Jump to content

[Επίσημο] Nokia N95 8GB

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Για κλάματα το Nokia Software Update μαζί με τα Vista 64... Αρχικά μου έβγαζε πρόβλημα με ένα bb5 adl loader driver που έψαχναν τα vista να βρούνε, έπειτα αφού τα έκανα όλα επανεγκατάσταση, μου έβγαζε nokia service layer stop working.. τελικά βρήκα μια μπακαλο-λύση στο internet με κίνδυνο να πάθει ζημιά το κινητό μου. Αλλά από ότι φαίνεται περάστηκε η καινούργια version. Έλεος πια, περίεργο γιατί με την προηγούμενη έκδοση που έκανα αναβάθμιση δεν έκανε τέτοια κόλπα.

H νέα έκδοση V 20.0.016 μπήκε από εχτές 17/4 και στο Nokia Software Updater για το ελληνικό product code 0550801.

Καλημερα :)

Καποιος που περασε/θα περασει την αναβαθμιση

ας μας απαντησει σχετικα με το Support for new combo memory added:)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2299754#post2299754

(100σταρησαμε το θεμα ) :oops:

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Για κλάματα το Nokia Software Update μαζί με τα Vista 64... Αρχικά μου έβγαζε πρόβλημα με ένα bb5 adl loader driver που έψαχναν τα vista να βρούνε, έπειτα αφού τα έκανα όλα επανεγκατάσταση, μου έβγαζε nokia service layer stop working.. τελικά βρήκα μια μπακαλο-λύση στο internet με κίνδυνο να πάθει ζημιά το κινητό μου. Αλλά από ότι φαίνεται περάστηκε η καινούργια version. Έλεος πια, περίεργο γιατί με την προηγούμενη έκδοση που έκανα αναβάθμιση δεν έκανε τέτοια κόλπα.

Οντως σε ολα τα ΝΟΚΙΑ μου εκανε κανονικα αναβαθμιση.

Χθες που δοκιμασα με το Ν95 στα Vista μου εβγαζε συνεχεια σφαλμα και τερματισμο λειτουργιας του Update Service.

Δεν μου το εκανε με κανενα κινητο.

Αναγκαστικα και περασα την αναβαθμιση απο τα Windows XP που εχω στον παλιο μου υπολογιστη :mad:

Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!!

Παιδιά μετά την αναβάθμιση, όταν ανάβω το κινητό μου βγάζει installing.... και μετά some applications are unsafe and cannot be installed go to application manager κλπ κλπ.Εγώ έχω επανεγκαταστήσει όλες τις εφαρμογές που είχα προηγουμένως.Τι κάνω σε αυτή την περίπτωση?

καλησπέρα σε όλους , θέλω να ρωτήσω κάτι , έβαλα την 20... , και έχω καποια απορεία αν το έχετε δεί κατι στην περιστροφή οθόνης . όταν την βάζω στό αυτόματο και επιλέγω το μενού δεν βλέπω καμμία περιστροφή .... αρχικά έκανε καμιά 2 φορές , αλλά γενικά το αφήνω κάτω κάθετα στό μενού και δεν κανει κάτι .Μήπως γνωρ'ίζει καποιος κάτι παραπάνω (πότε παίζει ? , θέλει κάποια ρύθμιση ? .... (πρέπει να αναφέρω ότι απο το backup εχω βαλει το Rotateme και το RDAccelator και παίζουν κανονικά και τα έχω απενεργοποιημένα έχει καποια σημασία ? ) .

Σας ευχαριστώ εκ,των προτέρων

καλησπέρα σε όλους , θέλω να ρωτήσω κάτι , έβαλα την 20... , και έχω καποια απορεία αν το έχετε δεί κατι στην περιστροφή οθόνης . όταν την βάζω στό αυτόματο και επιλέγω το μενού δεν βλέπω καμμία περιστροφή .... αρχικά έκανε καμιά 2 φορές , αλλά γενικά το αφήνω κάτω κάθετα στό μενού και δεν κανει κάτι .Μήπως γνωρ'ίζει καποιος κάτι παραπάνω (πότε παίζει ? , θέλει κάποια ρύθμιση ? .... (πρέπει να αναφέρω ότι απο το backup εχω βαλει το Rotateme και το RDAccelator και παίζουν κανονικά και τα έχω απενεργοποιημένα έχει καποια σημασία ? ) .

Σας ευχαριστώ εκ,των προτέρων

Μερικές φορές κολλάει δεν ανταποκρίνεται σωστά και θέλει επανεκκίνηση!

Παιδιά μετά την αναβάθμιση, όταν ανάβω το κινητό μου βγάζει installing.... και μετά some applications are unsafe and cannot be installed go to application manager κλπ κλπ.Εγώ έχω επανεγκαταστήσει όλες τις εφαρμογές που είχα προηγουμένως.Τι κάνω σε αυτή την περίπτωση?

Αυτό γίνεται διότι βλέπει πως υπάρχουν αρχεία εφαρμογών στην 8αρα μνήμη και προσπαθεί να τις εγκαταστήσει.

Για να απαλλαχτείς από αυτό πήγαινε στη Διαχείριση Εφαρμογών και κάνε εγκατάσταση σε ότι βλέπεις να λέει "Μη εγκατεστημένη". Να ξέρεις πάντως πως θα δεις τα ονόματα των εφαρμογών με περίεργα σύμβολα.

Αν όμως δεν εμφανίζεται τίποτα στη Διαχείριση Εφαρμογών πάρε ό,τι θέλεις από την 8αρα μνήμη και κάνε της format και ξαναπέρνα τις εφαρμογές σου.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Καλημερα :)

Καποιος που περασε/θα περασει την αναβαθμιση

ας μας απαντησει σχετικα με το Support for new combo memory added:)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2299754#post2299754

(100σταρησαμε το θεμα ) :oops:

Τα παρακάτω στοιχεία μετά την νέα αναβάθμιση:

ROM memory

Total: 8512 kB

RAM memory

Free: 88 MB, Total: 120 MB

C drive

Free: 90 MB, Total: 134 MB

D drive

Free: 88 MB, Total: 88 MB

E drive

Free: 5140 MB, Total: 7672 MB

Θα πρέπει να δεις ποιες εφαρμογές δεν λειτουργούν μετά την αναβάθμιση και να τις εγκαταστήσεις ξανά!

καλησπερα και απο μενα. λοιπον αυτο το Support for new combo memory added δεν

το εχω βρει στην καινουργια αναβαθμιση :( δεν ξερω αν το εχει πουθενα κρυμμενο η νοκια :lol: παντως πρεπει να πω πως το hack δουλευει ακομα :D και η αυτοματη περιστροφη δουλευει αρκετα καλα... τιποτα αλλο καινουργιο δεν βλεπω. θα το παρακολουθησω λιγες μερες για να δω αν εχουμε καμια αλλαγη στην διαρκεια της μπαταριας :) και κατι που ξεχασα να γραψω και δεν θυμαμαι να το εχω δει καπου. αν θελετε

μετα την αναβαθμιση να κρατησετε τους σταθμους ραδιοφωνου που εχετε αποθηκευμενους καντε

ενα αντιγραφο του αρχειου radiostations.db που βρισκετε στο c/data/ και μετα την αναβαθμιση

ΠΡΙΝ ανοιξετε για πρωτη φορα το ραδιο καντε το επικολληση απο εκει που το πηρατε

Μερικές φορές κολλάει δεν ανταποκρίνεται σωστά και θέλει επανεκκίνηση!

Eυχαριστώ για την άμμεση απάντηση στήν απορία μου αυτό πιστεύω και εγώ ,άρα λέω να κρατήσω μέσα και το rotateme σαν εφαρμογή για rotate και να την ενεργοποιώ όποτε θέλω .... πιστεύω ότι είναι ποιό αξιόπιστο ...

παιδια εβαλα κ γω την 20,μια χαρα το βλεπω το rotation της,σε αντιθεσημε το rotate me κ το landscape που μου εσπαγαν τα νευρα!αυτοματο λοιπον!:)
[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδια εβαλα κ γω την 20,μια χαρα το βλεπω το rotation της,σε αντιθεσημε το rotate me κ το landscape που μου εσπαγαν τα νευρα!αυτοματο λοιπον!:)

Από το rotateMe και από το Landscape Pro γλίτωσες, αν θέλεις όμως να βάλεις οποιαδήποτε εφαρμογή που χρησιμοποιεί το accelerometer (π.χ.: NokMote, ShakeLock, Lock n' Scroll κλπ), δε γλιτώνεις από το N95_Accelerometer_Plugin. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να απενεργοποιήσεις το ενσωματωμένο auto rotation. ;)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

το Support for new combo memory δεν υπαρχει σαν επιλογη να το ενεργοποιηεις καπου η να το τροποποιεις.Απ'οσο καταλαβα λειτοργει σαν το mempry boost των vista που χρησιμοποιει εξωτερικα μεσα αποθηκευσεις (usb stick, εξωτερικο σκληρο) στην προκειμενη περιπτωση τη μνηνη flash του κινητου+το καταλαβαινεις απο το ποσο γρηγορα εκτελουνται καποιες λειτουργιες.Ας πουμε οταν κανεις εξοδο απο το nokia maps η εφαρμογη κλεινει σχεδον ακαριαια σε αντιθεση με πριν που το στρογγυλο εδειχνε για 5-10sec οτι λειτουργει ακομα.

μια προσθετη λειτουργια ειναι η επιλογη κινουμενης εικονας για screensaver.

το Support for new combo memory δεν υπαρχει σαν επιλογη να το ενεργοποιηεις καπου η να το τροποποιεις.Απ'οσο καταλαβα λειτοργει σαν το mempry boost των vista που χρησιμοποιει εξωτερικα μεσα αποθηκευσεις (usb stick, εξωτερικο σκληρο) στην προκειμενη περιπτωση τη μνηνη flash του κινητου+το καταλαβαινεις απο το ποσο γρηγορα εκτελουνται καποιες λειτουργιες.Ας πουμε οταν κανεις εξοδο απο το nokia maps η εφαρμογη κλεινει σχεδον ακαριαια σε αντιθεση με πριν που το στρογγυλο εδειχνε για 5-10sec οτι λειτουργει ακομα.

μια προσθετη λειτουργια ειναι η επιλογη κινουμενης εικονας για screensaver.

ok ευχαριστω. εγω νομιζα οτι θα υπηρχε καπου επιλογη ποση μνημη να δεσμευτει

για αυτον τον σκοπο. το nokia maps για να πω την αληθεια ουτε που το ανοιξα (βλεπε garmin) :lol:

και εγω αυτο χρησιμοποιω να ναι καλα ο χαρτης των 1,5 giga αλλα οταν κανεις αναβαθμιση και θες να δεις τις διαφορες θα κατσεις να τα ψαξεις ολα.και επειδη το κινητακι μας κανει και λιγη ωριτσα για να βρει δορυφορους μου αρεσει το nokia maps να βλεπεις ποσοι ειναι απο πανω σου+ποσες πιθανοτητες εχεις να κανεις γρηγορο κλειδωμα.

Κανε εγκατασταση στο κινητο σου αυτο το .sis του n-gage.

Εαν εχεις καποια αλλη απορια καλυτερα ρωτησε στο αναλογο θεμα :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Κανε εγκατασταση στο κινητο σου αυτο το .sis του n-gage.

Εαν εχεις καποια αλλη απορια καλυτερα ρωτησε στο αναλογο θεμα :)

το εγραψα εδω για να μην την πατησει κ κανενας αλλος!αυτη που μου λες να εγγαταστησω διαφερει σε κατι απο αυτη στο site του ngage?δεν μπορω ουτε να αφαιρεσω την παλια ουτε να ξαναπερασω την εφαρμογη απο πανω..τα νευρα μου..τι κανουμε τωρα?

pedia na kano mia erotisi prospa8o na fortoso tous xartes apo to nokia map loader la otan mou anigi to programa me afini na perasw mono tin fonitiki kai oxi tous xartes kserete giati ti mporo na kanw twra???

spacer.png

το εγραψα εδω για να μην την πατησει κ κανενας αλλος!αυτη που μου λες να εγγαταστησω διαφερει σε κατι απο αυτη στο site του ngage?δεν μπορω ουτε να αφαιρεσω την παλια ουτε να ξαναπερασω την εφαρμογη απο πανω..τα νευρα μου..τι κανουμε τωρα?

Προσπαθησε να το κανεις απεγκατασταση μεσα απο την διαχ. εφαρμογων :)

pedia na kano mia erotisi prospa8o na fortoso tous xartes apo to nokia map loader la otan mou anigi to programa me afini na perasw mono tin fonitiki kai oxi tous xartes kserete giati ti mporo na kanw twra???

Διαβασε το 1 ποστ του επισημου θεματος υπαρχει αναλυτικος οδηγος.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=164791

Καλο θα ηταν να εγραφες με ελληνικους χαρακτηρες. Είναι δυσκολα στην αναγνωση τα greeklish και καθιστουν την αναζητηση αχρηστη :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Να τα πάρουμε από την αρχή μόλις πέρασα την καινούρια αναβάθμιση και θελο να περάσω τον χάρτη τις Ελλάδας στην εφαρμογή χάρτες ανοίγω τον map loader και όταν ανοίγει δεν μου έχει επιλογές για χάρτες μόνο για voice τι κάνω

http://img221.imageshack.us/img221/4084/111cw0.th.gif

Να ρωτήσω και κάτι ακόμα κάθε φορά που ανοίγω το κινητό προσπαθεί το κινητό να κάνει εγκατάσταση μια εφαρμογη και μετά λέει αδύνατη τι μπορώ να κάνω για να μην το πετάει?

spacer.png

Γι'αυτό το καλύτερο είναι να το φορμάρεις πριν τις αναβαθμίσεις... Είναι λίγο κούραση να τα περνάς πάλι τα προγράμματα, αλλά το κεφάλι σου μένει ήσυχο.

Την είχα σβήσει την κάρτα και μετά τα ξανά πέρασα όλα πάλι από την αρχή

spacer.png