Jump to content

Απομακρυσμένη διαχείριση PC

f_babis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα free για απομακρυσμένη διαχείρηση PC?Τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω στο router(έχω το U.S.Robotics 9108)?Τέλος υπάρχει δυνατότητα να "ανοίγω" το PC μου (μεμεκρυσμένα πάντα) μέσω θύρας Ethrnet? Ευχαριστώ πολύ για την υπομονή σας...:X

ΜΑλλον εννοεις απομακρυσμενη διαχειρηση...

Μπορεις ευκολα με το remote desktop των γουιντοους. Δε χρειαζεται ρυθμισεις το ρουτερ σου, απλα να ξερεις τι ΙΡ εχει καθε υπολογιστης αφου μεσω αυτης συνδεεσαι.

Νομιζω πρεπει να εχεις βαλει κωδικο υποχρεωτικα ως χρηστης για να συνδεθει.

█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███

Hamachi,Logmein και teamviewer δουλεύουν με τον ίδιο τρόπο.

Την ip δεν χρειάζεται να την ξέρεις.Λειτουργεί ως εξής:

1.Μπαίνεις στο site και γραφεσαι.

2.Κατεβάζεις πχ το logmein

3.Κάνεις add το pc σου στη σελίδα

4.Το προγραμμα επικοινωνεί συνέχεια με το server της logmein και τον ενημερώνει για τυχον αλλαγή της ip σου

5.Πηγαίνεις στο pc του χωριού σου πχ

6.Μπαίνεις στο site της logmein ,κάνεις login και επιλέγεις το pc του σπιτιού σου(αυτό που έκανες add)

7.To χειρίζεσαι

Στο pc που χρησιμοποιείς ως "τηλεχειρηστήριο" δεν χρειάζεται να έχεις εγκατεστημένο το logmein.Στο pc που χειρίζεσαι πρέπει να το έχεις εγκατεστημένο.

Είναι όλα τόσο απλά και free που θα τα καταλάβεις και μόνος σου μπαίνοντας στο http://www.logmein.com

ΥΓ 1:Α...για την ασφάλεια μην ανησυχείς...ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ.

Να έχεις φαντασία για να μην πεθάνεις από έκπληξη._

• 4 months later...
στα προγραμματα που προτεινετε πρεπει εκτος απο τον απομακρυσμενο υπολογιστη να εχω και στον δικο μου εγκατεστημενο το προγραμμα? ή μπορω να συνδεθω και απο αυτο των windows?

Στο pc που θα δουλεύει ως τελεχειρηστήριο με το logmein δεν χρειάζεται κάποια εγκατάσταση οπωσδήποτε.Καλό θα ήταν όμως να έκανες εγκατάσταση του plugin (σου το προτείνει η σελίδα) για να έχεις καλύτερες ταχύτητες...

Άλλο αυτό των windows άλλο το logmein ή το teamviewer.Δουλεύουν εντελώς διαφορετικά!

Να έχεις φαντασία για να μην πεθάνεις από έκπληξη._