impreza_sti Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Καλημέρα και καλώς ήρθες στο forum. :) Εννοείς κλειδωμένη η συσκευή σε κάποιο δίκτυο ή κλειδωμένη με κωδικό ασφαλείας; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antreasktr Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 με κωδικο ασφαλειας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Δοκίμασες τον default, 12345; Ρίξε μια ματιά εδώ Εύρεση κωδικού ασφαλείας σε συσκευές Nokia και αν χρειαστείς κάτι καλύτερα να απευθυνθείς εκεί. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antreasktr Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 εσυ ξερεις να το κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 εσυ ξερεις να το κανεις? Γιατί να μη το πας σε μαγαζί? Έχεις να φοβηθείς κάτι......??????? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antreasktr Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 οχι απλα μενω σε χωριο και δν θελω να πληρωσω γτ δν εχω λεφτα τωρα για να τα χαλασω εκει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 οχι απλα μενω σε χωριο και δν θελω να πληρωσω γτ δν εχω λεφτα τωρα για να τα χαλασω εκει Ποσα σου ζήτησαν??? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antreasktr Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 30 ευρω και δεν μπορω να τα δωσω τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
triaraki4 Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Παιδια εχω προβλημα με το ιντερνετ στο κινητο μου εδω και 1 βδομαδα,ενω εχω mb δν με αφηνει να μπω στο ιντερνετ γτ γραφει οτι δεν υπαρχει πακετο δεδομενων μπορειτε να μου πειτε αν ξερετε μια λυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. October 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2020 Μολις μου επεσε στα χερια ενα N95 8gb σε καλη κατασταση απλα δεν εχει μπαταρια..ξερει κανενας που μπορω να βρω μπαταρια για να το αναστησω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2020 Στο ebay/ali? Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. October 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2020 απο ελλαδα τιποτα?Σαν αυτονομια το συγκεκριμενο πως τα πηγαινε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2020 https://www.bestprice.gr/item/2154980430/nokia-bl-5f.html??qid=3pBtKBrmN0f_f8034&seq=1&qo=bl+5f&from=cat Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts