Jump to content

Sony Ericsson T610i

Tomby
 Κοινοποίηση

tha pernate to risko na balete mia TFT othoni sto T610 sas?  

38 members have voted

1. 1. tha pernate to risko na balete mia TFT othoni sto T610 sas?

• NAI
      13
    • OXI
      25

Recommended Posts

Δύο ερωτήσεις που δεν βρήκα στo FAQ...Ίσως κάποιος μπόρεί να μου απαντήσει...

1)Στο calendar τα tasks ή τα appointments δεν κλειδώνουν έτσι ? Όπως για παράδειγμα βάζεις κωδικό για να δεις τις προσωπικές σου υποχρεώσεις και tasks.... :worry:

2)Δεν υπάρχει η δυνατότητα όπως άλλα Εrricson που να σου λέει πόση ώρα αναμονής και ομιλίας υπάρχει ακόμα ? :(

Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away..

• Απαντήσεις 3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλά η αναβάθμιση είναι μαγική! Στο T68i μου δεν έκανε επαφή η δίεση και μου κάνανε αναβάθμιση!! Όσο για την μπαταρία αυτοί ήταν σίγουροι ότι με την καινούρια θα φτιάξει!

(By the way και εμένα ψιλοτρεμοπαίζει και έχει και ένα pixel καμένο)

Αλλά δεν μπορώ να τρέχω στην Πανεπιστημίου κάθε μέρα:(

Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων...

Current User of: Samsung Omnia II

Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310

Αρχικό Μήνυμα από τον xraysr0x

2)Δεν υπάρχει η δυνατότητα όπως άλλα Εrricson που να σου λέει πόση ώρα αναμονής και ομιλίας υπάρχει ακόμα ? :(

Όχι γιατί θεωρήθηκε ανακριβής :wacko:

Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων...

Current User of: Samsung Omnia II

Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310

Αρχικό Μήνυμα από τον emufear

Όχι γιατί θεωρήθηκε ανακριβής :wacko:

Α μάλιστα...το σκέφτηκα και εγώ αλλά επειδή είχα Νοκια πρίν λέω αν ήταν ανακριβής δεν θα το έβαζαν καθόλου και τελικά είπα να ρωτήσω! :rolleyes:

Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away..

Πώς μπορώ να ορίσω μια υπενθύμιση στο ημερολόγιο για γενέθλια ή γιορτή?

Ο μόνος τρόπος που έχω βρει μέχρι τώρα είναι να την ορίσω ως συνάντηση,επέτειος.Το πρόβλημα είναι ότι δεν θα επαναληφθεί αυτόματα τον επόμενο χρόνο (εντάξει καταλαβαίνω δεν είναι δα και το τέλος του κόσμου). :o

Σημ: Συγχωρέστε έναν πρώην Νokia χρήστη αν η ερώτηση είναι χαζή... :'(

Ωραία, δική μου ερώτηση τώρα. Έχω το USB καλώδιο DCU-11 (άν το γράφω καλά) της SE. Πώς ακριβώς θα κάνω το κινητό να συνδεθεί και να επιτύχω σύνδεση με το PC ; Δεν βλέπω να το καταφέρνω. Κάνω μάλλον κάτι λάθος, αλλά τί ; Μπορεί κάποιος να με βόηθήσει γράφοντας τα βήματα για να πετύχει η σύνδεση ;
[sIGPIC][/sIGPIC]Die you human....

Αρχικό Μήνυμα από τον bettytsa

paidia exete vrei thiki gia to kinito kai an nai poia einai kali?

efxaristo

Και εγω εψαχνα εχτες και βρηκα μονο στον Γερμανο, την original της SΕ με 12 ευρω αλλα τελικα πηρα μια της ORBIT με 7 ευρω.(παντα μιλαμε για πλαγιες θηκες).

Εμενα παντως μου φαινετε πολυ καλη , δερματινη σκληρη.

Κάθε χαρισματικός ξένος μπορεί να είναι όπως ένας σώφρον Έλληνας και κάθε μη συνετός Έλληνας χειρότερος και από έναν Βάρβαρο.

Μέγας Αλέξανδρος

Η μοναδική γλώσσα στον κόσμο είναι η Ελληνική, όλες οι άλλες είναι απλώς τρόπος επικοινωνίας.

Αρχικό Μήνυμα από τον Magkitis

Πώς μπορώ να ορίσω μια υπενθύμιση στο ημερολόγιο για γενέθλια ή γιορτή?

Ο μόνος τρόπος που έχω βρει μέχρι τώρα είναι να την ορίσω ως συνάντηση,επέτειος.Το πρόβλημα είναι ότι δεν θα επαναληφθεί αυτόματα τον επόμενο χρόνο (εντάξει καταλαβαίνω δεν είναι δα και το τέλος του κόσμου). :o

Σημ: Συγχωρέστε έναν πρώην Νokia χρήστη αν η ερώτηση είναι χαζή... :'(

Συγνώμη που δεν θα σου απαντήσω άμεσα στο ερωτημά σου....αλλά αυτό που πρέπει να πω είναι οτι εδώ παρουσίαζε ένα bug - τουλάχιστον στο προηγούμενο αρχικό firmware- δηλ. ενεργοποιώντας την ατζέντα διαγραφόταν από την οθόνη η ένδειξη της ημερομηνίας και αντικαθιστόταν με την ένδειξη της ατζέντας....! Και βέβαια αν ο προγραμματισμός ήταν μόνιμος, πλέον δεν φαινόταν η ημερομηνία....Δεν έχω κοιτάξει αν αυτό συνεχίζει να συμβαίνει και στην R1L.....

Αρχικό Μήνυμα από τον memix

Και εγω εψαχνα εχτες και βρηκα μονο στον Γερμανο, την original της SΕ με 12 ευρω αλλα τελικα πηρα μια της ORBIT με 7 ευρω.(παντα μιλαμε για πλαγιες θηκες).

Εμενα παντως μου φαινετε πολυ καλη , δερματινη σκληρη.

Εγώ πήρα την original με 14 ευρώ. Επίσης πολύ καλή, δερμάτινη και σκληρή. Της Orbit δεν την είχαν στο κατάστημα (Γερμανού) που πήγα.

Αυτή έχει και το σήμα της SE πάνω! :p

Το μόνο μειωνέκτημα με αυτό το κινητό είναι η οθόνη του...στην αρχή έλεγα καλή είναι τώρα άμα περπατάω στον δρόμο και θέλω να βρώ ένα τηλέφωνο βγάζω τα μάτια μου ! :blink: :mad:

Το μόνο μειωνέκτημα με αυτό το κινητό είναι η οθόνη του...στην αρχή έλεγα καλή είναι τώρα άμα περπατάω στον δρόμο και θέλω να βρώ ένα τηλέφωνο βγάζω τα μάτια μου ! :blink: :mad:

Όλα συνηθίζονται....Και τελικά αυτό που επικρατεί, είναι η εν γένει υπεροχή.... :p

Αρχικό Μήνυμα από τον christ-k

Όλα συνηθίζονται....Και τελικά αυτό που επικρατεί, είναι η εν γένει υπεροχή.... :p

...πες τα μεγάλε...μην τα θέλουμε και όλα δικά μας .... δηλαδή οι άλλες εταιρείες (nokia, samsung, etc) να "κλείσουνε"? ;) :p :cool: :D :lol: :whistle:

ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΚΑΤΟΧΟΣ Τ610 (2ΜΕΡΕΣ)ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!ΑΝ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΛΙΓΟ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΙΧΑ ΜΟΝΟ SIEMENS ΚΙΝΗΤΑ!ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ MP3 PLAYER ΓΙΑ ΤΟ Τ610 ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ Τ68!! ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΤΟ ΦΛΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΤΙΜΗ ΕΧΕΙ!

Θα ηθελα να μου πει καποιος που εχει χρησιμοποιησει το Τ610 για ιντερνετ μεσω gprs ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος συνδεσης με το pc:bluetoothh,irda ή καλωδιο usb?Εχω τις υπερυθρες της mobile action & σκεφτομαι να τις χρησιμοποιησω.Επισης υπαρχει καποιος καλος & φτηνος bluetooth adaptor?

Αρχικό Μήνυμα από τον Johny-B

Εγώ πήρα την original με 14 ευρώ. Επίσης πολύ καλή, δερμάτινη και σκληρή. Της Orbit δεν την είχαν στο κατάστημα (Γερμανού) που πήγα.

Αυτή έχει και το σήμα της SE πάνω! :p

Εγώ πάλι μπήκα πριν από δυο εβδομάδες στο ebay.co.uk και πήρα μια (καινούρια) krusell, δερμάτινη, ειδικά για το συγκεκριμένο κινητό, με υποδοχή στο πίσω μέρος για διαφόρων ειδών clips και ειδικο κάλυμμα πίσω ώστε να ανοίγει όποτε θέλεις να βγάλεις φωτό.

Έδωσα 20 ευρώπουλα σύνολο (μαζί με σταλτικά) και την είχα σε τέσσερις ημέρες. Κορυφαία ποιότητα, και ταίριαξε γάντι στο κινητό. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και το συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Αρχικό Μήνυμα από τον mobiler

Εγώ πάλι μπήκα πριν από δυο εβδομάδες στο ebay.co.uk και πήρα μια (καινούρια) krusell, δερμάτινη, ειδικά για το συγκεκριμένο κινητό, με υποδοχή στο πίσω μέρος για διαφόρων ειδών clips και ειδικο κάλυμμα πίσω ώστε να ανοίγει όποτε θέλεις να βγάλεις φωτό.

Έδωσα 20 ευρώπουλα σύνολο (μαζί με σταλτικά) και την είχα σε τέσσερις ημέρες. Κορυφαία ποιότητα, και ταίριαξε γάντι στο κινητό. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και το συνιστώ ανεπιφύλακτα!

εγω πηρα αυτη http://www.mobilefun.co.uk/product/1972.htm τη θηκη που ουτε φαινεται πανω στο κινητο μαζι με σταλτικα 15 ευρω περιπου.ουτε κλιπς ουτε τιποτα.και μια οριζοντια της SE και ειμαι καλυμμενος απολυτα.

Αρχικό Μήνυμα από τον kamilaris

εγω πηρα αυτη http://www.mobilefun.co.uk/product/1972.htm τη θηκη που ουτε φαινεται πανω στο κινητο μαζι με σταλτικα 15 ευρω περιπου.ουτε κλιπς ουτε τιποτα.και μια οριζοντια της SE και ειμαι καλυμμενος απολυτα.

Πολύ ωραία θήκη φαίνεται! Έχεις γούστο! :rolleyes: Θα την παραγγείλω και εγώ..Δεν μου αρέσουνε οι δερμάτινες γιατί χαλάνε το τηλέφωνο...και ειδικά να το έχω στην μέση πλάγια δέν είναι το στύλ μου...στο τσαντάκι χωράει, στην τσέπη χωράει..μικρούλη είναι ! :lol:

Πολύ ωραία θήκη φαίνεται! Έχεις γούστο! :rolleyes: Θα την παραγγείλω και εγώ..Δεν μου αρέσουνε οι δερμάτινες γιατί χαλάνε το τηλέφωνο...και ειδικά να το έχω στην μέση πλάγια δέν είναι το στύλ μου...στο τσαντάκι χωράει, στην τσέπη χωράει..μικρούλη είναι ! :lol:

:)

Αρχικό Μήνυμα από τον ZILIA

ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ MP3 PLAYER ΓΙΑ ΤΟ Τ610 ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ Τ68!! ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΤΟ ΦΛΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΤΙΜΗ ΕΧΕΙ!

Εδώ θα βρείς το φλας...τώρα για το mp3 δεν γνωρίζω αν ξέρει κανένας πέστε μας και μας! :rolleyes:

Έχω την εντύπωση όμως ότι το mp3 έιναι αυτό αν δεν κάνω λάθος..

Eγώ πάντως πιστεύω ότι οποιαδήποτε ενσωματωμένου τύπου κάλυμμα υποβιβάζει ακόμα περισσότερο την ήδη αδύναμη οθόνη με αποτέλεσμα να διακρίνεται ακόμα δυσκολότερα....Όχι, προτιμώ καλύτερα τις θήκες ζώνης, μιας που προσφέρουν και καλύτερη προστασία, μεταφορά και προπαντός, αναλλοίωτη οθόνη...

To είχανε ρωτήσει και πρίν αλλά το ρωταω και εγώ πάλι γιατί δεν υπήρχε απάντηση...

Πώς θα καταλάβουμε αν η οθόνη μας έχει καμένο pixel ? Εγώ προσωπικά διακρίνω ένα μαύρο σε άσπρο φόντο αλλά δεν ξέρω αν είναι σκόνη που μπήκε μέσα στο κινητό και κάθεται πάνω στην οθόνη... :rolleyes:

ΟΚ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ xraysr0x.ΚΑΛΟ ΤΟ MP3 ΑΛΛΑ ΤΣΟΥΧΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ BLUETOOTH ΓΙΆΥΤΟ!!ΤΟ ΦΛΑΣ ΟΤΑΝ ΡΘΕΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΠΑΝΤΟΣ :)

To mp3 που είχε βγει για το Τ68 δεν λειτουργεί και με το Τ610; Το ίδιο δεν είναι, ή άλλαξε;

Το ραδιοφωνάκι/handsfree που είχα πάρει για το Τ300 λειτουργεί παντως κανονικά και στο Τ610.

• The title was changed to Sony Ericsson T610i