Itchrist86 Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Μιας και θιχτηκε και το συγκεκριμενο θεμα.. Γιατι οι τιμες απο Nokia shop σε Nokia shop διαφερουν?? Πως μπορει και γινεται αυτο?? Μάλλον τα Nokia Shop έχουν το δικαίωμα να διαμορφώνουν ελεύθερα τις τιμές τους. Έχω δει τραγικές καταστάσεις, άστα... Μιλάμε για διαφορά μέχρι και 15€. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Ακόμα και στο καπάκι του Ν95 υπάρχει διαφορά στην τιμή. Στα κεντρικά της Nokia έχει 1€ και σε nokia shop έχει από 5€ και πάνω. Είναι τραγικοί οι άνθρωποι!!:mad: Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_giannis Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Μάλλον τα Nokia Shop έχουν το δικαίωμα να διαμορφώνουν ελεύθερα τις τιμές τους. Έχω δει τραγικές καταστάσεις, άστα... Μιλάμε για διαφορά μέχρι και 15€. 15 ευρω διαφορα, για το ιδιο προιον?! :blink: Απιστευτο.. Οχι οτι και τα 5 ευρω διαφορα που λεει ο stendor απο πανω ειναι πιο λογικα. Εγω για την ακριβεια, για αλλαγη των μπροστινων & πισω κομματιων του Ν82, απο ασημι σε μαυρα, σε Nokia shop της Πετρουπολης η τελικη τιμη ηταν 34 ευρω.. και σε Nokia shop του Περιστεριου η τελικη τιμη ηταν 60κατι ευρω.. Η μεγαλη απορια ειναι: ειναι τα ιδια αυθεντικα προιοντα και στα 2 καταστηματα..?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 τι τιμη εχει τελικα το Ν95 8gb;;τι μια μου λενε στην νοκια εδω Καστορια οτι εχει 339€ και την αλλη 520++ τι να πω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Στα Nokia Shops έχει 619 €. Στο πλαίσιο έχει 527,00 €. Κάνε μια αναζήτηση στο internet, θα βρεις σε άλλα καταστήματα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Προφανώς το μπέρδεψαν με το απλό Ν95 την πρώτη φορά γι'αυτό σου είπαν 339 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teisos Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 screen protector που βρισκουμε; θεσσαλονικη ειμαι. στο πλαισιο γιοκ! Υ.Γ. ευχαριστω παιδια για τα "με γεια", "καλοταξιδο" και τα λοιπα.. ευχαριστημενος με την επιλογη μου, +++οθονη, μονο η μπαταρια μου τα χαλαει, μαλλον μια δευτερη δεν ειναι πολυτελεια. Α, και τα παιχνιδια, σαν 13χρονο που ειμαι. αληθεια στο n-gage τα παιχνιδια μονο τα αγοραζεις; περασα την τελευταια εκδοση του και εχασα τα demos. I will be b(l)ack with more questions! Παράθεση ƒ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 screen protector που βρισκουμε; θεσσαλονικη ειμαι. στο πλαισιο γιοκ! Υ.Γ. ευχαριστω παιδια για τα "με γεια", "καλοταξιδο" και τα λοιπα.. ευχαριστημενος με την επιλογη μου, +++οθονη, μονο η μπαταρια μου τα χαλαει, μαλλον μια δευτερη δεν ειναι πολυτελεια. Α, και τα παιχνιδια, σαν 13χρονο που ειμαι. αληθεια στο n-gage τα παιχνιδια μονο τα αγοραζεις; περασα την τελευταια εκδοση του και εχασα τα demos. I will be b(l)ack with more questions! Εχει στο media markt τα hama ειναι 5 κοματια στο πακετο κοντα στα 9 ευρω τα δοκιμασα πολυ καλα ειναι λεπτα και δεν ξεχωριζει οτι υπαρχει στην οθονη.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 Καλησπέρα και απο μένα. Έχω το ν95 κοντά ένα μήνα και μπορώ να πω οτι είμαι πολύ ευχαριστημένος απο το κινητό. Έχω ενα προβληματάκι και θέλω μια γνώμη. Με το που πήρα το κινητό στα χέρια μου, πέρασα ένα τηλέφωνο μέσα (λογικό ε?). Αμέσως δίπλα στο τηλέφωνο, μου έβγαλε το σηματάκι με την φατσούλα οτι μπορώ να κάνω φωνητική κλήση. Στο αμέσως επόμενο τηλέφωνο που πήγα να περάσω, το σηματάκι για την φωνητική κλήση εξαφανίστηκε. Και ως αποτέλεσμα, έχω 100 τηλέφωνα, 1 με φωνή και 99 χωρίς. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το φτιάξω? Μπας και πείραξα κάτι και δεν έχω ιδέα? Ευχαριστώ εκ τον προτέρων. Παράθεση http://i.imgur.com/REW6ccY.jpg The future of android by Google. Δεν χρησιμοποιώ πλέον FACEBOOK σε καμία από τις συσκευές μου. Sheepple Γιάννης (dedaliskos@hotmail.com). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculper Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 γεια σας, θέλει ένα φίλος να βρει Αθήνα ή Θεσσαλονίκη μία θήκη σιλικόνης για το nokia N95 8gb. Αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει πουθενά. Αν ξέρετε κάποιο μαγαζί σας παρακαλώ να μου δώσετε κάποιο νούμερο ή διεύθυνση......θέλει να είναι διαφανής κτλ! ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 Καλησπέρα και απο μένα. Έχω το ν95 κοντά ένα μήνα και μπορώ να πω οτι είμαι πολύ ευχαριστημένος απο το κινητό. Έχω ενα προβληματάκι και θέλω μια γνώμη. Με το που πήρα το κινητό στα χέρια μου, πέρασα ένα τηλέφωνο μέσα (λογικό ε?). Αμέσως δίπλα στο τηλέφωνο, μου έβγαλε το σηματάκι με την φατσούλα οτι μπορώ να κάνω φωνητική κλήση. Στο αμέσως επόμενο τηλέφωνο που πήγα να περάσω, το σηματάκι για την φωνητική κλήση εξαφανίστηκε. Και ως αποτέλεσμα, έχω 100 τηλέφωνα, 1 με φωνή και 99 χωρίς. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το φτιάξω? Μπας και πείραξα κάτι και δεν έχω ιδέα? Ευχαριστώ εκ τον προτέρων. Ξέχασα να αναφέρω οτι έχω το τελευταίο firmware εγκατεστημένο. Αν ξαναπεράσω το τελευταίο firmware, θα σβηστούν τα πάντα και απο τις δυο μνήμες? Ευχαριστώ και πάλι Παράθεση http://i.imgur.com/REW6ccY.jpg The future of android by Google. Δεν χρησιμοποιώ πλέον FACEBOOK σε καμία από τις συσκευές μου. Sheepple Γιάννης (dedaliskos@hotmail.com). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 Καλησπέρα και απο μένα. Έχω το ν95 κοντά ένα μήνα και μπορώ να πω οτι είμαι πολύ ευχαριστημένος απο το κινητό. Έχω ενα προβληματάκι και θέλω μια γνώμη. Με το που πήρα το κινητό στα χέρια μου, πέρασα ένα τηλέφωνο μέσα (λογικό ε?). Αμέσως δίπλα στο τηλέφωνο, μου έβγαλε το σηματάκι με την φατσούλα οτι μπορώ να κάνω φωνητική κλήση. Στο αμέσως επόμενο τηλέφωνο που πήγα να περάσω, το σηματάκι για την φωνητική κλήση εξαφανίστηκε. Και ως αποτέλεσμα, έχω 100 τηλέφωνα, 1 με φωνή και 99 χωρίς. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το φτιάξω? Μπας και πείραξα κάτι και δεν έχω ιδέα? Ευχαριστώ εκ τον προτέρων. Ξέχασα να αναφέρω οτι έχω το τελευταίο firmware εγκατεστημένο. Αν ξαναπεράσω το τελευταίο firmware, θα σβηστούν τα πάντα και απο τις δυο μνήμες? Ευχαριστώ και πάλι Καλορίζικο. Το ότι εμφάνισε η φατσούλα που δηλώνει φωνητική κλήση είναι απόλυτα λογικό. Τη πρώτη επαφή λες πως τη δημιούργησες χειροκίνητα. Τις υπόλοιπες πως τις πέρασες; Με λίγα λόγια έχει σχέση ο τρόπος με τον οποίο πέρασες τις επαφές στο τηλέφωνο, γι αυτό και δεν σου εμφάνισε στις υπόλοιπες το εικονίδιο αυτό. Για να σβήσεις τα πάντα από τη μνήμη της συσκευής δες αυτό. Αν και καλό θα ήταν να διαβάσεις όλο το S60 Platform FAQ . Για τη κάρτα μνήμης θα χρειαστεί να πας στο εικονίδιο του μενού Μνήμη και να πατήσεις Επιλογές > Μορφοποίηση μνήμης. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 Καλορίζικο. Το ότι εμφάνισε η φατσούλα που δηλώνει φωνητική κλήση είναι απόλυτα λογικό. Τη πρώτη επαφή λες πως τη δημιούργησες χειροκίνητα. Τις υπόλοιπες πως τις πέρασες; Με λίγα λόγια έχει σχέση ο τρόπος με τον οποίο πέρασες τις επαφές στο τηλέφωνο, γι αυτό και δεν σου εμφάνισε στις υπόλοιπες το εικονίδιο αυτό. Για να σβήσεις τα πάντα από τη μνήμη της συσκευής δες αυτό. Αν και καλό θα ήταν να διαβάσεις όλο το S60 Platform FAQ . Για τη κάρτα μνήμης θα χρειαστεί να πας στο εικονίδιο του μενού Μνήμη και να πατήσεις Επιλογές > Μορφοποίηση μνήμης. Τις επόμενες επαφές τις πέρασα τώρα που θυμάμαι με bluetooth.... Αλλα και πάλι, έσβησα όλες τις επαφές, πέρασα μια επαφή χειροκίνητα αλλα φατσούλα πουθενά.... Παράθεση http://i.imgur.com/REW6ccY.jpg The future of android by Google. Δεν χρησιμοποιώ πλέον FACEBOOK σε καμία από τις συσκευές μου. Sheepple Γιάννης (dedaliskos@hotmail.com). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 Λοιπόν κοίτα τι θα κάνεις. Επέλεξε όλες τις επαφές (Επιλογές > Επιλογή/Εξαίρεση > Επιλογή όλων) και αντίγραψέ τες στην 8gb μνήμη (Επιλογές > Αντιγραφή > Στη μνήμη). Στη συνέχεια επέλεξέ τες και πάλι όλες και διέγραψέ τες. Τέλος αντιγραψέ τες πίσω στη συσκευή πατώντας Επιλογές > Αντιγραφή > Από μνήμη. Λογικά τώρα θα έχουν όλες φατσούλα.:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 Λοιπόν κοίτα τι θα κάνεις. Επέλεξε όλες τις επαφές (Επιλογές > Επιλογή/Εξαίρεση > Επιλογή όλων) και αντίγραψέ τες στην 8gb μνήμη (Επιλογές > Αντιγραφή > Στη μνήμη). Στη συνέχεια επέλεξέ τες και πάλι όλες και διέγραψέ τες. Τέλος αντιγραψέ τες πίσω στη συσκευή πατώντας Επιλογές > Αντιγραφή > Από μνήμη. Λογικά τώρα θα έχουν όλες φατσούλα.:p Το δοκίμασα και τίποτα... Τελικά έκανα (Soft format (επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων): πληκτρολογούμε στην οθόνη αναμονής *#7780#) και τώρα όλα είναι μια χαρά. Παράθεση http://i.imgur.com/REW6ccY.jpg The future of android by Google. Δεν χρησιμοποιώ πλέον FACEBOOK σε καμία από τις συσκευές μου. Sheepple Γιάννης (dedaliskos@hotmail.com). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 Τέλος καλό, όλα καλά λοιπόν.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris87 Δημ. November 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2008 Ποια ειναι η τελευταια εκδοση λογισμικου που κυκλοφορει? ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iznodur Δημ. November 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2008 η 30.0.018 δεν κανει τίποτα :) Παράθεση ck Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2008 Ποια ειναι η τελευταια εκδοση λογισμικου που κυκλοφορει? ευχαριστω! Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 Platform FAQ Μήνυμα #11. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cgmache Δημ. November 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 Έχω το Ν95 8gb με την ν. 20.0.016. Εχει αντιμτωπίσει κανείς το εξής προβλημα: Οταν σε μια επαφή έχω καταχωρισμένα 2 τηλέφωνα κινητά, ενώ αρχικά τα καταχωρεί και τα σώζει, μετά από κάποιες ώρες , πχ την άλλη ημέρα το 2ο κινητό νούμερο το έχει σβήσει. Ξέρει κανείς τπτ? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikskarda Δημ. November 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 εχω παρα πολλες επαφες μου με 2 και 3 κινητα και σταθερα τηλεφωνα και email και αλλα πολλα ... σε καμια εκδοση του λογισμικου δεν μου εκανε κατι τετοιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. November 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 Πρωτη φορα διαβαζω κατι τετοιο.. Δοκιμασε να του κανεις αναβαθμιση στην νεα version και εαν δεν γινει τιποτα κανε στην συσκευη σου hard format λογικα θα λυθει το προβλημα.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. November 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 Με μια αναζήτηση που έκανα, από ότι κατάλαβα η διαγραφή των θεμάτων εξακολουθεί να είναι προβληματική όπως και στο Ν73... Και έλπιζα ότι στο Ν95 δεν θα το συναντούσα αυτό...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. November 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 Δεν ευθυνεται η συσκευη αλλα μερικα θεματα που εχουν αυτο το προβλημα. Η μονη λυση σε αυτη την περιπτωση ειναι να τα κανεις απεγκατασταση χειροκινητα.. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 Επειδή είμαι έτοιμος απο Ε65 να κάνω την αλλαγή σε Ν series, είστε ευχαριστημένοι οι κάτοχοι του 8Gb απο το τηλεφωνάκι σας? 1. Ποιότητα ομιλίας απο 1 ώς το 10, τι δίνεται? 2. Ανθεκτικότητα και τζόγος? 3. Ποιο RM είναι αυτο που πουλάνε στην Ελλαδα? ( #*0000#)? γιατι στο sar.nokia.com δείχνει διάφορες version. Eυχαριστώ προκαταβολικά παιδια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts