το Πάσχα , το άλλο ήταν με αφορμή τα Χριστούγεννα

χαχαχαχαχα

"Μήπως να έκανε κανα merge η Nelly? ) " ..... Nelly ...... πάλι πόρτα θα φάω ? :p

mplip !!!!!!! Εγώ το έβαλα με αφορμή το Πάσχα , το άλλο ήταν με αφορμή τα Χριστούγεννα

χαχαχαχαχα

"Μήπως να έκανε κανα merge η Nelly? ) " ..... Nelly ...... πάλι πόρτα θα φάω ? :p

έλα τώραα...σε δουλειά να βρισκόμαστε...

ακου το ενα ξεκίνησε πάσχα και το άλλο χριστουγεννα...

το ίδιο και το αυτό είναι...

:p

:X

Μάλλον δεν έπιασες το χιόυμορ μου :) δεν πειράζει

Δεν μπορώ πριν γράψω κάτι να ψάχνω και όλες τις σελίδες του φόρουμ

Pasxa giati myrizei kalokairi. Eimaste me ta kontomanika kai pera apo thriskeftika ethima kai ta loipa, exoume kalokairinh diathesh gia hlio, diaskedash, parea..

My soul is painted like the wings of butterflies,

Fairy tales of yesterday, will grow but never die,

I can fly, my friends!

χριστούγεννα μου φέρνουν πιο πολλά δώρα...

ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ...

ΠΙΝΩ...

...ΚΑΠΝΙΖΩ...

ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ...

ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!

axm...emena maresoun kai oi duo to idio an kai einai entelos diaforetikes..h mia-xristougenna einai akros eortastikh se olh ths thn perioso eortasmou kai akolou8ei h kainourgia xronia...

to pasxa pername apo th bdomada ton pa8on pou den einai periodos eortasmou,gia na ftasoume sthn kuriakh tou pasxa pou einai pragmatika giortasimh mera(an kai oi perisoteroi epididontai sto katsikaki kai sta loipa edesmata

pantos anamesa sta 2 protimo ta xristougenna...

mallon krybo akoma ena mikro mikro paidaki mesa mou...

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

χαχαχαχαχα

"Μήπως να έκανε κανα merge η Nelly? " ..... Nelly ...... πάλι πόρτα θα φάω ? :p

To έκανε το merge η Nelly και όχι,δεν έφαγες πόρτα αφού το θέμα σου ενυπάρχει μέσα στο θέμα του PaFmAn που είχε την ιδέα πρώτος :D

Και μην ακούω τέτοια από σένα:

δεν πειράζει

Δεν μπορώ πριν γράψω κάτι να ψάχνω και όλες τις σελίδες του φόρουμ

:shock:

Την επόμενη φορά που θα σε πετύχω,δεν το γλιτώνεις το κύρηγμα για τη χρήση της αναζήτησης :p

Μα που ξέρεις, μπορεί,

να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί.

χριστουγεννα απο μενα γιατι παντα θα αισθανομαι σαν παιδι κι ας με στεναχωρουν λιγο τα χριστουγεννα

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Το κακό με τις γιορτές είναι ότι είναι ζεστές και οικογενειακές και υπάρχουν και άνθρωποι που δεν έχουν οικογένεια

Αν και έχω την ονομαστική μου εορτή παραμονές Χρ....προτιμώ το Πάσχα :rolleyes: μάλλον επειδή το έχω συνδέσει με το χωριό μου , ωραίο καιρό κτλ...