Jump to content

Sony Ericsson T610i

Tomby
 Κοινοποίηση

tha pernate to risko na balete mia TFT othoni sto T610 sas?  

38 members have voted

1. 1. tha pernate to risko na balete mia TFT othoni sto T610 sas?

• NAI
      13
    • OXI
      25

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Wirelessly posted (T610 live @myphone: SonyEricssonT610/R201 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Αρχικό μήνυμα από τον/την dkaris

Ξέρει κανείς πιο είναι το latest firmware για το T610?

Ap 'oti akougetai h R3C.

Αρχικό Μήνυμα από τον christ-k

Προφανώς θέλει τον...γιατρό του! Δυνατή αντιβίωση και απομάκρυνση για λίγες μέρες από επικίνδυνες κλήσεις!!! :p

Μη φοβάσαι οφείλεται σε συνήθη εποχιακή ίωση..... :whistle: :p

Χμμμ..δεν νομίζω οτι με βοηθας και πολυ....

My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra

Αρχικό Μήνυμα από τον alkis

Χμμμ..δεν νομίζω οτι με βοηθας και πολυ....

Εχμμμ... Προφανώς Γιατρός=Service! :whistle:

Πρέπει να το πας για service. Δεν μπορεί να διορθωθεί αλλιώς! :o

παιδιά θέλω να ρωτήσω αν στα sms μπορεί κάποιος να γράψει στα ελληνικά με Τ9 και τους 160 χαρακτήρες,καθώς επίσης και αν η διάταξη των γραμμάτων έιναι π.χ. στο πλήκτρο 2 Α,Β,Γ,2,Α,Β,C ή είναι πρώτα τα λατινικά γράμματα και μετά τα ελληνικά όπως και στο T68i.Επίσης συγκρίνεται η σύνταξη των sms στο Τ610 με τα nokia ή είναι πολύ χάλια και δύσκολη.

και τέλος όταν υπάρχει μία εισερχόμενη κλήση φαίνεται και το όνομα του καλούντος και ο αριθμός ή μόνο το όνομα και αν ναι (το 1ο) αναλλάσονται στην οθόνη ή φαίνονται και τα δύο ταυτόχρονα;γιατι στο T68i επειδή είχε μικρή οθόνη το όνομα και ο αριθμός εναλλασόταν με αποτέλεσμα να πρέπει να περιμένεις λίγο για να φανεί το όνομα πριν απαντήσεις την κλήση αν ήθελες να ξέρεις ποιος σε καλούσε.

ευχαριστώ εκ των προτέρων

http://www.myphone.gr/gallery/data/513/5TIM_New_3D_Logo_02.bmp

Αρχικό Μήνυμα από τον alexis

παιδιά θέλω να ρωτήσω αν στα sms μπορεί κάποιος να γράψει στα ελληνικά με Τ9 και τους 160 χαρακτήρες,

Ναι!

καθώς επίσης και αν η διάταξη των γραμμάτων έιναι π.χ. στο πλήκτρο 2 Α,Β,Γ,2,Α,Β,C ή είναι πρώτα τα λατινικά γράμματα και μετά τα ελληνικά όπως και στο T68i.

Αν το έχεις στα ελληνικά είναι 1=Α, Β, Γ κλπ ομοίως και στα αγγλικά. Αν τα θές όλα μαζί τότε είναι όπως στο Τ68i.

Επίσης συγκρίνεται η σύνταξη των sms στο Τ610 με τα nokia ή είναι πολύ χάλια και δύσκολη.

Μια χαρά είναι. Ειδικά με το Τ9.

και τέλος όταν υπάρχει μία εισερχόμενη κλήση φαίνεται και το όνομα του καλούντος και ο αριθμός ή μόνο το όνομα και αν ναι (το 1ο) αναλλάσονται στην οθόνη ή φαίνονται και τα δύο ταυτόχρονα;γιατι στο T68i επειδή είχε μικρή οθόνη το όνομα και ο αριθμός εναλλασόταν με αποτέλεσμα να πρέπει να περιμένεις λίγο για να φανεί το όνομα πριν απαντήσεις την κλήση αν ήθελες να ξέρεις ποιος σε καλούσε.

Όπως στο Τ68... :whistle:

den iparxei R3C i teleftaia einai i R3B kai se 20 meres tha vgei kainourgia pou tha velrionei ligo tin kamera kai kirios tin mpataria. piga to apogefma stin n. ionia opou kai ekana anavathmisi se R3B kai mou exigisan oti den iparxei R3C ektos an legetai i kainourgia pou tha erthei. pantos ego den eida kamia diafora apo tin palia tin R1L

Αρχικό Μήνυμα από τον bettytsa

den iparxei R3C i teleftaia einai i R3B kai se 20 meres tha vgei kainourgia pou tha velrionei ligo tin kamera kai kirios tin mpataria. piga to apogefma stin n. ionia opou kai ekana anavathmisi se R3B kai mou exigisan oti den iparxei R3C ektos an legetai i kainourgia pou tha erthei. pantos ego den eida kamia diafora apo tin palia tin R1L

Γκλουπ.

Μάλλον σε παραμυθιάσανε.. Υπάρχει R3C διαθέσιμη, εδώ και μερικές ημέρες... :)

Φαντάζομαι ότι κάποιος γνωστός θα κάνει το σχετικό post με φωτογραφία μόλις το διαβάσει... ;)

Αντώνης

:: www.moschatoweather.eu ::

Αρχικό Μήνυμα από τον bettytsa

Η παραπληροφόρηση σε όλο της το μεγαλείο!

Λες να σας δουλεύουμε στα άλλα threads δλδ όσοι λέμε ότι έχουμε την R3C. Δεν είναι ανάγκη να βγάλουμε φώτο vegos, ένα απλο search στη google ή ένα τηλεφώνημα στο SE Center Ηρακλείου Κρήτης, αρκεί.. :)

Αρχικό Μήνυμα από τον Johny-B

Όπως στο Τ68... :whistle:

Εννοείς ότι εναλλάσονται στην οθόνη; Γιατί εμένα φαίνονται και τα 2 όταν καλεί κάποιος. :worry:

Eφ' όσον έχεις αντιστοιχίσει φερ' ειπείν νούμερο ή και φωτό στην κλήση, όταν κάποιος σε καλεί φαίνεται παράλληλα η φωτό και μέσα το όνομα της αντιστοίχισης μαζί με το σύμβολο που δείχνει το είδος του τηλεφώνου δηλ. σπιτι, κινητό κλπ.

Μάλλον τελικά πρέπει να περιμένουμε καμιά εικοσαριά μέρες γιά να βάλουμε κατευθείαν την R3C ή να κάνουμε κανένα ταξιδάκι μέχρι την Κρήτη ή ίσως την Καρδίτσα.... :D

Εν τω μεταξύ όσοι βιαστικοί με την R3B τους παρουσιαστεί κανένα περίεργο bug ή restart....ας μας το πουν έγκαιρα!!! :rolleyes: :p

Παιδιά θέλω να παραγγείλω την συγκεκριμένη θήκη απο την συγκεκριμένη σελίδα...Έχει κανείς παραγγείλει απο εδώ ? Θα σου πέξουν καμιά μ***κια με την κάρτα ή είναι safe ? Στην κύπρο το στέλνουν ή να το παραγγείλω απο αλλού ? :confused:
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away..

Αρχικό Μήνυμα από τον xraysr0x

Παιδιά θέλω να παραγγείλω την συγκεκριμένη θήκη απο την συγκεκριμένη σελίδα...Έχει κανείς παραγγείλει απο εδώ ? Θα σου πέξουν καμιά μ***κια με την κάρτα ή είναι safe ? Στην κύπρο το στέλνουν ή να το παραγγείλω απο αλλού ? :confused:

το παρηγγειλα εγω την προηγουμενη εβδομαδα και μου ηρθε σε 2 εργασιμες μερες!την ιδια ειχα και στο 6510 καλυπτει ολο το κινητο και αν πεσει εξωτερικα τουλαχιστον δεν παθαινει τιποτα!

Αρχικό Μήνυμα από τον GODOS

Σήμερα αγόρασα ένα bluetooth της gigabyte. Πώς θα μπορώ να χειρίζομαι τις λειτουργίες του winamp από το κινητό;;

Μεγάλε και εγώ το ίδιο θέλω να κάνω με το ιρ αλλά νομίζω μόνο με cable γίνεται...! :rolleyes:

Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away..

Αρχικό Μήνυμα από τον gkr41

Η παραπληροφόρηση σε όλο της το μεγαλείο!

Λες να σας δουλεύουμε στα άλλα threads δλδ όσοι λέμε ότι έχουμε την R3C. Δεν είναι ανάγκη να βγάλουμε φώτο vegos, ένα απλο search στη google ή ένα τηλεφώνημα στο SE Center Ηρακλείου Κρήτης, αρκεί.. :)

prin kaneis ta sxolia sou kalo tha itan na min katigoreis amesos, afta pou anefera eginan simera mesa apo ta kentrika tis ericsson. afto pou mou eipan afto kai anefera edo. den xreiazetai na to kaneis edo mesa maxi epeidi eipa elefthera afto pou egine oute ithela na vgalo kanenan psefti.

giafto min thigeis

Οκ έχεις δίκιο.

Εγώ είμαι ψεύτης που λέω ότι έχω την R3C ή με δούλεψαν στο SE Center και μου έβαλαν την R3B με άλλο όνομα.

ΕΛΕΟΣ δηλαδή, μη χάβεις ότι σου λέει ο κάθε άσχετος υπάλληλος. Ψάξε λίγο και στο internet να δεις ποιό είναι το τελευταίο firmware.

Αρχικό Μήνυμα από τον gkr41

Εννοείς ότι εναλλάσονται στην οθόνη; Γιατί εμένα φαίνονται και τα 2 όταν καλεί κάποιος. :worry:

Εεεε...Πράγματι!

Συνηθισμένος από το Τ300 μου...μπερδεύτηκα! :rolleyes:

Έχεις δίκιο! :o

Παιδιά ηρεμήστε γιατί και οι δύο έχετε δίκιο και δημιουργείτε μιά αντιπαράθεση που μόνο αστεία και παιδική μπορεί να χαρακτηριστεί.... :o

Σύμφωνα λοιπόν με ότι έχω ακούσει, αξιολογώ πως όντως η τελευταία έκδοση είναι η R3C, η οποία όμως δεν έχει προλάβει να πάει σε όλα τα service center, ενώ πηγαίνει η R3B....Προφανώς η R3C είναι διορθωτική ths R3B, βγήκε ελάχιστα αργότερα γιά να διορθώσει κάποιο σφάλμα της Β και σύντομα θα είναι παντού για να αντικαταστήσει την Β.

Ας περιμένουν λοιπόν όλοι να βάλουme κατευθείαν την R3C, γιατί δεν υπάρχει λόγος να πειραματιστούμε με τα κινητά μας.... ;) -χωρίς αυτό να σημαίνει μάλλον, ότι όσοι την έβαλαν θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα, αφού η SE δεν την ακύρωσε άμεσα!

sxetika me tis 8ikes,egw ston germeno vrika mia diafani,olo plastiko,apo sxediastikis apopsis kati san auti alla xwris derma,mono plastiko.kali einai alla twra pou eida auti pou to kaliptei olokliro marese perissotero,alla to kako egine.a re germane... (orbit,7euro)

Nai christ-k έχεις δίκιο (τα είπε πιο αναλυτικά κι ο katsj στο άλλο thread), αλλά είναι εκνευριστικό να μην πιστεύει κάποιος κάτι που αποδεδειγμένα υπάρχει.

εχω βρει εναν ηχο ο οποιος ειναι σε mp3 format.μολις παω να τον στειλω με υπερυθρες στο κινητο μου βγαζει invalid ....κατι.πρεπει να μετατρεψω το mp3 σε midi για να μπορεσω να το στειλω στο κινητο?αν ναι πως γινεται αυτηη μετατροπη ξερει κανεις?ευχαριστω

Ναι, midi θέλει.

Νομίζω σώζεις τον ήχο ως midi και μετά τον στέλνεις στο κινητό σου.

• The title was changed to Sony Ericsson T610i