thsss Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Πήρα το κινητό πριν 4-5 μέρες. Είναι πολύ καλό και με έχει ενθουσιάσει. Όμως μου έχει παρουσιάσει ένα μικρό πρόβλημα. Η κάμερα έχει δύο καμένα pixel και σε ορισμένες φωτογραφίες φαίνεται, σε άλλες πάλι δεν φαίνεται. Σε εσωτερικούς χώρους με περιορισμένο φωτισμό φαίνεται. Τώρα η συχνότητα είναι : 1 στις 10 φαίνεται περίπου. Είναι συχνό φαινόμενο? Αξίζει να το αλλάξω? Κι αν αποφασίζω να το αλλάζω θα μου το αλλάζουν ή θεωρείται φυσιολογικό από την Νοκια? όταν κάνεις zoom in εξαφανίζεται? ακριβως αυτό έχω κι εγώ. φαίνεται μόνο όταν έχω ανοιχτή την κάμερα αλλά δεν έχω παρατηρήσει κάτι όταν τραβάω φωτογραφίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eilio94 Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 όταν κάνεις zoom in εξαφανίζεται? ακριβως αυτό έχω κι εγώ. φαίνεται μόνο όταν έχω ανοιχτή την κάμερα αλλά δεν έχω παρατηρήσει κάτι όταν τραβάω φωτογραφίες. Nαι εξαφανίζεται. Άρα να μην το αλλάξω. Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου. Παράθεση Στάθης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_giannis Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Μηπως ειναι απλα κανα 'θεματακι' του λογισμικου? Μηπως θελει δηλαδη κανα formatάκι οπως σε πολλες περιπτωσεις? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eilio94 Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Μηπως ειναι απλα κανα 'θεματακι' του λογισμικου? Μηπως θελει δηλαδη κανα formatάκι οπως σε πολλες περιπτωσεις? Επειδή είναι 2 pixel που τρεμοπαίζουν (δεν ξέρω αν λέγονται καμένα ή κάπως αλλιώς), ίσως να μην είναι θέμα λογισμικού. Ίσως κάποιο άλλο εσωτερικό πάνελ έχει τα καμμένα pixel. Δεν ξέρω πολλά από φωτογραφικές μηχανές :wacko: Απλά φαντάζομαι πως τα pixel δεν έχουν να κάνουν με τον φακό, γιατί στις φωτογραφίες -όταν τις μεταφέρω στον υπολογιστή- δεν φαίνεται. Βέβαια ενδέχεται να μην φαίνεται λόγω της ανάλυσης των 5mp. Σαν να ψάχνεις βελόνα στα άχυρα. Επίσης να παρατηρήσω πως πρέπει να είναι σκοτεινό το δωμάτιο για να φανούν τα καμένα pixel. Σε φωτισμένα δωμάτια δεν φαίνεται τίποτα. Παράθεση Στάθης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Φτιάξε στον υπολογιστή σου μια εικόνα διαστάσεων 240 x 320 χρώματος μαύρου και άλλη μια χρώματος άσπρου. Πέρασέ τες στο κινητό και πρόβαλέ τες σε πλήρη οθόνη. Αν είναι κάποιο από τα pixel της οθόνης θα φανεί μετά από αυτό το τεστ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Akspoogy Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Καλησπερα κ απο μενα! επιτελους εφτασε κ στα χερια μου χτες απο media markt 400€!! για να δω τι εκδοση εχω παω: Διαχ. συσκευης? μου βγαζει αυτο: v30.0.018. θελει update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Καλορίζικο. :) Την τελευταία έκδοση έχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolo21r Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 παιδια καλησπερα εχω ενα προβλημα με το κινητο και θα ηθελα την βοηθεια σας.βασικαδεν δουλευει η καμερα η μπροστινη.οταν την ανοιγω μου δειχνει μαυρο και τραβαω και αποθηκευει μια μαυρη εικονα.καμμια ιδεα?επισης το garmin κανει πολυ ωρα να βρει δορυφορο περιπου 10 λεπτα και ακομα οταν βρει ειναι αλλου για αλλοθ πολυ αργο και λαθος οδηγιες.εχω την εκδοση 5 στο garmin και εχω την 30 στο κινητο ευχαριστω εκ των προτερων δεν το εχει παθει κανεις αλλος? Παράθεση ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eilio94 Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Φτιάξε στον υπολογιστή σου μια εικόνα διαστάσεων 240 x 320 χρώματος μαύρου και άλλη μια χρώματος άσπρου. Πέρασέ τες στο κινητό και πρόβαλέ τες σε πλήρη οθόνη. Αν είναι κάποιο από τα pixel της οθόνης θα φανεί μετά από αυτό το τεστ. To έκανα αλλά δεν είναι! :wacko: Ευχαριστώ για την βοήθεια πάντως. Παράθεση Στάθης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 δεν το εχει παθει κανεις αλλος? Εφόσον δεν τραβάει τίποτα η κάμερα, πήγαινε για service, δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Akspoogy Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Πριν το N95 8gb ειχα ενα sony ericsson w200... φυσικα τεραστεια διαφορα!! Εχω εκπλαγει απ το νεο υπερσυγχρονο κινητακι!!!!:D διαβαζω απ'το πρωι κ ακομα δεν εχω καταλαβει.. αν περασω το Garmin Maps Mobile XT θα εχω δωρεαν ηχητικη πλοηγιση? και κατι ακομα που μαλλον θα σας φανει χαζο... πως ενεργοποιω την αναφορα στα μηνυματα?:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Καλορίζικο.:) Ναι, θα έχεις δωρεάν φωνητική πλοήγηση. Η ενεργοποίηση των sms καθώς και των mms γίνεται μέσω των ρυθμίσεων. Μπαίνοντας στα Μηνύματα πατάς Επιλογές > Ρυθμίσεις > Σύντομο μήνυμα > Λήψη αναφοράς (Ναι). Αντίστοιχα Μήνυμα Multimedia > Λήψη αναφοράς (Ναι), για τα mms. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Akspoogy Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 ευχαριστω πολυ φιλε:)! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Akspoogy Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 για να ενεργοποιησω το 3G κ να μιλαω με video,πρεπει να μιλησω με καποιον στη vodaf η ειναι καποια ρυθμιση απ το κινητο μου?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my7650 Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 εργαλεια-ρυθμισεις-τηλεφωνο-δικτυο-λειτουργεια δικτυου και να επιλεξεις διπλη λειτουργια. στην κατασταση αναμονησ κατω απο το σημα να σου βγει η ενδειξη 3G που σημαινει οτι σε καλυπτει το διλτυο και βιντεοκληση και αυτος που θα παρεις να εχει επισης κινητο που υποστηριζει τη λειτουργια και να βρισκετε σε περιοχη με σημα σε 3G. απο την εταιρια σου πρεπει να ειναι ενεργοποιημενη η δυνατοτητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Akspoogy Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 ηταν ηδη ενεργοποιημενο αλλα την ενδειξη 3G διπλα στο σημα δε μου τη βγαζει... καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 σε ποια εταιρεια εισαι?εχεις καρτοκινητο η συνδεση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Akspoogy Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Vodafone σε συνδεση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος!!!τελειο.αλλα εχω ενα προβλημα με την μπαταρια:(.δεν κραταει πολυ.π.χ σημερα το ειχα φουλ φορτισμενο απο το βραδυ που το βαζω.μιλησα 4 φορες απο κανα 2-3 και η μπαταρια εφτασε δυο γραμμες.ακουγα μουσικη για να τελειωσει η μπαταρια και εκλεισε.το εβαλα να φορτιζει μεχρι να βγαλει "πληρης φορτιση"εχω σκοπο να κανω αλλες 2 φορες αυτη τη διαδικασια.θα κερδισω τιποτα;;πηρα τηλ στη νοκια και μου ειπαν 50€ για μπαταρια.ΕΛΕΟΣ που ζουμε;ολες οι πρωτασεις δεκτες!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Vodafone σε συνδεση κανονικα επρεπε να δουλευει.τσεκαρε πρωτα μηπως η περιοχη σου δεν εχει καλυψη 3g,αλλιως περασε απο καταστημα βονταφον να σου αλλαξουν καρτα η/και να ενεργοποιησουν την υπηρεσια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 εχω ενα προβλημα με την μπαταρια:(.δεν κραταει πολυ.π.χ σημερα το ειχα φουλ φορτισμενο απο το βραδυ που το βαζω.μιλησα 4 φορες απο κανα 2-3 και η μπαταρια εφτασε δυο γραμμες. Πόσο καιρό έχεις το κινητό; Αν το έχεις λίγες μέρες, δεν έχει στρώσει ακόμα η μπαταρία. Αν το έχεις μήνα+, κάνε φορματ σε κάρτα και δίσκο χωρίς να κρατήσεις ρυθμίσεις και θα στρώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 23 του μηνος το πηρα.η εγγυηση μπορει να με καλυψει;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 Βεβαίως και μπορεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 μπορω δλδ να ζητησω αντικατασταση μπαταριας απο ενα Nokia club;;και αν ναι αυτοι θα την παρουν να την δουν η θα μου την αντικαταστησουν αμεσως;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 31, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 μπορω δλδ να ζητησω αντικατασταση μπαταριας απο ενα Nokia club;;και αν ναι αυτοι θα την παρουν να την δουν η θα μου την αντικαταστησουν αμεσως;; Απο οσο ξερω ,δεν μπορει να γινει αμεση αντικατασταση. Αλλα που ξερεις .. μπορει να πεσεις σε κανεναν καλο ανθρωπο και να στην αλλαξουν επιτοπου. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts