f_babis Δημοσιεύτηκε November 8, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 8, 2007 Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα free για απομακρυσμένη διαχείρηση PC?Τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω στο router(έχω το U.S.Robotics 9108)?Τέλος υπάρχει δυνατότητα να "ανοίγω" το PC μου (μεμεκρυσμένα πάντα) μέσω θύρας Ethrnet? Ευχαριστώ πολύ για την υπομονή σας...:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. November 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 ΜΑλλον εννοεις απομακρυσμενη διαχειρηση... Μπορεις ευκολα με το remote desktop των γουιντοους. Δε χρειαζεται ρυθμισεις το ρουτερ σου, απλα να ξερεις τι ΙΡ εχει καθε υπολογιστης αφου μεσω αυτης συνδεεσαι. Νομιζω πρεπει να εχεις βαλει κωδικο υποχρεωτικα ως χρηστης για να συνδεθει. Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f_babis Δημ. November 8, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 thx jois....αυτο το ξέρω...εκτός απο το remote των Win υπάρχει κάποιο άλλο προγραμμα free? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofromalimos Δημ. November 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 Υπάρχει και το Logmein. http://www.logmein.com Παράθεση Να έχεις φαντασία για να μην πεθάνεις από έκπληξη._ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vatigoal Δημ. November 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2007 best of the best είναι το teamviewer δεν χρειάζετε ούτε ports να ξεκλειδώσεις ούτε καν να ξέρεις την ip και είναι και αρκετά γρήγορο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RiHos Δημ. November 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2007 ούτε καν να ξέρεις την ip και πως ακριβώς δουλεύει? :confused: εκτός αν αναφέρεσαι σε static ip ή κάτι του στύλ no-ip...... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofromalimos Δημ. November 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2007 Hamachi,Logmein και teamviewer δουλεύουν με τον ίδιο τρόπο. Την ip δεν χρειάζεται να την ξέρεις.Λειτουργεί ως εξής: 1.Μπαίνεις στο site και γραφεσαι. 2.Κατεβάζεις πχ το logmein 3.Κάνεις add το pc σου στη σελίδα 4.Το προγραμμα επικοινωνεί συνέχεια με το server της logmein και τον ενημερώνει για τυχον αλλαγή της ip σου 5.Πηγαίνεις στο pc του χωριού σου πχ 6.Μπαίνεις στο site της logmein ,κάνεις login και επιλέγεις το pc του σπιτιού σου(αυτό που έκανες add) 7.To χειρίζεσαι Στο pc που χρησιμοποιείς ως "τηλεχειρηστήριο" δεν χρειάζεται να έχεις εγκατεστημένο το logmein.Στο pc που χειρίζεσαι πρέπει να το έχεις εγκατεστημένο. Είναι όλα τόσο απλά και free που θα τα καταλάβεις και μόνος σου μπαίνοντας στο http://www.logmein.com ΥΓ 1:Α...για την ασφάλεια μην ανησυχείς...ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ. Παράθεση Να έχεις φαντασία για να μην πεθάνεις από έκπληξη._ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ginalovu Δημ. March 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2008 στα προγραμματα που προτεινετε πρεπει εκτος απο τον απομακρυσμενο υπολογιστη να εχω και στον δικο μου εγκατεστημενο το προγραμμα? ή μπορω να συνδεθω και απο αυτο των windows? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofromalimos Δημ. March 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2008 Στο pc που θα δουλεύει ως τελεχειρηστήριο με το logmein δεν χρειάζεται κάποια εγκατάσταση οπωσδήποτε.Καλό θα ήταν όμως να έκανες εγκατάσταση του plugin (σου το προτείνει η σελίδα) για να έχεις καλύτερες ταχύτητες... Άλλο αυτό των windows άλλο το logmein ή το teamviewer.Δουλεύουν εντελώς διαφορετικά! Παράθεση Να έχεις φαντασία για να μην πεθάνεις από έκπληξη._ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts