Itchrist86 Δημ. April 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2008 καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω για μια εφαρμογή για να συμαζέψω τον τηλεφωνικο κατάλογο. ευχαριστω Τι εννοείς εφαρμογή για να συμμαζέψεις τον τηλ. κατάλογο. Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις; Καλύτερα να συνεχίσουμε στο θέμα των εφαρμογών να πρόκειται για εφαρμογή για το κινητό.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speedex Δημ. April 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2008 προσπαθω να δω τισ καταχωρησεις του τηλ καταλογου μεσα απο τον υπολογιστή μου - nokia phone browser αλλα δεν τον εμφανίζει. ενω βλεπω τα δεδομένα τησ κάρτας και του τηλεφώνου.ξέρει κάποιοσ την λύση? ευχαριστω και πάλι. Παράθεση nMIL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. April 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2008 προσπαθω να δω τισ καταχωρησεις του τηλ καταλογου μεσα απο τον υπολογιστή μου - nokia phone browser αλλα δεν τον εμφανίζει. ενω βλεπω τα δεδομένα τησ κάρτας και του τηλεφώνου.ξέρει κάποιοσ την λύση? ευχαριστω και πάλι. Ε πες έτσι...:p Θα πας στο Nokia Phone Browser, θα μπεις στο κινητό σου και θα ανοίξεις το φάκελο "Contacts" και θα κάνεις συγχρονισμό. Αυτομάτως θα κατεβάσει όλες τις επαφές σου σε αρχεία .vcf. Από εκεί και πέρα μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speedex Δημ. April 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2008 και παλι δεν εμφανιζει τιποτα. εχω το pc suite nseries. κανω synchronize με το τηλ και ψαχνει να βρει νεα συσκευη με bluetooth Παράθεση nMIL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. April 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2008 και παλι δεν εμφανιζει τιποτα. εχω το pc suite nseries. κανω synchronize με το τηλ και ψαχνει να βρει νεα συσκευη με bluetooth Βάλε το κλασσικό PC Suite... Μόνο προβλήματα έχω ακούσει από την Nseries έκδοση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satnews Δημ. April 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2008 Βρε παιδιά έχω ένα σοβαρό πρόβλημα , δεν μπορώ να κάνω update το N95 , ενώ είναι συνδεδεμένο το nokia PC Suite μόλις το συνδέω το Update ψάχνει συνεχεια για την συσκευή και στο τέλος μου γραφή ότι δεν βρέθηκε συσκευή ,έκανα format το Mobile τίποτα, έκανα unistall to Nokia PC suite τιποτα !!! Παράθεση Satnews Admin Team :http://www.satplanet.gr http://rapidshare.com/users/R73U5V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. April 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2008 Επειδη ειχα και εγω προβληματα παλιοτερα :( εαν εχεις δευτερο pc καλυτερα δοκιμασε εκει :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iznodur Δημ. April 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2008 το συνδεεις σαν μαζική αποθήκευση η σαν pc suite? Παράθεση ck Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satnews Δημ. April 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2008 το συνδεεις σαν μαζική αποθήκευση η σαν pc suite? Σαν PC Suite --------------------- EDIT OK λύθηκε το πρόβλημα επιτέλους ,έκανα ένα registry clean και δούλεψε , αλλα φαίνεται ακόμα δεν είναι διαθέσιμη η 20.0.16 στο NSU για το N95 8GB Παράθεση Satnews Admin Team :http://www.satplanet.gr http://rapidshare.com/users/R73U5V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimlintas Δημ. April 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2008 Σαν PC Suite --------------------- EDIT OK λύθηκε το πρόβλημα επιτέλους ,έκανα ένα registry clean και δούλεψε , αλλα φαίνεται ακόμα δεν είναι διαθέσιμη η 20.0.16 στο NSU για το N95 8GB Με ποιο registry clean γιατι εχω ακριβως το ιδιο προβλημα !!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. April 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2008 Σαν PC Suite --------------------- EDIT OK λύθηκε το πρόβλημα επιτέλους ,έκανα ένα registry clean και δούλεψε , αλλα φαίνεται ακόμα δεν είναι διαθέσιμη η 20.0.16 στο NSU για το N95 8GB οντως δεν ειναι ακομα διαθεσιμη ? αντε να δουμε ποτε θα την βαλουν Εχω απορια με την νεα να δω τι θα γινει με μερικα πραγματα 1.- με την εικονικη μνημη θα παει ακομα ποιο γρηγορα ???? (ειδικα στην εκθεση ) 2.- Η καμερα θα βελτιωθει καθολου ??? ασχετο μεγαλυτερη μπαταρια υπαρχει ?? Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my7650 Δημ. April 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2008 Παντως σε γνωστο μαγαζι υπαρχει η εκδοση η 20 τωρα κατεβαζω για να την περασω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimlintas Δημ. April 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2008 Ποιο απο ολα !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. April 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2008 ασχετο μεγαλυτερη μπαταρια υπαρχει ?? Όχι, δεν υπάρχει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. April 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2008 Παντως σε γνωστο μαγαζι υπαρχει η εκδοση η 20 τωρα κατεβαζω για να την περασω. περιμενουμε review με τις αλλαγες :) Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my7650 Δημ. April 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2008 Ποιο απο ολα !! xxxxxxxxxxxxx αλλα δεν ξερω κατα ποσο η εκδοση του phoenix που εχω θα ττο αναγνωρισει το Ν95-2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. April 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2008 καλησπερα παιδια.εχω και εγω το ν95-2.παρατηρω οτι μερικα θεματα εγκατεστημενα στην καρτα μνημησ δεν μπορω με τιποτε να τα διαγραψω.ουτε καν να τα βρω.δοκιμασα διαχειριση αρχειων,εφαρμογων...τιποτε...καμια ιδεα? και κατι αλλο ασχετο...που μπορω να κατεβασω το route66?to exei dokimasei kaneis? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. April 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2008 καλησπερα παιδια.εχω και εγω το ν95-2.παρατηρω οτι μερικα θεματα εγκατεστημενα στην καρτα μνημησ δεν μπορω με τιποτε να τα διαγραψω.ουτε καν να τα βρω.δοκιμασα διαχειριση αρχειων,εφαρμογων...τιποτε...καμια ιδεα? και κατι αλλο ασχετο...που μπορω να κατεβασω το route66?to exei dokimasei kaneis? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253351#post2253351 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253361#post2253361 :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolonos21 Δημ. April 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2008 καλημερα παιδια εχω ενα προβλημα με τα '' θεματα '' οταν βαζω ενα θεμα με τα εικονιδια του μενου αλαγμενα εμενα δεν τα δειχνει ετσι αλλα κανονικα δεν αλαζουν.... ειναι στανταρτ στο ν95 8γιγα η λαθος του τηλεφωνου ευχαριστω:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. April 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2008 καλημερα παιδια εχω ενα προβλημα με τα '' θεματα '' οταν βαζω ενα θεμα με τα εικονιδια του μενου αλαγμενα εμενα δεν τα δειχνει ετσι αλλα κανονικα δεν αλαζουν.... ειναι στανταρτ στο ν95 8γιγα η λαθος του τηλεφωνου ευχαριστω:wacko: Δοκίμασε όταν είσαι μέσα στο μενού να πατήσεις επιλογές > κινούμενα εικονίδια > Απενεργοποιημένα Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolonos21 Δημ. April 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2008 τα εικονιδια στο μενου μενουν οπως ηταν δεν αλαζουν εμφανιση ενω στην προσοψη ειναι νεα αυτο ενοω η ενεργοπιοιση δεν αλαζη τιποτα ενω οταν κατεβασα το θεμα στισ φοτογραφιες μου δειχνη οτι εχει αλλα σκιτσα ...τιποτα :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iznodur Δημ. April 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2008 ρε παιδια να σας καν μια ερωτηση ... οταν συνδεω το κινητο σε μαζικη αποθηκευση(χωρισ να τρεχει καμια εφαρμογη ουτε καποιο θεμα) μερικες φορες λεει οτι ειναι αδυνατη η μνημη χρησιμοποιειται, αν επιτοπου το συνδεσω σαν pcsuite και μετα σαν μαζικη.. ολα οκ, επισης καποιες μα καποιες φορες μετα την ασφαλη κατργηση κανει ρεσταρτ?(οχι παντα σπανια αλλα δεν παυει να το κανει) το αντιμετωπιζεται κι αλλοι απο εδω ? αν οχιτι λετε να φταιει??:O Παράθεση ck Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. April 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2008 τελικα εκανε κανενας την αναβαθμιση ?? σημερα που δοκιμασα μεσω internet δεν την εχουν βαλει ακομα αν ναι , εντυπώσεις ???? Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
interseptoras Δημ. April 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2008 τελικα εκανε κανενας την αναβαθμιση ?? σημερα που δοκιμασα μεσω internet δεν την εχουν βαλει ακομα αν ναι , εντυπώσεις ???? Μπα ακομα τιποτα φιλε Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]AEK FC. FUN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. April 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2008 καλησπερα παιδια.εχει κανεισ απο εσας παρατηρησει σκονεσ κατω απο την οθονη του κινητου σασ?εχω το ν95-2.........και κατι αλλο αν ξερετε,που μπορω να βρω το route66 ?to exei dokimasei kaneis sas? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts