nlack1 Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 οχι μου το γράφει μόλις συνδεσω το καλωδιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 Που αποθηκεύονται τα μηνύματα; Αν αποθηκεύονται στη κάρτα μνήμης αυτό φταίει. Μήπως υπάρχει κάποια εφαρμογή που τρέχει στο παρασκήνιο την ώρα που κάνεις τη σύνδεση; Δοκίμασε αυτό: Κλείσε το κινητό, σύνδεσέ το στον υπολογιστή μέσω του καλωδίου και μετά άνοιξέ το. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mois Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 Καλησπερα! εγκατεστησα την τελευταια εκδοση του pcsuite και προσπαθοντας να κανω αντιγραφο ασφαλειας εχει κολήσει εδω και 1 ωρα περιπου στο 52% ενω δειχνει οτι τρεχει κανονικα το προγραμμα.Τι μπορει να φταιει,γνωριζει κανεις; Edit: Παιδιά ολα καλά τελικά. Ξαφνικά όλα δουλέψανε μια χαρά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 Είναι γεγονός πως εκεί γύρω στο 50% αργεί πολύ, αλλά μια ώρα παραείναι πολύ. Άστο για λίγο ακόμη και μετά εφόσον δεν δεις να προχωρά ξεκίνα τη διαδικασία από την αρχή. Καλό είναι να κατεβάσεις την τελευταία έκδοση του PC Suite. Edit: Ok λοιπόν. Απλά θα σε παρακαλούσα όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμά σου να πατάς το κουμπί http://www.myphone.gr/forum/images/buttons3/edit.gif ώστε να αποφεύγονται τα συνεχόμενα μηνύματα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 Mπορεί να μου πει κάποιος γιατι όταν παω να συνδέσω το τηλ μου σε κατασταση μεταφορας δεδομένων μου γραφει ότι η καρτα μνημης είναι σε χρήση και δεν με αφήνει? Δες αν έχεις ανοιχτή κάποια εφάρμογη αποθηκευμένη στην μνήμη μαζικής αποθήκευσης ανοιχτή. Κλείσε ότι είναι ανοιχτό για να είσαι σίγουρος. Δες με έναν task manager αν υπάρχει κάποιο process στην RAM που να είναι από την μνήμη μαζικής αποθήκευσης και κλεισ' το.. Διαφορετικά με ένα restart θα μπορέσεις λογικά να συνδεθείς. Σου προτείνω τις εφαρμογές που έχεις να τρέχουν στο background καθώς και τα θέματα να τα εγκαθιστάς στην μνήμη του τηλεφώνου. Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fastmanakos Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 να ρωτησω κατι: στα μηνυματα>γραμματοκιβωτιο και μετα τι πρεπει να κανω για να ελεγχει τα mail οταν ειμαι σε wifi? imap4 ή pop3; ας πουμε παταω imap4. βαζω το μειλ μου (yahoo.gr ειναι) και μετα μου λεει διακομιστης εισερχομενων μηνυματων. εκει τι γραφω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 http://help.yahoo.com/l/us/yahoo/mail/original/mailplus/pop/pop-14.html Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fastmanakos Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 ωραιος. μηπως ξερεις τι μπορω να κανω για @yahoo.gr ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 Δοκίμασες αυτές τις ρυθμίσεις βάζοντας όμως τη κατάληξη .gr; Μέσω google τις βρήκα. Κάνε και εσύ μια αναζήτηση, ίσως βρεις κάτι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mois Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 Απλά θα σε παρακαλούσα όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμά σου να πατάς το κουμπί http://www.myphone.gr/forum/images/buttons3/edit.gif ώστε να αποφεύγονται τα συνεχόμενα μηνύματα. Ok.thanks! κάτι που δεν γνωριζα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fastmanakos Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 Δοκίμασες αυτές τις ρυθμίσεις βάζοντας όμως τη κατάληξη .gr; Μέσω google τις βρήκα. Κάνε και εσύ μια αναζήτηση, ίσως βρεις κάτι. ok:shifty: ετσι πρεπει! ε τι, ολα στο πιατο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 Ρε παιδάκια...να κάνω και εγώ μια ερώτηση...Τα ελλήνικα τα έχω κανονικά στο κινητό μου σε όλες τις εφαρμογές...Μόνο στον Music Player εχω πρόβλημα και μερικά τραγουδια μου βγάζει περίεργους χαρακτήρες....?Καμια λυση...? Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 Κάνε συγχρονισμό με το Windows Media Player. Έχει αναφερθεί πως διατηρούνται τα ελληνικά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 thx...Θα το ψαξω... Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 Στο web based mail σου, αν πας στα settings, σίγουρα έχει οδηγούς για το πως να το setάρεις.. Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavloukos Δημ. December 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2008 Καλησπέρα σε όλους / όλες... Γνωρίζει κάποιος το πως θα μπορούσα να απενεργοποιήσω την φωνητική κλήση; Συγκεκριμένα, όταν φορώ το ακουστικό bluetooth και πατηθεί κατά λάθος το κουμπάκι του, το κινητό μου ζητά να πω το όνομα για να κάνει κληση του αντίστοιχου αριθμού, πράγμα που δεν το θέλω. Ευχαριστώ προκαταβολικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2008 Καλησπέρα. Δεν μπορείς να την απενεργοποιήσεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. December 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2008 Παιδιά μέχρι τον Μάρτιο θα υπάρχει διαθέσιμη η συσκευή; Σε καταστήματα wind συγκεκριμένα... Ευχαριστώ, Μάνος Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. December 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2008 Παιδιά μέχρι τον Μάρτιο θα υπάρχει διαθέσιμη η συσκευή; Σε καταστήματα wind συγκεκριμένα... Ευχαριστώ, Μάνος Γιατι να μην υπαρχει δεν παλιωσε το κινητο ακομα σουπερ ειναι:)και μεχρι τοτε σιγουρα θα το παρεις και κατω απο 400 ευρω;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crusader-21- Δημ. December 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2008 Ερωτηση. Προσπαθω να κανω το debrand της συσκευης που ανεφερα και πιο πανω. Θα μου ζητηθει το product code κινητου το οποιο και θα αλλαξω. Ξερει κανεις τι product code χρησιμοποιησω για την Ελληνικη εκδοση? Το κινητο υπενθυμιζω ειναι σε Νοκια με Vodafone UK και από ότι κατάλαβα το product code βρισκεται κατω απο την μπαταρια. Edit: Άκυρο, το βρηκα στην πρωτη σελιδα-2ο ποστ. Αυτο δεν ειναι? #0550801: GREECE, CYPRUS. Ισχυει ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2008 Ναι αυτό είνα.:) Προχώρα άφοβα στη διαδικασία. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crusader-21- Δημ. December 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2008 Μιλαμε αν δεν ειχα το φορουμ θα ημουν μιλια πισω ετσι.. αν και θα το ακουτε πολυ συχνα φανταζομαι, ειστε φοβεροι! Τα εκανα ολα και μαλιστα με την πρωτη και σωστα. Debrand, update, περασα και garmin, χαρτες, ενεργοποιηση και το gps, μονο με τα poi σκαλωσα αλλα θα το αναφερω στο καταλληλο τοπικ! Ερωτηση. Με debrand συσκευης χανεται η εγγυηση? Φανταζομαι οτι θα παιζει κατι σαν "σκληρο φορματ" και επαναφορα συσκευης αλλα αυτο θα το δουνε τυχον εκει στην τεχνικη υποστηριξη της νοκια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2008 Ναι χάνεται δυστυχώς. Η αλλαγή του product code επιφέρει ακύρωση της εγγύησης. Δεν υπάρχει κάτι ώστε να επαναφέρει τη συσκευή όπως τη πήρες δηλαδή με το branded λογισμικό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crusader-21- Δημ. December 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2008 Μαλιστα, δλδ κανω τον σταυρο μου μην μου παθει τιποτα σοβαρο... Ευχαριστω και παλι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lion Δημ. December 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2008 Μετά από εγκατάσταση αρκετών εφαρμογών η επανεκκίνηση διαρκεί πάρα μα πάρα πολύ (2-3 min) . Η λειτουργία του τηλεφώνου δεν έχει επηρεαστεί καθόλου(οι εφαρμογές τρέχουν νορμάλ όπως και στο παρελθόν). Γνωρίζει κανείς κάποιο τρόπο (έψαξα αλλά δε βρήκα κάτι) για να αυξηθεί η ταχύτητα του startup(boot) του κινητού; υ/γ Υπάρχουν εγκατεστημένα τα Nstarter, Jbaktaskman , smart settings και ultimate voice recorder 3.01 που όλα ανοίγουν κατά το startup v.30.0.0.18 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts