mlrs Δημοσιεύτηκε November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 9, 2007 Ρε παίδες που μπορώ να βρώ αυτά τα sticks που εκπέμπουν φώς που έχει ο στρατός κ χρησιμοποιούν κ στα clubs; Τα έχετε δει σε κανα μαγαζί; Θέλω να κάνω πάρτυ κ λέω να αγοράσω καμιά 10αριά:happy:. Αυτά εκπέμπουν φώς από χημική αντίδραση μάλλον ε; Δηλαδή λογικά όταν τα κρατάς δεν καίγεσαι...:cry::!: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 τι ακριβως εννοεις? σε ρωταω γιατι κανω κ εγω παρτυ στις 23 του μηνα. πηγα και ρωτησα για ενοικιαση 2 φωτορυθμικων μια ντισκομπαλας και ενος λειζερ και μου ειπαν γυρω στα 35 ευρω... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 Ρε παίδες που μπορώ να βρώ αυτά τα sticks που εκπέμπουν φώς που έχει ο στρατός κ χρησιμοποιούν κ στα clubs; Τα έχετε δει σε κανα μαγαζί; Θέλω να κάνω πάρτυ κ λέω να αγοράσω καμιά 10αριά:happy:. Αυτά εκπέμπουν φώς από χημική αντίδραση μάλλον ε; Δηλαδή λογικά όταν τα κρατάς δεν καίγεσαι...:cry::!: Δεν καιγεσαι και επισης κρατανε γυρω στην 1ωρα εντονο φως και περιπου 3 ωρες με φως.τωρα η τιμη τους ειναι περιπου στα 3 ευρο και ανω. τωρα εγω στον στρατο δεν ειχα βρει τετοιο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 Μαγαζια με ειδη αλιειας τα εχουν αδερφε και υπαρχουν σε πολλα μεγεθη!! Οχι δεν καιγεσαι μην αγχωνεσαι!! Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 τι ακριβως εννοεις? σε ρωταω γιατι κανω κ εγω παρτυ στις 23 του μηνα. πηγα και ρωτησα για ενοικιαση 2 φωτορυθμικων μια ντισκομπαλας και ενος λειζερ και μου ειπαν γυρω στα 35 ευρω... καμια σχεση με αυτα που λες εσυ.αυτα ειναι πλαστικα σε μεγεθος λιγο μεγαλυτερο απο ενα στιλο και τα σπας στην μεση και φωτιζουν.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mlrs Δημ. November 9, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 καμια σχεση με αυτα που λες εσυ.αυτα ειναι πλαστικα σε μεγεθος λιγο μεγαλυτερο απο ενα στιλο και τα σπας στην μεση και φωτιζουν.:) Αυτά ακριβώς εννοώ:up: Παίζει να τα βρώ σε μαγαζιά με ειδη αλιείας κ κυνηγιού όπως είπε ο manolog3. Θ το ψάξω το θέμα από βδομάδα. http://www.glowsticks.netfirms.com/glowstick.jpg http://www.fluos.eu/images/fluo-glow-stick-glowstick.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 Αυτά ακριβώς εννοώ:up: Παίζει να τα βρώ σε μαγαζιά με ειδη αλιείας κ κυνηγιού όπως είπε ο manolog3. Θ το ψάξω το θέμα από βδομάδα. http://www.glowsticks.netfirms.com/glowstick.jpg http://www.fluos.eu/images/fluo-glow-stick-glowstick.jpg Εκει βρισκεις! αλλα ειναι λιγο ακριβα.;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mlrs Δημ. November 9, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 Ας ελπίσουμε να είναι λίγοακριβά.:rolleyes: Μην μου χαλάσει κ η φαντασίωση:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 αυτα αναβοσβηνουν?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mlrs Δημ. November 9, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 Τα συγκεκριμένα που έχω ποστάρει πιο πάνω δεν αναβοσβήνουν. Υπάρχουν όμως κ άλλα τα οποία έχουν Leds κ εκείνα κάνουν ότι θες. Ψάχνοντας βρήκα μέχρι κ ποτήρια που αναβοσβήνουν:blink: http://www.glowproducts.com/barglowproducts/lightedtumblerglass/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 δεν με εντυπωσιαζουν και πολυ...θα προτιμησω 'επαγγελματικο φωτισμο'....:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Irriducibili Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 Στα τζάμπο έχει Παράθεση LAZIO IRRIDUCIBILI CURVA NORD [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 στα τζαμπο εχει και κατι αλλα μικρα φωτιστικα που αναβοστβηνουν πολυ γρηγορα. τα εχει 1 ευρω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios85 Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 kai ego thimamai 3 euro kanan...eixame parei gia tin penta-imeri...apo magazi me eidi alieias,me kinigetika opla kai ta sinafi tha ta vreis...arketa entiposiaka eidika ama kaneis rave party:p:plogika me kapoia ximiki antidrasi me fosforouxa leitourgei....se prasino kai portokali xromata ta eixame vrei pantos....pantos kapoios mou eixe pei pos epimikineis ti diarkeia tous an ta valeis stin katapsixi meta to proto spasimo{mallon moufa mou akougetai} Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 kai ego thimamai 3 euro kanan...eixame parei gia tin penta-imeri...apo magazi me eidi alieias,me kinigetika opla kai ta sinafi tha ta vreis...arketa entiposiaka eidika ama kaneis rave party:p:plogika me kapoia ximiki antidrasi me fosforouxa leitourgei....se prasino kai portokali xromata ta eixame vrei pantos....pantos kapoios mou eixe pei pos epimikineis ti diarkeia tous an ta valeis stin katapsixi meta to proto spasimo{mallon moufa mou akougetai} Αυτο που λες οντως ισχυει.μην φανταστεις οτι θα κερδισεις πολυ διαρκεια.αλλα για να το πετυχεις αυτο..θα πρεπει να ειναι στα πρωτα λεπτα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts