br492 Δημ. September 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2003 Reginald Ρε παιδιά,συνδέω το DVD με το Video για να αντιγράψω την ταινία και η ταινία αντιγράφετε πολύ χάλια,προφανός υπάρχει προστασία; Αυτό το λέμε Μacrovision και για να πετύχεις αυτό πού θέλεις πρέπει να 'πειράξεις' το DVD player κάτι που συνήθως γίνεται εύκολα.Πες την μάρκα και τον τύπο και ίσως μπορέσω να βοηθήσω ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
br492 Δημ. September 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2003 Και να μήν ξεχάσω αξιοπρεπέστατα και με επιπλέον "δυνατότητες" αν ψάξετε είναι τα Bluesky που πουλάει το αμαρτωλό Carrefour ιδίως αυτό που είχε μια περίοδο 79 ευρώ (DV 2400) και αν το έχουν ακόμα και το ζητήσετε στο δίνουν στην ίδια τιμή Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmihalis Δημ. September 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2003 Kainourio imag 18sep03 gia ton dreambox http://www.satcity.nl Παράθεση Γεννήθηκα χωρίς να θέλω. Θα πεθάνω χωρίς να θέλω. Αφήστεμε να ζήσω όπως θέλω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lirm Δημ. September 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2003 Φίλε απ'ότι φαίνεται εδώ δεν υπάρχει ενδιαφέρον για δορυφορικά. Σίγουρα θα έχεις υπόψη τα sites: http://www.satleo.gr http://www.sdtv.gr Επειδή θέλω στους αμέσως επόμενους μήνες να πάρω δορυφορική, θα ήθελα να μάθω την άποψη που έχεις διαμορφώσει για τον Dreambox σαν χρήστης που είσαι πια, μια και είναι στη λίστα επιλογής μου. Σχετικά με σκληρό δίσκο δεν έχω καταλάβει τελικά αν υπάρχει ή όχι πρόβλημα με αυτούς των 7200 στροφών. Δες αυτό το μαγαζί στη Γερμανία http://www.satxxl.de/ έχουν Dreambox έτοιμο με σκληρό μέχρι 200GB και με 690 Ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmihalis Δημ. September 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2003 DREAMBOX θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μερικά καλούδια που μπορείτε να κάνετε με τον δέκτη αυτό. 1) Σύνδεση μοτέρ STAB HH120 και 3 ακόμα σταθερά LNB με απόλυτη ανεξαρτησία και καλή συνεργασία όλων μαζί. 2) Τοποθέτηση όποιου σκληρού δίσκου θέλεις μέχρι και 200Gb. Στην δική μου περίπτωση προτιμήθηκε ο Western Digital 80gb 8mb cache. Απίστευτα καλή ποιότητα εγγραφής που δεν έχει απολύτως καμία διαφορά απο την προτότυπη μετάδοση. 3) Πανεύκολη η σύνδεση με τοπικό δίκτυο TCP/IP και μετέπειτα απόλυτη συνεργασία με τον υπολογιστή. Πρόσβαση στα αρχεία του σκληρού του Dream μεσω Telnet, και αμφίδρομη μεταφορά αρχείων απο και προς το Dream με FTP. 4) Μέσω του τοπικού δικτύου και της ενεργοποίησης “Internet Sharing connection” απο Host Pc που έχει Windows XP, μόλις πάς στο μενού update του DREAM, αυτό ανοίγει αυτόματα την σύνδεση σας στο ‘ιντερνετ και αυτόματα το μηχάνημα κατεβάζει όλες τις πιθανές εκδόσεις λογισμικών που υπάρχουν διαθέσιμα για το DREAM. Μετά είναι παιχνιδάκι να διαλέξεις πιά έκδοση επιθυμείς να φορτώσεις, και για να μήν υπάρδει «πισωγύρισμα» σε παλιότερη έκδοση το DREAM σου λέει πιά έκδοση είναι η τρέχουσα πιά νεώτερη και πιά παλαιότερη. Σκέτο Παιχνιδάκι. 5) Χρήση του σκληρού δίσκου για αποθήκευση mp3 τραγουδιών, των οποίων η προσβαση και το παίξιμο έιναι παιχνιδάκι εμ το λογισμικό του Dream. Η ποιότητα αναπαραγωγής είναι πάρα πολύ καλή, και η οπτική έξοδος που διαθέτει το Dream επιτρέπουν την απόλυτη ηχητική απόλαυση. 6) Ολες οι εγγραφές που έχουν γίνει στον σκληρο΄του Dream μπορούν να μετατραπόύν σε mpg αρχεία απο .ts και να αναπαραχθούν/κοπιαριστούν σε DVD. Το αποτέλεσμα είναι εξαίρετο και σε τεστ που έκανα έδωσαν καλίτερη εικόνα απο ότι οι εγραφές με NOKIA 9200 και DVB-Recorder. 7) Οι εγγραφές στο σκληρό του Dream μπορούν να γίνουν με χρήση ενός πολύ αξιόπιστου TIMER και επίσης οταν έχεις αρχίσει μια εγγραφή μπορέις να ορίσεις το τέλος της εγγραφής αυτής είτε δίνοντας ένα όριο σε πόσα Mb's να σταματήσει είτε ένα χρονικό όριο, π.χ. σε 20, 30 λεπτά στόπ! Επίσης όταν δώσεις τέλος στην εγγραφή έχεις την ενναλακτική να κλέισει ο δέκτης (Powwer OFF) ή να μείνει ανοικτός. 8) Πολύ καλό έλεγχο διαχείρηση και αποθήκευση των σεττινγκς, γενικών ρυθμίσεων και την διαχείριση των καναλιών με τους δύο καλούς editors που αυτή την στιγμή υπάρχουν διαθέσιμα. Το "Dreambox edit" kai to "Dreamedit". 9) Ποιότητα εικόνας που αν δεν έχει ξεπεράσει, τουλάχιστον εχει φτάσει στα "ίσια" την ποιότητα εικόνας των καλών ΝΟΚΙΑ 9200 9600. Opos blepis kai sta parapano prokite gia enan apistefto dekti gia osous omos ehoun tin orexi na asholithoun, ehoun gnosis apo ipologistes kai ipologisti sto spiti me sindesi sto internet. Ena akomi kalo einai pos epidi hrisimopoii litourgiko linux kai asholounte poli programatistes me ton sigkekrimeno dekti einai exeliximos kai sinehos oi dinatotites tou afxanonte. Παράθεση Γεννήθηκα χωρίς να θέλω. Θα πεθάνω χωρίς να θέλω. Αφήστεμε να ζήσω όπως θέλω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sallax Δημ. September 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2003 @Ντέημον από σήμερα στα καρφούρ διαφημίζουν το Φουνάι που λέγαμε πιο πάνω, την πολυσυσκευή ντιβιντί και βίντεο μαζί, με 219€ μόνο :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. September 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον sallax @Ντέημον από σήμερα στα καρφούρ διαφημίζουν το Φουνάι που λέγαμε πιο πάνω, την πολυσυσκευή ντιβιντί και βίντεο μαζί, με 219€ μόνο :cool: Μήπως ξέρεις πόσων ιντσών; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unforgiven Δημ. September 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2003 Τι "πόσων ιντσών"; DVD-Video είπε, όχι DVD-TV :) Καλύτερα αγόρασε ένα DVD και ένα Video με τα ίδια χρήματα... Παράθεση Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. September 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2003 Ποιό είναι το επίσημο site των BlueSky?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. September 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον unforgiven Τι "πόσων ιντσών"; DVD-Video είπε, όχι DVD-TV :) Καλύτερα αγόρασε ένα DVD και ένα Video με τα ίδια χρήματα... Opppsssss! :o Άλλα είδαν τα μάτια μου! Πάντως και εγώ νομίζω πως είναι καλύτερα δύο συσκευές ξεχωριστές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kavadias Δημ. September 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2003 Μ ενδιαφερει να αγορασω το creative jukebox zen 60GB ομως εχω καποιες ερωτησεις. 1)Εμφανιζει τιτλους ελληνικων τραγουδιων χωρις προβλημα? 2)Τι γινεται με το firmware και πιθανες αναβαθμισεις του? υπαρχει καποιο service της creative στην ελλαδα που αναλαμβανει αυτες τις δουλειες η πρεπει να το αναλαβω μονος μου? 3)USB 2.0 ειναι συμβατο με USB 1.1? 4)Με τη θερμοκρασια τι γινεται? Λογω του μικρου του μεγεθους σε συνδυασμο με το σκληρο δισκο λογικα μετα απο 5-10 ωρες αναπαραγωγης θα γινεται φουρνακι. 5)Υπαρχει καποιος που να εισαγει το 60αρι στην ελλαδα γιατι προς το παρον το βρισκω μονο στο online shop της creative. To 20αρι το χω βρει, με το 60αρι τι γινεται. Ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
heyhop Δημ. September 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2003 χωρίς να απαντώ στις ερωτήσεις σου, σου δίδω ένα συγκριτικό άρθρο μεταξύ των πλέον πρόσφατων mp3 players της philips και iriver που μπορεί να το βρείς ενδιαφέρον. κοίτα εδώ εάν θές να φορτώσεις σε ένα mp3 player με σκληρό δίσκο μερικές χιλιάδες τραγούδια αλλά δες θες να τα σκάσεις, κοίτα αυτό τη δική μου προτίμηση έχει το iriver. θα το δεις εδώ (αν και στην τελική μου αρέσουν περισσότερο αυτά με μνήμη flash παρά με σκληρό!) :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kavadias Δημ. September 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2003 Εχω το nomad muvo το οποιο ειναι flash (128mb) και το 5510 το οποιο εχει 64ΜΒ. θελω ομως να μεταφερω ολη τη music library μου η οποια ειναι κοντα στα 22giga με προοπτικες να αυξηθει κ αλλο :D χωρις να αναγκαζομαι να κουβαλαω καμια συσκευη παντοφλα οπως το jukebox 3 και επειδη το 40αρι ipod και ακριβο ειναι και wma δεν παιζει (εχω αρκετα απο δαυτα) απποριπτεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
br492 Δημ. September 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2003 niknik Ποιό είναι το επίσημο site των BlueSky?????? Δεν υπάρχει επίσημο site αλλά είναι κλώνοι μιας άλλης μάρκας seg(Vestel/Amstrad/Cyberhome/Omega/Proson κ.ά).Υπάρχουν και διάφορα εργαλεία για αυτά.Μόλις ξαναβρώ τα στοιχεία (σελίδα,προγράμματα) θα σας τα γράψω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
passenger Δημ. September 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2003 prosoxi! :!: meta apo empeiria mou me 2 dvd BlueSky xalasan ston 1 xrono kai 1 mina!!!! agorasmena apo to gnosto polykatastima :'( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EWS Δημ. September 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2003 Εγο σου συνιστω να παρεις ενα Crypto με λιγο παραπανω απο 100 ευρω. Και καλα ειναι και απο design σκιζουνε. Και ειναι και Region free. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. September 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον EWS Εγο σου συνιστω να παρεις ενα Crypto με λιγο παραπανω απο 100 ευρω. Και καλα ειναι και απο design σκιζουνε. Και ειναι και Region free. Συγγνώμη αλλά προσωπικά έχω πολύ κακή εμπειρία από την crypto. Είχε γίνει και μια σχετική συζήτηση παλιά και δεν ήμουν ο μόνος στο forum... Παράθεση KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. September 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2003 Τελικά κατέληξα σε μια TV Funai 28'', ένα DVD Samsung με αρκετές δυνατότητες, Video Funai και αυτό και ένα σετ ηχεία 5.1. Οι ερωτήσεις μου πλέον είναι 2: 1ον) Δεν έχω καταφέρει ακόμα να αντιγράψω DVD σε κασέτα. Κάνω εγγραφή αλλά μου βγάζει μόνο χιόνια. Η σύνδεση που έχω κάνει είναι η εξής. Δυο εισόδους scart έχει η TV, δυο το Video (ένα για την TV και το άλλο για Decoder ή 2ο Video ή άλλο) και μια έξοδο scart το DVD. Ένωσα το DVD με την 2η του Video και την πρώτη του Video με την 1 από τις 2 της TV. Το αποτέλεσμα όμως είναι το παραπάνω. Διαλέγω πάντως το κανάλι το σωστό... Έχει κανεις αντιγράψει με αυτόν τον τρόπο; Θέλει κάτι το ιδιαίτερο που δεν μου έρχεται στο μυαλό; :mad: 2ον) To DVD βγάζει ψηφιακή έξοδο ήχου σε οπτική ίνα και ομοαξονικό καλώδιο. Η είσοδος στον ενισχυτή των 5.1 είναι οι γνωστές 6 εισόδοι (εμπρός δεξια, εμπρός αριστερά κλπ). Υπάρχει κανένας μετατροπέας ή άλλος τρόπος για σύνδεση των δύο αυτών μηχανημάτων; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sallax Δημ. September 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Demon Δεν έχω καταφέρει ακόμα να αντιγράψω DVD σε κασέτα. Κάνω εγγραφή αλλά μου βγάζει μόνο χιόνια.Με γειά την τεχνολογία πρώτα απ'ολα Ντέμον :) Για το 1ο ερώτημα έχω να σε πω πως για όλα φταίει το μακροβίζιον ή αλλιώς η κλειδωμένη προστασία από αυτή ακριβώς την αντιγραφή που προσπαθείς να κάνεις. Εννοείται δηλαδή πως ΔΕ μπορείς έτσι απλά ν'αντιγράψεις από ντιβιντί σε βιντεοκασέτα κι εννοείται πως είναι έργο των πολυεθνικών για να μη θιχτούν τα καημένα συμφέροντά τους... :whistle: Απ'την άλλη ο σοφός λαός λέει πως ότι κλειδώνει ξεκλειδώνει :cool: Σ'αυτό το θρεντ πχ μιλάνε γι'αντιγραφή μέσω πισί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tp Δημ. September 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Demon Τελικά κατέληξα σε μια TV Funai 28'', ένα DVD Samsung με αρκετές δυνατότητες, Video Funai και αυτό και ένα σετ ηχεία 5.1. Οι ερωτήσεις μου πλέον είναι 2: 1ον) Δεν έχω καταφέρει ακόμα να αντιγράψω DVD σε κασέτα. Κάνω εγγραφή αλλά μου βγάζει μόνο χιόνια. Η σύνδεση που έχω κάνει είναι η εξής. Δυο εισόδους scart έχει η TV, δυο το Video (ένα για την TV και το άλλο για Decoder ή 2ο Video ή άλλο) και μια έξοδο scart το DVD. Ένωσα το DVD με την 2η του Video και την πρώτη του Video με την 1 από τις 2 της TV. Το αποτέλεσμα όμως είναι το παραπάνω. Διαλέγω πάντως το κανάλι το σωστό... Έχει κανεις αντιγράψει με αυτόν τον τρόπο; Θέλει κάτι το ιδιαίτερο που δεν μου έρχεται στο μυαλό; :mad: Demon για ψάξε λίγο στο net για το μοντέλο Samsung που έχεις θα βρεις κωδικούς για ξεκλείδωμα όχι μόνο για region free, και εγώ Samsung έχω και γράφω πολλά dvd σε video tape! Αλλά έχει πολύ καιρό που το ξεκλείδωσα και δεν έχω τα site να σου τα δώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIDEOMIX Δημ. September 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2003 Βρε παιδιά, τελικά μόνο εμείs ασχολούμαστε με την τεχνολογία? Δεν βλέπω γυναίκεs εδω μέσα. Οσον αφορά τα κινητά,μάλλον εμείs τα βελτιστοποιούμε ώστε να τουs τα παραδίδουμε κομπλέ. :mad: ΑΑΑΧΧΧ, Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΕΡΝΕΙ... :whistle: !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. September 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2003 Ειναι λογικο να μην ασχολουνται πολλες γυναικες με την τεχνολογια, οπως ειναι λογικο να ασχολουνται παρα πολλοι λιγοι αντρες με την μαγειρικη και το ραψιμο :) Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIDEOMIX Δημ. September 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2003 Oμωs η τεχνολογία ειναι για όλουs. Δεν αναρωτιωνται... αυτά τα διαολόκουτα που κρατάνε, τι εχουν μεσα? Πώs λειτουργουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
priestjim Δημ. September 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2003 Η τεχνολογία απομονώνει εν μέρει τον άνθρωπο. Το ανδρικό φύλλο δεν έχει πρόβλημα απομόνωσης γιατί αισθάνεται δυνατό και μόνο του οπότε δεν είναι τεχνοφοβικό. Αντίθετα το γυναικείο φύλλο νίωθεια αδύναμο μόνο του (είτε θέλουν να το παραδεχτούν είτε όχι) και φοβάτε την απομόνωση που τους ρίχνει η τεχνολογία. Εξάλλου όπως και να το κάνουμε οι γυναίκες είναι πολύ πιο κοινωνικές από εμάς τους άνδρες! Πιστεύω να σας κάλυψα :cool: Παράθεση Ελληνική Ναυαγοσωστική Ακαδημία - Σχολή Ναυαγοσωστικής, μια από τις παλαιότερες σχολές Ναυαγοσωστικής Web hosting - VPS hosting - Dedicated servers - Domain Names Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIDEOMIX Δημ. September 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2003 ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥΠΡΑΓΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΑΝΟΙΚΤΟΙ ΣΤΗΝ ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΠΟΛΛΩΝ ΕΙΔΩΝ ΓΝΩΣΕΩΣ. ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ (ΚΑΤΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ, ΟΧΙ ΟΛΕΣ) ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ 2-3 ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ. ΑΣ ΜΗΝ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. (ΒΕΒΑΙΑ ΤΙ ΥΠΟΝΟΩ, ΜΑΛΛΟΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!!!!) ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΤΗΤΑ, ΚΑΙ ΤΑ 2 ΦΥΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ. ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΥΣΤΕΡΟΥΜΕ, ΔΙΟΤΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΟ ΔΟΜΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts