Jump to content

Χριστούγεννα στη Βιέννη

ioma
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σκεφτομαι να παω τα Χριστουγεννα στη Βιεννη και ηθελα αν εχει παει καποιος απο το φορουμ να μου πει την γνωμη του.Τι μπορει να κανει καποιος αυτες τις ημερες εκει και γενικα αν αξιζει.

Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου

http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html

ημουν περυσι την Πρωτοχρονια στην Βιεννη και περασα υπεροχα. Η πολη ειναι μεγαλη και αυτη την περιοδο στολισμενη με χιλιαδες λαμπιονια και χριστουγεννιατικα δεντρα.σε καποια σημεια της μαλιστα καποιες μπαντες δινουν συναυλιες με παραδοσιακα τραγουδια αλλα και μοντερνα.ωραια ιδεα ειναι να κανεις βολτα με τις αμαξες γυρω απο την πολη, να επισκευθεις το ξακουστο καφε sacher οπου κανει ουρες ο κοσμος απεξω προκειμενου να γευθει την sacher torte μια τουρτα απο βιεννεζικη σοκολατα που ομως η συνταγη της παραμενει μυστικη.για φαγητο και ποτο υπαρχουν αφθονα μερη κυριως στην αγορα και κοντα στον καθεδρικο ναο του αγιου Στεφανου.ΤΙΡ: παρε χοντρα ρουχα γιατι το κρυο διαπερναει και χτυπαει στο κοκκαλο!!!

παρε μεγαλη βαλιτσα γιατι δεν θα αντισταθεις στον πειρασμο να αγορασεις ρουχα απο εκει μιας και την περιοδο που θα πας εχουν εκπτωσεις που φτανουν μεχρι το 70%!!!!!!

μην αγορασεις σοκολατες απο τα ειδικα μαγαζακια που υπαρχουν καθε 100 μετρα στην πολη (ειναι πανακριβες και δεν εχουν και την σπουδαια γευση).προτιμησε τα τοπικα σουπερμαρκετς!!

αξεχαστη εμπειρια ειναι και το παλατι των Αψβουργων (εκει οπου εμενε η πριγκηπισσα Σισσυ και το συναφι της), το παλατι του ευγενειου της Σαβοιας,το αγαλμα το Στραους στο παρκο(δεν θυμαμαι πως το λενε),φυσικα ο ναος του αγιου στεφανου.

αν εχεις χρονο ειναι εξαιρετικα ενδιαφερον να πας και στο Μπαντεν μια κωμοπολη λιγο εξω απο την Βιεννη εκει οπου γεννηθηκε ο Μοτσαρτ. η πολη μοιαζει με κινηματογραφικο σκηνικο και υπαρχουν κιοσκια οπου σερβιρουν γλυκο ζεστο κρασι, οτι πρεπει για το κρυο

:D

Εχω παει αρκετες φορες ανοιξη και καλοκαιρι.Ειναι μαγεια!Την τελευταια φορα αποφασισα να δοκιμασω πρωτοχρονια.Βεβαια πανε 6-7 χρονια αλλα δεν νομιζω να εχει αλλαξει και πολυ.

Αυτη την εποχη ειναι πολυ ομορφη με τη διαφορα οτι δεν θα δεις καποια, εξωτερικα κυριως, μερη λογω χειμωνα.Ετσι θα χασεις τους πανεμορφους και ολανθιστους κηπους των ανακτορων Μπελβεντερε και Σενμπρουν που ειναι το κατι αλλο!Ακομα ισως ειναι κλειστο και το Πρατερ που ειναι εντυπωσιακο luna-park (τη χρονια που πηγα εγω ειχε -25o C και ολα ηταν χιονισμενα και τ'αυτια μας στο πατωμα!!!).

Με το κρυο ειναι λιγο δυσκολες οι μετακινησεις, ομως μπορεις να δεις εσωτερικα τα ανακτορα, την οπερα,να κανεις βολτα στην Μαριαχιλφερστρασε που ειναι μεγαλος εμπορικος δρομος με στολισμενα Χριστουγεννιατικα μαγαζια,τον καθεδρικο του Αγ.Στεφανου,να φας σε Ελληνικα μαγαζια και αλλα πολλα.

Αν εχεις δυνατοτητα σου συνιστω να πας ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ στο Σαλσμπουργκ.Ειναι πολυ γραφικο ολες τις εποχες!(Προσωπικα μου αρεσε καλυτερα κι απ'τη Βιεννη).Το Ινσμπρουκ εχει χιονοδρομικο κεντρο.Το Μπαντεν (λιγο εξω απο τη Βιεννη) ειναι κι αυτο γραφικο και εχει και ...καζινο!Ομορφο ειναι και το δασος του Μαγιερλινγκ, εστω και χιονισμενο!

Παντως ενα ειναι σιγουρο : αμα πας θα ενθουσιαστεις και θα θες να ξαναπας.Σου ευχομαι να εχει καλο καιρο και να περασεις καλα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ειναι καταπληκτικα εχω παει και σκεφτομαι και φετοs να παω παλι.ολα ειναι ομορφα να παS και στο δημαρχειο που εχει και χριστουγενιατικη αγορα.αν μπορειs το ξενοδοχειο να ειναι στο κεντρο στο δαχτυλιδι ετσι λεγεται το κεντρο για να κανειs και βολτεs οποτε θελειs.

ημουν περυσι την Πρωτοχρονια στην Βιεννη και περασα υπεροχα. Η πολη ειναι μεγαλη και αυτη την περιοδο στολισμενη με χιλιαδες λαμπιονια και χριστουγεννιατικα δεντρα.σε καποια σημεια της μαλιστα καποιες μπαντες δινουν συναυλιες με παραδοσιακα τραγουδια αλλα και μοντερνα.ωραια ιδεα ειναι να κανεις βολτα με τις αμαξες γυρω απο την πολη, να επισκευθεις το ξακουστο καφε sacher οπου κανει ουρες ο κοσμος απεξω προκειμενου να γευθει την sacher torte μια τουρτα απο βιεννεζικη σοκολατα που ομως η συνταγη της παραμενει μυστικη.για φαγητο και ποτο υπαρχουν αφθονα μερη κυριως στην αγορα και κοντα στον καθεδρικο ναο του αγιου Στεφανου.ΤΙΡ: παρε χοντρα ρουχα γιατι το κρυο διαπερναει και χτυπαει στο κοκκαλο!!!

παρε μεγαλη βαλιτσα γιατι δεν θα αντισταθεις στον πειρασμο να αγορασεις ρουχα απο εκει μιας και την περιοδο που θα πας εχουν εκπτωσεις που φτανουν μεχρι το 70%!!!!!!

μην αγορασεις σοκολατες απο τα ειδικα μαγαζακια που υπαρχουν καθε 100 μετρα στην πολη (ειναι πανακριβες και δεν εχουν και την σπουδαια γευση).προτιμησε τα τοπικα σουπερμαρκετς!!

αξεχαστη εμπειρια ειναι και το παλατι των Αψβουργων (εκει οπου εμενε η πριγκηπισσα Σισσυ και το συναφι της), το παλατι του ευγενειου της Σαβοιας,το αγαλμα το Στραους στο παρκο(δεν θυμαμαι πως το λενε),φυσικα ο ναος του αγιου στεφανου.

αν εχεις χρονο ειναι εξαιρετικα ενδιαφερον να πας και στο Μπαντεν μια κωμοπολη λιγο εξω απο την Βιεννη εκει οπου γεννηθηκε ο Μοτσαρτ. η πολη μοιαζει με κινηματογραφικο σκηνικο και υπαρχουν κιοσκια οπου σερβιρουν γλυκο ζεστο κρασι, οτι πρεπει για το κρυο

:D

ΣΥΜΦΩΝΩΩΩΩΩΩΩ, επισης πρωτοχρονια αν πας δεν θα ειναι τοσο στολισμενη (περισσοτερο τα χριστουγεννα ειναι για αυτους), αλλα αν την πρωτοχρονια πας σε χωριουδακι να κανεις ρεβεγιον θα περασεις φανταστικα.

Αφου ο Αγγλος δεν γραφει :

“ Χάου αρ γιου”

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ

“ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;;

ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH!

Eυχαριστω για τις απαντησεις.Εχω μια ερωτηση ακομα.Εγω θα παω 22-26 Δεκεμβριου.Καποιοι που εχουν παει μου ειπαν οτι αυτες τις ημερομηνιες ειναι τα παντα κλειστα ,ακομα και την παραμονη των χριστουγεννων, με αποτελεσμα να μην βρισκεις ουτε να φας.Αληθευει αυτο;Μην μεινουμε και νηστικοι χριστογεννιατικα

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΜΕΙΛ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΑΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΑΛΛΙΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΣΙΓΟΥΡΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ALL INCLUSIVE ΠΑΚΕΤΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ.ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ.ΘΑ ΣΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΕΣΤΙΑΣΗ ΣΕ ΩΡΑΙΑ ΜΕΡΗ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΡΕ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΑ ΡΟΥΧΑ...ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ 5 ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΤΣΑ Ο ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΣ ΔΕΝ ΑΝΕΒΗΚΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΗΤΑΝ ΧΙΟΝΙΣΜΕΝΑ!ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ!

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΜΕΙΛ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΑΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΑΛΛΙΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΣΙΓΟΥΡΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ALL INCLUSIVE ΠΑΚΕΤΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ.ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ.ΘΑ ΣΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΕΣΤΙΑΣΗ ΣΕ ΩΡΑΙΑ ΜΕΡΗ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΡΕ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΑ ΡΟΥΧΑ...ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ 5 ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΤΣΑ Ο ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΣ ΔΕΝ ΑΝΕΒΗΚΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΗΤΑΝ ΧΙΟΝΙΣΜΕΝΑ!ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ!

Οχι δεν εννοω το ρεβεγιον και την ημερα των χριστουγεννων αφου αυτα ειναι μεσα στην τιμη του πρακτορειου.Αυτο που θελω να μαθω ειναι αν υπαρχει κατι ανοικτο να πας για ενα καφε να χαζεψει κανενα καταστημα με παιχνιδια η κορη μου ,οχι βεβαια την ημερα των χριστουγεννων.Την παραμονη ας πουμε μου ειπαν οτι ολα τα καταστηματα ειναι κλειστα.

Eυχαριστω για τις απαντησεις.Εχω μια ερωτηση ακομα.Εγω θα παω 22-26 Δεκεμβριου.Καποιοι που εχουν παει μου ειπαν οτι αυτες τις ημερομηνιες ειναι τα παντα κλειστα ,ακομα και την παραμονη των χριστουγεννων, με αποτελεσμα να μην βρισκεις ουτε να φας.Αληθευει αυτο;Μην μεινουμε και νηστικοι χριστογεννιατικα

Χμ... με κατασκοπεύεις εεε??:lol::lol::lol:

Και εγω 22-26 θα παω:X:X:X

Ειχα πει και πριν απο 5-6 χρονια και αποφάσισα να παω και φετος. Οντως το κρυο τρυπάει κόκκαλο και τις μερες που θα παμε (!) μαλλον τα καταστήματα θα ειναι κλειστα!:!:

Χμ... με κατασκοπεύεις εεε??:lol::lol::lol:

Και εγω 22-26 θα παω:X:X:X

Ειχα πει και πριν απο 5-6 χρονια και αποφάσισα να παω και φετος. Οντως το κρυο τρυπάει κόκκαλο και τις μερες που θα παμε (!) μαλλον τα καταστήματα θα ειναι κλειστα!:!:

Λες να μενουμε στο ιδιο ξενοδοχειο;

Λες να μενουμε στο ιδιο ξενοδοχειο;

χμ...:D εγώ θα μείνω σε γνωστή αλυσίδα ξενοδοχείων!

χμ...:D εγώ θα μείνω σε γνωστή αλυσίδα ξενοδοχείων!

InterContinental μηπως;

pragmatika teleia h vienni ta xristougena. panemorfi poli. exei poly kryo vevaia (-12 :cry:otan eimoun ego).

ayto pou den tha xehaso stiin zoh mou itan ta xristougena pou den evlepes exo oute demeno skyli..., erima kai kleista ta panta. Pigame gia revegion se ena estiatorio me violia to opoio anoixe mono kai mono gia group ellinon ekeini thn vradia.

teleia , teleia.:love:

Εχω πάει κι εγώ Χριστούγεννα στη Βιέννη 2 φορές και πέρασα υπέροχα!

Η πόλη είναι πολύ όμορφη αυτη την περίοδο, έχει αρκετό κρύο βέβαια. Μπορείς να κάνεις τα πάντα, ψώνια, επισκέψεις σε μουσεία, μνημεία... Κατά τη γνώμη μου αυτά που αξίζουν είναι τα μουσεία φυσικής ιστορίας και ιστορίας της τέχνης, αλλά το κορυφαίο είναι όπως είπαν το παλάτι των αψβούργων που δεν πρεπει να παραλείψεις. Κατα τα άλλα, όμορφα παραδοσιακά καφέ, μπορεις να πας για πάς για καφέ και στον πύργο του Δούναβη αν έχει ορατότητα να δεις την πόλη από ψηλά. Νυχτερινη ζωή ειδικα εκεινες τις ημέρες μην περιμένεις.

Για ρεβεγιόν, τη μια φορα είχα πάει με πρακτορείο, ημασταν γκρουπ 40-50 ατόμων και ειχαν κλεισει ένα εστιατόριο με ζωντανή μουσική, (κυριως οπερετες και βιεννεζικη μουσικη με βιολιά, πιάνο...) περάσαμε πολύ ωραία. Να εχεις υποψη σου οτιτετοιου ειδους μαγαζια ειναι κλειστα αυτες τισ μερες και τα μονα ανοιχτα ειναι αυτα που κλεινουν τα πρακτορεια. Την αλλη φορα που δεν πηγα ετσι οργανωμενα τη βγαλαμε οπως και ολοι σχεδον στο ξενοδοχειο που ειχε διοργανωσει κατι. Την πρωτη φορα ηταν 1000 φορες καλυτερα βεβαια, θα σου το συνιστουσα.

Επισης, οταν ειχα παει με το πρακτορείο, υπηρχαν και προαιρετικες εκδρομές. Αν μπορείς να επισκεφτεις το Σαλτσμπουργκ, ειναι κατα τη γνωμη μου, πιο όμορφη πόλη απο τη Βιεννη, απεχει 3-4 ωρες βεβαια. Ειχαμε παει και σε ενα μοναστηρι που απειχε γυρω στη 1 ωρα, δε θυμαμαι το ονομα του. Και το δασος και το περιπτερο του Μαγερλινγκ λιγο εξω απο τη Βιεννη όπου μπορεις να πας και μονος σου.

Αυτα από μενα. Καλα να περασεις αν πας!

• 2 weeks later...
ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗ ΒΙΕΝΝΗ . ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΛΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.

*Αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να πέσει να σε κάψει-Bill !!! :!:

*Στην ευθεία όλοι γρήγοροι είναι...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗ ΒΙΕΝΝΗ . ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΛΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.

Πες μας συγκεκριμένες ημ/νιες όμως, για διαθεσιμότητα.

Αν μπορείς να επισκεφτεις το Σαλτσμπουργκ, ειναι κατα τη γνωμη μου, πιο όμορφη πόλη απο τη Βιεννη, απεχει 3-4 ωρες βεβαια.

Το Graz και το Wiener Neustadt είναι πολύ κοντά και είναι πολύ ωραίες πόλεις.

Πες μας συγκεκριμένες ημ/νιες όμως, για διαθεσιμότητα.

.

apo 22/12/07 mexri 27/12/07

*Αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να πέσει να σε κάψει-Bill !!! :!:

mou proteinoun dio jenodoxia sti vieni . to mercure europaplatz kai to bellevue . den gnorizo pio apo ta dio einai kalitero . gnorizei kaneis

• 8 years later...
καλησπερα σας! ασχετο καλοκαιριατικα αλλα επειδη θελω να προγραμματισω το ταξιδι θελω να ρωτησω αν θυμαται καποιος την περιοδο που θα παω 27 δεκεμβρη με 3 γεναρη βιεννη-σαλτμπουργκ τι παιζει με τα μαγαζια και γενικοτερα τα αξιοθεατα.κλεινουν λογω πρωτοχρονιας και χριστουγεννων;επισης δεν ξερω που αξιζει πςρισαοτερο να κανω πρωτοχρονια με την κοπελα μου.αναρωτιομαστε που θα ταν καλυτερα...αν καποιος μπορει να ενημερωσει τον αγαπαμε

καλησπερα σας! ασχετο καλοκαιριατικα αλλα επειδη θελω να προγραμματισω το ταξιδι θελω να ρωτησω αν θυμαται καποιος την περιοδο που θα παω 27 δεκεμβρη με 3 γεναρη βιεννη-σαλτμπουργκ τι παιζει με τα μαγαζια και γενικοτερα τα αξιοθεατα.κλεινουν λογω πρωτοχρονιας και χριστουγεννων;επισης δεν ξερω που αξιζει πςρισαοτερο να κανω πρωτοχρονια με την κοπελα μου.αναρωτιομαστε που θα ταν καλυτερα...αν καποιος μπορει να ενημερωσει τον αγαπαμε

Είχα παει λιγο πριν τα χριστουγεννα. Πολυ καλύτερες τιμές. Ωραίες πόλεις και οι δυο.

Αρκετό κρύο πάρτε ζεστά ρούχα, ειδικά η κοπέλα . Θυμάμαι τα μαγαζιά να μένουν ως αργά ανοικτά, αλλα είχε και στο μουσείο κοντά στη κεντρική λεωφόρο πολλα ξύλινα μαγαζιά που έβρισκες τα πάντα τα οποία κλείναμε κατα τις 3.00.

Μπορείς να πας αν θες και Πράγα. Φανταστική πόλη επίσης.

• 2 weeks later...
Να ξέρεις οτι η Κεντρική Χριστουγεννιάτικη αγορά με τα ξυλινα σπιτάκια σταματάει μετά τις 25/12..κατα τα άλλα πανέμορφες πόλεις, καλές τιμές, πολύ αλλά "χοντρό" κρύο. Καλή διασκεδαση :)

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"

• 2 weeks later...
Δεν έχω πάει ποτέ Βιέννη, θα ήθελα πάντως να πάω κάποια στιγμή. Με έχει ψήσει μια φίλη μου, ελπίζω να τα καταφέρω κάποια στιγμή