Jump to content

Vodafone internet plus

sideras1985
 Κοινοποίηση

ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΙΝΤΕRΝΕΤ PLUS?  

188 members have voted

1. 1. ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΙΝΤΕRΝΕΤ PLUS?

• NAI θα κανω.Ειναι πολυ καλη υπηρεσια οπως ειναι τωρα
    • Θα κανω χρηση μονο εαν καταργηθει το οριο των 30Mb το μηνα
    • Δεν θα κανω χρηση.Με καλυπτει αλλο ιnternet προγραμμα αλλης εταιριας.
    • OXI.Δεν με ενδιαφερει το internet στο κινητο.

Recommended Posts

και τον nMIK-3 που η παραπλανηση της vodafone επιασε, και ειχε την εντυπωση πως προσεφερε internet προσβαση....;)

Eimai sto eksoteriko ton teleutaio mina kai den to exo testari akoma prosopika gia auto :p

Den paraplanithika alla ixa diabasei kapou oti prokeite gia katharo internet plan kai oxi web meso wap me proxy... Lathos grapsane...:ninja:

• Απαντήσεις 201
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μονο και μονο σε αυτη τη σελιδα βλεπω δυο, τον Aisopos που δεν μπορεσε να βαλει το Live messenger, και τον nMIK-3 που η παραπλανηση της vodafone επιασε, και ειχε την εντυπωση πως προσεφερε internet προσβαση....;)

Μπα... Αν διαβάσεις τα μηνύματά μου, θα δεις ότι ήμουν υποψιασμένος.

Απλώς επιβεβαιώθηκα.

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

Ξ*άΡι ΞΌΞ΅ ΟΞΏΞ½ΞΌΞΞ½Ξ±, ΟΟΞΉ ΞΌΞ΅ ΟΞ·Ξ½ ΞΌΞ*ΟΞ±....

Mallon den me katalaves... Gia thn dhmoskophsh eipa oti prepei na allaksei.

Kapoioi isws na einai euxaristimenoi, alla sigoura elaxistoi. Einai arketoi pou anhkoun sth vodafone kai exoun mia deuterh karta wind wste na mpainoun sto internet kai apo th stigmh pou h vodafone vgazei mia tetoia "prosfora" meta apo 2 xronia (an den kanw lathos..) se sxesh me th wind de nomizw oti tha proxwrhsei kai sthn telikh den pisteuw pws tha katarghsei olous autous tous periorismous.

Eimai sto eksoteriko ton teleutaio mina kai den to exo testari akoma prosopika gia auto :p

Den paraplanithika alla ixa diabasei kapou oti prokeite gia katharo internet plan kai oxi web meso wap me proxy... Lathos grapsane...:ninja:

οκ, παραπλανηθηκε αυτος που εγραψε αυτο που ειδες... :happy:

Μπα... Αν διαβάσεις τα μηνύματά μου, θα δεις ότι ήμουν υποψιασμένος.

Απλώς επιβεβαιώθηκα.

Βρε σεις.. :p

Δεν το ειπα με τροπο οτι πχ, δεν καταλαβατε κτλ, καθε αλλο, εαν μια υπηρεσια ειναι ξεκαθαρη στην ονομασια της, δεν αφηνει χωρο για καμια αμφιβολια για το περιεχομενο της...σε αυτη την περιπτωση, ξεκαθαρα δεν ισχυει αυτο!

Μπορει ο Αισωπος να ηταν υποψιασμενος (και καλα ηταν) αλλα απ οτι βλεπω, επρεπε πρωτα να ενεργοποιησει την υπηρεσια για να βεβαιωσει τις υποψιες του, οτι δεν δουλευουν οι internet εφαρμογες!

Οταν δινεις wap με την ονομασια internet, και το διαφημιζεις σαν "ζησε την εμπειρια του internet στο κινητο σου" " o κοσμος του internet" κτλ, ε, παραπλανας...

Θα ήταν ενδιαφέρον να γνωρίζαμε πόσοι ενεργοποίησαν αυτή την "οικονομική" υπηρεσία... Πρέπει να έπιασε πάτο...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Όσοι έχουν κάρτα, θα την προτιμήσουν γιατί δεν έχουν άλλο τρόπο πρόσβασης στο ίντερνετ.

Αν θες απλώς να διαβάζεις καμιά σελίδα, καλό είναι.

Θα ήταν ενδιαφέρον να γνωρίζαμε πόσοι ενεργοποίησαν αυτή την "οικονομική" υπηρεσία... Πρέπει να έπιασε πάτο...

Καθολου. :)

TakeOverNet απλα να σου πω ομως επειδη βλεπω σου αρεσει το ιPhone οτι δεν δουλευει αυτη η υπηρεσια με το συγκεριμενο κινητο....

αρα για μενα ειναι σαν να μην υπαρχει...

Δημήτρης

XS Max 512gb.

POP πρόσβαση, instant messaging, και surfάρίσμα λειτουργούν μια χαρά σ' εμένα. Χρησιμοποιώ windows mobile & palmos συσκευή χωρίς πρόβληματα. Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι παραπονούνται ότι η πρόσβαση περιορίζεται μόνο σε wap περιβάλλον.

Kai na mhn exei piasei akoma pato tha piasei suntoma. Osoi to exoun energopoihsei kai doun oti den mporoun na xrhsimopoihsoun efarmoges, mail msn klp, kai oti meta apo 1-2 vdomades pou tha exei teleiwsei to orio twn 30mb kai arxizoun na xrewnonte tha aporipsoun auth thn yphresia.

POP πρόσβαση, instant messaging, και surfάρίσμα λειτουργούν μια χαρά σ' εμένα. Χρησιμοποιώ windows mobile & palmos συσκευή χωρίς πρόβληματα. Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι παραπονούνται ότι η πρόσβαση περιορίζεται μόνο σε wap περιβάλλον.

http://img176.imageshack.us/img176/918/screenshot0009mb3.jpg http://img139.imageshack.us/img139/122/screenshot0003vh2.jpg

http://img134.imageshack.us/img134/4237/screenshot0008um4.jpg http://img155.imageshack.us/img155/9421/screenshot0006jm0.jpg

Kai na mhn exei piasei akoma pato tha piasei suntoma. Osoi to exoun energopoihsei kai doun oti den mporoun na xrhsimopoihsoun efarmoges, mail msn klp, kai oti meta apo 1-2 vdomades pou tha exei teleiwsei to orio twn 30mb kai arxizoun na xrewnonte tha aporipsoun auth thn yphresia.

Δεν καταλαβαινω τι σε κανει να πιστευεις οτι και τα 15000000 χρηστων θελουν τα super pda και pop3 προσβαση ή καποια java εφαρμογη. Και στατιστικα να το δεις, δεν ειμαστε απλως η μειοψηφια, αλλα η μειοψηφια της μειοψηφιας, ω μειοψηφια.

ΞΡν ΞΊΞ±ΟΞ±Ξ»Ξ±Ξ²Ξ±ΞΉΞ½Ο ΟΞΉ ΟΞ΅ κανΡι Ξ½Ξ± ΟΞΉΟΟΞ΅ΟΞ΅ΞΉΟ ΞΏΟΞΉ ΞΊΞ±ΞΉ ΟΞ± 15000000 ΟΟΞ·ΟΟΟΞ½ θΡλοΟΞ½ ΟΞ± super pda ΞΊΞ±ΞΉ pop3 ΟΟΞΏΟΞ²Ξ±ΟΞ· Ξ ΞΊΞ±ΟΞΏΞΉΞ± java Ξ΅ΟΞ±ΟΞΌΞΏΞ³Ξ·. ΞΞ±ΞΉ ΟΟΞ±ΟΞΉΟΟΞΉΞΊΞ± Ξ½Ξ± ΟΞΏ δΡιΟ, δΡν ΡιμαΟΟΞ΅ Ξ±ΟΞ»ΟΟ Ξ· μΡιοΟΞ·ΟΞΉΞ±, αλλα Ξ· μΡιοΟΞ·ΟΞΉΞ± ΟΞ·Ο ΞΌΞ΅ΞΉΞΏΟΞ·ΟΞΉΞ±Ο, Ο ΞΌΞ΅ΞΉΞΏΟΞ·ΟΞΉΞ±.

Den eipa oti 15000000 xrhstes theloun plhres internet. Apla poios o logos na vgalei mia tetoia yphresia apo thn opoia ELAXISTOI tha sumvivastoun??? Oi ypoloipoi pou den gnwrizoun ola auta tha pesoun thymata ths yphresias wste na vgalei kati parapanw h vodafone gi' auto ton mhna. Telos pantwn... den exei kanena nohma na milaw gia mia tetoia yphresia.....

Ρε παιδιά, εγώ ενεργοποίησα την υπηρεσία, αλλά δε μου αλλάξαν οι ρυθμίσεις, μπαινω όπως πριν μέσω του internet.vodafone.gr.... Λέτε να γίνει καμιά στραβή με τις χρεώσεις...?

Εαν κανεις χρηση του λαθος προφιλ, θα εχεις και λαθος χρεωσεις.

Εχει το προφιλ VF Live σαν επιλογη?

Ρε παιδιά, εγώ ενεργοποίησα την υπηρεσία, αλλά δε μου αλλάξαν οι ρυθμίσεις, μπαινω όπως πριν μέσω του internet.vodafone.gr.... Λέτε να γίνει καμιά στραβή με τις χρεώσεις...?

Χρειάζεσαι ρυθμίσεις Vodafone Live! (προφίλ Vf live). Δηλαδή ως APN το wap.vodafone.gr... Αυτό που χρησιμοποιείς τώρα είναι το κανονικό GPRS/3G internet της Vodafone και σε χρεώνει κανονικά. Αν δεν έχεις το προφίλ Vf live στο κινητό σου, στείλε στο κινητό σου τις ρυθμίσεις από εδώ (δεν γίνεται αυτόματα). http://www.vodafone.gr/live1/page.jsp?pid=0001012500&vars=0000000000

Παιδιά αυτό είναι μεγάλη απάτη... Πουθενά δεν αναφέρεται κάτι τέτοιο και είναι χοντρή μ*****ία να πληρώσω γύρω στα 3ΜΒ που έχω κάνει μέχρι τώρα συν 3.5 ευρώ για την υπηρεσία. Είναι κλέφτες... Και το κακό είναι πως στην εξυπηρέτηση πελατών δεν μπορούν να μου πουν τι χρεώσεις έχουν γίνει ως τώρα...

Και το κακό είναι πως στην εξυπηρέτηση πελατών δεν μπορούν να μου πουν τι χρεώσεις έχουν γίνει ως τώρα...

Πάρε μεθαύριο στο 13830 (έως τις 10 το βράδυ) και ζήτα να ενημερωθείς για την ατιμολόγητη χρέωση/airtime και θα σου πούνε. Λέω μεθαύριο γιατι βλέπουν τη χρέωση έως και δύο μέρες πριν.

Θα πάρω αύριο μάλλον γιατί σήμερα και χθες δεν έκανα καθόλου χρήση. Αφού όμως υπάρχει τρόπος να το δούνε γιατί δεν μου το είπανε όταν ρώτησα. Παιδιά 4ΜΒ που έχω κάνει είναι 40ευρώ και δεν υπάρχει περίπτωση να τα πληρώσω...

Παιδιά αυτό είναι μεγάλη απάτη... Πουθενά δεν αναφέρεται κάτι τέτοιο και είναι χοντρή μ*****ία να πληρώσω γύρω στα 3ΜΒ που έχω κάνει μέχρι τώρα συν 3.5 ευρώ για την υπηρεσία. Είναι κλέφτες... Και το κακό είναι πως στην εξυπηρέτηση πελατών δεν μπορούν να μου πουν τι χρεώσεις έχουν γίνει ως τώρα...

Στα 6 ευρω το ΜΒ, σημαινει πως εχεις ηδη χρεωθει 3ΜΒ * 6 ευρω = 18 ευρω, συν τα 3.5 ευρω της υπηρεσιας, 21.5 ευρω :(:(

Περαστικα, θα μπορουσε να ηταν πολυ χειροτερα...να ειχες δηλαδη την ερωτηση οταν θα συμπληρωνες το οριο των 30 ΜΒ....(180 ευρω δηλαδη...).....

Πως είναι 6 ευρώ; Αφού είναι 1cent/Kb... Τέλοσπαντων, όσο και να είναι, είναι μεγάλη απάτη διότι δεν αναφέρεται πουθενά ΤΙΠΟΤΑ για προφίλ και ρυθμίσεις κλπ... :(

Πως είναι 6 ευρώ; Αφού είναι 1cent/Kb... Τέλοσπαντων, όσο και να είναι, είναι μεγάλη απάτη διότι δεν αναφέρεται πουθενά ΤΙΠΟΤΑ για προφίλ και ρυθμίσεις κλπ... :(

Είναι Vodafone Live internet plus. Χρησιμοποιείται από live συσκευές οι οποίες συνήθως συνδέονται μέσω του Vf live ή έστω Vf wap προφίλ. Εξάλλου το Vf internet προφίλ (αυτό με το apn internet.vodafone.gr... το οποίο χρησιμοποιούσες) κανονικά προορίζεται για να χρησιμοποιείς το κινητό μαζί με laptop ως gprs modem και όχι για χρήση από το κινητό...:( Θέλω να σου πω ότι δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη! Συμφωνώ βέβαια πως τουλάχιστον στο site έπρεπε να αναφέρεται κάπου...

Την πάτησε και ένας φίλος μου με Wind που ενώ ήθελε να χρησιμοποιεί το Wind plus non stop έμπανε με προφίλ gint.b-online.gr (το αντίστοιχο με το internet.vodafone.gr) και του ήρθε 300 ευρώ λογαριασμός...:(

Τώρα που το ξανασκέφτομαι, έχω την εντύπωση πως όταν πήρα τηλέφωνο την πρώτη μέρα για να ρωτήσω αν ισχύει το 1ΜΒ/ημέρα, πρέπει να ρώτησα και αν κρατάω κανονικά τις ρυθμίσεις του internet.vodafone.gr και νομίζω η κοπέλα μου είπε πως δεν χρειάζονται αλλαγή...

Θα τους πάρει και θα τους σηκώσει μου φαίνεται...!

Αν έχει κάποιος το πρόγραμμα αυτό, αλλά με καρτοκινητό, αν μπορεί ας μπει για πολύ λίγο με internet.vodafone.gr και να μου πει αν του χρέωσε απο την κάρτα...

Τώρα που το ξανασκέφτομαι, έχω την εντύπωση πως όταν πήρα τηλέφωνο την πρώτη μέρα για να ρωτήσω αν ισχύει το 1ΜΒ/ημέρα, πρέπει να ρώτησα και αν κρατάω κανονικά τις ρυθμίσεις του internet.vodafone.gr και νομίζω η κοπέλα μου είπε πως δεν χρειάζονται αλλαγή...

Θα τους πάρει και θα τους σηκώσει μου φαίνεται...!

Αν έχει κάποιος το πρόγραμμα αυτό, αλλά με καρτοκινητό, αν μπορεί ας μπει για πολύ λίγο με internet.vodafone.gr και να μου πει αν του χρέωσε απο την κάρτα...

Tα καρτοκινητά δεν μπαίνουν στο internet.vodafone.gr... H χρέωση αυτού του ΑPN είναι 0,006 ευρώ/KB.