Finn Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 το είχα να βλέπει ουρανό με ανοιχτό slide και δεν έβρισκε τίποτα.μια γραμμή γινόταν κόκκινη που και που.δίπλα ακριβώς είχα ένα htc diamond το οποίο κλειδώνε αμέσως και ένα e90 το οποίο κλειδώνε στο λεπτό.δε ξέρω τι άλλο δοκιμάσω.ξέρετε κάποιο κατάστημα στην θεσσαλονίκη που να μην απαιτεί απόδειξη αγοράς; Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 το είχα να βλέπει ουρανό με ανοιχτό slide και δεν έβρισκε τίποτα.μια γραμμή γινόταν κόκκινη που και που.δίπλα ακριβώς είχα ένα htc diamond το οποίο κλειδώνε αμέσως και ένα e90 το οποίο κλειδώνε στο λεπτό.δε ξέρω τι άλλο δοκιμάσω.ξέρετε κάποιο κατάστημα στην θεσσαλονίκη που να μην απαιτεί απόδειξη αγοράς; Να το πας καλύτερα στα κεντρικά της Nokia στην Θεσσαλονίκη που βρίσκονται στον Φοίνικα. Δεν χρειάζεται να έχει απόδειξη αγοράς, κοιτάνε το IMEΙ και επιβεβαιώνουν αν είναι στην εγγύηση ή όχι. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyuio Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 καλησπέρα,αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα,έκανα hard format το κινητο μου και την εφαρμογη του n-gage πλέον μου την εμφανίζει με ένα εικονίδιο puzzle με ενα κόκκινο κύβο δίπλα και δε δουλεύει!!έκανα ξανα reset την συσκευή αλλα πάλι τίποτα,τι να κάνω?έχει κανείς καμμια ιδεά? μου ερχεται να το πεταξω στον τοίχο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 Νομιζω πρεπει να την κατεβασεις απο Νοκια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikskarda Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 νομιζω οτι αν πας να ξαναπερασεις το firmware θα φτιαχτει ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iznodur Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 ειχα παθει το ιδιο και διορθωθηκα μετα απο φορματ της καρτας μνημης ...... Παράθεση ck Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. October 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2008 καλησπέρα,αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα,έκανα hard format το κινητο μου και την εφαρμογη του n-gage πλέον μου την εμφανίζει με ένα εικονίδιο puzzle με ενα κόκκινο κύβο δίπλα και δε δουλεύει!!έκανα ξανα reset την συσκευή αλλα πάλι τίποτα,τι να κάνω?έχει κανείς καμμια ιδεά? μου ερχεται να το πεταξω στον τοίχο.. κανε πρωτα φορματ μνημη μετα φορματ το τηλεφωνο,περνα την αναβαθμηση και εισαι κομπλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlaras1 Δημ. October 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 Προσπαθω εδω και ποαρα πολλες μερες να κανω ενημερωση του λογισμικου στο κινητο μου τηλεφωνο και δεν μπορω. Το συνδεω ητε στον εναν υπολογιστη που εχω Ελληνικα Vista ητε στον αλλων που εχει Αγγλικα Vista και δεν μου κανει την ενημερωση του λογισμικου. Μου εμφανιζει και στον εναν και στον αλλων το ιδιο μηνυμα: "Στοιχεια λογισμικου που λειπουν.Εκτελέστε επανεγκατασταση." Εχω βαρεθει καθε μερα να κανω αφαιρεση και εγκατασταση το Nokia Software Updater μπας και δουλεψει αλλα τιποτα !!! Δεν μπορω να βγαλω ακρη. Εχει τυχει σε κανεναν απο εσας? Μπορει να βοηθησει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyuio Δημ. October 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 κανε πρωτα φορματ μνημη μετα φορματ το τηλεφωνο,περνα την αναβαθμηση και εισαι κομπλε ευχαριστώ,όντως αυτό έκανα και όλα οκ :D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. October 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 Προσπαθω εδω και ποαρα πολλες μερες να κανω ενημερωση του λογισμικου στο κινητο μου τηλεφωνο και δεν μπορω. Το συνδεω ητε στον εναν υπολογιστη που εχω Ελληνικα Vista ητε στον αλλων που εχει Αγγλικα Vista και δεν μου κανει την ενημερωση του λογισμικου. Μου εμφανιζει και στον εναν και στον αλλων το ιδιο μηνυμα: "Στοιχεια λογισμικου που λειπουν.Εκτελέστε επανεγκατασταση." Εχω βαρεθει καθε μερα να κανω αφαιρεση και εγκατασταση το Nokia Software Updater μπας και δουλεψει αλλα τιποτα !!! Δεν μπορω να βγαλω ακρη. Εχει τυχει σε κανεναν απο εσας? Μπορει να βοηθησει κανεις? Κάνε απεγκατάσταση ό,τι έχει σχέση με Nokia, δηλαδή PC Suite, οδηγούς καλωδίου, Software Updater και πέρνα μόνο το Software Updater. ΥΓ 1: Καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσεις κάποιο πρόγραμμα καθαρισμού του Μητρώου (Registry) ώστε να καθαρίσει από τυχών κλειδιά που σχετίζονται με τη Nokia. ΥΓ2: Βεβαιώσου πως έχεις εγκατεστημένο το .Net Framework 3.5. Δεν ξέρω αν το περιλαμβάνουν τα Vista. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. October 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 Ξέρετε αν υπάρχουν πουθενά προσόψεις για το κινητό; Έχει γεμίσει γρατζουνιές το καημένο.. Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. October 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 Ορίστε: http://cnn.cn/shop/nokia-n95-8gb-c-24_437.html Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. October 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 Είναι ασφαλές; Έχεις ψωνίσει από εκεί; edit: Είδα το battery cover το άσπρο, δεν έχουν όλα τα εξαρτήματα; Θα ήταν πολύ ωραίο σε άσπρο.. edit 2: Επίσης τα εξαρτήματα του Ν95 κάνουν και για το 8GB; Ας πούμε αν έπαιρνα το camera cover του Ν95 θα έμπαινε στο δικό μου; Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. October 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 Όχι δεν ταιριάζουν τα εξαρτήματα του Ν95 στο Ν95 8GΒ. Έχουν διαφορετικό σχεδιασμό κ δεν γίνεται να ταιριάξουν σωστά. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. October 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 Διαβάζω τα posts αλλα θελω να ρωτησω γιατι δεν εβγαλα ακρη πως μπορω να ξεκλειδωσω το N95 8GB αγορασμενο απο αγγλια και sim lock στην 3?? Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_giannis Δημ. October 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 Διαβάζω τα posts αλλα θελω να ρωτησω γιατι δεν εβγαλα ακρη πως μπορω να ξεκλειδωσω το N95 8GB αγορασμενο απο αγγλια και sim lock στην 3?? Ένα σχετικο "θέμα" οσον αφορα στο ξεκλειδωμα μιας συσκευης, που ισως σε βοηθησει, ειναι αυτο.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. October 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 Να ρωτήσω κάτι πολύ γρήγορο; Τι διαστάσεις πρέπει να έχει μια φώτο για να καλύπτει όλη την αρχική οθόνη (σαν ταπετσαρία). Ισχύει το 320x240; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iznodur Δημ. October 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 πιστευω πως .... ναι Παράθεση ck Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. October 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 Να ρωτήσω κάτι πολύ γρήγορο; Τι διαστάσεις πρέπει να έχει μια φώτο για να καλύπτει όλη την αρχική οθόνη (σαν ταπετσαρία). Ισχύει το 320x240; Αν εννοείς για background νομίζω είναι 200x240.. Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 Καλημέρα παιδιά, έχω "πρόβλημα" με το wlan όπως όλοι μάλλον.. Αφού συνδεθώ με κάποιο ασ. δίκτυο, όταν θελήσω να ξεσυνδεθώ κλείνοντας το πρόγραμμα που το χρησιμοποιεί, πολλές φορές παραμένει συνδεμένο. Το ξεσυνδέω μόνος από τη διαχείριση συνδέσεων ή από τη σάρωση για wlan και αυτό ξανασυνδέεται μόνο του... Τι συμβαίνει? Είναι bug της v30 ? Ή γενικότερο? Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 Μήπως μένει ανοιχτό κανένα πρόγραμμα που χρησιμοποιεί την σύνδεση; Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 Να ρωτήσω κάτι πολύ γρήγορο; Τι διαστάσεις πρέπει να έχει μια φώτο για να καλύπτει όλη την αρχική οθόνη (σαν ταπετσαρία). Ισχύει το 320x240; 240x235 είναι και καλύπτει την επιφάνεια μέχρι το ρολόι, δε μπορείς να καλύψεις τη συνολική επιφάνεια μόνο αν δημιουργήσεις ένα theme εσύ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dangor Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 Ορίστε: http://cnn.cn/shop/nokia-n95-8gb-c-24_437.html Καλο... σκεφτομαι να αλλαξω το καλυμα της καμερας με 13$ γιατι εχει γεμισει με κατι σαν κουκιδες... Ειναι ομως εμπιστο γιατι το .cn (Κινα) δεν με πειθει και πολυ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 Μήπως μένει ανοιχτό κανένα πρόγραμμα που χρησιμοποιεί την σύνδεση; Ίσα ίσα αφού κλείνω την εφαρμογή που το χρησιμοποιεί... Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 @ Moralas Στο κάνει σε όλες τις εφαρμογές που συνδέονται με wifi ή στο κάνει μόνο το live messenger? Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts